Istion!!!

Rakstīts: 29 augusts 2014
Ceļošanas laiks: 1 — 16 augusts 2014
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Sveiki visiem!
Vē los padalī ties ar iespaidiem par mū su brī vdienā m nu jau mī ļ ajā Grieķ ijā ! Mē s atpū tā mies kompā nijā , meklē jā m viesnī cu, kas ir viss iekļ auts, maza, mā jī ga un vienmē r ar labu virtuvi, un mē s to atradā m)))
Sā kš u no paš a sā kuma, ļ oti organizē ti mū s sagaidī ja lidostā un burtiski pē c 40 minū tē m mē s jau bijā m Istion club&spa. Viesnī ca ir maza, bet ļ oti labi uzturē ta, moderna, uz vietas ir daudz ziedu. Vispā r galu galā mē s nemaz negribē jā m no š ejienes aizbraukt.
Mums ar draugiem iedeva istabiņ as otrajā stā vā , mums bija skats uz dā rzu, un draugiem paveicā s vairā k, viņ u logi pavē rā s uz jū ru, skaistums, protams, ir neaprakstā ms!

Istaba mani pā rsteidza no pirmā acu uzmetiena, tā bija ļ oti liela un gaiš a. Istabā bija viss: halā ts, č ī bas, dvieļ i, svari (kas ir ļ oti pā rsteidzoš i, ne visā s viesnī cā s ir svari istabā s), televizors (starp citu, ar krievu kanā liem! ), seifs. Sā kumā bija pā rpratums ar seifu, izrā dī jā s, ka akumulators ir izlā dē jies, viesnī cas personā ls nekavē joties atrisinā ja š o problē mu, un nelika mums gaidī t, kas arī ir liels pluss. . Personā ls, starp citu, ir ļ oti atsaucī gs, laipns un krieviski runā još s! Reiz pē c ekskursijas gribē ja istabā iedzert tē ju, zvanī ja uz recepciju un burtiski pē c 5 minū tē m atveda mums: tē jkannu, krū zes un tē ju, sī kums, bet jauki. Tā pat nevaru pieminē t jauko meiteni Evangeliju, kura strā dā viesnī cas reģ istratū rā , vienmē r bija prieks ar viņ u komunicē t un sazinā ties ar jebkuru jautā jumu! Arī visi bā rā strā dā još ie puiš i ir lieliski, viņ iem ī paš s paldies un sveiki!
Tagad es jums pastā stī š u par to, kas, iespē jams, uztrauc ikvienu, kas lasa manu pā rskatu, tā , protams, ir virtuve. Viņ a patieš ā m ir 5 zvaigznes! Sā kš u ar brokastī m, vienmē r olu kultenis, pā rslas, graudaugi, jogurti, daudz izcirtņ u, gan augļ u, gan gaļ as. Pusdienas un vakariņ as, š eit patī kami pā rsteidza jū ras velš u sortiments, vienmē r daudz un garš ī gs. Pie atvē rtā s plī ts strā dā pā ris š efpavā ri, un jū s varat vē rot, kā tiek gatavotas jū su austeres. Arī restorā nā bija nacionā lā s virtuves dienas, izmē ģ inā jā m grieķ u ē dienus, vispā r jū s saprotat manas emocijas par viesnī cas virtuvi.
Nā kamā tē ma ir pludmale, jū rā bija ež i, neviens, protams, nav uzkā pis, bet iesaku iegā dā ties ī paš us apavus. Pati jū ra ir lieliska, savā dā k nevar teikt, tī ra un debeszila! un tas, ka tajā ir ež i, pierā da, ka jū ra ir vistī rā kā . Ir vē rts pieminē t arī trī s baseinus, naktī tie ir neticami skaisti ar š o fona apgaismojumu, viens no baseiniem ar hidromasā ž u! netika ā rā .
Š ie punkti ir Wi-Fi pieciniekā , bez maksas visiem. Spa, es devos uz visu atpū tu katru dienu, tad uz dž akuzi, tad uz hammam. Un, starp citu, "viss iekļ auts" viesiem š ie pakalpojumi ir bezmaksas. Mū su puiš i neizkā pa no sporta zā les un pastā vī gi spē lē ja tenisu. Katram savs, kā saka.

Rezumē jot, teikš u, ka viesnī ca tieš ā m laba, attaisno savas piecas zvaigznes, tikai ež i jū rā ir jautā jumi, bet visi saprot, ka tā nav problē ma, un mē s š o jautā jumu risinā m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu