Aktīviem un nepretencioziem.

Rakstīts: 11 jūnijs 2013
Ceļošanas laiks: 22 maijā 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Sā kš u ar patī kamo: ļ oti zaļ š . Viesnī cu "Maķ edonijas saule" ieskauj mež s un ieskauj zaļ umi. Ziedi un palmas aug kompaktā vietā . Tieš i pie viesnī cas atrodas neliels iepirkš anā s centrs (suvenī ri, dā rzeņ i, augļ i) un picē rija. Macedonian Sun ir daļ a no G-hotels viesnī cu kompleksa, un viesi var izmantot č etrzvaigž ņ u viesnī cu infrastruktū ru, kas atrodas pā ri ielai. Un tie ir bā ri, veikali, peldbaseini, rotaļ u laukumi, animā cija un, protams, pludmale, jo Maķ edonijas Saulei nav savas pieejas pludmalei. Tuvā kais ciemats Kallithea ar veikaliem un krodziņ iem atrodas pusstundas gā jiena attā lumā .
Viesnī ca ir ļ oti, ļ oti veca, numuriņ i ļ oti, ļ oti pieticī gi, blā vi, ar mitru smaku. Seifs istabā par maksu - 4 eiro/nedē ļ ā . Wi-Fi - reģ istratū ras zonā - bez maksas. Uz jū ru dodieties kā du puskilometru, caur intensī vu š oseju (ir luksofors) un blakus esoš o viesnī cu teritoriju. Jū ra ir skaista, pludmale ir smilš aina un oļ u, labā kā ieeja ū denī ir netā lu no Pallini Beach Hotel pludmales. Sauļ oš anā s krē slu un lietussargu komplekts - 7.5 eiro/dienā .
Viena no viesnī cas ē kā m atrodas tieš i virs š osejas, virs kafejnī cā m un veikaliem – tā var bū t trokš ņ aina. Apmē ram kilometra rā diusā ir vairā kas nakts diskotē kas, kas padara š o vietu pievilcī gu jaunieš iem. Pati viesnī ca atrodas uzkalniņ ā , lī dz centrā lajai ē kai jā kā pj pa kā pnē m - nav ī paš i ē rti mā miņ ā m ar ratiem un veciem cilvē kiem.

Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu