Olympion Sunset 5*– Atsauksmes

23
Novērtējums 8.610
№4 viesnīcas reitingā Halkidiki — Kasandra
9.1 Numurs
8.5 apkalpošana
9.3 Tīrība
8.4 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Pieczvaigžņu viesnīca Olympion Sunset atrodas lieliskā vietā pie pludmales pilsētā Fourka. Izsmalcināta viesnīca smilšu pludmalē. Ideāla izvēle relaksējošām un ērtām ģimenes brīvdienām. Renovācijas gads - 2012. Sastāv no 6 trīsstāvu ēkām.Vairāk →
аватар elena.lip
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cu izvē lē jos pē c tī rī bas un komforta parametriem, lieliski saprotot visas grieķ u nianses. Tā kā rezervā cijā nebija skaidra numura apraksta un izlasī ju atsauksmes, tomē r riskē ju rezervē t š o viesnī cu tieš i caur viesnī cas mā jaslapu, izvē loties luksusa numuru ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pē c tī rī bas un komforta parametriem, lieliski saprotot visas grieķ u nianses.
Tā kā rezervā cijā nebija skaidra numura apraksta un izlasī ju atsauksmes, tomē r riskē ju rezervē t š o viesnī cu tieš i caur viesnī cas mā jaslapu, izvē loties luksusa numuru ar skatu uz jū ru. Bet de facto bijā m iekā rtojuš ies luksusa apartamentā ar tieš u skatu uz jū ru un pieeju ceļ am, kas man galī gi nederē ja. Tā tad ī sumā :
1. Nekaunī gi iekā rtojā s nepareizajā istabā , par kuru tika samaksā ts.
2. viņ i gribē ja mū s pā rcelt uz savā m jambā m ar piemaksu.
3. Viņ i nekad neatvainojā s, ne arī nekā du kompensā ciju par morā lo kompensā ciju.
4. brokastis 4 pā rpilnī bā un 3 par ē diena gatavoš anas kvalitā ti.
5. Pati viesnī ca ir maksimā li 3 zvaigznes (pē c Eiropas standartiem).
6. Luksusa numuriņ š ko mums iedeva grieķ i, atradā s zem restorā na. No 6 rī tā krē slu un galdu stutē š ana un dedzinā š ana ļ oti stipri smarž oja pē c ē diena.
6. jū ra tī ra, pludmale nav labi kopta. Pieeja duš ai pludmalē ir pretī ga.
аватар akovakeva
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Beidzot viņ i izcē lā s ilgi gaidī tajā atvaļ inā jumā . Mū su izvē le bija Olympion Sunset, ko mums ieteica tuvi draugi, kuri jau vairā kus gadus ir regulā ri viesi š ajā viesnī cā . Uz jautā jumu: kā pē c viņ i atkal un atkal atgriež as tieš i š eit, mē s uzreiz sapratā m sevi pē c ieraš anā s. … Tomēr ▾ Beidzot viņ i izcē lā s ilgi gaidī tajā atvaļ inā jumā . Mū su izvē le bija Olympion Sunset, ko mums ieteica tuvi draugi, kuri jau vairā kus gadus ir regulā ri viesi š ajā viesnī cā . Uz jautā jumu: kā pē c viņ i atkal un atkal atgriež as tieš i š eit, mē s uzreiz sapratā m sevi pē c ieraš anā s.
Pati viesnī ca ir maza un mā jī ga, sajū ta ir kā mā jā s, neskatoties uz to, ka viesnī ca bija pilnī bā pilna, cilvē ki ir pilnī gi neredzami, viss ir mierī gs un kluss, tieš i tas, ko mē s meklē jā m, tā teikt, aizbē ga no pilsē tas burzma.
Gandrī z viss personā ls brī vi pā rvalda krievu valodu. Visi bija ļ oti uzmanī gi un gandrī z katrs lū gums tika ā tri izpildī ts.
Virtuve ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, brokastis un vakariņ as ē dā m restorā nā ar burvī gu skatu uz jū ru.
Sestdienā s baudī jā m dzī vo mū ziku klavieru pavadī jumā paš ā jū ras krastā . Atpū ta bija visaugstā kajā lī menī . Tagad mē s ieteiksim visiem saviem draugiem un ģ imenei.
аватар s.stepanova
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es vē los izteikt dziļ u pateicī bu visam Olympion Sunset Hotel personā lam par brī niš ķ ī go un organizē to atvaļ inā jumu. Ceļ oja ar 2 bē rniem un vī ru. Viesnī ca ir lieliska, jū ra ir kristā la. Atseviš ķ i vē los atzī mē t arī viesnī cas sā kotnē jo dizainu. … Tomēr ▾ Es vē los izteikt dziļ u pateicī bu visam Olympion Sunset Hotel personā lam par brī niš ķ ī go un organizē to atvaļ inā jumu. Ceļ oja ar 2 bē rniem un vī ru. Viesnī ca ir lieliska, jū ra ir kristā la. Atseviš ķ i vē los atzī mē t arī viesnī cas sā kotnē jo dizainu. Š eit jū s patieš ā m varat sajust grieķ u garš u! Teritorijā satriecoš i grebti puķ u kubli, uz kuriem izgrebti mī tiski tē li, pie ieejas skaisti stukač i pie sienā m ar delfī niem, mozaī kas celiņ i. . . Patika lapene pie pludmales, ļ oti romantiska, viss balts, nav lipī gs, pilnī gs relaksā cija.
Ē diens man ļ oti garš oja, brokastī s vienmē r bija svaiga putra, sula, augļ i. Pusdienā s devā mies uz bā ru uz vietas: gardas zupas no Flora un svaigi salā ti, grieķ u frappe un tas viss jū ras krastā! ! ! Pakalpojumu kvalitā te ļ oti augsta, uz jebkuru mū su pieprasī jumu tika atbildē ts katru minū ti (prasī ja papildus spilvenus, DVD istabā , tē jkannu).
Pats Furkas ciems ir jauks: krodziņ i, bā ri, pludmales bā ri, veikali ar suvenī ru un mantā m, lielveikali, aptiekas - viss ir blakus. Gandrī z visos veikalos runā krieviski, tā pē c ar valodu problē mu nebija - omulī gi, kā mā jā s.
Papildus ekskursijā m, svē tceļ ojumu programmā m un atpū tai pludmalē kopā ar draugiem noī rē jā m jahtu, kur kuģ ojā m pie Toroni krastiem un sestdienas vakarā lieliski pavadī jā m laiku dzī vā s mū zikas vakarā viesnī cā . Nemaz nerunā jot par ļ oti draudzī go personā lu. Ī paš s paldies virtuves darbiniekiem, viesnī cas gidei Annai, kā arī administratoriem Mariannai un Petros, kuri vienmē r nā ca mums palī gā .
аватар stalkernik1995
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Daudz dzirdē ts par viesnī cā m Fourkā , ciematā Kasandrā . Atlases laikā Olympion Sunset 5 * kļ uva par prioritā ti. Viesnī ca atrodas tā lu no trokš ņ ainā centra, bet lī dz tuvā kajam lielveikalam aiziet apmē ram 10 minū tes. … Tomēr ▾ Daudz dzirdē ts par viesnī cā m Fourkā , ciematā Kasandrā . Atlases laikā Olympion Sunset 5 * kļ uva par prioritā ti. Viesnī ca atrodas tā lu no trokš ņ ainā centra, bet lī dz tuvā kajam lielveikalam aiziet apmē ram 10 minū tes. Privā ta autostā vvieta, bē rnu baseins un ā ra bā rs uz ielas. Atpū tā mies 106. istabiņ ā . Plaš a istabiņ a, tikko izremontē ta, pē c pieprasī juma uzreiz atveda tē jkannu. Ienā kot istabā bijā m patī kami pā rsteigti, mū s gaidī ja augļ i un ū dens. No rī ta reģ istratū rā ir angliski runā još ais jautrais biedrs Petros, bet vakarā krieviski runā još ā meitene Marianna, tā pē c ar grieķ u valodu problē mu nebija. Iemā cī jā mies pā ris frā zes, jo visu laiku sveicinā ja, kas bija jauki. Arī puiš i restorā nā ir č akli un izpalī dzī gi. Vienmē r maksā jā m reģ istratū rā ar karti, nekā du problē mu nebija. Vestibilā nepā rtraukti skanē ja patī kama mū zika, kur no draudzī gas meitenes, tū roperatora pā rstā ves, rezervē jā m ekskursijas, maš ī nu un jahtu. Pludmale nav liela, sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, tā pat kā seifs, uz ter. Baseinā visu laiku atradā s glā bē js. Mums viss ļ oti patika, atbrauksim vē l.
аватар YanaDan
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca tika izvē lē ta tā , lai tajā bū tu iespē jams nokļ ū t pē c iespē jas ā trā k, viņ i noticē ja pozitī vajā m atsauksmē m. Es jums pastā stī š u, ko es redzē ju, nesniedzot vē rtē jumus un neizmantojot epitetus, un jū s izlemjat, kas jums ir plusi un kā di ir mī nusi. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta tā , lai tajā bū tu iespē jams nokļ ū t pē c iespē jas ā trā k, viņ i noticē ja pozitī vajā m atsauksmē m. Es jums pastā stī š u, ko es redzē ju, nesniedzot vē rtē jumus un neizmantojot epitetus, un jū s izlemjat, kas jums ir plusi un kā di ir mī nusi. Tā tad: 1. Teritorija maza, apzaļ umojums 100%. 2. Telpas lielas, apdarē izmantots akmens un koks, uz logiem un balkona durvī m ir moskī tu tī kli. 3. Tī ri labi, tī ru veļ u, pietiekami daudz dvieļ u. 4. Baseins ir diezgan liels, tajā lobā s flī zes, rež ģ i pa baseina perimetru ir netī ri. 5. Pludmale maza, puse pludmales pusi dienas lielas priedes ē nā , smiltī s ir izsmē ķ i, galdi pie estakā des gultā m notraipī ti ar dzē rieniem, augļ iem, smiltī m, pulksteņ u tirgotā ji, somas, kedas utt iet uz pludmali, cilvē kiem, kas nav no š ī s viesnī cas, tiek iedotas estakā des, lai iegā dā tos dzē rienus bā rā . 6. Pludmales dvieļ u ir pietiekami daudz, to skaits nav ierobež ots. 7. Ē dienu izvē le galvenajā restorā nā nav ī paš i liela, kaut kas interesants vakariņ ā s ir retums, dā rzeņ i biež i ir pā rcepti vai saplaisā juš i, zivis ir bezgarš ī gas, omlete cepta tikai vienu reizi no rī ta, ceptas olas periodiski tiek izņ emtas no virtuves , ir tā di ē dieni kā jū ras makaroni , makaroni ar desu, desa mī klā . Novē rtē jiet salā tus: auksti makaroni, bietes, valrieksti, kukurū za, tomā ti (skat. foto). 8. Nav uzmanī bas detaļ ā m, piemē ram, tē jas kastē nelika karoti, aizmirsa ielikt cukuru, ielika salvetes, garš vielas, aizmirsa istabā ielikt duš as ž eleju, bija 3 gultas pā rklā ji , tagad ir 2 utt Bet viņ i atbild uz pieprasī jumiem uzreiz, un visi atnes. 9. Grieķ u vakarā praktiski nav grieķ u nacionā lā s virtuves, ē diens neatš ķ iras no galvenā restorā na. 10. Ē diens krodziņ ā labs, porcijas lielas, svaigas zivis.
Салат из макарон, свеклы, грецких орехов, помидор и кукурузы Отель Из деревянных дорожек на пляже торчат саморезы Пляж Пляж Пляж Пляж Пляж
аватар anetta-9
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bezkaunī gā YanaDan! Kā pagriezā s valoda, lai uzrakstī tu š ā du recenziju? ! Ja es tur nebū tu bijis, es tam ticē tu! Ž ē l, ka nav tavas foto, es tevi atcerē tos! Simtprocentī gi aprija visu ģ imeni un ar prieku gan brokastis, gan vakariņ as. … Tomēr ▾ Bezkaunī gā YanaDan!
Kā pagriezā s valoda, lai uzrakstī tu š ā du recenziju? ! Ja es tur nebū tu bijis, es tam ticē tu! Ž ē l, ka nav tavas foto, es tevi atcerē tos! Simtprocentī gi aprija visu ģ imeni un ar prieku gan brokastis, gan vakariņ as. Un tagad uzrakstiet daž us savus izgudrojumus. Cilvē ki netic š im apskatam! Mē s ar vī ru atpū tā mies olimpiskajā saulrietā no 2014. gada 7. lī dz 17. augustam. Vienlaikus ar š o YanaDan. Viesnī ca super! Tas ir mazs, bet ļ oti mā jī gs. No mū su istabas paveras skats uz jū ru un baseinu. Istaba ir brī niš ķ ī ga. Istaba tiek tī rī ta katru dienu. Var arī dot izmazgā t drē bes, atnesī s tī ras un izgludinā tas! Un tagad par brokastī m un vakariņ ā m!! ! ! Brokastī s un vakariņ ā s bija milzī ga ē dienu izvē le! Turklā t jebkura putra tiks vā rī ta pē c vē lē š anā s. Piemē ram, es mī lu auzu pā rslas. Auzu pā rslas bija ļ oti garš ī gas un visi ē da ar prieku! Daudz SVAIGU dā rzeņ u un augļ u!! ! ! Visu veidu sautē ti, cepti, cepti dā rzeņ i. Sacepumi. Omlete. Omlete ar š ķ iņ ķ i un dā rzeņ iem, joprojā m atceros. Visu veidu gaļ a. Un liellopu gaļ a, un cū kgaļ a, un vistas gaļ a, un tī tara. Manas acis vienmē r ir iepletuš ā s. Vē l gribu teikt, ka man patī k pareizs, veselī gs uzturs. Un man nebija problē mu, ko izvē lē ties, jo viss ir svaigs, garš ī gs un veselī gs! Jū ras konditorejas izstrā dā jumi! ! ! Un kū kas, un kū ciņ as, un pī rā gi. Manam vī ram patī k cept. Katru dienu viņ š izvē lē jā s sev ko jaunu un apbrī noja! ! ! Turklā t katru rī tu ar visu ko meitene cepa grauzdiņ us, tad pankū kas, tad vafeles. tu uznā k karsts, ņ em cik gribi un nosprā gst. . Zā lē vienmē r ienā ca paš i š efpavā ri un jautā ja kā ē dieni, kas garš o, kas nē , ko vē l gribē tu? Maziem bē rniem pē c vecā ku lū guma viņ i sagatavoja ko ī paš u. Pie katra galdiņ a pienā ca viesmī ļ i zē ni un meitenes un jautā ja vai viss kā rtī bā , ko vē l celt galdā , visi bija ļ oti uzmanī gi. Tā tas ir skolots! ! ! Kas ir restorā nā , kas ir krodziņ ā pie baseina. Un par š ī s "dā mas" atsaukš anu, TAD VIENMĒ R IR CILVĒ KS, kuram dzī vē kaut kas nepatī k! Kā pē c rakstī t kaut ko tā du, kas patiesī bā neeksistē ? Man tas ļ oti sā pinā ja, jo jutos kā mā jā s! Atvaļ inā juma laikā satikā m daž ā dus cilvē kus. Visiem viss ļ oti patika. Visi bija pilnī bā apmierinā ti ar VISU. Bija cilvē ki, kas nā k ne pirmo reizi. Pā ris no Maskavas ar meitu ieradā s jau CETURTO reizi! Un mē s nā ksim vē l un vē l! Nā c uz olimpisko saulrietu! Jū s nenož ē losiet!
аватар ivashkina2016
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki. Augustā ar draugu devā mies uz Grieķ iju. Mē s vairs neesam tik jauni un tā pē c izvē lē jā mies viesnī cu mierī gu un klusu. Pie mums viesnī cā atpū tā s ģ imenes ar bē rniem, jauni pā ri, daudzi ā rzemnieki. … Tomēr ▾ Sveiki. Augustā ar draugu devā mies uz Grieķ iju. Mē s vairs neesam tik jauni un tā pē c izvē lē jā mies viesnī cu mierī gu un klusu.
Pie mums viesnī cā atpū tā s ģ imenes ar bē rniem, jauni pā ri, daudzi ā rzemnieki. Ē diens bija garš ī gs, svaigs, pie mums iznā ca paš i š efpavā ri un runā ja par ē dieniem. Brokastis tiek rī kotas uz ielas zem telts, blakus jū rai, no kurienes paveras skaists skats uz Olimpa kalnu. Personā ls ir labi izvē lē ts, visi ir ļ oti viesmī lī gi, jauki un jū s vienkā rš i jū taties kā mā jā s. Viesnī cā ieradā s tū risma firmas pā rstā vis, meitene runā ja krieviski, varē ja saskaņ ot mū s atvaļ inā jumā . Redzē jā m, ka viena viesa dē lam dzimš anas diena, sarī koja viņ am apsveikumu ar klaunu un vakara salū tu. Numuri ir labi mē belē ti un jū tas kā mā jā s.
Uzturē š anā s laikā mums izdevā s lieliski iedegties un nopeldē ties Egejas jū ras smaragdajos ū deņ os. Tie, kam patī k vē sture, devā s ekskursijā s – Grieķ ija ir lieliska valsts, kur paplaš inā t savas zinā š anas š ajā jomā . Gaidu nā kamo vasaru un atvaļ inā jumu!
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Varbū t š o viesnī cu varu klasificē t kā iecienī tā ko viesnī cu. Viss tajā ir tieš i tā , kā man patī k. Viesnī ca ir maza, bet ļ oti mā jī ga. Š ī ir ī sta relaksā cija, iesaku visiem mierī gu, klusu brī vdienu mī ļ otā jiem. … Tomēr ▾ Varbū t š o viesnī cu varu klasificē t kā iecienī tā ko viesnī cu. Viss tajā ir tieš i tā , kā man patī k. Viesnī ca ir maza, bet ļ oti mā jī ga. Š ī ir ī sta relaksā cija, iesaku visiem mierī gu, klusu brī vdienu mī ļ otā jiem. Apkalpoš ana viesnī cā visaugstā kajā lī menī , ē diens tikai laiza pirkstus. Jū ra ir tī ra, ū dens dzidrs, pludmalē vienmē r ir pietiekami daudz vietas. Viss tiek darī ts augstā lī menī , tā pē c iesaku visiem kvalitatī vas atpū tas cienī tā jiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! Mani sauc Marina, man ir 51 gads. Š ogad es biju atvaļ inā jumā ar savu mazdē lu Olimpion Sunset Hotel. Mē s atbraucā m uz nedē ļ u, lai tikai uzsū ktu silto pludmali un peldē tos jū rā . Viesnī ca mums patika, tā atrodas pirmajā piekrastē ļ oti skaistā vietā ar skatu uz priedē m klā tajiem pakalniem. … Tomēr ▾ Sveiki! Mani sauc Marina, man ir 51 gads. Š ogad es biju atvaļ inā jumā ar savu mazdē lu Olimpion Sunset Hotel. Mē s atbraucā m uz nedē ļ u, lai tikai uzsū ktu silto pludmali un peldē tos jū rā . Viesnī ca mums patika, tā atrodas pirmajā piekrastē ļ oti skaistā vietā ar skatu uz priedē m klā tajiem pakalniem. Viesnī cas pludmale ir smilš aina ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Ē dinā š ana pē c brokastu-vakariņ u sistē mas. Viesnī cā ir 2 restorā ni un bā ri. Bē rniem baseins ar saldū deni, rotaļ u laukums un bē rnu ē dinā š ana, var izmantot aukles pakalpojumus. Auklī ti nesaucā m, mazdē lu tik un tā redzu reti, tā pē c par apkalpoš anu neko nevaru pateikt. Numuri ir ē rti, sakopti ar gaisa kondicionieri, TV un bezmaksas internetu. Istabas tika iztī rī tas katru dienu. Mē s dzirdē jā m, ka viesnī cā ir trenaž ieru zā le un hammam, bet nedevā mies. Mē s devā mies ekskursijā "Poseidona trī skā rš s". Pat nebijā m gaidī juš i, ka mums tas tik ļ oti patiks. Nopeldē jā mies, tad mū s atveda uz Neos Marmaras pilsē tiņ u. Tur paē dā m pusdienas, lū k, un zivis Grieķ ijā ir lieliski pagatavotas. Porcijas bija tik lielas, ka nevarē jā m apē st visu, ko mums atnesa. . Ļ oti garš ī gas garneles, kalmā ri un astoņ kā jis (pirmo reizi izmē ģ inā jā m, ļ oti interesantas sajū tas). Paldies mū su eskortam - Jū lijai, ka ieteica mums š o tavernu. Mē s ar mazmeitu pastaigā jā mies pa pilsē tu, nopirkā m suvenī rus lī dzņ emš anai mā jā s. Mani ļ oti iespaidoja mans mazdē ls un mani arī sala, kurai ir bruņ urupuč a forma. Vakariņ ā s jau bijā m viesnī cā , brauciens nebija nogurdinoš s, iepriecinā ja. Es ceru, ka š is pā rskats kā dam noderē s.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар AlexGrib
