No pirmā acu uzmetiena - "ne ļoti" ...

Rakstīts: 17 jūnijs 2013
Ceļošanas laiks: 23 maijā 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī cas "Olympic Kosma" reģ istratū rā ir ļ oti jauka, ē rta istabiņ a ar mī kstiem dī vā niem un daudz daž ā du antī ku darbarī ku plauktos. Reģ istratū ra, iespē jams, ir patī kamā kā vieta š ajā viesnī cā . Pati viesnī ca sastā v no vairā kā m ē kā m, kuras vieno iekš pagalms ar peldbaseinu. Viesnī ca nav jauna, numuriņ i pieticī gi un man likā s neē rti. Numurā ir ledusskapis, fē ns (pie spoguļ a istabā ), TV, kondicionieris. Seifs - reģ istratū rā par maksu. Wi-Fi - tur, bez maksas. Viesnī cas numuriņ i ir vē si, gludi pā rvē rš as drē gnumā , grī da ir auksta, flī zē ta - paņ emiet č ī bas. Santehnika vannas istabā ir zemnieciska - pieticī ga. Un vispā r visā viesnī cā (izņ emot reģ istratū ru) ir kaut kā da "birokrā tiskā " pieskaņ a.
Viesnī cā ir restorā ns (ē dnī ca) un bā rs. Man nepatika vietē jā virtuve - visur pā rā k daudz etiķ a, pat zupā . Bā rs tika cienā ts ar vī nu – dzert var. Salī dzinot ar cieto ē dienu, viņ u vī ns ir tikai bumba! : ) Viesnī cas "plusos" ir krieviski runā još a personā la klā tbū tne, it ī paš i bā rā : ))).
Kā tā dai viesnī cai nav teritorijas, bē rniem no "izklaides" paredzē ts tikai bē rnu baseins. Viss pā rē jais ir ciematā , jo tas nav tā lu no tā : )

No viesnī cas lī dz jū rai ejiet apmē ram 10 minū tes, lī dz Hanioti ciemata centram, kurā atrodas š ī viesnī ca - apmē ram tikpat.
Protams, tas ir mans subjektī vais viedoklis. Reklā mas tū res ietvaros viesnī cā pavadī ju aptuveni pusstundu, paspē jot š ajā laikā apskatī t viesnī cu, noraut elkoni uz sienas, kas bija raupja kā rī ve, "pavakariņ ot" un reģ istrē ties bā rā . Iespē jams, pieaicinot "pilnu maiņ u", jū s š eit atradī sit daudz priekš rocī bu, kuras es nepamanī ju no pirmā acu uzmetiena.
Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu