Solīds četrinieks ar skaistu pludmali. Lai lieliska atpūta!

Rakstīts: 2 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 6 — 16 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Septembra sā kumā bijā m pie drauga, kopā ar ceļ ojumu aģ entu ilgu laiku izvē lē jā mies viesnī cu Halkidiki, kā rezultā tā nonā cā m pie secinā juma, ka paliksim Bomo Pallini Beach viesnī cā . Labs ciets č etrinieks. Jauks personā ls, labs serviss.

Reģ istrē š anā s bija ā trā ka nekā jebkad agrā k, pat pirms pulksten 14:00. Viņ i deva labu numuru 6. stā vā.621. Divvietī gs numurs ar skatu uz jū ru (skats tomē r sā nis). Istaba ir tī ra, vienkā rš s interjers, gaiš s un ē rts.

Brokastis un vakariņ as notika galvenajā restorā nā , ē diens bija garš ī gs un ē dienu izvē le laba, ī paš i vakariņ u laikā . Vakariņ ā s ir noteikts apģ ē rba kods.


Peldbaseins viesnī cā ir labs, nesen renovē ts, moderns. Regulā ri notī riet to. Tuvumā bija 2 bā ri (pie baseina un pludmalē )

Piektdienas vakaros vienmē r bija nakts balle, tika aizdedzinā tas uguns tvertnes, izskatī jā s ļ oti skaisti!

Viesnī cas teritorija ir plaš a, vakarā var pastaigā ties gar piekrasti.
Pludmale š eit ir Ļ OTI vē sa, dzidrs ū dens, smalkas baltas smiltis, tī ra. Peldē ties bija ē rti, lai gan ū dens sā kumā jau ir nedaudz vē ss.

Pā rē jais bija lieliski, ja bija kā di jautā jumi, viesnī cā dež urē ja Mouzenī da pā rstā vis, vē rsā s pie viņ iem. Draudzī gi pozitī vi puiš i. Paldies viņ iem par palī dzī bu. Apmierinā ts ar viesnī cu un apkalpoš anu. Pallini pludmale ir tieš i tā vieta, kur vē laties atgriezties vē lreiz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu