Rāmji ir viss!

Rakstīts: 14 jūnijs 2013
Ceļošanas laiks: 23 maijā 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
"Mē s esam mazi un veci, " - vadī tā js vainī gi noplā ta rokas. "Bet mē s ļ oti cenš amies. Varbū t nā kamgad veiksim pilnī gu renovā ciju un pievienosim mums vē l vienu zvaigzni, " viņ š sapņ aini piebilst. Spriež ot pē c ē kas izskata, "Grecotel Pella Beach" tieš ā m var attiecinā t uz "viesnī cu kustī bas veterā niem" Halkidiki. Tomē r š eit tiek novē rota viena interesanta iezī me: jo vecā ka viesnī ca, jo labā ka ir pludmale. Un otrā di, jaunā kā , modernā kā viesnī ca var bū t bez tā s. Acī mredzot labā kie pludmales posmi nonā k viesnī cā m "pē c darba stā ž a", un arī Grecotel Pella nav izņ ē mums, jo tai ir sava pieeja krā š ņ ai smilš u un oļ u pludmalei, kas apzī mē ta ar ES Zilo karogu.
Viesnī cas numuriņ i ir mazi, aprī koti ar visu nepiecieš amo. Noguruš as mē beles un nedaudz nolietotus paklā jus vairā k nekā kompensē darbinieku draudzī gums un administrā cijas rū pes. Tā tad, ierodoties, katrs viesis istabā sagaida "komplimentu" - vī na pudeli un augļ u š ķ ī vi. Daudzi pakalpojumi viesiem tiek sniegti bez maksas. Par seifu, Wi-Fi, sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, duš ā m, pludmales dvieļ iem papildus nav jā maksā , arī to ikdienas nomaiņ a ir bez maksas. Viesnī cā ir animā cija krievu valodā un "bē rnu ē dienkarte", kā arī var pagatavot ē dienus ī paš i diabē ta slimniekiem. Ir baseins pieauguš ajiem un baseins bē rniem. Starp citu, tavernā pie baseina ir vakariņ as tiem, kam ir "viss iekļ auts". Viesnī ca atrodas piecu minū š u gā jiena attā lumā no Hanioti ciemata centra, tā pē c ir kur pastaigā ties tiem, kam ir garlaicī gi.
Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu