Lieliska vieta ģimenes brīvdienām.

Rakstīts: 17 jūnijs 2013
Ceļošanas laiks: 23 maijā 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Steidzu dalī ties iespaidos par viesnī cas "Flegra Palace" apmeklē jumu, kas atrodas puskilometru no Pefkohori ciemata un simts metrus no pilsē tas pludmales ar tī ru ū deni, tī ru un skaistu, kā rī ta rasa : -). Š ai viesnī cai ir skaista zona ar ļ oti fotogē nisku kaskā des baseinu un baseina bā ru ar stikla grī du (attē li par Odnoklassniki ir lieliski). Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pie baseina ir bez maksas, bet pludmalē - "dzē rienam", kas tiek nopirkts vietē jā bā rā . Pludmales dvieļ us var ņ emt lī dzi viesnī cā (ja esi aizmirsis savē jos), depozī tā - 20 eiro. Viesnī cas numuriņ i mā jī gi, mē beles labā stā voklī , ir kondicionieris, ledusskapis, fē ns, seifs numurā par papildus samaksu - 3 eiro/diennaktī . O jā ! Gandrī z aizmirsu, istabā m ir savdabī gs dizains: vannas istaba ir norobež ota no istabas ar matē tu caurspī dī gu stiklu. Domā ju, ka š o "interjera atradumu" novē rtē s romantiski pā ri : -). No lielā kā s daļ as numuru paveras skats uz peldbaseinu ar bā ru.
Animā cijas "Flegrē " klasē nav, tā pē c pieauguš ie izklaidē jas, un vietē jā "bē rnudā rzā " bē rniem strā dā aukle (5 eiro / dienā ), bē rniem ir arī ī paš s baseins. Man š ķ iet, ka, pateicoties savai labajai atraš anā s vietai (tuvu jū rai un "civilizā cijai"), skaistajai teritorijai un draudzī gajam personā lam, š ī viesnī ca apmierinā s jebkura atpū tnieka iegribas neatkarī gi no viņ a vecuma un sociā lā stā vokļ a. Labu atpū tu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu