Kassandra Palace 5*– Atsauksmes

65
Novērtējums 6.910
№22 viesnīcas reitingā Halkidiki — Kasandra
7.8 Numurs
7.7 apkalpošana
8.1 Tīrība
7.6 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Populāra viesnīca ar plašu zaļo zonu jūras krastā. Mājīga viesnīca ar zaļo zonu. Izgatavots grieķu stilā. Plašie numuri ir iekārtoti dabīgos toņos, izmantojot dabiskus materiālus. Uzcelta 1978. gadā. 2009. gadā viesnīca tika renovēta: visas galvenās ēkas telpas tika atjauninātas, un bungalo teritorijā tika uzbūvēti Deluxe ģimenes apartamenti. Ieteicams ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар saulenugumanova
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā ar meitu paliku š ī gada jū lija sā kumā . Ieradā s uz 10 dienā m. Š o viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i, mums patika skaistais rajons, un tas, ka pludmale ir ļ oti tuvu viesnī cai. Viņ i mū s ā tri nokā rtoja. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā ar meitu paliku š ī gada jū lija sā kumā . Ieradā s uz 10 dienā m. Š o viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i, mums patika skaistais rajons, un tas, ka pludmale ir ļ oti tuvu viesnī cai. Viņ i mū s ā tri nokā rtoja. Viesnī ca uzreiz ir skaidrs, ka tā celta sen, tač u bija patī kami ienirt tā dā atmosfē rā . Viņ i mums iedeva istabu 3. stā vā ar skatu uz jū ru, kā bija rezervē ts. Skats pa mū su istabas logu bija vienkā rš i pā rsteidzoš s. Lieliskā jū ra, pretī Sithonia krastam, vakara saulriets Kasandrā mū s vienkā rš i apbū ra. Pati telpa ir vienkā rš a, mazliet maza, ap 22 kvadrā tmetriem, bet gaumī ga, patī kamas krā sas, nenovē rš uzmanī bu un nekaitina. Tad mē s devā mies ar manu meitu vakariņ ā s uz viesnī cas galveno restorā nu. Kopumā ar ē dienu biju apmierinā ta. Jā , protams, kad daudz atpū š as, ir ar ko salī dzinā t, š eit Kasandrā tas ir nedaudz zemniecisks gan paš a restorā na noformē jumā , gan ē dienu izvē les ziņ ā . Bet ē diens bija kvalitatī vs, garš ī gs un bijā m diezgan apmierinā ti. Vienmē r bija gaļ as izvē le - kotletes, grilē ta cū kgaļ a, vista, vistas krū tiņ a, liellopa gaļ a, ļ oti garš ī gs jē rs. Zivju produktu ir maz, tikai viena veida zivis. Man ļ oti patika zupas, ī paš i zupa ar sē nē m. Viņ i katru dienu tī rī ja mū su istabu. Vienī gais komentā rs bija problē ma ar pludmales dvieļ iem. Tā s reģ istratū rā ļ oti ā tri izjauktas, jaunas bija jā gaida 20 minū tes. Bet mē s tos nemainī jā m katru dienu, tikai daž as dienas piegā jā m iepriekš un paņ ē mā m jaunas, un tad nodevā m lietotā s. Pludmalē un jū rā nav daudz akmeņ u un jū ras ež u, bet tomē r esiet uzmanī gi, iegā dā jieties labā kas č ī bas. Č ī bas neņ ē mā m, jo ​ ​ pretī bā ram bija iztī rī ta eja jū rā , un mē s mierī gi pabraucā m garā m, un tad jau bija smiltis. Ū dens jū rā ir tī rs, prieks. Pirmā s dienas viņ i visu dienu sē dē ja tikai uz jū ras, lī dz pilnī bā izdega. Tad mē s nolē mā m apskatī t apkā rtni. Mē s daudz ceļ ojā m pa vietē jiem ciemiem, to rajonā ir daudz. Visi ciemati atrodas piekrastē , ar vietē jiem tradicionā lajiem restorā niem. Sabiedriskajos autobusos pie viņ iem tikā m ļ oti viegli, maksa nav dā rga no 1.80 eiro no cilvē ka. Un atpakaļ , ja grafikam nebija laika, tad izsauca taksometru. Visos tavernos garš ī gi gatavo gan gaļ as ē dienus, gan jū ras veltes. Ī paš i man patika Galera krogs Afytos ciematā , no kura no augš as paveras skaisti skati uz Kassandru un Sithonia. Iesaku visiem apmeklē t š o skaisto ciematu. Mē s arī devā mies uz sē rū deņ raž a avotiem, netā lu no viesnī cas, apmē ram 7 km. Paspē jā m arī doties ekskursijā s, treš o reizi aizbraucā m uz Meteoru, aizlidojā m uz Korfu salu (bijā m sajū smā - viena no labā kajā m ekskursijā m).
Kopumā ar pā rē jo bijā m apmierinā ti. Vienmē r, protams, ir kā di momenti, nepilnī bas. Bet tā ir visā s lielajā s viesnī cā s, manuprā t.
аватар tina200808
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
sabojā ti svē tki! ilgi izvē lē jā s kur braukt uz siltajā m zemē m ar maziem bē rniem, sā kotnē ji domā ja par kipru, mums tas izrā dī jā s nedaudz dā rgi, jo paš i esam no Miskas. pē c nogurdinoš iem meklē jumiem izvē lē jā mies Grieķ iju, mums tā izrā dī jā s pa kabatai un piedā vā ja piecas zvaigznes ar brokastī m un vakariņ ā m, jo ​ ​ jau bijā m Potidea pilī Grieķ ijā un mums ļ oti patika, ar prieku piekritā m! ) Mē s lidojā m uz Halkidiki, pasū tī jā m personī go transfē ru, mū s lieliski sagaidī ja un atveda uz viesnī cu)) Un tad viss sā kā s! ! ! rezervē jā m istabas vienu pie otras ar divguļ amajā m gultā m un lielu dī vā nu! Mū s sagaidī ja gide Mouzenidis, viņ a teica, ka tiksim iekā rtoti istabā s lī dz 15:00. … Tomēr ▾ sabojā ti svē tki!
ilgi izvē lē jā s kur braukt uz siltajā m zemē m ar maziem bē rniem, sā kotnē ji domā ja par kipru, mums tas izrā dī jā s nedaudz dā rgi, jo paš i esam no Miskas. pē c nogurdinoš iem meklē jumiem izvē lē jā mies Grieķ iju, mums tā izrā dī jā s pa kabatai un piedā vā ja piecas zvaigznes ar brokastī m un vakariņ ā m, jo ​ ​ jau bijā m Potidea pilī Grieķ ijā un mums ļ oti patika, ar prieku piekritā m! )
Mē s lidojā m uz Halkidiki, pasū tī jā m personī go transfē ru, mū s lieliski sagaidī ja un atveda uz viesnī cu))
Un tad viss sā kā s! ! ! rezervē jā m istabas vienu pie otras ar divguļ amajā m gultā m un lielu dī vā nu! Mū s sagaidī ja gide Mouzenidis, viņ a teica, ka tiksim iekā rtoti istabā s lī dz 15:00. Mē s nodomā jā m "izcili" un devā mies peldē ties jū rā ! lī dz 14:00 mū s izsauca reģ istrē ties, un mē s devā mies uz numuriņ iem! tur atradā m divas kopā sastumtas vienvietī gas gultas un vienu jocī gu saliekamo gultu, uz kuras, maliņ ā sē ž ot, var nonā kt uz grī das.
mē s devā mies uz reģ istratū ru, lai noskaidrotu, kā da iemesla dē ļ mums tika pieš ķ irtas nepareizā s telpas, kuras mē s pasū tī jā m? mums teica, ka viņ i dara mums labu, ka telpas atrodas netā lu, jo mū su aģ entū ra to nav norā dī jusi rakstiski! Zvanot aģ entū rai, viņ i apstiprinā ja, ka ir norā dī ts, tač u nevar sniegt numurus, viņ u prombū tnes dē ļ ! bijā m noguruš i pē c ceļ a, bet draugs atrada spē kus un aizgā ja lamā ties, uzreiz atradā m istabu ar dī vā nu un divā m vienvietī gā m gultā m, kas saspiestas kopā ! netā lu no š ī s istabas bija vē l viena bez dī vā na un it kā ar skatu uz jū ru, bet jū ra no tā s nebija redzama))) domā jā m, ka esam atnā kuš i atpū sties un nebojā sim garastā vokli! nolē ma atpū sties un aizmirst visu)
gulē ju, aizgā ju uz pludmali, izrā dī jā s, ka visi sauļ oš anā s krē sli ir rezervē ti, uz sauļ oš anā s krē sliem ir dvieļ i, vai izkā rtnes ar uzrakstu ‘’rezervē ts’’! ! Solī ja privā to pludmali, dabū ja paš valdī bas! viesnī cā ir divi peldbaseini, mazs bē rniem un vidē js pieauguš ajiem!
Varat ņ emt tik daudz dvieļ u, cik vē laties! atnā ca uz reģ istratū ru paņ emt dvieli, teica pagaidi pā ris minū tes, pagaidi 5 minū tes, prasī ja cik viņ u koncepcijā par pā ris? Man atbildē ja 10 minū tes, gaidī ja 10 minū tes, jautā ja, kur tika atbildē ts dvielis 15 minū tes! bē rns atnā ca slapjš no pludmales viņ am bija auksti!! ! ! nebija dvieļ u! Palū dzu atvest viesnī cas vadī tā ju, lai risinā tu š ā das situā cijas, uz ko drī z vien saņ ē mu atbildi! iznā ca jauns vī rietis, nevis vadī tā js prasī ja kā das pretenzijas? Komentē ju, ka gaidu galdnieku pusstundu, viņ š atbildē ja “drī z bū s”, un bija arī otra situā cija: no rī ta pirms doš anā s uz baseinu mums vajadzē ja seifu, kas izrā dī jā s aizvē ra, piezvanī ja uz reģ istratū ru un palū dza atvē rt! neviens neieradā s, nolē mu par to paziņ ot ne ī stajam menedž erim! uz ko es saņ ē mu atbildi, un pē c cik ilga laika jū s domā jā t, ka viņ š nā ks? piecā s minū tē s? Es atbildē ju: varbū t 10 minū tes, bet ir pagā jusi stunda un joprojā m neviena nav ! !
Aizgā jā m uz pludmali, visas vietas aizņ emtas, bija jā atstā j mantas uz baseina un pā rmaiņ us jā iet lī dz jū rai! bet atrada š ā du problē mu! mums solī ja smilš u pludmali, jo mums bija mazi bē rni! ieeja jū rā izrā dī jā s oļ i, pa kuriem bē rniem grū ti iet! mē s pieauguš ie, ieejot ū denī lī dz augš stilbiem zem kā jā m, sajutā m milzī gus akmeņ us un daudz ''jū ras ež u''! ! ! peldē š ana bija bī stama! nemaz nerunā jot par bē rnu vannoš anu!! !
Esmu strā dā još s cilvē ks un man ir nepiecieš ams internets, lai strā dā tu, man solī ja wi-fi ierodoties, mani informē ja, ka tas ir tikai vestibilā ! ! Es domā ju, ka vismaz vestibilā ! nokrita, bet atklā ja, ka nedarbojas ((((mani iedroš inā ja tas, ka lī nija ir vienkā rš i pā rslogota, pē c kā da laika tas darbosies ! ! ! acī mredzot, lai cik es nā cu, lī nija bija pā rslogota))) )
Mazliet par restorā nu: brokastī s olas, desiņ as, maize, gurķ i, konditorejas izstrā dā jumi!
vakariņ ā s: ir nedaudz daž ā dī bas), bet garneles tur neatradī sit pat rī sos), jums nevajadzē tu jautā t par jū ras veltē m jū rā !
Bet, protams, pē c visa, es nolē mu atgriezties reģ istratū rā un lū gt sū dzī bu grā matu. uz ko saņ ē mu atbildi, ka istabā ir lapas, var rakstī t pretenziju un atnest! bet mē s visi saprotam, ka š ī nav sū dzī bu grā mata un neviens to neuzskatī s!
Kā rtē jo reizi palū dzu uzaicinā t vadī tā ju! atkal atnā ca puisis, domā jams, menedž eris) un atbildē ja, ka nav menedž era ! ! bet viņ š drī z bū s klā t! 21:00 ieradā s menedž eris un atbrauca Mouzenī da pā rstā vis! mē s sē dē jā m un apspriedā m savas problē mas, bet viņ i mums varē ja palī dzē t tikai ar dvieļ u nodroš inā š anu istabā ! ar visu pā rē jo pā rliecinā ja, ka vietu pludmalē ir pietiekami daudz un mums noteikti bū s) jū ras ež i ir jū ras iemī tnieki, tā ir normā la parā dī ba! Palū dzu to norā dī t viesnī cas aprakstā ! kā pē c lai atpū tnieki domā , ka viņ i var peldē ties jū rā )) dod viņ iem veltas cerī bas!
esam viesnī cā jau otro dienu, bet iespaidu par to ir daudz! ! viņ i nav tie labā kie!
pludmalē noskatī jos bildi, kā bē rns uzkā pa uz jū ras ež a un viņ am no kā jas dabū ja adatas! Ž ē l, ka nevaru sniegt foto, bet bū tu nevietā bildē t kliedzoš u bē rnu ar adatā m kā jā !
Lielā kā daļ a cilvē ku viesnī cā ir rumā ņ i, bulgā ri, grieķ i! Krievi tiks drukā ti 20%. Visi krievi ir neapmierinā ti ar pā rē jo, saka, ka vairs uz š o viesnī cu nebrauks, š ī viesnī ca neatstā j labu iespaidu par Grieķ iju!
Atrodoties pie baseina, uzliekam dvieli uz sauļ oš anā s krē sliem! Atbrauca serbi, rumā ņ i, grieķ i) Es nezinu, kurš tieš i nometa mū su dvieļ us uz grī das un apgū lā s sauļ oš anā s krē slos! Piegā jā m klā t un teicā m, ka tā s ir mū su vietas! un mē s esam š eit, lai atpū stos! viņ i dzirdē ja atbildi, bet mē s nezinā jā m, piedodiet), bet mē s necelsimies! Un kas mums jā dara š ajā situā cijā ? cī nī ties ar veselu vī rieti? tas ir, mums tiks pā rkā ptas arī mū su tiesī bas atvaļ inā jumā !
Peldoties baseinā izdomā jā m, ka starp flī zē m ir melna fū ga! pē c snorkelē š anas atklā jā m, ka tā nav fū ga - tā ir sē ne!
Mazliet par norē ķ inā š anos ar karti, terminā lis viesnī cā nestrā dā ! Man vajadzē ja doties uz ciemu, izņ emt naudu!
аватар elenaroma2016
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies viesnī cā Kassandra Palace ar 6 gadus vecu meitu. Viesnī ca ir mā jī ga ar sakoptu teritoriju. Runā jot par saziņ u ar ā rpasauli, viesnī ca atrodas starp Kriopigi un Chanioti ciemiem. Tos var sasniegt gan ar taksometru, gan ar autobusu. No viesnī cas uz Riopigi ciematu ir pieejams arī bezmaksas autobuss. … Tomēr ▾ Atpū tā mies viesnī cā Kassandra Palace ar 6 gadus vecu meitu. Viesnī ca ir mā jī ga ar sakoptu teritoriju. Runā jot par saziņ u ar ā rpasauli, viesnī ca atrodas starp Kriopigi un Chanioti ciemiem. Tos var sasniegt gan ar taksometru, gan ar autobusu. No viesnī cas uz Riopigi ciematu ir pieejams arī bezmaksas autobuss.
Priecā jos par Bē rnu kluba klā tbū tni, kas strā dā no 10.00-15.00 un 19.00-22.00. Klubs ir labi aprī kots, ir galdi bē rniem un daudz rotaļ lietu. Kluba darbinieki, lai arī runā angliski, ir ļ oti draudzī gi un viegli atrod, ko darī t bē rnam.
Pludmale laba, smilš aina, bet ieeja jū rā nedaudz akmeņ aina. Sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, pludmales dvieļ i jau ir sagatavoti istabā s. Ļ oti apmierinā ts ar Wi-Fi pieejamī bu pludmalē .
Viesnī cas teritorija ir ļ oti zaļ a, kopta, daudz ziedu, kas priecē aci. Bē rnam ļ oti noderē ja rotaļ u laukums. Viesnī cā atpū š as daudzas ģ imenes ar bē rniem, tā pē c meita uzreiz atrada kompā niju spē lē m.
Kopumā viesnī ca man patika. Viesnī ca ir skaista un klusa, draudzī gs un uzmanī gs personā ls, kā arī labierī cī bu pieejamī ba bē rniem veicinā ja mū su komfortablu uzturē š anos.
аватар Valentinaaa48
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uz š o viesnī cu nonā cā m pilnī gi nejauš i. Mums ar vī ru bija atvē rtas vī zas, tā pē c nolē mā m izmantot iespē ju un paņ emt pē dē jā brī ž a biļ eti uz Grieķ iju. Mē s ļ oti mī lam š o valsti, tā pē c jautā jums par viesnī cas izvē li mū s ī paš i neuztrauca, ņ ē mā m vauč erus pē c viesnī cas labā s cenas un atraš anā s vietas. … Tomēr ▾ Uz š o viesnī cu nonā cā m pilnī gi nejauš i. Mums ar vī ru bija atvē rtas vī zas, tā pē c nolē mā m izmantot iespē ju un paņ emt pē dē jā brī ž a biļ eti uz Grieķ iju. Mē s ļ oti mī lam š o valsti, tā pē c jautā jums par viesnī cas izvē li mū s ī paš i neuztrauca, ņ ē mā m vauč erus pē c viesnī cas labā s cenas un atraš anā s vietas. Viesnī ca atrodas starp diviem ciematiem - Kriopigi un Polichrono. No viesnī cas uz Kriopigi kursē mikroautobusi, kurus izmantojā m. Un Polichrono nonā cā m kā jā m, ejot gar krastu. Jū s varat arī doties uz Kallithea ar regulā ru autobusu tieš i no pieturas pie izejas no viesnī cas. Viesnī cas teritorija ir ļ oti zaļ a, ir daudz ziedu, palmu, koku un krū mu. Divi peldbaseini: standarta pieauguš ajiem un maziem bē rniem. Starp citu, viesnī ca ir diezgan ģ imenei draudzī ga un klusa, kas ir nepiecieš ams atpū tai ar bē rniem. Ir bē rnu klubiņ š ar krieviski runā još iem skolotā jiem. Pludmale laba, smilš aina, ieeja jū rā arī nav slikta, ū dens vienkā rš i brī niš ķ ī gs! Piepeldē jā m lī dz bojā m un vē l varē ja redzē t dibenu! Vienkā rš i pasaka!! ! Ļ oti patī kams personā ls, visi ļ oti draudzī gi, vienmē r gatavi palī dzē t atrisinā t kā du jautā jumu. Reģ istratū rā brī niš ķ ī gas meitenes, ir krieviski runā još i darbinieki. Restorā ns liels, mā jī gs, viss skaidrs, kas un kur atrodas. Ē diens ir daudzveidī gs, 10 dienas nebija garlaicī gi. Tiesa, pamatā paņ ē ma brokastis un vakariņ as. Atpū tieties valstī , kas ir slavena ar savā m pā rsteidzoš ajā m jū ras veltē m, daž ā diem sieriem, smarž ī go maizi, izsmalcinā tiem vī niem un, protams, labā kajā m olī vā m un olī veļ ļ u, un nekad neejiet uz krogu, kur vietē jie pulcē jas milzī gā s kompā nijā s un izbauda katru malku un katrs kumoss slavenais fetas siers? ! It ī paš i, ja ē rtā viesnī cas atraš anā s vieta ļ auj to izdarī t tuvā kajos ciematos. Par tavernā m runā jot! Viesnī cā ir arī savs mazs, bet ļ oti jauks un atmosfē risks krodziņ š , kurā vakaros skan nacionā lā dzī vā grieķ u mū zika un dejo jauni puiš i un meitenes tautastē rpos! Kas attiecas uz numuriņ iem, tad mē s paņ ē mā m standarta istabiņ u galvenajā ē kā ar skatu bungalo. Numuri ir tī ri, uzkopš ana un dvieļ u maiņ a katru dienu. Liels plazmas televizors, mini bā rs. Mā jī gs balkons. Man patika viss, ja ir kā di mī nusi, tad vienkā rš i pievē rā m acis uz tiem, tie bija tā di niecī gi. Klusā m, relaksē još ā m, ģ imenes brī vdienā m, vislabā k! Cena un kvalitā te sakrī t.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Aizbraukt uz Grieķ iju man bija sapnis jau ilgu laiku. Un, kad sievastē vs piedā vā ja doties atvaļ inā jumā - Krimu, Turciju vai Grieķ iju, visi vienbalsī gi nobalsoja par Grieķ iju. Tū risma operators "Mouzenedis Travel" - par viņ u darbu jautā jumu nav. … Tomēr ▾ Aizbraukt uz Grieķ iju man bija sapnis jau ilgu laiku. Un, kad sievastē vs piedā vā ja doties atvaļ inā jumā - Krimu, Turciju vai Grieķ iju, visi vienbalsī gi nobalsoja par Grieķ iju. Tū risma operators "Mouzenedis Travel" - par viņ u darbu jautā jumu nav. Brī niš ķ ī gas, atsaucī gas, draudzī gas meitenes. Labi braucē ji. Bet viesnī ca apbē dinā ta. Sā kš u ar ciparu. Veļ a ir svaiga, bet paš u telpu nevaru saukt par tī ru, uz grī das ir putekļ i un sī ki oļ i (acī mredzot ienesuš i iepriekš ē jie iedzī votā ji), tualetē periodiski plū st mucas. Istabas logi pavē rā s uz ceļ u, sievastē vs nā kamajā dienā mainī ja istabu, teica - es nevaru gulē t ar tā du troksni. Istabā nebija ne č ī bu, ne pludmales dvieļ u. Bezmaksas pudele ū dens bija pieejama tikai reģ istrē š anā s brī dī . Pa 9 dienā m, kad atpū tā mies viesnī cā , istabiņ a tika iztī rī ta tikai 3 reizes (1 reizi no kurā m bija jā ķ er istabene), gultas veļ a netika mainī ta pat vienu reizi, saklā ja tikai gultas un atstā ja saldumus. Pludmales dvieli viņ i atstā ja uz gultas nomaiņ ai – vienkā rš i atņ ē ma. Vī ratē vs ir pirts un hammam cienī tā js. Viesnī cā ir tā sauktā "sauna" - neliela istabiņ a, kurā ir nedaudz siltā ks nekā uz ielas. Es pat neuztraucos doties uz spa. Pirmajā stā vā ir veikals (kā man tas ir š ausmī gi tukš s), ir arī bē rnu istaba, kurā ir tikai zī muļ i. Viesnī cas teritorijā ir no plastmasas izgatavots bē rnu slidkalniņ š , kas stā v saulē ! Visas izklaides bē rnam š ajā viesnī cā ir jū ra un baseins. Patiesī bā par jū ru. Tas ir krā š ņ s! Tī rs, silts. Ieeja jū rā ir smilš aina-oļ u. Sauļ oš anā s krē slus var lietot tikai no rī ta. Un, starp citu, ja atstā jā t dvieļ us uz sauļ oš anā s krē sliem, gatavojieties tos atrast kaut kur krū mos. Viesnī cas politika - ja sauļ oš anā s krē sls ir tukš s 3 stundas, tad to var ņ emt cita persona (par to uzzinā jā m tikai pē c konflikta ar albā ņ iem pie baseina) Pē c mū su konflikta viesnī cas darbiniece sā ka pastā vī gi dež urē t pie plkst. baseins. Pludmalē nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, it ī paš i nedē ļ as nogalē s. Daudz apmeklē tā ju uz 1 dienu. Viņ i vienkā rš i atstā j automaš ī nu viesnī cas stā vvietā un dodas uz pludmali. Mū su acu priekš ā istabā devā s ģ imene ar mazu bē rnu, viņ i bija prom tikai 20 minū tes. Pludmalē ieradā s vai nu albā ņ i, vai serbi, viesnī cas darbinieks, kurš dež urē ja pludmalē , pē c apskā vieniem un jokoš anas ar š iem cilvē kiem izmeta aizbraukuš o mantas un iedeva š iem cilvē kiem sauļ oš anā s krē slus. Varat iedomā ties š ī s ģ imenes pā rsteigumu un saš utumu, kad viņ i atgriezā s pludmalē . Ļ oti, ļ oooti daudz arā bu un serbu pludmalē . Š ie cilvē ki uzvedas pretī gi. Paš i grieķ i saka – pirms tam neslē dzā m durvis un nebaidī jā mies bē rnus palaist, tagad viss ir mainī jies. Viesnī cas teritorija liela, kopta, daudz palmu un olī vkoku. Baseins nav liels un netī rs, tajā nepā rtraukti kaut kas peldē ja - lapsenes, zā le, spalvas. Restorā na atvē rtajā verandā bija daudz lapseņ u. Tā tad ē diens. . . No rī ta - desiņ as, olas, dā rzeņ i, kas palikuš i pā ri no vakariņ ā m, pā rslas, sviestmaiž u gabaliņ i tē ja, kafija, š ausmī gas sulas un š ampanietis. Vakariņ as - daudzveidī gas, bet ne vienmē r garš ī gas, un reizē m neē damas. Vakarā dzī vā mū zika. Kopumā š ī viesnī ca ir paredzē ta "roņ u atpū tas" cienī tā jiem. Mē s bijā m 6 cilvē ki (5 pieauguš ie un 1 bē rns) Un mē s visi vienā balsī sakā m - š ī s nav 5 zvaigznes! Š ī ir droš a kļ ū da! Paldies Mouzenedis Travel darbiniekiem par pieņ emto tikš anos lidostā , brī niš ķ ī go ekskursiju, viesnī cas gidam par atsaucī bu. Mē s vairs nebrauksim uz š o viesnī cu....Cenas un kvalitā tes attiecī ba. . . Nu, tas varē tu derē t.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар malckova.vic
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s nesen atpū tā mies ar draugu Kassandra Palace viesnī cā , kas atrodas Halkidiki, un š eit ir mani iespaidi… Vispirms ļ aujiet man jums pastā stī t nedaudz par viesnī cu un to, kā mē s tur nokļ uvā m. Lidojā m uz Maķ edonijas lidostu, kur mū s uzreiz sagaidī ja vestibilā ar zī mi un palī dzē jā m izlemt, kurp doties tā lā k. … Tomēr ▾ Mē s nesen atpū tā mies ar draugu Kassandra Palace viesnī cā , kas atrodas Halkidiki, un š eit ir mani iespaidi…
Vispirms ļ aujiet man jums pastā stī t nedaudz par viesnī cu un to, kā mē s tur nokļ uvā m. Lidojā m uz Maķ edonijas lidostu, kur mū s uzreiz sagaidī ja vestibilā ar zī mi un palī dzē jā m izlemt, kurp doties tā lā k. Tad mē s iekā pā m autobusā , tas bija ar ē rtiem sē dekļ iem un divstā vu)))). Protams, mē s uzkā pā m augš ā , lai labā k apskatī tu Grieķ ijas skaistumu. Ceļ š bija viegls, un viesnī cā bijā m pē c 1.5h, visu š o laiku mū s pavadī ja transfē ra meitene, kura pastā stī ja daudz noderī ga par Grieķ iju.
Kad ieradā mies, mū s sagaidī ja administrators Dž ordž s un meitene Elena. Mē s iegā jā m zā lē , kreisajā pusē ir reģ istratū ra. Tā kā ieradā mies vakarā , pirms bijā m iekā rtojuš ies, devā mies vakariņ ā s uz viesnī cas restorā nu, par ko rakstī š u vē lā k. Pē c sā tī gā m vakariņ ā m : -) iereģ istrē jā mies 318. istabā , reģ istratū ra palī dzē ja ar koferiem un ā tri ar liftu nokļ uvā m.
Istaba atveras ar atslē gu karti, uzreiz prasī jā m divas atseviš ķ as gultas un mū su lū gums tika izpildī ts bez problē mā m. Pati istaba ir gaiš a, tī ra un ļ oti ē rta. Mī kstas gultas, plazmas TV, jaunas mē beles un lieliska santehnika. Plaš s balkons, kur var organizē t tikš anā s ar visu uzņ ē mumu))). Numurā ir seifs, fē ns, ledusskapis un viss nepiecieš amais. Katru dienu viņ i deva tī rus dvieļ us un duš as piederumus (š ampū nu, duš as ž elejas, ziepes un pat duš as cepures). Tī rī š ana ir ļ oti kvalitatī va un tā s nā k galvenokā rt tajā laikā , kad bijā m jū rā , tā pē c bija sajū ta, ka tī rī ba atnā kusi uz burvju mā jienu.
Nā kamajā dienā devā mies pastaigā pa teritoriju, tieš i priekš ā
brokastis. Teritorija liela, ļ oti zaļ a. Papildus galvenajai ē kai ir vē l ap desmitiem divstā vu mā ju ar istabā m. Teritorijā atrodas krogs, tenisa korts, rotaļ u laukums, vairā ki bā ri, divi peldbaseini un privā ta pludmale. Viss ir ļ oti tī rs un sakopts, ir liels skaits dā rznieku, kas uzrauga veģ etā cijas stā vokli un teritorijas tī rī bu.
Tad devā mies brokastī s. Ē diens viesnī cā ir ļ oti labs un diezgan daudzveidī gs: no rī tiem karsts, un jogurti, un sulas, un augļ i, un ko vien gribas. ))) Arī vakariņ as ļ oti garš ī gas, virtuve gan grieķ u, gan eiropeiska: salā ti, karstie ē dieni, konditorejas izstrā dā jumi, saldē jums, zupas un ļ oti daž ā di augļ i. Kivi, ķ irš i, arbū zi, melones, ā boli, bumbieri, persiki, nektarī ni. Restorā ns liels un tī rs, visi viesmī ļ i uniformā s un ļ oti draudzī gi, jauki puiš i, ī paš i Thassos un George : -) . Visi galdi ir skaisti klā ti, un ē dieni ir sakā rtoti saskaņ ā ar visiem etiķ etes noteikumiem.
Kas attiecas uz pludmali, tā ir laba, smiltis un mazi oļ i, pie ieejas ir akmeņ i, nedaudz bī stami, var bū t ež i, bet ja peldi, kur ir bā rs, tad nav nekā , tikai smiltis. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas. Bā rs piedā vā ja bezalkoholiskos dzē rienus, alkoholu un uzkodas.
Bet kas attiecas uz bā ru, tad mums vairā k patika lejā , viesnī cas vestibilā . Ir ļ oti jauks bā rmenis Iliaz, kurš mums iedeva atlaides dzē rieniem. Ļ oti interesants vī rietis, lieliski runā angliski, un Marina, mana draudzene, pastā vī gi ar viņ u sazinā jā s.
Vakaros mē s staigā jā m Pefkohori bā rā ar nosaukumu Sushi un gā jā m uz klubiem Kallithea. Man ļ oti patika Ahoy, trokš ņ aina, jaunieš u kluba mā ja, daudz jaunieš u tusē . Un pē cpusdienā devā mies ar marš ruta autobusu uz Kriopigi, pasē dē jā m kafejnī cā un nopirkā m pā ris ekskursijas.
Braucā m iepirkties uz Meteorā m-Korfu un Salonikiem, biju sajū smā par iepirkš anos, tā das atlaides labas, atvedu mā jā s veselu koferi ar jaunā m lietā m. Un viņ i paš i brauca pa Halkidiki, kad noī rē ja automaš ī nu Rent a car birojā viesnī cas mī nus pirmajā stā vā . Dima, kurš tur strā dā , mū s konsultē ja visos jautā jumos.
Mī nus pirmajā stā vā atrodas arī Mouzenī da birojs, bē rnu klubs, veikals, biljarda zā le un spa centrs ar trenaž ieru zā li. Veikals tieš ā m mazs, bet spa brī niš ķ ī gs. Pirts, hammam, iekš telpu baseins, masā ž as telpa, manikī ra galds un daudzi citi pakalpojumi. Trenaž ieru zā le ir bezmaksas, un mē s biež i gā jā m tur, lai sakratī tu taukus pē c sā tī gā m pusdienā m))).
Kas attiecas uz animā ciju, tad diemž ē l tā s nav viesnī cā , lai gan pā ris reizes restorā nā skanē ja dzī vā mū zika un tematiskā s vakariņ as, grieķ u vai itā ļ u.
Ja vē laties, varat vakarā doties uz restorā nu, kas atrodas tieš i pretī viesnī cai, vakaros ir rosī gs un vienmē r skan mū zika, un virtuve ir brī niš ķ ī ga.
Kopumā viesnī ca mums patika, tur viss ir brī niš ķ ī gi un atbilst tā s pieciniekam. Vienī gais trū kums ir animā cijas trū kums un pietiekams attā lums no apdzī votā m vietā m. Bet tā nebija problē ma, vienmē r kaut kur varē ja nokļ ū t ar KTEL (tas ir autobuss) vai taksometru. Bet kopumā viss ir brī niš ķ ī gi, bijā m sajū smā un pozitī vu iespaidu pilni.
Viesnī cu iesakā m visiem un vispā r Halkidiki ir brī niš ķ ī ga vieta. . . Te pabiju, ļ oti iemī lē jos Grieķ ijā : -), nā kamgad lidosim atkal)))! Viesnī ca ir lieliska, iesakā m visiem!
аватар Arozmarina
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s nesen atpū tā mies viesnī cā Kassandra Palace Grieķ ijā ar manu vī ru, draudzeni un viņ as draugu. Tas bija ilgi gaidī ts ceļ ojums, jo pē dē jos divus gadus mē s neesam braukuš i tā lā k par vasarnī cu. Lidojums bija agrs, tā pē c Grieķ ijā ieradā mies pē cpusdienā , tā teikt, lī dz paš ā m vakariņ ā m un reģ istrā cijai, kas ir labi, nebija jā gaida. … Tomēr ▾ Mē s nesen atpū tā mies viesnī cā Kassandra Palace Grieķ ijā ar manu vī ru, draudzeni un viņ as draugu. Tas bija ilgi gaidī ts ceļ ojums, jo pē dē jos divus gadus mē s neesam braukuš i tā lā k par vasarnī cu. Lidojums bija agrs, tā pē c Grieķ ijā ieradā mies pē cpusdienā , tā teikt, lī dz paš ā m vakariņ ā m un reģ istrā cijai, kas ir labi, nebija jā gaida.
Viņ i mū s atveda pē dē jos, un no Kriopigiem uz viesnī cu uzdevā m visus interesē još os jautā jumus š oferim un pavadoš ajam. Man ļ oti patika transfē rs, pozitī vi puiš i, palī dzē ja sagatavoties atpū tai. Viesnī cas gide Elena mū s sagaidī ja viesnī cā un palī dzē ja reģ istrē ties. Viņ a lieliski runā angliski, un ar viņ as palī dzī bu mē s bez problē mā m iekā rtojā mies, jo viņ iem ir angliski runā još a uzņ emš ana. Viņ i mū s izmitinā ja augš ē jā stā vā.326. istabā . Pa logu pavē rā s skats uz dā rzu un tenisa kortu, uz vietas uzreiz pamanī jā m kaplič u un daudz augļ u koku. Puiš i, Leš a un Marina bija apmetuš ies 324, š ī ir nā kamā istaba.
Istaba tī ra un ē rta, viss pē c eiropas standartiem, un plazma tev, un fē ns, un ledusskapis, un liels balkons, un jaunas mē beles. . . Istaba gaiš a, bet zemnieciska, pie sienas gleznas , pā ris gultas krē sli, mī ksts pufs. . . Vispā r istabiņ a kā istabiņ a. . . Man viss apmierinā ja, Eiropas viesnī cai š iki. Mē s pastā vī gi sē dē jā m uz balkona, un puiš i nā ca pie mums un mē s pie viņ iem, tur bija pietiekami daudz vietas pulcē š anā s.
Iekā rtojoties, devā mies pusdienot, viesnī cā ir puspansija, un ē st vajag tavernā paš ā teritorijā , ļ oti labi, omulī gi un var redzē t jū ru, starp citu, nav ļ oti dā rgi, mē s ar Marinu paņ ē mā m vī nu, mū su puiš i paņ ē ma alu un tā mē s labi pasē dē jā m verandā netā lu no pludmales. Pludmale jā atzī st par brī niš ķ ī gu, tī ru, smiltis visapkā rt. . . ū dens dzidrs un bezmaksas sauļ oš anā s krē sli (mē s speciā li meklē jā m viesnī cu ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem, jo ​ ​ lielā ko dienas daļ u pavadī jā m jū rā ). Dvieļ i pludmalei bija istabā , bija brū ni un katru dienu tika doti jauni : -).
Brokastis un vakariņ as bija viesnī cas galvenajā ē kā , tur joprojā m ir mazas mā jiņ as, bet es nezinu, vai tajā s kā ds ir apdzī vots vai nē . Restorā ns pirmajā stā vā , pietiekami liels viesnī cai. Viss ē diens bija garš ī gs, bija atvē rta karstā virtuve, un vakaros mē s sevi lutinā jā m ar augļ iem un saldē jumu. : -) Viss ē diens ir svaigs un personā ls ļ oti draudzī gs. Pats interesantā kais ir tas, ka daž reiz mū s apkalpoja pats viesnī cas ī paš nieks, viņ am tā ds hobijs)))), bija grieķ u un itā ļ u virtuves dienas. . . Tad viņ i cepa lielu kū ku karoga formā . Kopumā ē diens ir lielisks.
Lielā kais mī nuss ir tas, ka viesnī cā ir nedaudz garlaicī gi, jo tuvumā nav nekā , izņ emot viesnī cas un animā cija kā tā da netiek nodroš inā ta, zā lē pā ris reizes vakarā skanē ja dzī vā mū zika. Lai gan, ja atpū š aties ar ģ imeni, tas ir lieliski, klusi, mierī gi un ļ oti mē reni. Mā jā s nesē dē jā m, braucā m ekskursijā s, braucā m ar mikroautobusu no viesnī cas uz Kriopigi, ar KTEL uz Pefkohori un Kallithea. Vairā kas reizes devā mies uz Ahoy klubu ar taksi. Vispā r bija jautri : -) ! ! ! Ekskursijas ir brī niš ķ ī gas, dž ipu safari un Olympus-Dion-Vergina (pirmā smarž o pē c adrenalī na, bet otrā ir ļ oti informatī va un interesanta). Dodieties ekskursijā s, viss ir ļ oti profesionā li un labi organizē ts!! !
Starp citu, viesnī cas apakš stā vā mī nus pirmajā stā vā ir lielisks SPA centrs, ar trenaž ieru zā li, saunu, hammam un vē su baseinu. Viņ i dod atlaidi tiem, kas nā k, lai gan es nekad neesmu gā jusi, bet es regulā ri apmeklē ju sporta zā li. Ir arī auto noma, bē rnistaba, veikals un mū su tū roperatora ofiss, biju pā rsteigts, ka viņ š bija tieš i viesnī cā .
Kopumā ar mums viss bija kā rtī bā un garlaicī gi nebija un ē rti atpū tā mies. Mē s iesakā m Kassandra Palace Hotel, mums š eit ļ oti patika...Mē s pat domā jam, ka atgriezī simies vē lreiz))) Viss ir lī menī , ē dieni, serviss, teritorija, mans vē rtē jums ir pieci no pieciem...vienī gais trū kums ir tas, ka ir garlaicī gi, bet tie, kas meklē , vienmē r atradī s, var tikt ā rā uz kaimiņ u ciemiem!!! ! )))) Tā pē c droš i nā ciet, laba atpū ta garantē ta - pā rbaudī ts))) )))! ! !
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Visiem, kam interesē atpū ta Grieķ ijā - sveiki! Mani sauc Vlada, ar trī sgadī go meitu nolē mā m aizbraukt lī dz jū rai, atpū tā mies pieczvaigž ņ u viesnī cā Kassandra Palace. Viesnī ca man patika, jo tā ir ļ oti klusa un mierī ga, tā atrodas pirmajā krasta lī nijā , ir zaļ umu ieskauta un ir vienkā rš i lieliski piemē rota ģ imenē m un ģ imenē m ar bē rniem. … Tomēr ▾ Visiem, kam interesē atpū ta Grieķ ijā - sveiki! Mani sauc Vlada, ar trī sgadī go meitu nolē mā m aizbraukt lī dz jū rai, atpū tā mies pieczvaigž ņ u viesnī cā Kassandra Palace. Viesnī ca man patika, jo tā ir ļ oti klusa un mierī ga, tā atrodas pirmajā krasta lī nijā , ir zaļ umu ieskauta un ir vienkā rš i lieliski piemē rota ģ imenē m un ģ imenē m ar bē rniem. Ieradā mies vakarā , tā pē c uzreiz tikā m sē dinā ti. Mē s ar meitu nedaudz pagulē jā m, pamodā mies un devā mies vakariņ ā s. Ē diens ir diezgan garš ī gs. Gan bē rniem, gan pieauguš ajiem: gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i, saldumi, reizē m deva jū ras veltes. Vienī gais, kas man nepatika, ka visi dzē rieni ir par papildus samaksu, izņ emot brokastis. Brokastī s tiek piedā vā ta svaigi spiesta apelsī nu sula, tē ja un kafija, jogurti, olu kultenis, desiņ as utt. Pludmale. Pludmale pati par sevi ir smilš aina, sauļ oš anā s krē sli brī vi, baidī jos no jū ras ež iem, lai gan visu peldē š anos tos neredzē ju, bet vienalga baidī jos, jo dibens bija akmeņ ains. Netā lu bija pludmales bā rs, un mē s ar meitu biež i sē dē jā m tur ē nā , kad bija ļ oti karsts. . Pludmales bā rā strā dā meitene vā rdā Irini, viņ a tik ļ oti sadraudzē jā s ar Lizu, ka Irini viņ u biež i cienā ja ar ķ irš u sulu un daudz ko citu. Es viņ u ļ oti labi atceros, jo viņ a pastā stī ja, kā viņ ai patī k Krievija, Maskava un Kalugas pilsē ta, jo rudenī viņ a gatavojas pā rcelties uz dzī vi uz dzī vi. Pludmales bā rā visi dzē rieni arī ir par papildus samaksu. Viesnī cas teritorija ir plaš a, ļ oti biež i apmeklē jā m nelielu rotaļ u laukumu, vizinā jā mies ar š ū polē m, slidkalniņ iem utt. . Sanā ca izmantot arī animatora pakalpojumus. Krievvalodī gā meitene vā rdā Diā na spē ja Lizu aizņ emt pā ris stundas, kamē r es spa izbaudī ju masā ž u, saunu, tvaika pirti, dž akuzi. Uztaisī ju sev š okolā des iesaiņ ojumu, kas maksā ja 80€, man likā s nedaudz dā rgi, bet tā ieinteresē jos, ka pamē ģ inā ju un gandrī z apē du š o masku, jo tā tieš ā m ir no ī stas karstā s š okolā des. Diemž ē l izmantoju š os pakalpojumus atvaļ inā juma beigā s un tikai tad uzzinā ju, ka ir bezmaksas sporta zā le, kas atvē rta lī dz 20.00. Ja es bū tu zinā jis, es bū tu biež ā k pametusi Lizu pie Diā nas un kā du stundu ietu uz sporta zā li, jo Lizkai tur ļ oti patika. Papildus tam, ka Diā na viņ u izklaidē ja, viņ a arī spē lē jā s ar citiem bē rniem. Mē s arī devā mies uz kaimiņ u ciematu Kriopigi. Varē tu lī dz tai aiziet ar kā jā m, bet ar mazu bē rnu pa ceļ u tas ir nereā li. Paldies Dievam, no viesnī cas vairā kas reizes dienā kursē bezmaksas marš ruta autobuss, tā pē c mums bija iespē ja pastaigā ties, iegā dā ties suvenī rus un paē st saldē jumu. Starp citu, no tā s paš as Irini es uzzinā ju ļ oti lē tu veidu, kā piezvanī t uz mā jā m. Jā pē rk taksofona karte ar nosaukumu Face un var zvanī t gan no taksofona, gan no viesnī cas numuriņ a. Pa mobilo telefonu, zvanot pusotru stundu, var runā t, pa fiksē to divas stundas un tikai par 5 €. Yehuuu. Runā ju ar mammu un paspē ju izstā stī t visas 5 dienas. Š ī s kartes tiek pā rdotas gandrī z visur, katrā suvenī ru veikalā un pat mazos stendos, kas biež i stā v pie ceļ a. Pē dē jā dienā izlē mu aizbraukt ar Lizku uz akvaparku. Ekskursija bija grupu ekskursija, un es sapratu, ka tā bija populā ra bē rnu vidū , jo tik daudziem bija bē rni Lizkas vecumā . Mū s pavadī ja meitene gide, kura sī ki paskaidroja, kur kuri slidkalniņ i atrodas un protams devā mies pa taisno pie bē rniem. Oooooooo. Mana bē rna priekam nebija robež u. Bet tā kā man š ķ iet, ka brī vā laika ir daudz, tas ir, 6 stundas, Lizka vienkā rš i neizturē ja un nomira. Man nā cā s viņ u atstā t guļ am blakus gidei, kamē r peldē jos 5 metrus tā lā kajā baseinā . Lū k, ko nozī mē atvaļ inā jums ar maziem bē rniem. Bet, neskatoties uz to, man ļ oti patika Grieķ ija. Kad mū su viesnī cas gids stā stī ja par ekskursijā m, sapratu, ka gribu gandrī z uz visu, bet ar bē rnu tā lu nevar.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар tatysha26
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tas kontinentā lajā Grieķ ijā viesnī cā Kassandra Palace Halkidiki. Brī niš ķ ī ga vieta atpū tai gan miesai, gan dvē selei. Viesnī ca ir tas, kas nepiecieš ams mierī gai, mē renai atpū tai, jo esmu finansists un man ir pietiekami daudz stresa darbā . … Tomēr ▾ Atpū tas kontinentā lajā Grieķ ijā viesnī cā Kassandra Palace Halkidiki. Brī niš ķ ī ga vieta atpū tai gan miesai, gan dvē selei. Viesnī ca ir tas, kas nepiecieš ams mierī gai, mē renai atpū tai, jo esmu finansists un man ir pietiekami daudz stresa darbā .
Es ierados 11:00, satiku Artemī du pie ieejas, tas ir viesnī cas gids, palī dzē ja pā rcelties, jo viņ i reģ istratū rā nezina krievu valodu, un viesnī cas darbinieks ir grieķ is. Istaba atradā s otrajā stā vā , ar skatu uz dā rzu un jū ru. Istaba ir tī ra, ē rta un tieš i man piemē rota. Nemitī gi mainī ja veļ u, tī rī ja, deva duš as ž eleju, ziepes un tī rus dvieļ us, atseviš ķ i pludmales dvieļ us.
Viesnī cas galvenā ē ka sastā v no vairā kiem stā viem, mī nus pirmajā stā vā atrodas veikals, auto noma, Mouzenī da birojs un spa centrs, uzreiz iegriezos tajā . Biju pirtī un masā ž ā , man patika! Tad es katru dienu apmeklē ju sporta zā li, tā ir lieliska, viss ir jauns, visi simulatori ir ļ oti kvalitatī vi un tas ir pilnī gi bez maksas.
Birojā nopirku braucienu uz Meteoru, kur nopirku izgaismotas ikonas un daudzus suvenī rus saviem radiem, un pierakstī jos uz Kastoria. Viņ a bez vilcinā š anā s nopirka kaž oku, balto ū deļ u, lielisku un lieliski der. Turklā t viņ i mū s tur pabaroja, pilnī gi bez maksas.
Paš ā viesnī cā ē diens bija nedaudz vienmuļ š , bet viss bija svaigs, noteikti nevarē ja pā rmest, katru dienu bija augļ i un daudz konditorejas izstrā dā jumu. Man patika apkalpoš ana restorā nā , viss ir nopietni, viss ir parā dē un pē c etiķ etes noteikumiem un dzē rienu pasniegš anas un pasniegš anas.
Pludmale brī niš ķ ī ga, smiltis, mazi oļ i saulrietā . Ir daudz sauļ oš anā s krē slu un visi ir bez maksas, kas nav raksturī gi Grieķ ijai. Tur pavadī ja lielā ko dienas daļ u. Man patī k Egejas jū ra, ļ oti tī ra! Iesaku nobaudī t aukstu kafiju pludmalē pie bā ra, man garš o fredo kapuč ī no, man patī k! Pludmale un visa apkā rtne ir ļ oti tī ra. Daudz zaļ umu, koku, pamanī ju ziedoš u magnoliju. Vakarā es sē dē ju lejā zā lē , runā ju ar tū ristiem, biež i devos uz kaimiņ u ciematiem, pat devos uz bā ru Pefkohori.
Kopumā mans viedoklis: izcils Eiropas piecinieks. Slikti, ka nav animā cijas, bet man to nevajag, es meklē ju mieru un saņ ē mu to pilnī bā . Iesaku ģ imenes cilvē kiem un tiem, kuriem tā pat kā man ir apnicis lielpilsē tas burzma.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nesen kopā ar mazdē lu atpū tī jos viesnī cā Kassandra Palace Hotel Grieķ ijā , jo mana meita un viņ as vī rs nolē ma palikt divatā un uzdā vinā ja mums biļ eti uz mā cī bu gada beigā m. Tā bija pirmā reize ā rzemē s, un pirms ceļ ojuma ļ oti baidī jos un uztraucos, ī paš i par savu mazdē lu. … Tomēr ▾ Nesen kopā ar mazdē lu atpū tī jos viesnī cā Kassandra Palace Hotel Grieķ ijā , jo mana meita un viņ as vī rs nolē ma palikt divatā un uzdā vinā ja mums biļ eti uz mā cī bu gada beigā m. Tā bija pirmā reize ā rzemē s, un pirms ceļ ojuma ļ oti baidī jos un uztraucos, ī paš i par savu mazdē lu. Lidojums izdevā s, nolaidā mies lidostā . Ceļ š lī dz viesnī cai nebija garš , apmē ram pusotra stunda. Viesnī cas teritorija ir diezgan sakopta, visapkā rt ir koki, tieš i pie ieejas viesnī cā nogatavojas apelsī ni un citroni. Dzī vojā m otrajā stā vā un daļ u augļ u varē ja plū kt tieš i no balkona. Tā pat blakus viesnī cai ir brī niš ķ ī ga krodziņ š , kurā pusdienojā m gandrī z katru dienu. Istabā ir skaistas mē beles, liels televizors, milzī gs spogulis. Vannasistaba arī ļ oti laba, vienmē r tika nodroš inā ts š ampū ns, ziepes un tī ri dvieļ i. Vienī gais trū kums, nedaudz slidena grī da vannasistabā , uztraucos par mazdē lu, labi, durvis neaizveras, bet tas nav svarī gi. Lielā ko daļ u laika pavadī jā m pludmalē , tā bija netā lu, viesnī ca bija pirmajā lī nijā . Tī rs, smiltis un mazi oļ i saulrietā , ir daudz sauļ oš anā s krē slu un tie ir bez maksas, viņ i mums atstā ja istabā speciā lu dvieli pludmalei. Pludmalē ir bā rs, kur vienmē r var malkot aukstu dzē rienu. Ē diens daudzveidī gs un garš ī gs, bufete: no rī tiem svaigs jogurts un bulciņ as, bet vakarā gaļ a, sā nu ē dieni, konditorejas izstrā dā jumi un daudz augļ u. Vietu vienmē r bija daudz, un mē s varē jā m mierī gi un klusumā paē st. Viesnī cas pagrabā ir iepirkš anā s centrs, ir spa, kuru es neuzdroš inā jos apmeklē t, veikals, biljards un daudz kas cits. Pa dienu tur ir forš i un mē s tur atbraucā m ar kaimiņ ieni un viņ as bē rniem, viņ i spē lē jā s un izklaidē jā s, un mē s runā jā m sē ž ot ē rtos dī vā nos, skatoties televizoru. Vairā kas reizes devā mies uz kaimiņ u ciematu Kriopigi, tur bija firmas autobuss no viesnī cas. Viņ i iegā dā jā s daudz suvenī ru, olī veļ ļ u, vī nu un vairā kas olī vu pakas. Nolē mu pē c viesnī cas gida ieteikuma savu mazdē lu uz vienu dienu sū tī t uz Skouras nometni. Vitjuš ka bija sajū smā par š o ceļ ojumu, un viņ a pati devā s ekskursijā uz Salonikiem uz svē tajā m vietā m. Tas izrā dī jā s brī niš ķ ī gs ceļ ojums, man ļ oti patika gide Jevgeņ ija, viņ ai ir teoloģ iskā izglī tī ba. Interesanti un vienmē r atbildē ja uz visiem jautā jumiem. . Stā sta beigā s varu teikt, ka man ļ oti patika atvaļ inā jums Grieķ ijā , mazdē ls arī , viņ š jau prasī ja, kad atkal brauksim. Viesnī ca ir klusa, bē rniem š eit ir jautri. Š o ceļ ojumu atcerē š os ilgi un pateicos savai meitai par tik brī niš ķ ī go dā vanu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums sandrao
Trīs nedēļu ceļojums. Labprāt redzētu vēl. Vēlams dalīties pieredzē par personīgo "pārvietošanos" uz apskates objektiem.
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 13 atbildes
iemiesojums Kiti-2184
Mans vīrs un mans bērns 1,5 vēlas atpūsties Grieķijā un vēlējās uzzināt par šīs viesnīcas izvēli Kassandra Palace 4 *;??? ........ Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums soikonen
Agrāk uz Ēģipti braucām tikai pēc viss iekļauts, tagad uztraucos, ka vīrs būs izsalcis, un meita nemitīgi meklēs dzērienu. Varbūt jāņem līdzi tējkanna un tēja?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Популярный отель с обширной зеленой территорией на берегу моря. Уютный отель с зеленой территорией. Выполнен в греческом стиле. Просторные номера оформлены в натуральных тонах, при использовании природных материалов. Построен в 1978 году. В 2009 году в отеле была проведена реновация: были обновлены все номера в главном здании, а также построены номера категории Deluxe family suite на территории бунгало. Рекомендуем для семейного отдыха.

Atrašanās vieta П-ов Кассандра, 1.5 км от центра посёлка Криопиги, 7 км от п. Каллифея, 9 км от п. Ханиоти, 85 км от аэропорта «Македония» г. Салоники. Автобусная остановка в 300 м от отеля.
Pludmales apraksts Курортный спа-отель Kassandra Palace расположен вдоль частного песчаного пляжа, удостоенного «Голубого флага», в поселке Криопиги. Красивый, большой песчаный пляж Криопиги с великолепным видом на залив Ситония, с кристально чистой водой, окруженный соснами. Здесь можно наслаждаться всеми видами водного спорта. Пляж обустроен и предлагает разные услуги отдыхающим.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В числе удобств ресторан с видом на Эгейское море и бесплатный Wi-Fi на всей территории. В таверне Ammos сервируются блюда греческой и интернациональной кухни, а также закуски и напитки. В фойе отеля или пляжном баре также можно отдохнуть с освежающим коктейлем.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Для юных гостей оборудован специальный бассейн и работает детский клуб с аниматорами.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В спа-центре имеется гидромассажная ванна, сауна, турецкая баня и крытый бассейн с подогревом. Желающие активно провести досуг могут посетить фитнес-центр, теннисный корт, а также занятия йогой или пилатесом. Сотрудники стойки регистрации могут предоставить информацию относительно аренды автомобиля/лодки и экскурсий по окрестным местам.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 260 номеров. Состоит из четырёхэтажного центрального здания и двухэтажных бунгало.

Istabās

Все номера и люксы оснащены телевизором с плоским экраном и спутниковыми каналами, сейфом, принадлежностями для чая/кофе и мини-холодильником. В отделанных мрамором ванных комнатах предоставляются роскошные экологически чистые туалетно-косметические принадлежности. Большинство номеров выходят на собственный балкон или в уютный сад.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Kriopigi, Kassandra, Halkidiki, Greece
Tālruņi: +30 23740 51471
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой, йогой. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.