Mūsu brīvdienas Grieķijā.

Rakstīts: 25 jūlijā 2013
Ceļošanas laiks: 5 — 15 jūlijā 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Atpū tā s ar ģ imeni no 2013. gada 5. lī dz 15. jū lijam.
Jau ierodoties mū s un ģ imeni sagaidī ja mū su tū risma firmas Mouzenidis pā rstā vji. Un viņ i bija vienī gie lidostā , kas sagaidī ja tū ristus. Tad viss notika ļ oti ā tri un organizē ti, pē c ieraš anā s pē c kā das pusstundas jau bijā m ceļ ā uz savu viesnī cu.
Bijā m vieni pirmie, kas izkā pa no autobusa, tikā m izkrauti kopā ar Portes Beach Hotel tū ristiem. Tiklī dz izkā pā m no autobusa, mū s jau sagaidī ja mū su viesnī cas gidi. Un viņ i bija DIVI. Sā kumā mana sieva un meita bija pā rsteigtas. Viņ i skatī jā s uz mums ar tā dā m cerī bā m, ka es pat mazliet samulsu. Un tad viena atzinā s, ka gaida Istion Club & Spa tū ristus un mē s kopā devā mies uz savu viesnī cu. Mū su nelielā s pastaigas laikā gide mums paskaidroja, ka tik milzī gs autobuss vienkā rš i nav spē jī gs aizbraukt pa taisno uz mū su viesnī cu, jo. ceļ š bija š aurs. Izturē jā mies ar sapratni, nu ko var darī t. Tā pē c brī dinu, ja nolemjat doties uz š o viesnī cu, esiet gatavi noiet 15 metrus.

Un tā mē s beidzot devā mies uz mū su 10 dienu uzturē š anā s vietu. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja Evangelija un Tatjana. Viņ a bija grieķ iete no evaņ ģ ē lijiem, viņ a zinā ja angļ u un vā cu valodu, mani izglā ba tas, ka mē s ar sievu zinā jā m angļ u valodu, un tie, kas nezina valodu, vē rsā s pie burvī gā s Tatjanas, kura, starp citu, bija mū su novadniece no plkst. Ukraina : ) Bet mū su Irina pacietī gi stā vē ja ar mums, tad es nepamanī ju, kā pienā ca cita meitene dzeltenā T-kreklā vā rdā Daria, arī mū su viesnī cas gide. Viņ i mums pat palī dzē ja ar tulkojumu, es daž reiz izlikos, ka nesaprotu evaņ ģ ē liju, un tad Irina, zinot savu biznesu, precī zi iztulkoja visus savus vā rdus. Tad mē s ar sievu ilgi smē jā mies.
Un š eit mē s esam iekā rtojuš ies! Istaba nebija ar skatu uz jū ru, bet gan ar skatu uz dā rzu (lai gan viņ i lū dza aģ entū rai pirmo! ! ). Mums bija eko istaba. Mū su meita, tiklī dz ienā ca istabā , steidzā s izkā pt no tā s, tikai ne pa durvī m, bet PA BALKONU! Es paņ ē mu bumbu un spē lē ju uz zā les, kas atradā s pretī mū su terasei. Tā pē c samierinā jā mies ar to, ka š is nav skats uz jū ru, bet tieš i otrā di, nolē mā m, ka meitai tā ir vē l labā k. Eko istabas atrodas pusmetru zem zemes, tā pē c reizē m pat izslē dzā m kondicionieri, jo bija jau ē rti, forš i. Un doč ulim tas bija ē rti, mē s vienmē r redzē jā m, kur viņ a spē lē , viņ a pastā vī gi atradā s mū su uzraudzī bā . Naktī mē s, protams, aizvē rā m balkonu. Starp citu, ir bē rnu gultiņ a, jū s varat vienkā rš i pajautā t reģ istratū rā .
Viesnī ca ļ oti klusa, teritorija maza, bet mā jī ga. Animā cijas programma, godī gi sakot, mū s nepā rsteidza, bet mana meita vienmē r gā ja uz vakara mini diskotē ku un bija apmierinā ta.
Mē s ņ ē mā m viss iekļ auts. Viesnī cā ir viens restorā ns, kurā ē dā m brokastis, pusdienas un vakariņ as. Ir arī bē rnu ē dienkarte un augstais krē sls, kas ļ oti iepriecina. Ē diens garš ī gs, ceļ ojam ne pirmo reizi, aiz sevis esam atstā juš i daudzas valstis, ē diens te tieš ā m ir garš ī gs.
Ir arī rotaļ u laukums, mazulis tur biež i spē lē jā s ar puiš iem.

Bet, kad nonā cā m pludmalē , bijā m sarū gtinā ti, ka tur ir ež i un sauļ oš anā s krē sli atrodas kalnā , nevis tieš i pie jū ras. Bet mē s uzzinā jā m par pludmali pretē jā krastā un bū tī bā , ja ne slinkums, tad devā mies uz to pludmali. Smaragda ū dens, smiltis, lē zeni slī ps krasts. Mmm! Svē tki acī m! Sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, ja vē laties, varat pasū tī t kā du dzē rienu, par maksu.
Potidea ciems atradā s 2 km no viesnī cas, braucā m ar taksi, pastaigā jā mies pa pilsē tu, ē dā m Marina tavernā , bija garš ī gi, es vispā r esmu skeptiska pret jū ras veltē m, bet man pā rsteidzoš i ļ oti patika š eit.
Izvē lē jā mies no ekskursijā m - ar sievu uztraucos par meitu, bet viņ a it kā tika galā . Mē s pat bijā m pā rsteigti, ar kā du interesi viņ a aplū koja eksponā tus Verginas muzejā . Ī sā k sakot, mums bija ļ oti jautri, un Olimpā mē s uzņ ē mā m daudz labu ģ imenes fotoattē lu. Dionā mana meita bija nerā tna, bet es viņ ai nopirku atslē gu piekariņ u ar Spartas ķ iveri, biju aizņ emts 30 minū tes.
Izlidojā m tā pat kā atbraucā m, no gidiem mū s aizveda uz autobusu un atvadī jā mies no saulainā s Grieķ ijas.
Secinā jums: viesnī ca ir piemē rota ģ imenes atpū tai (nav tā das lietas, ka visu nakti dā rd mū zika), ir viss bē rniem (ē diens, gultiņ a, animā cija, rotaļ u laukums), vienī gais mī nuss ir tas, ka ir maz atrodas pastaigas attā lumā (izņ emot kafejnī cu un vī na pagrabu), un arī pludmale š eit ir tā da, tikai gumijas apavi un pludmale citā lī cī .
Vladimirs.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu