Forest Park Hotel 3*– Atsauksmes

51
Novērtējums 7.010
pamatā
51 atsaukt
№21 viesnīcas reitingā Halkidiki — Kasandra
7.2 Numurs
8.1 apkalpošana
7.8 Tīrība
7.3 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Neliela ekonomiska viesnīca. Trīsstāvu ēka, kas atrodas uz kalna, numuri tika atjaunoti 2011. gadā. Brīvdabas cienītāji novērtēs viesnīcas tuvumu populārajai pilsētai Kallithea, kas pazīstama ar savu izklaides iespēju pārpilnību.Vairāk →
аватар Stanislava00
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Biju kopā ar draugu un 16 gadus vecu. Visi numuri, izņ emot Ģ imenes istabu, ir 2-vietī gi, tā pē c esiet gatavi tam, ka parastā divvietī gā istabā tiks ievietota gultiņ a ar matraci un vairs nav iespē jams izklī st kopā istabā , tikai staigā t pē c kā rtas. … Tomēr ▾ Biju kopā ar draugu un 16 gadus vecu. Visi numuri, izņ emot Ģ imenes istabu, ir 2-vietī gi, tā pē c esiet gatavi tam, ka parastā divvietī gā istabā tiks ievietota gultiņ a ar matraci un vairs nav iespē jams izklī st kopā istabā , tikai staigā t pē c kā rtas. Istabas fotoattē lā - 2 gultas, iedomā jieties, ka tā s tika pā rvietotas un tika ievietota treš ā .
Istabas ir labas.
Ē diens brī niš ķ ī gs, vakariņ as vienkā rš i izcilas, brokastis kā.3 zvaigž ņ u viesnī cā . Augļ us nedod, zivis arī . Bet gaļ a, sā nu ē dieni un dā rzeņ i tiek pagatavoti ļ oti garš ī gi.
Istaba nebija vē rsta pret jū ru. Ja ir karsts, tad pē cpusdienā ir saule.
Pē c tī rī š anas. Ja viņ i maina veļ u ik pē c 3 dienā m, vienkā rš i dodieties uz reģ istratū ru un pastā stiet viņ iem, un jū s tiksiet mainī ts.
Reģ istratū rā var paņ emt lietussargu par 1 eiro dienā un nopirkt ū deni, lai nevilktu to no veikala. Tuvā kais veikals nav tā lu, 500 metri uz Kallithea pusi.
Ceļ š uz pludmali ir aprakstī ts tā lā k sniegtajos pā rskatos. Lejup ir normā li, augš ā vecie bū s nogurdinoš i.
Jū ra ir brī niš ķ ī ga. No kā pnē m pa kreisi apakš a ir tī ra. Pa labi - akmeņ i un ež i
Viesnī ca atrodas starp diviem ciematiem. Kriopigi - tur nav ko darī t, 30 minū tes kā jā m, 5 eiro taksi.
Kalithea - klubi, centrs ar bazā ru, veikali un kafejnī cas, vakarā varat doties pastaigā . Ar kā jā m negā jā m – ir karsts. Taksometrs 6 eiro.
Afytos, ciemats aiz Kallithea, skaists, taksis 9 eiro.
Rezervē jiet taksometru reģ istratū rā .
Tagad ekskursijas. Meteori ir super, brauciens ar autobusu ir garš , bet tas ir tā vē rts.
Braukt ar laivu pa Atosas piekrasti un peldē ties uz salas ir nepatī kami.
Kopumā viesnī ca ir super (par to naudu, ko samaksā jā m). Ja nebū tu karstuma, tad bū tu lieliski svē tki. Jū rā medū zu nebija.
аватар wero1st
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Par 3* viss IZCILI!! ! Atpū tā mies no 27.07. -08.06. 2021. Ļ oti pieklā jī gs un izpalī dzī gs personā ls, sazinā s angļ u un krievu valodā s! ! ! Viesnī ca ir maza (2 stā vi ar balkoniem) un ļ oti mā jī ga un labi uzturē ta! ! IR PAT MINI LIFTS 2 PERSONĀ M UN č emodā nam : ))) Uzmanī bu! ! ! pē c viņ u grieķ u likumiem par 3 * viesnī cā m ir jā maksā tū ristu nodoklis 1. … Tomēr ▾ Par 3* viss IZCILI!! !
Atpū tā mies no 27.07. -08.06. 2021. Ļ oti pieklā jī gs un izpalī dzī gs personā ls, sazinā s angļ u un krievu valodā s! ! ! Viesnī ca ir maza (2 stā vi ar balkoniem) un ļ oti mā jī ga un labi uzturē ta! ! IR PAT MINI LIFTS 2 PERSONĀ M UN č emodā nam : ))) Uzmanī bu! ! ! pē c viņ u grieķ u likumiem par 3 * viesnī cā m ir jā maksā tū ristu nodoklis 1.5 eiro dienā - KO PIEDĀ VĀ S MAKSĀ T UZ IERADOŠ ANU UZREĢ ISTRĀ TĀ!! !
Kurš vē las redzē t jū ru tā lumā no balkona, tad lū dz numuriņ us no reģ istratū ras puses, bet paturiet prā tā no viesnī cas ieejas puses (reģ istratū ra) saule lec no rī ta un cep lī dz 13:00 un plkst. tur redzama trase ar maš ī nā m. Mē s uzreiz ieguvā m istabu pretē jā pusē (numurs 202, viņ i to sauc par 1. stā vu, bet patiesī bā tas ir 2. stā vs) un mē s to nenož ē lojā m - no rī ta klusums, mež s, no rī ta nav saules, saule griež as uz š o pusi no 15:00. Kondicionieris strā dā ja labi un vakarā istaba labi atdzisa un + ir biezs aizkars ar koka slē ģ iem, lai istaba nesakarstu!! !
Istabā viss pieticī gs, bet viss tī rs, ir televizors, fē ns, kondicionieris, neliels ledusskapis, regulā ri tī rī ja un iznesa miskastes, 10 dienā s nomainī jā m veļ u (cieti un sniegbaltu) un dvieļ i 4 reizes!! !
Jā , santehnika nav pirmā svaiguma, bet viss strā dā ja, nesmirdē ja, netecē ja un tika laicī gi iztī rī ta, mums nemitī gi lika klā t tualetes papī ru. . . kā jau 3* viesnī cai, tad viss ir kā rtī bā ! ! ! mums bija viena sanitā ri tehniska problē ma - nā kamajā dienā uzreiz novē rsa !! !
Ir mī nuss - ja ē dat divatā , tad esiet gatavi, ka ne visos istabiņ ā s ir liela divguļ amā gulta, jo var vienkā rš i salikt 2 gultas kopā - MUMS TAS BIJA PĀ RSTEIGUMS, BET TAD ES IZLEMĒ JU VISU....paprasī ja papildus 2 lielos dvieļ us savienojumam un viss OK !! !
Pilnas brokastis ar dzē rieniem (kafija maš ī nā ar verdoš u ū deni, jā prasa tē ja - izņ ems vairā ku veidu maisiņ us, sula ir). Ir no kā izvē lē ties: š ķ iņ ķ is, siers, maize, sviests, piens, divu veidu pā rslas, 4 ievā rī jumi un š okolā des nutella, vā rī tas olas, maize, biezs nesā lī ts jogurts, rī su putra ar pienu. Kad produkti uz galda beidzas, viņ i nekavē joties izņ em papildinā jumu ! ! ! Tu no bada nenomirsi!
Vakariņ ā s ir lielā ka ē dienu izvē le un tie mainī jā s biež ā k, bet dzē rienu nav (var pasū tī t atseviš ķ i) ! ! ! jums tiek pasniegti galvenie ē dieni: vistas stilbiņ as, kotletes, sautē ti paprika vai sparģ eļ i, vermicelli, kartupeļ u biezeni, pupiņ as tomā tos, interesanti mazi kā postu rullī š i...utt. Un tad tu ņ em savu zupu, 3 veidu salā tus no svaigiem dā rzeņ iem un garš augiem, eļ ļ u salā tu laistī š anai, maizi, grauzdiņ us zupai vai salā tiem..... VISPĀ R VAR SPRĀ GST!! !
Dzeramais ū dens jā pē rk sev: vai nu reģ istratū rā , vai vienī gajā tuvā kajā veikalā - 6 pudeles pa 1.5 litriem katrā . maksā lī dz 2 eiro – atkarī bā no izvē lē tā ū dens. Mums diviem uz 10 dienā m ir 12 pudeles pa 1.5 litriem katra. Pietika ar galvu, kopā iztē rē ja lī dz 4 eiro!! !
Viņ u kafejnī cā -ē dnī cā var atseviš ķ i pasū tī t pusdienas un vī nu, citus dzē rienus, saldē jumu utt. Tiesa, mē s iepirkā mies vienī gajā veikalā pretē jā ceļ a pusē , kur bija augļ i un vī ns un citi produkti. . . cenas pacieš amas : lieli persiki, nitarī ns un lielā s plū mes no 2.3 lī dz 2.5 Euro, ir melones kaut kur tā dā paš ā cenā , banā ni, tomā ti, paprika, aprikozes utt. . .
Izrā dī jā s, ka uz š o veikalu var aiziet no augš as, t. i. vā rti ir atvē rti no augš as, kur daž as istabas iet uz otru mež a pusi, un gar vietē jā m vasarnī cā m ir asfaltē ts ceļ š un š ķ iet, ka no kalna virsotnes redzat automaš ī nu trasi, un tad pa improvizē tajiem pakā pieniem (tā di pakā pieni viņ iem visur) nobrauc uz š osejas kā reiz priekš ā veikalam un TUR TAKA IR TIEŠ A BEZ ASIEM pagriezieniem, TĀ PĒ C VIEGLĀ K PĀ RSĒ RT CELU uz veikalu!! !
PLUDMA: starp viesnī cu un jū ru ir divu joslu ceļ š un tas nav taisns, bet lī kumots ar pagriezieniem, tā pē c, š ķ ē rsojot to, jā bū t ļ oti uzmanī giem. NAV ZEBRAS UN NAV GĀ JĒ JU PĀ REJAS! ! ! Bet ir piestiprinā tas trepes, kur visē rtā k no viesnī cas š ķ ē rsot ceļ u!! !
Š ķ ē rsojā m trasi un ejam nedaudz taisni pa kreisi, tad pa sē tu pagriež amies pa labi un ejam lejā cauri skujkoku mež am, tur atkal bū s paš taisī ti pakā pieni no koka un akmeņ iem. . .
Mū su izpratnei š ī ir mež onī ga pludmale - smilš aina, bez sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, BET tuksneš aina, TĪ RA, Ū DENS DZIDRS, NAV DUĻ Ņ U, DIbens Ū DENĪ GLUDENS UN PATIESĪ BĀ VIENS RUPJS (pamazā m dziļ ums, kaut kur augš ā lī dz kaklam), ja vē lies dziļ ā k, tad peldi dziļ ā k. Tā lā k labajā pusē ir ieeja ar akmeņ iem un var bū t jū ras ež i - UZMANĪ GI! ! ! Un tā kā viņ i kuģ oja pā r š iem akmeņ iem, smiltis nav dziļ as...PARADĪ ZES Ū DENS - viss ir caurspī dī gs !! !
Protams, laikapstā kļ i ir Peklo pē c 10:00, tā pē c, ja ir vē lme, tad reģ istratū rā par 1 eiro var noī rē t uz dienu LIELO LIETUSSARU!! !
Vakarā pludmalē lietussargs nav vajadzī gs - pē c 17:00 no kokiem parā dā s laba ē na.

Abā s pusē s ir pludmales ar saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem no citā m viesnī cā m - ieejas maksa! Vienā no š ī m pludmalē m ir ū dens izklaides: ū densslē poš ana, vizinā š anā s uz dubultmaizī tē m un tā pat kā uz babannā m...
Vakarā nav kur staigā t un pludmalē s nav gaismas...
Bet par 5-6 eiro ar taksi var tikt uz vietē jiem naktsklubiem (tas ir 2-3 kv. m no viesnī cas pa š oseju) - MĒ S NEESAM, NEKO NETEIKŠ U, KĀ TUR. . .
Bet mē s devā mies ekskursijā s uz Salonikiem un Meteoru (klosteri klinš u virsotnē s) - daudz iespaidu ! ! ! Ņ emiet vē rā , ka pilsē tā jums ir nepiecieš ama viesnī cas kupona kopija un grieķ u anketa ar QR kodu, kuru pirms izlieš anas aizpildī jā t jū s vai ceļ ojumu rī kotā ji aizpildī ja jū su vietā GRIEĶ IJAS vietnē , un kuras kopija tev jā bū t. Ja pilsē tā ieejat slē gtā telpā , piemē ram, kafejnī cā utt. , Jums var lū gt parā dī t š o ANKETA ar QR kodu!
Mums kafejnī cā palū dza parā dī t. . .
Internets ne vienmē r ir labs - bet agri no rī ta vai vē lā k vakarā var ieķ ī lē ties reģ istratū rā vai ē dnī cā , vai pie baseina! ! ! Istabā s nav interneta! Un bija arī problē ma ar TV signā lu - Olimpiā de netika noskatī ta lī dz galam !! !
Vē l ļ oti paveicā s, ka bijā m tajā Grieķ ijas daļ ā , kur nav liela cilvē ku pū ļ a un nebija problē mu ar KARONOVĪ RUSU un UGUNS mū su pussalu neskā ra! ! ! Lai gan Grieķ ijas valdī ba visiem viesnī cā esoš ajiem tū ristiem nosū tī ja balss ziņ u - NEIET STAIGĀ T MEŽ Ā , jo draud UGUNS! ! ! Visi steidzā s uz reģ istratū ru. . . bija satriekti : )))). . . bet DIEVS DIEVS mū su salu š ī s nepatikš anas neskā ra un Saloniku rajonā nebija ugunsgrē ku!! !
VEIKSMĪ GI ATPŪ TAS! ! ! PALDIES VIESNĪ CAS PERSONĀ LAM!! !
AR PRIEKU VĒ LĒ TU TE ATGRIEZTIES VĒ LREIZ! ! !
бассейн на территории отеля вид с номера на море пальмы перед входом в отель бассейн возле  бассейна территория отеля - природа на ресепшине инфа для туристов - тур.сбор в отелях
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā man bija ideā li piemē rota laikā . Š ajā viesnī cā viss ir brī niš ķ ī gi un skaisti, izņ emot vannu un tualeti - tie ir ļ oti miruš i. Virtuve laba, vieta ē rta. Smarž as ir absolū ti pā rsteidzoš as. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā man bija ideā li piemē rota laikā . Š ajā viesnī cā viss ir brī niš ķ ī gi un skaisti, izņ emot vannu un tualeti - tie ir ļ oti miruš i. Virtuve laba, vieta ē rta. Smarž as ir absolū ti pā rsteidzoš as. Bet tualetē ar vannu ilgi jā taisa remonts, pat uz 2 zvaigznē m neripo. Netā lu no pludmales, it ī paš i, ja jū s zinā t, kā nokā pt.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
10 nevaru likt, jo vienmē r ir uz ko tiekties. Duš ā ū dens izplatā s pa grī du. Pā rtika kauš anai. Serviss labs. Tikā m iesē dinā ti uzreiz, nebija jā gaida. Parks bija, nebija animā cijas. Ir ļ oti krasi kā pumi, tā pē c pensionā riem tur nebū s ī paš i ē rti. … Tomēr ▾ 10 nevaru likt, jo vienmē r ir uz ko tiekties. Duš ā ū dens izplatā s pa grī du. Pā rtika kauš anai. Serviss labs. Tikā m iesē dinā ti uzreiz, nebija jā gaida. Parks bija, nebija animā cijas. Ir ļ oti krasi kā pumi, tā pē c pensionā riem tur nebū s ī paš i ē rti. Ļ oti straujš nobrauciens lī dz jū rai, kamē r kā p augš ā , var dabū t infarktu. Viesnī ca atrodas otrajā krasta lī nijā .
аватар Ufa.ufa
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es apmeklē ju š o viesnī cu septembra sā kumā ar savu sievu. No š ī s viesnī cas nav jā gaida pā rdabisks, tas pilnī bā attaisno savu cenu. Atrodas klusā vietā , mež a, dabas ielokā . Ir odi. Pludmale atrodas 5 minū š u attā lumā no viesnī cas, bet jā kā pj lejā un jā š ķ ē rso galvenais ceļ š , kur diemž ē l nav pā rejas. … Tomēr ▾ Es apmeklē ju š o viesnī cu septembra sā kumā ar savu sievu.
No š ī s viesnī cas nav jā gaida pā rdabisks, tas pilnī bā attaisno savu cenu.
Atrodas klusā vietā , mež a, dabas ielokā . Ir odi. Pludmale atrodas 5 minū š u attā lumā no viesnī cas, bet jā kā pj lejā un jā š ķ ē rso galvenais ceļ š , kur diemž ē l nav pā rejas.
Smilš aina pludmale ar kristā la ū deni. Bijā m sajū smā par jū ru, mierī gi. Bet pludmale mež onī ga, sauļ oš anā s krē slus var noī rē t mini tirgū (1 eiro). Mē s lieliski atpū tā mies uz dvieļ a.
Ē dinā š ana viesnī cā ir 2 ē dienreizes dienā , daž kā rt pusdienojā m krodziņ ā par saviem lī dzekļ iem, vidē ji par diviem maksā ja ap 23 eiro. Bija apmierinā ti. Ļ oti garš ī gs ē diens tavernā . Brokastis ir labas, sā tī gas, bet nekad nav bijuš as augļ us. Augļ i bija tikai vakariņ ā m.
Viesnī cas teritorija ir neliela, koku ieskauta. Baseina bā rā vienmē r skan mū zika.
Istaba maza, veca, kā mē beles, bet viss darbojā s (vannas istaba, kondicionieris). Tī ra, nebija nekā du problē mu ar tī rī š anu.
Personā ls viesnī cā ir ļ oti patī kams, runā krieviski, dara visu iespē jamo viesu labā . Paldies par viesmī lī bu.
Kā jau teicu sā kumā , viesnī ca ir no budž eta varianta, tā pē c negaidiet kaut ko pā rdabisku. Jā , ir daudz labā ki trī skā rš i, bet ne par š o cenu. Atbraucā m jū ras dē ļ , tā pē c neviens sī kums nevarē ja aizē not mū su svē tkus. Un jū ra š eit ir lieliska, tā pat kā Halkidiki vispā rē jais klimats. Pirmo reizi š eit, ļ oti patika.
аватар oxlomova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Augustā ceļ ojā m 4 cilvē ku ģ imene. Ekskursija pirkta no Mouzenī diem. Jau no pirmajā m minū tē m mums viss patika, pirmkā rt, viss ir sakā rtots. Mū s sagaidī ja lidostā ar zī mi, pē c tam ieč ekojā s pie firmas galda, autobusi ē rti, š oferi runā krieviski. … Tomēr ▾ Augustā ceļ ojā m 4 cilvē ku ģ imene. Ekskursija pirkta no Mouzenī diem.
Jau no pirmajā m minū tē m mums viss patika, pirmkā rt, viss ir sakā rtots. Mū s sagaidī ja lidostā ar zī mi, pē c tam ieč ekojā s pie firmas galda, autobusi ē rti, š oferi runā krieviski. Brauciena laikā televī zijā runā ja par Grieķ iju, viss bija visaugstā kajā lī menī .
Tā kā mū su viesnī ca atrodas kalnā mež ā , ar lielo autobusu nebija iespē jams piebraukt, un tā pē c mums bija transfē rs uz mikroautobusu, kas mū s veda tieš i uz viesnī cas ieeju.
Forest Park atrodas apmē ram 80 km attā lumā no lidostas, starp Kalithea ciemiem, kuriem mē s izgā jā m cauri, un Kriopigi.
Viesnī ca ir maza, veca, bet klusa un mierī ga. Gaiss lielisks, apkā rt tikai koki. Pludmale atrodas 5-7 minū š u attā lumā pā ri ceļ am. Diemž ē l pā rejas nav un viesnī cai tas ir liels mī nuss, bet mē s uzmanī gi š ķ ē rsojā m ceļ u. Pludmale ir paš valdī bas, "savvaļ as", tas ir, nav aprī kota, bet jū ra ir kristā ldzidra.
Viesnī cā ir mini tirgus, baseins, taverna, kurā ē dā m puspansiju. Bet krodziņ š strā dā no 13:00, kur var pusdienot par saviem lī dzekļ iem. Daž kā rt kā dus ē dienus pasū tī jā m iepriekš , un viņ i tos mums pagatavoja. Nekad neaizmirsī sim Rosas gatavotā s mussakas garš u, tā bija ļ oti garš ī ga. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un runā krieviski.
Istabā visparastā kais, vienkā rš ā kais interjers, viss, kas nepiecieš ams atpū tai, mē beles nav sliktas, kondicionieris dzesē ja diezgan normā li, tī rs. Bet viesnī cai ir nepiecieš ams atjauninā jums.
Bijā m diezgan apmierinā ti ar visu. Draudzī gs personā ls, mierī ga vide un kristā ldzidra jū ra ir š ī s viesnī cas lielā kie plusi. Nu, tā cena, protams.
Pā rē jais bija veiksmī gs, un mē s noteikti atgriezī simies Grieķ ijā !
аватар neda77.m
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pagā juš ajā gadā atpū tā mies Mež a parkā , mums viss patika, un tā pē c nolē mā m š eit atgriezties vē lreiz. Bijā m tur jū nija beigā s ar vī ru. Mums patī k vietē jā daba, viesnī ca atrodas mež ā , kur ir kluss, mierī gs, ar skaistu skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā atpū tā mies Mež a parkā , mums viss patika, un tā pē c nolē mā m š eit atgriezties vē lreiz. Bijā m tur jū nija beigā s ar vī ru.
Mums patī k vietē jā daba, viesnī ca atrodas mež ā , kur ir kluss, mierī gs, ar skaistu skatu uz jū ru.
Krieviski runā još s personā ls, smaidī gs un labsirdī gs.
Ē diens nav ī paš i daudzveidī gs, bet produkti ir svaigi, garš ī gi pagatavoti.
Numurs ar skatu uz jū ru, pietiekami daudz vietas, mē beles labā stā voklī , tī ra, istaba tiek uzkopta katru dienu, veļ a mainī ta ik pē c 3 dienā m.
Pludmale atrodas pā ri galvenajam ceļ am, vienī gais mī nuss ir tas, ka nav pā rejas. Jū ra ir pā rsteidzoš a, smilš aina pludmale bez sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Bet mē s paņ ē mā m lietussargu no viesnī cas mini tirgus par 1 eiro dienā un gulē jā m uz dvieļ a.
Vakaros sē dē jā m pie baseina un baudī jā m grieķ u mū ziku. Baseins ir neliels ar bē rnu sekciju, regulā ri tī rī ts.
Jauka mierī ga vieta. Paldies par pā rē jo.
аватар Andrej584357
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Reģ istrē š anā s noritē ja labi, stundas laikā . Š o viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m, patika atraš anā s vieta, patika, ka pludmale atrodas netā lu no viesnī cas. Ē diens labs, personā ls arī labs. Vienī gais mī nuss, vienā no dienā m bija stiprs vē jš , tā pē c 2 dienas nebija ne elektrī bas, ne ū dens. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s noritē ja labi, stundas laikā . Š o viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m, patika atraš anā s vieta, patika, ka pludmale atrodas netā lu no viesnī cas. Ē diens labs, personā ls arī labs. Vienī gais mī nuss, vienā no dienā m bija stiprs vē jš , tā pē c 2 dienas nebija ne elektrī bas, ne ū dens. Viesnī cas plusi - blakus priež u mež s, olī vu birzs. Š eit tas labi elpo. pē c pilsē tas. Esmu gatavs atgriezties š ajā viesnī cā vē lreiz un varu to ieteikt.
аватар alinaaranidi
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mā jī gi mā jī ga viesnī ca, kas atrodas nomaļ ā vietā , apkā rt valda klusums un klusums. No vairā kā m lē tā m viesnī cā m, bet diezgan pieklā jī gas, kā man. Es paliku pie meitas jū nija vidū . Sā kš u ar ciparu. … Tomēr ▾ Mā jī gi mā jī ga viesnī ca, kas atrodas nomaļ ā vietā , apkā rt valda klusums un klusums. No vairā kā m lē tā m viesnī cā m, bet diezgan pieklā jī gas, kā man. Es paliku pie meitas jū nija vidū .
Sā kš u ar ciparu. Iestatī jums ir vienkā rš s, bet mā jī gs. Koka mē beles rada relaksā cijas sajū tu laukos. Un balti apmestas sienas, svaiga veļ a un skaista ainava atgā dina, ka esat Vidusjū rā . Mū su istabai bija neliels balkons ar krē sliem un galdu. Skats uz jū ru un zaļ o priež u mež u. No rī ta, gaidot, kad pamostos meita, es tur klusē jot lasī ju grā matu.
Reizē m gā jā m pastaigā ties pa mež u, smarž as ir maģ iskas.
No lidostas lī dz viesnī cai pagā ja stunda. Pati viesnī ca atrodas kalnā , tā pē c no turienes paveras tik labi skati. Ja iespē jams, pieprasiet augstā kas telpas.
Teritorija maza, grezna, tī ra un skaista, ir neliels baseins ar sekciju bē rniem, bā rs-restorā ns, veikals.
Netā lu no viesnī cas ir autobusu pietura. Mē s devā mies apskatī t kaimiņ u ciematus. Afytosā man patika Thea Thalassa krogs. Viņ i gatavo zivis ļ oti garš ī gi un cienā ar desertu kā dā vanu. Ieteicams.
аватар valentinachek
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mež s, daba, gaiss, krā š ņ s skats uz jū ru no augstuma. Skaista, mierī ga vieta. Izvē lē jos š o viesnī cu atbilstoš i savam budž etam (viena no lē tajā m viesnī cā m Halkidiki), un mani piesaistī ja tā s atraš anā s vieta, vieta ir nomaļ a, klusa un mierī ga, un tā ir taisnī ba. … Tomēr ▾ Mež s, daba, gaiss, krā š ņ s skats uz jū ru no augstuma. Skaista, mierī ga vieta.
Izvē lē jos š o viesnī cu atbilstoš i savam budž etam (viena no lē tajā m viesnī cā m Halkidiki), un mani piesaistī ja tā s atraš anā s vieta, vieta ir nomaļ a, klusa un mierī ga, un tā ir taisnī ba.
Atpū tā s viens, atnā ca uz 10 dienā m. Viesnī ca mā jī ga, interjers nedaudz vecs, bet kopumā tī rs, labi iztī rī ts. Arī vannas istaba tika rū pī gi iztī rī ta, kas ir ļ oti svarī gi. Mana istaba bija ar skatu uz mež u un ceļ u, tas mani nemaz netraucē ja, jo es nesē dē ju istabā . Pati istabiņ a maza, bet man pietika.
Pludmale atrodas 7 minū š u pastaigas attā lumā no viesnī cas. Jā nokā pj lī dz galvenajam ceļ am un pa koka kā pnē m tieš i uz paš valdī bas neaprī koto pludmali. Jū ra ir kristā ldzidra, mierī ga kā lī cis. Viesnī cā ir neliels tirgus, kur var iegā dā ties ū deni, dzē rienus, saldē jumu un visu nepiecieš amo. Var arī noī rē t lietussargu par 1 eiro dienā .
Pretī viesnī cai atrodas krogs, kurā viesnī cas viesi brokastoja un vakariņ as. Par papildu samaksu tur var arī pusdienot. Ē diens mā jā s gatavots, vienmuļ š , bet garš ī gs. Ir arī baseins un bā rs. Darbinieki gandrī z visi runā krieviski, komunikā cijā problē mu nebija.
Esmu apmierinā ta ar savu atvaļ inā jumu. Viesnī ca pilnī bā atbilst tā s cenai.
Parādīt vairāk »


iemiesojums ros37190i
Kurš bija viesnīcā Forest Park, pastāstiet, kā tur ēd? Vai pieaugušajiem pietiek ar puspansiju? Vai vakariņās pasniedz gaļu, augļus? Kādā daudzumā? Dzirdēju, ka nav bufetes un šefpavārs pats liek traukus. Ko darīt, ja cilvēks nav ēdis? kā būt? Joprojām interesē. Cik tālu ir līdz tuvākajai pilsētai? Vai ir iespējams staigāt. Šo viesnīcu iesaka tūrisma operators Mouzenidis. Vai vari viņam uzticēties?
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums 888kris
Vai tur ir kalni vai pauguri?Kā piemēram Kemerā?Cik skaista pēc dabas?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Небольшой экономичный отель. Трехэтажное здание, расположен на холме, номера обновлены в 2011 г. Любители активного отдыха оценят близость отеля к популярному г. Каллифея, известного изобилием развлечений.

Atrašanās vieta П-ов Кассандра, в 1.5 км от посёлка Криопиги, в 2,5 км от посёлка Каллифея, в 100 км от аэропорта г. Салоники.
Pludmales apraksts В 250 м от отеля, через дорогу (подземный переход). На пляже есть кабинки для переодевания. Красивый, большой песчаный пляж с великолепным видом на залив Ситония, с кристально чистой водой, окруженный соснами. Здесь можно наслаждаться всеми видами водного спорта. Пляж обустроен и предлагает разные услуги отдыхающим.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Бассейн (пресная вода), лежаки и зонты у бассейна - бесплатно, мини-маркет, бесплатный Wi-Fi доступ в интернет в общественных местах, сейф на рецепции (бесплатно), центральный бар и бар у бассейна, рестора, таверна,

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в бассейне.
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports Раз в неделю — традиционный греческий вечер (в высокий сезон).
  • animācija
Telpu apraksts

48 номеров: Single Rooms (~22 кв.м.), Double Rooms (~22 кв.м.), Family Rooms (~36 кв.м.).

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Perimetriki Kassandras, Kassandra 63077
Tālruņi: +30 23740 25302
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.