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopā ar sievu apmeklē jā m Olympion Sunset, meita iedeva biļ eti, viesnī cu neizvē lē jā mies. Vienī gais, ko prasī jā m, bija klusa vieta un bez diskotē kā m naktī . Mums patika numuriņ š un pati viesnī ca, ā tri iekā rtojā mies, pē c kā uzreiz devā mies pusdienā s. … Tomēr ▾ Kopā ar sievu apmeklē jā m Olympion Sunset, meita iedeva biļ eti, viesnī cu neizvē lē jā mies. Vienī gais, ko prasī jā m, bija klusa vieta un bez diskotē kā m naktī . Mums patika numuriņ š un pati viesnī ca, ā tri iekā rtojā mies, pē c kā uzreiz devā mies pusdienā s. Ierodoties istabā nebija peldmē teļ u, par to nā cā s pastā stī t darbiniekiem. Bet istabā bija augļ i un ū dens. Kopumā komentā ru par pakalpojumu nebija. Daudzi saprot krievu valodu, tā pē c saziņ ā nebija nekā du problē mu. Istabu tī rī ja katru dienu rū pī gi, veļ u katru otro dienu. Runā jot par ē dienu, mē s bijā m ļ oti apmierinā ti. Izvē le liela, daudz svaigu augļ u, saldumu. Pie restorā na rindu nebija. Pludmalē vienmē r bija arī bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Tiesa, uz nedē ļ as nogali atbrauca vietē jie grieķ i un arī viņ us okupē ja. Kā es saprotu, Grieķ ijā viņ i to neievē ro un ieeja pludmalē s ir bez maksas.

Viesnī cas trenaž ieru zā le ir bezmaksas, bet es tur biju tikai vienu reizi. Mē s ar sievu devā mies uz spa un hammam.
Mums ļ oti patika. Istabu pā rsteidza vecais televizors, lai gan mē s to nekad neieslē dzā m. Tomē r pieci viņ i varē tu pakā rt LCD. Istabā ir moskī tu tī kls un fumigatori, otrs netika lietots, pietika ar tī klu.

Internets arī ir bezmaksas, bet nedaudz palē ninā ts. Kopumā atpū tā mies lieliski, bet domā ju, ka nā kamreiz brauksim uz citu vietu. Furka ir ļ oti gleznaina un klusa vieta, tač u otrreiz pē c kā rtas turp doties bū s garlaicī gi. Vai arī vajag jau noī rē t auto, lai bū tu vieglā k apskatī t apkā rtni.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Пятизвездочный отель Olympion Sunset расположен в превосходном месте на пляже курортного поселка Фурка. Изысканный отель на берегу песчаного пляжа. Идеальный выбор для спокойного комфортного семейного отдыха. Год реновации — 2012. Состоит из 6-ти трехэтажных корпусов.

Atrašanās vieta Полуостров Халкидики, городок Фурка, в 90 км от аэропорта г. Салоники.
Pludmales apraksts Пляж Фурка находится в двух километрах от одноименного курортного поселка, на полуострове Кассандра в Халкидики, Греция, и является одним из наиболее популярных курортов полуострова. Широкий песчаный пляж уже не раз награждался «Голубым флагом».
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В главном здании отеля находится ресторан La Mediterranee, где сервируют завтрак и ужин. Из ресторана открывается вид на бассейн и пляж. В баре в саду на крыше и в пляжном баре гостям предлагают освежающие напитки. В ресторане у бассейна подают легкие блюда и салаты. По вечерам открыт бар с живой фортепианной музыкой, где гости могут заказать любимые напитки и послушать приятные мелодии.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В оздоровительном центре отеля проводятся разнообразные процедуры, включая массаж шиацу. Здесь также работает сауна и паровая баня. Кроме того, в распоряжении гостей тренажерный зал и гидромассажная ванна.
  • džakuzi
  • galda teniss
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 61 номер:

16 Doubles Superior,

21 Doubles Deluxe,

24 Junior Suites & Family Suites

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd $
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese Main Street, Фурка, 63077, Греция
Tālruņi: +30 2374041605, Fax:+30 2374041405
Tīmekļa vietne: Olympion Sunset
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.