Kassandra Mare Hotel 4*– Atsauksmes

18
Novērtējums 5.110
№49 viesnīcas reitingā Halkidiki — Kasandra
6.3 Numurs
6.0 apkalpošana
6.3 Tīrība
5.4 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Neliela viesnīca jūras krastā, krāsains dārzs, priedes, unikāla dabas ainava, maigs Vidusjūras klimats, komfortabli numuri. Pieredzējuši darbinieki padarīs jūsu uzturēšanos īpaši ērtu. Ideāla vieta relaksējošām brīvdienām ar ģimeni. 2 divstāvu ēkas. Daļēji atjaunināts 2011. gadā. Viesnīca Kassandra Mare atrodas Halkidiki salas Nea Moudania smilšu pludmalē. Viesnīca pieaugušajiem, bērniem 8+.Vairāk →
аватар wandong
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tū lī t es atzī mē ju, ka viesnī ca atbilst Eiropas 3 *. Emma, ​ ​ krieviski runā još ā meitene reģ istratū rā , ir ļ oti draudzī ga. Numuri ir plaš i, tī ri, uzkopti katru dienu. Dvieļ i un gultas veļ a tiek mainī ti ik pē c 4 dienā m, bet, ja vē laties mainī t dvieļ us, viņ i tos maina bez problē mā m. … Tomēr ▾ Tū lī t es atzī mē ju, ka viesnī ca atbilst Eiropas 3 *. Emma, ​ ​ krieviski runā još ā meitene reģ istratū rā , ir ļ oti draudzī ga.
Numuri ir plaš i, tī ri, uzkopti katru dienu. Dvieļ i un gultas veļ a tiek mainī ti ik pē c 4 dienā m, bet, ja vē laties mainī t dvieļ us, viņ i tos maina bez problē mā m. Mī nus vannasistaba, jo duš a š aura.
Ē diens labs un izvē le pietiekama. Vienkā rš i meitene stā v pie ē dienu pasniegš anas un pasniedz jums porcijā s to, ko vē laties un tik daudz, cik vē laties. Viesmī ļ i ir uzmanī gi.
Viesnī ca pirmajā piekrastē . Pludmale š aura, bet sauļ oš anā s krē sli bija bez maksas, nekā du problē mu. Mī nus ieeja jū rā , diezgan lieli oļ i, bet pē c tam smiltis.
Mums ar vī ru patika, bet mē s gribē jā m ļ oti klusu un mierī gu viesnī cu. Mē s saņ ē mā m tieš i to, ko gribē jā m. Ja vē laties pavadī t laiku, š ī nav jums piemē rota vieta.
аватар nefedovvictoria
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Vienī gā priekš rocī ba ir pirmā lī nija pie jū ras. Viss pā rē jais ir PRETĪ GI: vecas mē beles, dvieļ i un gultas veļ a ir zem kritikas, nepretenciozs ē diens, maksas Wi-Fi, kas visu laiku izslē dzas. Ī sā k sakot, es to stingri neiesaku. … Tomēr ▾ Vienī gā priekš rocī ba ir pirmā lī nija pie jū ras. Viss pā rē jais ir PRETĪ GI: vecas mē beles, dvieļ i un gultas veļ a ir zem kritikas, nepretenciozs ē diens, maksas Wi-Fi, kas visu laiku izslē dzas. Ī sā k sakot, es to stingri neiesaku.
аватар nara-grigoryan73
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s lidojā m no Erevā nas uz Salonikiem. Agri no rī ta bijā m Maķ edonijas lidostā. Š ī viesnī ca atrodas Kasandras salas Chalkidiki 1. pirkstā . Lī dz ar to transfē rs no lidostas uz viesnī cu mums neaizveda pilnī gi neko – apmē ram 40 minū š u brauciens ē rtā maš ī nā (tas bija mū su transfē rs, č etriem). … Tomēr ▾ Mē s lidojā m no Erevā nas uz Salonikiem. Agri no rī ta bijā m Maķ edonijas lidostā.
Š ī viesnī ca atrodas Kasandras salas Chalkidiki 1. pirkstā . Lī dz ar to transfē rs no lidostas uz viesnī cu mums neaizveda pilnī gi neko – apmē ram 40 minū š u brauciens ē rtā maš ī nā (tas bija mū su transfē rs, č etriem). Reģ istratū rā mū s sagaidī ja ļ oti draudzī ga krieviski runā još a meitene Rima, kura sniedza visu informā ciju par viesnī cu un ierā dī ja numuriņ u. Mē s rezervē jā m standarta numuru jaunajā ē kā . Jā saka, ka viss bija tī rs un kā rtī gs. Katru dienu tika veikta mitrā tī rī š ana, mainī ta gultas veļ a un dvieļ i, kā arī vannas istabas piederumi tika atjauninā ti katru dienu. Viss ir skaidri organizē ts. Istabā bija garš ī gs grieķ u vī ns un augļ i.
Viesnī cas vadī ba, Valya un Yiannis bija ļ oti jauki cilvē ki.
Kassandra Mara ir neliela viesnī ca pie jū ras.
Krā sains dā rzs, priedes, unikā la dabas ainava, maigs Vidusjū ras klimats, pieredzē juš i darbinieki padarī ja mū su brī vdienas pasakainas un neaizmirstamas.

Ideā la vieta relaksē još ā m brī vdienā m ar ģ imeni.
аватар ElenaLavren
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca patiesī bā ir laba. Protams, ja negaidi no 3.5. lī meņ a. Mazs, kluss, kompakts, zaļ š . Tieš i pludmalē . Nav slinkums vē lreiz braukt uz istabu, jo no pludmales lī dz istabai ir tieš i 2 minū š u gā jiens, un tas neskatoties uz to, ka mē s dzī vojā m otrajā stā vā . … Tomēr ▾ Viesnī ca patiesī bā ir laba. Protams, ja negaidi no 3.5. lī meņ a. Mazs, kluss, kompakts, zaļ š . Tieš i pludmalē . Nav slinkums vē lreiz braukt uz istabu, jo no pludmales lī dz istabai ir tieš i 2 minū š u gā jiens, un tas neskatoties uz to, ka mē s dzī vojā m otrajā stā vā .
Nav animā cijas un trokš ņ u dienas un vakara laikā . Mums tas ir pluss. Bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, kuru pietiek visiem (! ) Varbū t tā pē c, ka viesnī cas dvieļ i ir pret droš ī bas naudu, tā pē c katsapi neriskē ar tiem ieņ emt sauļ oš anā s krē slus vakarā , pie pludmales un baseina vienlaikus.
Ieeja jū rā ir akmeņ aina, nedaudz neē rta. Kopumā pludmale ir smilš aina. Tam ir piemē rotas divas sauļ oš anā s krē slu rindas, t. i. pludmales platums kā Grieķ ijai ir normā ls.
Ē diens viesnī cā nav ī paš i daudzveidī gs, bet izsalcis nepaliks. Dzē rieni, sulas, alus, vī ns ir dā rgi. Sula 3 eiro par glā zi (kaimiņ u kempingā ir veikals, kurā litrs sulas maksā.1, 5 eiro).
Internets vestibilā , par 5 eiro 90 minū tes.
Ceļ oja kopā ar Mouzenī du. Organizā cija, lielisks serviss! Pat labā k nekā Tez Turcijā .
Protams, 7 dienas š ajā viesnī cā ir garlaicī gas. Tā pē c pē dē jā s divas dienas ceļ ojā m pa Halkidiki. Sitonijas daba pā rsteidza ar savu skaistumu, lī č iem, pludmalē m. No viesnī cas ar kā jā m varat doties uz blakus esoš ajā m 4 un 5 zvaigž ņ u viesnī cā m. Apmē ram 700 metri gar pludmali, garā m kempingam. Tas ir gadī jumā , ja vē laties sē dē t bā rā un skatī ties vakara animā ciju. Blakus 5 zvaigž ņ u viesnī cai Istion atrodas izcila konditoreja Terkenlis, ar brī niš ķ ī gu saldē jumu! Kas ir divreiz lē tā ks par mū sē jo un ļ oti garš ī gs. Tā lā k uz dienvidiem, Potī das virzienā , atrodas vī na pagrabs. Tur strā dā gruzī ns un vada degustā ciju. No turienes jū s nevarē sit aizbraukt, nenopē rkot pā ris pudeles)).
Viesnī ca atrodas Kasandras š aurā kajā vietā . Tā pē c, ja dodaties uz austrumiem, pē c 20 minū tē m jū s atradī sit sevi "savvaļ as" pludmalē s pussalas otrā pusē . Bet jā iet tā , lai neiebrauktu sā lsezerā (skat. Google karti).
Во всех номерах есть боковой вид на море.
аватар serduckroma
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā atpū tos kopā ar savu draudzeni 2014. gada aprī ļ a beigā s – maija sā kumā . Nu jā , ne sezona, bet ejam. Mē s bijā m pā rsteigti, ka treshka atrodas pirmajā krastā . Tas principā ir vienkā rš i neticami par trī s rubļ u banknoti, bet patiesī bā tā ir, paš ā krastā ! Pati viesnī ca ir maza, bet glī ta un skaidrs, ka aiz tā s ir gan uzraudzī ba, gan tī rī š ana. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tos kopā ar savu draudzeni 2014. gada aprī ļ a beigā s – maija sā kumā . Nu jā , ne sezona, bet ejam. Mē s bijā m pā rsteigti, ka treshka atrodas pirmajā krastā . Tas principā ir vienkā rš i neticami par trī s rubļ u banknoti, bet patiesī bā tā ir, paš ā krastā ! Pati viesnī ca ir maza, bet glī ta un skaidrs, ka aiz tā s ir gan uzraudzī ba, gan tī rī š ana. Istaba ir vienkā rš a, neko tā du negaidiet. Nu, mums tas nebija ī sti svarī gi. Istabu tī rī ja katru dienu, ē diens bija normā ls, vidē js. Tas bija gan karsts, gan sā nu ē dieni, gan saldumi, gan š ķ ē lē s, gan dā rzeņ i, gan augļ i. Nebija nekā lī dzī ga izklaidei. Varbū t tā pē c, ka sezonas sā kums - kas zina. Bija divi biljarda galdi, bet tie ir maksas: 1 stunda - 10 eiro. Nē . Es izklaidē jos sporta zā lē (starp citu, tas ir bez maksas), un mana draudzene izklaidē jā s, kad viņ a skatī jā s uz mani, kad es tur spiedu uz gliemež vā kiem. Laikapstā kļ i neļ ā va peldē ties jū rā , bet peldē jā mies iekš telpu baseinā . Ļ oti no sirds! Patika. Vispā r paš ā teritorijā ir ā ra baseins, bet atkal aprī lis-maijs nav tie mē neš i, kad ir vē rts atklā t peldsezonu (nu vismaz maija beigā s, nevis sā kumā ). Bet š ajā laikā pastaigā ties, kaut kur ceļ ot faktu noskaidroš anas nolū kā – jā . Pati viesnī cas teritorija ir zaļ a, zā liens un koki glī ti apgriezti. Pludmale ir smilš aina ar mazā kajiem "sasmalcinā tajiem" oļ iem. Bet pludmale nav plaš a. Viesnī cas kontingents mū su ceļ ojumā bija visdaž ā dā kais (bet pā rsvarā diezgan veci cilvē ki). Internets ir maksas un tikai reģ istratū rā (5 eiro par 90 minū tē m). Divreiz nedomā jot, devā mies ekskursijā uz Meteoru (tikai trū kst vā rdu, iesaku! ) Un jau paš i nokļ uvā m mazajā Nea Potidea pilsē tiņ ā . Tur es pirmo reizi izmē ģ inā ju ī sto grieķ u ouzo un biju apstulbis no karstajā m porcijā m (paņ ē ma jē ra gaļ u ar dā rzeņ iem un ceptiem kartupeļ iem), ko mums tavernā atnesa. Vakaros baudī jā m nereā lus saulrietus jū ras krastā , lē nā m dzerot alu un sarkanvī nu.
аватар 75cdzaz9
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Budž eta brī vdienu iespē ja. Nav slikta viesnī ca, bet nekas ļ oti skaists tur nav. Numuri ir tī ri, bet nav lieli, un mē beles ir ļ oti vidē jas. Viss izskatā s ļ oti pieticī gi. Diezgan liels baseins un laba pludmale tieš i blakus jū rai. … Tomēr ▾ Budž eta brī vdienu iespē ja. Nav slikta viesnī ca, bet nekas ļ oti skaists tur nav. Numuri ir tī ri, bet nav lieli, un mē beles ir ļ oti vidē jas. Viss izskatā s ļ oti pieticī gi. Diezgan liels baseins un laba pludmale tieš i blakus jū rai. Atseviš ķ ā ē kā atrodas SPA un trenaž ieru zā le. Spa ir neliels baseins un dž akuzi, trenaž ieru zā lē ir tikai 4 trenaž ieri. Š ī viesnī ca ir piemē rota jaunieš iem un cilvē kiem ar nelielu budž etu. No viesnī cas paveras skats uz Olimpa kalnu, un tā ir pirmā lī nija. Tā pē c nav viegli tikt pie jū ras. Tas ir ļ oti ē rti.
Пляж ресторан ресторан вид с номера на бассейн номер, пластиковая мебель номер, кровати СПА
аватар LaFifa
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
"Kassandra mare" ir ļ oti pieticī ga viesnī ca, to glā bj tikai laba atraš anā s vieta pirmajā lī nijā pie jū ras. Viesnī cas ē kas ir vecas, kā mē s teiktu - "padomju". Bet nevaru nepamanī t, ka daž as telpas ir izremontē tas. … Tomēr ▾ "Kassandra mare" ir ļ oti pieticī ga viesnī ca, to glā bj tikai laba atraš anā s vieta pirmajā lī nijā pie jū ras. Viesnī cas ē kas ir vecas, kā mē s teiktu - "padomju". Bet nevaru nepamanī t, ka daž as telpas ir izremontē tas. Viesnī cas teritorija ir maza - viens peldbaseins, spa centrs un veikals - tā ir visa "bagā tī ba". Viesnī cā nav animā cijas. Seifs reģ istratū rā par piemaksu (10 eiro), pludmales dvieļ i depozī tā (10 eiro). Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē ir bez maksas. Pludmale jauka, mazi oļ i. Labu atpū tu!
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
27. septembrī ierados Grieķ ijā Kassandra Mare 3* viesnī cā . Pretī ga viesnī ca, biju vienkā rš i š okā , istabas vecas, santehnikas vispā r nav, pludmale š aura, sauļ oš anā s krē slu par maz, gā ju vakariņ ā s, man bija viss iekļ auts, visi stā v rindā ar š ķ ī vjiem un gaida kaut kas tur jā liek, tā pat kā kartera ē dnī cā , augļ u vispā r nav, es pat nezinā ju, ka tā notiek, it ī paš i Grieķ ijā . … Tomēr ▾ 27. septembrī ierados Grieķ ijā Kassandra Mare 3* viesnī cā . Pretī ga viesnī ca, biju vienkā rš i š okā , istabas vecas, santehnikas vispā r nav, pludmale š aura, sauļ oš anā s krē slu par maz, gā ju vakariņ ā s, man bija viss iekļ auts, visi stā v rindā ar š ķ ī vjiem un gaida kaut kas tur jā liek, tā pat kā kartera ē dnī cā , augļ u vispā r nav, es pat nezinā ju, ka tā notiek, it ī paš i Grieķ ijā . Nā cā s pā rvā kties uz citu viesnī cu, kas bija problemā tiski, piemaksā ju 300 eiro, lai gan š ī viesnī ca nebija lē ta cena, bet apkalpoš ana NULLI! Pā rcē lusies uz Athos Pallase viesnī cu, š ī ir eleganta 4 * viesnī ca, kurā no 28. septembra lī dz 7. oktobrim atpū tā s draudzī gs un kulturā ls personā ls. bagā tī ga daudzveidī ga virtuve, viss augstā kajā lī menī , tā pē c pā rē jais izdevā s, bet iespaidi par viesnī cu Kassandra Mare ir š ausmī gi! Cilvē ki! Nedodiet ekskursiju uz š o viesnī cu, atvaļ inā jums pazudī s, bet kopumā Grieķ ija ir lieliska valsts, grieķ i ir draudzī gi un pretimnā koš i, gidi ir erudī ti un kompetenti, tikai izvē loties viesnī cu, jū s nevarat kļ ū dī ties Grieķ ijā jau otro reizi pagā juš ogad viss bija kā rtī bā , lai gan viesnī ca bija Gerakina3 * Sitonijā ļ oti labi atpū tos. Tikai ne Kasandra Marē . NEKAD! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Numurs jaunā ē kā labs gaisa kondicionē tā js darbojā s labi. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un jū tas kā mā jā s. Ē diens labs, jū ra lieliska, saulriets normā ls, atš ķ irī bā no kaimiņ u 4 un 5 zvaigž ņ u viesnī cā m. … Tomēr ▾ Numurs jaunā ē kā labs gaisa kondicionē tā js darbojā s labi. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un jū tas kā mā jā s. Ē diens labs, jū ra lieliska, saulriets normā ls, atš ķ irī bā no kaimiņ u 4 un 5 zvaigž ņ u viesnī cā m. Viņ am mutē neviens neskatī jā s, gaļ as gabali netika atņ emti. Viesnī cas ī paš nieks vienmē r sasveicinā jā s krieviski, negatī va nebija. Atpū ta š ajā viesnī cā ir tī ri relaksē još a atpū ta, ja vē laties izklaidi, izvē loties viesnī cu, paskatieties vai ir animā cija vai nav, bet par taksi uz Nea Moudania 10 eiro, Nea Poteida var pastaigā ties gar krastu. Nav nepiecieš ams pieprasī t no 3 5 .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Cilvē ki, ja jums ir jaunā ki par 60 gadiem, jū s DRĪ KST doties uz š o "viesnī cu" ! ! ! Nekā das izklaides, seanss visam, lai ko katrs darī tu: TAS NAV IESPĒ JAMS ! ! ! Ē diens vienmuļ š , augļ u vispā r nav (ja pē rk, jā paveic varoņ darbs kopš izkā pš anas no viesnī cas vai kā jā m, kas ir tā lu un ļ oti neē rti, jo nav gā jē ju ietvju , un taksometrs dā rgs!! ! Istabas, tieš ā m C klase (bet tas ir jaunajā korpusā ) vecajos matrač os tā č ī kst, ka uz ielas var dzirdē t. … Tomēr ▾ Cilvē ki, ja jums ir jaunā ki par 60 gadiem, jū s DRĪ KST doties uz š o "viesnī cu" ! ! ! Nekā das izklaides, seanss visam, lai ko katrs darī tu: TAS NAV IESPĒ JAMS ! ! ! Ē diens vienmuļ š , augļ u vispā r nav (ja pē rk, jā paveic varoņ darbs kopš izkā pš anas no viesnī cas vai kā jā m, kas ir tā lu un ļ oti neē rti, jo nav gā jē ju ietvju , un taksometrs dā rgs!! ! Istabas, tieš ā m C klase (bet tas ir jaunajā korpusā ) vecajos matrač os tā č ī kst, ka uz ielas var dzirdē t. Referā ts: tikai vecā kiem cilvē kiem, kuriem vajag ē st, gulē t un NEKO citu!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI

Небольшой отель на берегу моря, колоритный сад, сосновые деревья, неповторимые природные пейзажи, мягкий средиземноморский климат, уютные номера. Опытный обслуживающий персонал сделает ваше пребывание особенно комфортным. Идеальное место для спокойного отдыха с семьей. 2 двухэтажных здания. Частично обновлен в 2011 году. Отель Kassandra Mare находится прямо на песчаном пляже Неа Муданья на полуострове Халкидики. Отель для взрослых, дети 8+.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля Kassandra Mare до центра города Салоники составляет 50 км, а до международного аэропорта этого города — 40 км. Поселок Неа Потидайя находится в 7 км, а место археологических раскопок Олинтус — в 8 км.
Pludmales apraksts Пляж Неа Потидея находится на полуострове Кассандра в Халкидики, Греция, в одноименном современном поселке, который был построен на месте античного города Потидея, и сегодня является высококлассным курортом и безумно интересным местом отдыха. Песчаный пляж протирается на два километра в длину и полностью организован для комфортного отдыха.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Каждый день в обеденной зоне накрывают континентальный завтрак. В ресторане Vanilia Kanela на обед и ужин сервируют блюда греческой кухни. Напитки и кофе подают в баре на пляже в течение всего дня.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports Для спорта и отдыха в отеле работает спа-центр с сауной и гидромассажной ванной, фитнес-центр и игровая комната с бильярдом. Сотрудники круглосуточно открытой стойки регистрации помогут с арендой автомобиля и предоставят информацию о регионе. На территории отеля работает сувенирный магазин, а массажные процедуры организуют по запросу.
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 72 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese 2nd km Nea Moudania, Potidea Avenue, Kassandra
Tālruņi: +30 23730 42670
Tīmekļa vietne: Kassandra Mare Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.