Julia Hotel 3*– Atsauksmes

34
Novērtējums 7.310
№19 viesnīcas reitingā Halkidiki — Kasandra
7.7 Numurs
8.9 apkalpošana
8.8 Tīrība
8.1 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca patiks tiem, kas vēlas ekonomiski pavadīt brīvdienas Grieķijā. Populārs jauniešu vidū. Viesnīcas renovācija 2016.-2017.Vairāk →
аватар myrzaliyeva87
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Septembra sā kumā kopā ar vī ru un meitu atpū tā s viesnī cā "Julia". Klusa, maza, draudzī ga ģ imenes pā rvaldī ta viesnī ca. Skaista viesnī cas teritorija, tī rs baseins, mā jī gi un gaiš i numuriņ i. Viesnī cā valda mā jī ga atmosfē ra, labs un daudzveidī gs ē diens. … Tomēr ▾ Septembra sā kumā kopā ar vī ru un meitu atpū tā s viesnī cā "Julia". Klusa, maza, draudzī ga ģ imenes pā rvaldī ta viesnī ca. Skaista viesnī cas teritorija, tī rs baseins, mā jī gi un gaiš i numuriņ i. Viesnī cā valda mā jī ga atmosfē ra, labs un daudzveidī gs ē diens. Draudzī gs personā ls.
Vakarā manai meitai bija izklaides programma. Man pa dienu sporta aktivitā tes - rī ta vingroš ana, ū dens aerobika, joga.
Vē los atzī mē t arī viesnī cas izdevī go atraš anā s vietu. Blakus ir autobusu pietura, lielveikals, jū ra nav tā lu.
Paldies par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem.
аватар pupuhova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atvaļ inā jumā ar meitu. Gribu atzī mē t, ka viesnī ca ir ļ oti mā jī ga, maza, bet ē rta, skaista teritorija, gaiš as un tī ras telpas, garš ī gi un daudzveidī gi ē dieni, izpalī dzī gs personā ls. Ierodoties mū s sagaidī ja gide Alī na, burvī ga un draudzī ga meitene, sagaidī š anas sapulcē viņ a detalizē ti pastā stī ja par visā m ekskursijā m un apskates objektiem, pieejamā un korektā veidā nodeva visu nepiecieš amo informā ciju. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar meitu. Gribu atzī mē t, ka viesnī ca ir ļ oti mā jī ga, maza, bet ē rta, skaista teritorija, gaiš as un tī ras telpas, garš ī gi un daudzveidī gi ē dieni, izpalī dzī gs personā ls. Ierodoties mū s sagaidī ja gide Alī na, burvī ga un draudzī ga meitene, sagaidī š anas sapulcē viņ a detalizē ti pastā stī ja par visā m ekskursijā m un apskates objektiem, pieejamā un korektā veidā nodeva visu nepiecieš amo informā ciju.
Katru dienu viesnī cā bija animā cija gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Animatori - Polina un Anna - kļ uva par manas meitas ī stiem draugiem. No rī ta mums bija vingroš ana, tad meitenes spē lē jā s ar bē rniem un peldē ja ū dens aerobiku un spē les baseinā , pē cpusdienā bē rni rokdarbojā s, zī mē ja, bet es gā ju uz jogu, animā cija paredzē ta divā m viesnī cā m, tā pē c pē c pusdienas bija arī ū dens aerobika un ū dens polo kaimiņ u viesnī cā . Katrs vakars manai meitai bija kā svē tki, meitenes uzkrā soja ū dens grimu un pē c tam rī koja mini diskotē ku bē rniem un spē lē ja spē les.
Man ļ oti patika Blue Lagoon tū re. Pē c Alī nas gides ieteikuma devā mies pie viņ as, jo laiks bija ļ oti karsts, un manai meitai bū tu grū ti izturē t garus ceļ ojumus un pastaigu ekskursijas. Skaisti skati, brī niš ķ ī ga, tī ra pludmale, labs kuģ is. Uz kuģ a bija arī animā cija un ē diens. Lieliski pavadī ja laiku un atpū tā s.
Liels paldies par neaizmirstamajā m brī vdienā m, ceram atgriezties saulainajā Grieķ ijā vē l ne reizi.
аватар alla.sokoluyk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas Fourka ciematā , ļ oti gleznainā un klusā vietā . Brauciens no lidostas aizņ em apmē ram 2 stundas. Viesnī cas priekš ā ir autobusu pietura. Varat doties apskatī t citus ciematus vai pat Salonikus. Viesnī cas teritorija ir kompakta. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas Fourka ciematā , ļ oti gleznainā un klusā vietā . Brauciens no lidostas aizņ em apmē ram 2 stundas. Viesnī cas priekš ā ir autobusu pietura. Varat doties apskatī t citus ciematus vai pat Salonikus.
Viesnī cas teritorija ir kompakta. Visas stratē ģ iski svarī gā s vietas ir viegli sasniedzamas : ))
Pludmales smiltis ar oļ iem. Lī dzi var ņ emt speciā lus peldē š anas apavus. Bet mē s peldē jā m un tā , basā m kā jā m. Sauļ oš anā s krē sli dzē rienam, 4-5 eiro. Ja nevē laties tē rē t naudu, tad sauļ oš anā s krē sli pie baseina ir bez maksas. Mē s tur gulē jā m kopš.8:00.
Ī paš i prieks par bezmaksas internetu pat istabā . Viņ i negaidī ja.
No peldē š anas, ē š anas un apskates brī vajā laikā viņ i kopā ar bē rniem spē lē ja basketbolu un galda tenisu. Ir neliels rotaļ u laukums ar š ū polē m un slidkalniņ u. Ī paš u uzmanī bu saņ ē ma š ū puļ tī kls.
Ē diens bez pretenzijā m. Dodoties atvaļ inā jumā ar bē rniem, jū s vienmē r uztraucaties par to, ko viņ i pabaros. Un pat š iem mazajiem gardē ž iem nebija nekā du jautā jumu par ē dienu. Tā tad tas ir labi. Bā rs ņ ē ma daž ā dus dzē rienus, tas ir atvē rts lī dz 21:00.
Mums patika viesnī ca kopumā un arī Halkidiki.
аватар pavlov_anatoliy
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m jū nija sā kumā.10 dienas. Klusa, klusa viesnī ca, lē ta, tieš i tas, ko meklē jā m. Viesnī ca atrodas Furkas ciematā netā lu no galvenā ceļ a un mež a. Dzī vojā m treš ajā stā vā.302. istabiņ ā , skats skaists, pa logu redzē s ciems, jū ra, kalni - skaistums. … Tomēr ▾ Mē s palikā m jū nija sā kumā.10 dienas. Klusa, klusa viesnī ca, lē ta, tieš i tas, ko meklē jā m. Viesnī ca atrodas Furkas ciematā netā lu no galvenā ceļ a un mež a. Dzī vojā m treš ajā stā vā.302. istabiņ ā , skats skaists, pa logu redzē s ciems, jū ra, kalni - skaistums. Paš ā viesnī cā ir pietiekami liels baseins un bē rnu baseins, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pie baseina ir bez maksas. Ir rotaļ u laukums un š ū puļ tī kls. Baseina bā rs ir atvē rts no 8:00 lī dz 21:00, pē c 21:00 bā rs tiek apmaksā ts lī dz 22:30. Bā rā ir vī ns, alus, sulas, bezalkoholiskie dzē rieni, saldē jums ir ļ oti garš ī gs. Bā rs un restorā ns atrodas tajā paš ā ē kā . Runā jot par ē dienu, viņ i gatavo ļ oti garš ī gi un apmierinoš i, ē dienkarte ir daudzveidī ga, vienmē r ir augļ i: arbū zi, persiki, nektarī ni, ķ irš i, zemenes. Ierodoties mū s sagaidī ja viesnī cas saimniece un viesnī cas gids, kas aizvedī s uz istabiņ u un orientē s, visu pastā stī s un parā dī s. Un tā arī viesnī cas teritorija ir maza, bet zaļ a, kopta. Lī dz Fourkas centram, blakus autobusu pieturai un lielam veikalam, var aiziet 10-15 minū tes. Wi-Fi viesnī cā ir bezmaksas, nozvejo visā teritorijā , signā ls nav pā rā k labs istabā s, tas ir labā ks pie bā ra un baseina.
Paš as telpas ir mā jī gas, ir tē jkanna, kondicionieris, TV. Numuri tiek uzkopti katru dienu, izņ emot svē tdienas, gultas veļ a tiek mainī ta reizi nedē ļ ā . Vienmē r ir ziepes un tualetes papī rs. Ņ em lī dzi š ampū nu un duš as ž eleju, ja der fē ns, ņ em lī dzi, vai arī vari pajautā t saimniecei. Personā ls ir draudzī gs, ā tri risina problē mas, vienmē r smaidī gs. Viesnī ca atpū tai un mieram, jū s to saprotat.
аватар 1982helen
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopā ar vī ru atpū tā mies viesnī cā Julia, kas atrodas Halkidiki ciematā Fourka. Viesnī ca ir maza, bet ļ oti jauka un mā jī ga. Aiz viesnī cas ir kalns ar mež u, pa kuru var staigā t, pie viesnī cas ir autobusu pietura, var nokļ ū t lī dz Salonikiem, bet autobusi biež i kavē jas, paturiet prā tā . … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tā mies viesnī cā Julia, kas atrodas Halkidiki ciematā Fourka. Viesnī ca ir maza, bet ļ oti jauka un mā jī ga. Aiz viesnī cas ir kalns ar mež u, pa kuru var staigā t, pie viesnī cas ir autobusu pietura, var nokļ ū t lī dz Salonikiem, bet autobusi biež i kavē jas, paturiet prā tā .
Viesnī cas teritorija ir skaista, kopta un diezgan plaš a, radot miera un komforta noskaņ u. Vienmē r apgriezts zaļ š zā liens, oleandri un olī vkoki ir viesnī cas rotā jums.
Uz vietas ir: basketbola grozs, galda tenisa galds, bē rniem š ū poles, š ū puļ tī kls un neliels slidkalniņ š slē poš anai.
No viesnī cas lī dz jū rai ved asfaltē ts ceļ š caur ciematu. Pludmale ir smilš aina un oļ aina un ieeja jū rā vietā m akmeņ aina, bet peldē jā m bez speciā liem apaviem, un normā m. Jū ra laba, tī ra, silta, peldē jusies ar lielu prieku. Atpū tā mies daž ā dā s vietā s, bet visvairā k man patika Babe Watch pludmales bā rs, ir duš a, labi piemē roti sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem, tajos ir paredzē ts nopirkts dzē riens, kas maksā no 4.5-5 eiro.
Netā lu no jū ras atrodas neliela baznī ca, sestdienā s tur parasti notiek dievkalpojums.
Blakus viesnī cas bā ram ir peldbaseins, kurā ū dens ir tī rs un bē rniem ir nož ogota zona. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ap baseinu ir bez maksas. Dienas laikā no 8:00 lī dz 21:00 var dzert tē ju, kafiju, sulas un gā zē tos dzē rienus, vī nu un vietē jo alu no 12:00 un arī lī dz 21:00.
Ē diens viesnī cā ļ oti labs, garš ī gs, apmierinoš s, brokastis atkā rtojas katru dienu, pusdienas un vakariņ as daudzveidī gā kas. Un ir gaļ as ē dieni, vairā ki piedevas, salā ti, sieri, uzkodas, tradicionā lie grieķ u ē dieni - pastitsio, moussaka, zaļ ā s pupiņ as, tzatziki mē rce, svaigi dā rzeņ i, augļ i, garš ī gi deserti.
Viesnī ca pieder ļ oti jaukai saimniecei, parasti ar grieķ iem nav nekā du problē mu sazinā ties, jo viņ i visi runā , atbalstot ar bagā tī gu zī mju valodu un ievietojot runā visus krievu vā rdus, ko viņ i zina. Un vispā r Halkidikos ļ oti daudz cilvē ku runā krieviski, tā pē c komunikā cija attī stā s maksimā li labi.
Mums patika viesnī ca, klusa, mā jī ga relaksē još a atpū ta, bijā m apmierinā ti, iesakā m.
аватар Golubkov15
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Palasī ju š eit forumu - citi cī nā s savā starpā , cenš as pierā dī t savu. Ko tad pierā dī t? Slikti, bet katram sava gaume. Vienkā rš i ir tā di, kas ir bijuš i daž ā dā s nī stā s geju Eiropas viesnī cā s un jau ir kaut kā di koncepti. … Tomēr ▾ Palasī ju š eit forumu - citi cī nā s savā starpā , cenš as pierā dī t savu. Ko tad pierā dī t? Slikti, bet katram sava gaume. Vienkā rš i ir tā di, kas ir bijuš i daž ā dā s nī stā s geju Eiropas viesnī cā s un jau ir kaut kā di koncepti. Un ir primitī vi tū risti. Tā tad.
Viesnī ca izvē lē ta pē c vairā k nekā vienas stundas pavadī š anas internetā kopā ar sievu. Kritē riji: ģ imenes budž ets un smilš u pludmale. Ir izvē lē juš ies.
Jū lijā atpū tā mies 2018. gada jū nija vidū (tē tis, mamma, bē rns 8 gadi). Starp citu, Vikimapijā š ī viesnī ca ir novietota kā.2 zvaigž ņ u viesnī ca.
Numurs tika dots ar skatu uz jū ru (jū ra tā lumā ). Skats ir skaists. Pati istabiņ a pieticī ga, š aura, ar balkonu. Man bija jā uztaisa divguļ amā gulta no vienvietī gā m gultā m. Tas ir tas, kurš ir pieradis gulē t ar otro pusī ti. Istaba tika regulā ri uzkopta, mainī ta gultas veļ a un dvieļ i, nekā du sū dzī bu.
Mani mī nusi. Briesmī gi saspiesta vannas istaba ar kabī ni. Jū s varat vienlaikus sē dē t, atvainojiet, uz poda un tī rī t zobus virs izlietnes.
Dā rdoš s rī ta uzkopš anas personā ls kaimiņ u istabā s. Pamodā mies gan es, gan bē rns.
Un no rī ta atbrauca atkritumu maš ī na un tikpat trokš ņ aini un nekaunī gi iekrā va tajā atkritumus.
Vakarā istabā ielidoja odi (fumitoksu ņ em no mā jā m). Tas jau ir dabas mī nuss.
Viesnī cas teritorija ir sakopta, atradā s š ū puļ tī kls un tenisa galds. Vakara izklaides un citi animatori nebija. Bā rā nebija arī TV (bija paš mā ju pasaules č empionā ts). Bet vai tam ir trū kumi, izlemiet paš i.
Baseins mazs, bet vienā galā dziļ ums 2.80 - lieliski! Bet pilni pelnu trauki pie sauļ oš anā s krē sliem un neskrā pē ti plastmasas galdi ir neliels mī nuss.
Bā rs un ē dnī ca. Tē ja/kafija/sula no rī ta lī dz vakaram. Alus/vī ns no 11.00, bet jebkurā daudzumā (ja iekļ auts). Saldē jums/kokteiļ i un brī niš ķ ī gais Ouzo degvī ns - par atseviš ķ iem eiro (ja tā di ir, protams).
NVS personā ls ir draudzī gs, tač u es to neuzskatu par plusu, jo neierados pie viņ iem, bet gan jū rā .
Bet treknā ko mī nusu ieliku viesnī cas ē dienam. Ja pusdienas un vakariņ as piedā vā ja kā du izvē li, tad brokastu ē dienkarte nogalinā ja mani un manu sievu! Skaties, katru rī tu mums piedā vā ja: pā ris veidu desu izgriezumus, 1 veidu sieru, vā rī tas olas, pā ris graudaugus ar pienu un tē ju/kafiju. Jā , es aizmirsu, un liels grozs ar maizi. Primitī vi tū risti un frā zes "neviens nepalika izsalcis" cienī tā ji - labu apetī ti! Es nemaksā ju naudu, lai "paliktu izsalcis". Bet vairā k par to manas esejas beigā s. Un muš as ē dnī cā...Nu kur no tā m tikt prom?
Atseviš ķ i es atzī mē š u reklā mas aģ entu, kurš pastā vī gi atrodas jū su labā , maskē jies kā ceļ vedis. Pē rkot "izbraucienu ar jahtu" vai ī rē t automaš ī nu vienmē r ir ž ē l. Apkalpoš ana!
Fourkas pludmale nav civilizē ta pludmale. Š ī ir smilš u josla, vietā m diezgan š aura. Ko es saucu par civilizē tu pludmali? Tā s ir miskastes, sauļ oš anā s krē sls/lietussargs, kafejnī ca, kur varu iet š ortos, lai iedzertu aukstu alu un nopirktu bē rnam saldē jumu, š ī ir neglī ta duš a, pā rģ ē rbš anā s kabī nes un tā tā lā k. Banā ns vai siera kū ka galu galā liks bē rnam izklaidē ties. Tas viss nav. Man mī nuss, bet paš am - izlemiet paš i. Tač u pludmale ir tī ra no cū ku cilvē ku atkritumiem un tradicionā lajiem atkritumiem, bet no kokiem lido daudz izž uvuš u aļ ģ u un citu sū du. Ieeja jū rā ir normā la, viļ ņ i, ja tā di ir, ir diezgan mazi. Ū dens ir dzidrs, bet tikai tad, kad nav viļ ņ u. Padoms primitī viem tū ristiem: uzreiz nopē rciet bē rnam lietussargu ar urbi un piepū š amo matraci.
Paš ā Furkā , tā s civilizā cijas centrā , ir daudz veikalu, veikalu, kafejnī cu un tavernu. Š eit ir cepts Halloumi siers un sausais vī ns ar panē tiem kalmā riem. Ar skaistu saulrieta skatu! Es neredzē ju nevienu dā rdojoš u diskotē ku (un paldies Dievam). Bet tā lā k nav kur iet. Jā , ir arī nož ē lojams atrakciju parks “jaunā kajiem skatī tā jiem”.
Viņ i paņ ē ma maš ī nu. 10 minū tes lī dz reģ istrā cijai un aiziet! Es izmantoju MAPS. ME (daž i iegā dā jā s vietē jo SIM karti navigā cijai). Marš ruts tika plā nots mā jā s, liekot "punktus". Mē s devā mies uz kalniem, apceļ ojā m divus Kasandras un Sithonia pirkstus (Athos ir slē gts, kā zinā ms). Vispā rē jie ceļ i nav slikti, vietē jais serpentī ns ir ļ oti š aurs. Bet tas, kas man nepatika, bija zī mes mazajā skaitā un grieķ u alfabē tā . Pā ris reizes kalnos navigators sā ka muldē t, cenš oties mū s sajaukt. Bet kopumā es iesaku š o programmu. Viņ ai nav vajadzī gs mums tur dā rgais internets. Mums patika viss, kur bijā m, viss ir skaisti, it ī paš i kalnos ar skatu uz pirkstiem (gigabaiti fotogrā fiju). Auto/dienā €34, benzī ns ap €1.6 (92. ). Degvielas uzpildes staciju ir daudz. Iesaku lī dzi ņ emt turē tā ju uz piesū cekņ a mobilajam telefonam un USB auto lā dē tā ju (vai papildus akumulatoru).
Devā mies uz vietē jo Waterland akvaparku. Akvaparks ir vienkā rš s, slidkalniņ i un tā tā lā k. ne daudz, bet manam astoņ gadī gajam dē lam patika dzī ve un pē kš ņ i uzliesmojoš ā tū ristu dzī ves daž ā dī ba.
Lielā kā sū dzī ba ir par laikapstā kļ iem. Gandrī z puse no mū su dā rgā atvaļ inā juma bija vai nu apmā cies, vai vispā r lija lietus. Vietē jie restorā niņ i un viesnī cu ī paš nieki zvē rē ja un zvē rē ja, ka tā di laikapstā kļ i š eit ir pirmo reizi. Uzticē simies viņ iem.
Un pē dē jais, apsolī ts. Jū s varat patvaļ ī gi cī nī ties sī vos strī dos forumā par š o viesnī cu. Personī gi es nevienam neko netaisos pierā dī t.
Bet š eit ir tā lieta (lai dā rgie grieķ u drē bnieki man piedod). Pirms gada atpū tā mies Spā nijā (Salou). Viss ir aptuveni vienā ds un, pats galvenais, pareizi salī dzinā ms: atvaļ inā juma ilgums, kalendā rs, viesnī cas "zvaigzne", attā lums no jū ras (un jū ra bija tā da pati), "viss iekļ auts", naudas summa ekskursijai. Bet!...
Debesis un zeme!
Veiksmi visiem.
Поедая жареный Халуми в Китос.
аватар fka0572
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es izvē lē jos viesnī cu, pamatojoties uz sekojoš o: - saskaņ ā ar satelī ta fotoattē liem netā lu no viesnī cas bija neattī stī tas piekrastes daļ as (savvaļ as pludmales) - tas pilnī bā apstiprinā jā s -viesnī cā bija "viss iekļ auts ē diens" - nekā du problē mu kur paē st - saskaņ ā ar fotoattē lu no atsauksmē m - skaistā viesnī cas teritorija - zā lā ji, ziedi, koki. … Tomēr ▾ Es izvē lē jos viesnī cu, pamatojoties uz sekojoš o:
- saskaņ ā ar satelī ta fotoattē liem netā lu no viesnī cas bija neattī stī tas piekrastes daļ as (savvaļ as pludmales) - tas pilnī bā apstiprinā jā s
-viesnī cā bija "viss iekļ auts ē diens" - nekā du problē mu kur paē st
- saskaņ ā ar fotoattē lu no atsauksmē m - skaistā viesnī cas teritorija - zā lā ji, ziedi, koki...
Viesnī ca pilnī bā atbilda uz cerī bā m - ļ oti laba Vidusjū ras virtuve (olī vas, salā ti, baltais un sarkanais sausais vī ns plus alus), ļ oti labi izvē lē ta mierī ga mū zika, liels baseins, ē rti sauļ oš anā s krē sli, Tī ri patī kami numuriņ i - mans numurs bija 306 - 3 stā vs - lieliska jū ra skats no balkona (starp citu, uz balkona ir saliekams ž ā vē tā js dvieļ iem un citā m lietā m, virves un drē bju š ķ ipsnas nav nepiecieš amas), viesnī cas teritorija ir dā rza mā kslas paraugs - zā lieni, pa kuriem var staigā t, ziedi, olī vkoki . . ir rotaļ u laukums, atseviš ķ s bē rnu baseins, galda teniss.
Ļ oti burvī ga saimniece. . .
Lī dz jū rai jā brauc ap 8 min, bez stā viem kā pumiem, pludmales smilš ainas un seklas, bē rniem bū s ļ oti ē rti, ū dens tī rs. . tieš i aiz viesnī cas sā kas neliels ar priedē m aizaudzis kalniņ š , putni dzied no rī ta. . .
No tā , kas man ne visai patika (bet tas ir sī kums, salī dzinot ar galveno labo iespaidu) - starp balkoniem ir vieglas rež ģ u starpsienas, tā pē c ar kaimiņ iem sazinā sies diezgan cieš i))) arī - bija parasts mazs viesnī cas ledusskapis istabā - bet darbojā s diezgan vā ji Ledus nodalī juma nebija. Vē l viena nianse - uz tualetē m nav cisternu, ir caurule ar vā rstu, ū dens tiek novadī ts diezgan trokš ņ aini, un vē l viena lieta - bū tu jauki pievienot arī kā du zaļ u un puķ ainu tē ju papildus melnā s tē jas maisiņ iem (mē s pagatavojā m paš i savu tē ju, ko paņ ē mā m lī dzi)
Vispā r iesaku. .
Вид на бассейн и на выход с территории отеля Дорожка к выходу - с обеих сторон газоны - покоторым можно ходить - особенно хорошо играть в настольный теннис босиком - и красивейшие старинные оливковые деревья Вид от бассейна - передний план - столики у бара - тут можно пить всякие хорошие напитки, например, вино со льдом или холодный Вход в номера - с галерей вдоль другой стороны здания, оттуда красивый вид на оливковые рощи и соседнюю виллу Вид от входных ворот. Дорожка уходит по территории  к зданию отеля, справа - хозяйственные помещения (кухня и прочее), слева - столовая и бассейн (выше столовой) Вид на соседнюю виллу и оливковые рощи от входной двери номера 306. Вид с балкона номера 306 чуть влево - на море. Также - видно сушку для белья, которые стоят на всех балконах. Вид с балкона номера 306 вправо - вот такие решетчаты перегородки междк балконами, все видно и слышно  - зато, если соседка будет интересной, можно хорошо пообщаться ))
аватар romavrome
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Maija sā kumā atpū tos kopā ar meiteni š ajā viesnī cā . Laiks ir diezgan silts, lai gan visi atturē ja. Dienā lī dz 25gr. , jū ra uzmundrina. Pirmo reizi atpū tā mies kontinentā lajā Grieķ ijā , pirms tam bijā m Krē tā . … Tomēr ▾ Maija sā kumā atpū tos kopā ar meiteni š ajā viesnī cā . Laiks ir diezgan silts, lai gan visi atturē ja. Dienā lī dz 25gr. , jū ra uzmundrina. Pirmo reizi atpū tā mies kontinentā lajā Grieķ ijā , pirms tam bijā m Krē tā . Diezgan budž etam draudzī gs. Optimā la cenas un kvalitā tes kombinā cija. Vienkā rš i un gaumī gi. Bija daudz tā du jaunu pā ru kā mē s. Mē s devā mies divā s ekskursijā s, uz Saloniku pilsē tu un fantastisku vietu - Meteoru. Mē s arī noī rē jā m dī zeļ a WV POLO no gida Mouzenidis, lai dotos uz Sithonia. Š ķ iet, ka Kassandra un Sithonia ir tuvu, tač u tā s atš ķ iras kā diena un nakts) Kassandra mums š ķ ita kosmopolī tiskā ka, ar lielu skaitu viesnī cu un apmetņ u, tostarp tū ristu ciematus. Bet Sitonija š ķ ita vairā k grieķ u, ja tā var teikt. Š eit ir vairā k grieķ u garš as. Daudz zaļ umu un ne tik daudz pilsē tu un ciemu. Paldies viesnī cas gidei Mouzenidis-Yulia par ieteikumiem - viņ a uzzī mē ja un atzī mē ja kartē visas interesantā s vietas! ! Tas bija lieliski. Ieteicams.
P. S. : Laba viesnī cas atraš anā s vieta, 10 minū š u gā jienā lī dz Skala Fourka ciematam, kā arī autobusu pietura blakus viesnī cai. Par 1.5 eiro tikā m lī dz Kalithea ciemam.
novele
аватар Marianna_S
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es apmetā mies š ajā viesnī cā kopā ar savu vī ru 2015. gada augustā . Iespaidi tikai pozitī vi, lielisks variants lē tai, bet diezgan ē rtai atpū tai. Pludmale tī ra, patī kama, 5 min. gā jienā no viesnī cas. Personā ls ir draudzī gs, smaida un sveicina. … Tomēr ▾ Es apmetā mies š ajā viesnī cā kopā ar savu vī ru 2015. gada augustā . Iespaidi tikai pozitī vi, lielisks variants lē tai, bet diezgan ē rtai atpū tai. Pludmale tī ra, patī kama, 5 min. gā jienā no viesnī cas. Personā ls ir draudzī gs, smaida un sveicina. Saimniece vā rdā Ranja jautā ja, kā iet. Ē diens ir diezgan vienmuļ š , bet garš ī gs un bagā tī gs.
аватар mashaterbann
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Augustā es ar meitu atpū tī jos Grieķ ijā . Mē s izvē lē jā mies ekonomisku variantu un apmetā mies uz Jū liju, kas atrodas Furkā . No lidostas ieradā mies pē c pusotras stundas. Tiklī dz ieradā mies viesnī cā , mū s uzreiz sagaidī ja mū su viesnī cas gide Anna. … Tomēr ▾ Augustā es ar meitu atpū tī jos Grieķ ijā . Mē s izvē lē jā mies ekonomisku variantu un apmetā mies uz Jū liju, kas atrodas Furkā . No lidostas ieradā mies pē c pusotras stundas. Tiklī dz ieradā mies viesnī cā , mū s uzreiz sagaidī ja mū su viesnī cas gide Anna. Mums bija liels prieks jau paš ā svē tku sā kumā izjust uzņ ē muma rū pes un saliedē tī bu.
Mū su istaba bija maza, bet mā jī ga, tī ra un ar skatu uz jū ru. Runā jot par paš u teritoriju, tā mums likā s ļ oti liela priekš.3* viesnī cas. Daudz zaļ umu, ziedu, olī vkoku. Baseins ir liels pieauguš ajiem un mazs bē rniem. Bet mē s labā k devā mies uz jū ru. Lī dz tuvā kajai pludmalei lī dz 10 minū š u gā jiena attā lumā (400 m). Mē s biež i devā mies uz pludmali, kas atrodas tā lu, aiz Fourka perimetra. Ī paš i mums patika Beach Bar Babe pulkstenis, ļ oti jauneklī ga vieta. Mana meita bija par to sajū smā . Nopirkā m 2 fredo kapuč ī no par 10 eiro un tā dē jā di izmantojā m sauļ oš anā s krē slus.
Varam tikai izteikt visdziļ ā ko pateicī bu par ē dienu viesnī cā . Viss vienmē r ir svaigs un ļ oti garš ī gs. Brokastis tika ē stas maz, jo tā s ir standarta, bet tas nekā di neietekmē ja mū su iespaidu.
Ī paš i vē lamies izcelt gardos desertus Gadaifi un š okolā des kū ku, nu, tie tieš ā m iegrimuš i mū su dvē selē .
Mē s devā mies 2 ekskursijā s Meteora un Poseidona Trident. Vienkā rš i nav vā rdu, lai bū tu apmierinā ti. Kā rtē jo reizi pā rliecinā jā mies par uzņ ē muma skaidrī bu un vienkā rš i apbrī nojamo darbu. Mē s tieš ā m jutā mies kā atvaļ inā jumā , un nebija par ko uztraukties.
Kopumā tikai milzī gs paldies par atpū tas organizē š anu un silto atmosfē ru viesnī cā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums zolotysya
Vēlos doties interesantās ekskursijās, pastāstiet, uz kurām ir vērts doties un cik tās maksā. Paldies!
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель придется по душе тем, кто хочет провести в Греции экономичный отпуск. Популярен у молодежи. Реновация отеля 2016-2017.

Atrašanās vieta 400 м до пляжа. П-ов Кассандра, в 500 метрах от Скала Фурка, в 90 км от аэропорта «Македония» г. Салоники. В 50 м от отеля расположена остановка автобусов, следующих по маршруту Фурка - Кассандра - Каллифея - Салоники.
Pludmales apraksts Пляж в в 400 м от отеля. Пляж Фурка находится в двух километрах от одноименного курортного поселка, на полуострове Кассандра в Халкидики, Греция, и является одним из наиболее популярных курортов полуострова. Широкий песчаный пляж уже не раз награждался «Голубым флагом».
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Завтрак (шведский стол) с 08:00 до 10:00. В ресторане — в обед, неограниченное количество напитков: прохладительные напитки, бочковое пиво, местное вино (красное, розовое, белое), соки, вода. В баре у бассейна: неограниченное количество напитков.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • galda teniss
Telpu apraksts

37 номеров: Singles & Doubles (~22-25 кв.м).

  • vanna/duša
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Кассандра 630 77, Греция
Tālruņi: +30 2374 044167
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).