Ieteikt viesnīcu

Rakstīts: 19 jūnijs 2018
Ceļošanas laiks: 25 maijā — 1 jūnijs 2018
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Dzī voju š eit ar ģ imeni, viesnī ca ir diezgan laba. Ideā la viesnī cas atraš anā s vieta. Savs lī cis, kurā nav viļ ņ u, ir arī netā lu no Kavalas pilsē tas un nelielā Pale ciemata. Kavala ir 8 km attā lumā , autobusi kursē , bet tie var kavē ties no grafika.
Par paš u viesnī cu:
- viesnī ca ir ē rta, lai gan viesnī cā bija pilna noslogojums - bija ē rti gan pludmalē , gan restorā nā . Vienmē r bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, kuru bija vairā k nekā atpū tnieku, un restorā ns pat neatvē ra papildu zonu, jo vietu ir daudz.

- viesnī ca viss ir apstā dī jumos, pludmalē ir priedes, kas rada mā kslī gu ē nu un arī pie numuriem ir daudz zaļ umu, kas rada svaigumu, ir patī kami gulē t š ā dā viesnī cā . Pē c pilsē tas burzmas - vienkā rš i lieliska atpū ta.
- viesnī cā ir divi bā ri, viens pludmale, otrs uz jumta. Bā rs, kas pludmalē ir pieejams bez maksas, ir viegli sasniedzams 20 metru attā lumā no pludmales. Jumta bā rs ir atvē rts no pulksten 18:00 lī dz vē lam vakaram. Blakus bā ram pludmalē ir arī uzkodu bā rs, kur vienmē r var uzkost pankū kas/sviestmaizes/kruasā nus un arī augļ us.
– Galvenais restorā ns bija iespaidī gs, ē dienu izvē le diezgan liela, katru dienu viss ir savā dā k, ir gan gaļ a, gan jū ras veltes, ir arī grils.
Pā rē jais man ļ oti patika, nebijā m gaidī juš i tā du apkalpoš anas lī meni un bijā m ļ oti pā rsteigti. Mē s iesakā m ikvienam atpū sties š ajā viesnī cā , lai paš i redzē tu un saprastu grieķ u viesmī lī bu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu