Viesnīca pilnībā atbilst tās zvaigžņu vērtējumam

Rakstīts: 30 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 10 — 21 augusts 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Labdien!
Atpū tā mies Istion club hotelī augusta vidū . Uzskatu š o viesnī cu par Dieva dā vanu: atraš anā s vieta, apkalpoš ana, brī niš ķ ī gs un pieklā jī gs personā ls, jū ras atraš anā s vieta – viss tieš ā m augstā lī menī . Viesnī ca ir mā jī ga un tajā valda mā jī ga atmosfē ra. Zaļ ā zona, olī vu un augļ u koki, krū mi, puķ es - debesu vieta.
Mums tika ierā dī ta mā jī ga istabiņ a, kas sastā vē ja no neliela gaiteņ a un guļ amistabas. Istabā ir ē rtas modernas mē beles, skaists interjers, sienas krā sotas siltos toņ os. Numuri ir plaš i un tī ri, tiek uzkopti katru dienu, veļ a tiek mainī ta ik pē c trim dienā m.

Gribu padalī ties iespaidos par grieķ u virtuvi: kopumā mums ļ oti patika grieķ u virtuve. Mē s esam tikai priecī gi! Mē s ē dā m restorā nā , kur mums bija brokastis, pusdienas un vakariņ as. Viņ i piedā vā ja plaš u zivju un dā rzeņ u ē dienu izvē li, gaļ as ē dienus, moussaka un pastitsio, kas ir slaveni visā Grieķ ijā (mē s beidzot tos izmē ģ inā jā m), daudzas uzkodas un salā tus, tzatziki - biezu jogurtu ar gurķ iem un ķ iplokiem. Un kā di š eit deserti - vienkā rš i pā rē š anā s.
Mē s devā mies vairā kā s ekskursijā s: uz Salonikiem, lielu burvju pilsē tu, kas mums ļ oti patika. Mē s nopirkā m kaž oku Enigma Mall. Mē s devā mies "atpū tas" ceļ ojumā Aridea-Edesa. Peldē jā s dabī gos baseinos un dabī gā s vannā s. Nopirku brī niš ķ ī gu vī nu un kalnu tē ju.
Mē s atgriezā mies no atvaļ inā juma pilnī gi sajū smā . Paldies visiem par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu