Chrousso Village Hotel 4*– Atsauksmes

26
Novērtējums 7.410
№20 viesnīcas reitingā Halkidiki — Kasandra
8.1 Numurs
8.4 apkalpošana
8.5 Tīrība
7.9 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca ir uzbūvēta pilnīgā harmonijā ar vidi un ir burtiski iegremdēta apstādījumos. Sastāv no 19 trīsstāvu ēkām. Plaši numuri un mājīga, gandrīz mājīga atmosfēra rada komfortablu atmosfēru atpūtai. Viesnīcas viesus ieskauj neparasti skaistas ainavas. Komplekss patiks tiem, kas meklē vietu relaksējošām ģimenes brīvdienām. Viesnīca tika atjaunota 2006. gadā. Teritorijas platība 40 000 kv.m.Vairāk →
аватар olena.zelenko0
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ar vī ru un bē rnu atpū tā mies viesnī cā Chrousso Village jū lija beigā s. Viesnī cu izvē lē jos tā , lai tā bū tu tuvu dabai, tā lu no pilsē tas burzmas, nogriezta no jebkā das infrastruktū ras, un galvenais, lai bū tu bē rnu animā cija! Teikt, ka visas manas vē lmes ir izpildī tas, ir par zemu. … Tomēr ▾ Ar vī ru un bē rnu atpū tā mies viesnī cā Chrousso Village jū lija beigā s.
Viesnī cu izvē lē jos tā , lai tā bū tu tuvu dabai, tā lu no pilsē tas burzmas, nogriezta no jebkā das infrastruktū ras, un galvenais, lai bū tu bē rnu animā cija!
Teikt, ka visas manas vē lmes ir izpildī tas, ir par zemu. Kad ieradā mies, aiz vā rtiem mū s gaidī ja ziedoš s dā rzs. Pirmais iespaids bija ļ oti patī kams. Tad mū s sagaidī ja viesnī cas gids, palī dzē ja reģ istrē ties un sarunā ja tikš anos. Istabā bija liela divguļ amā gulta un vienvietī gs dī vā ns, vannas istabā bija divi dozatori ar ž eleju un š ampū nu, kā arī bija seifs. Vē lā k mē s uzzinā jā m, kā pē c visi mū su uzlauš anas mē ģ inā jumi bija neveiksmī gi, bija nepiecieš ama atslē ga. Seifs maksā ja 2.5 € dienā un, tā kā mē s tur atradā mies diezgan ilgu laiku, uzskatī jā m, ka par š o pakalpojumu ir jā maksā . Reģ istratū rā strā dā ļ oti jauki puiš i, tač u viņ i visi runā angliski, tā pē c pat ikdienas lietā s saimnieka pā rstā vja palī dzī ba bija nenovē rtē jama.
Viesnī cā otrdienā s notika tematiskie grieķ u vakari un piektdienā s dzī vā mū zika, kā arī mini diskotē ka bē rniem katru dienu pulksten 20:30.
Pludmale ir paš valdī bas, viens komplekts (2 sauļ oš anā s krē sli un 1 lietussargs) maksā.3 €, atrodas 500 metrus no viesnī cas, nesteidzī gā solī pa nelielu mež iņ u nokļ uvā m 10 minū tē s.
Pirmo nedē ļ u laiski dzē rā m grā dī gos dzē rienus, gozē jā mies saulē un peldē jā mies smaragda jū rā . Tač u agri vai vē lu dvē sele ielauž as dejā , un acis vē las apcerē t visu to, ko piedā vā š ī brī niš ķ ī gā , iespaidiem bagā tā valsts. Pirmkā rt, mē s izmantojā m bezmaksas marš ruta autobusu no mū su viesnī cas uz tuvā ko ciematu - Pefkohori un tā lā ko - Hanioti. Likumsakarī gi, ka katrā no tiem ļ oti garš ī gi paē dā m un atklā jā m divus gastronomijas brī numus, attiecī gi Bakalis un Kolibri. Man garš o garneles, un tā s š eit bija plaukstas lielumā ! Un es jums vē l neko neesmu teicis par zivī m, es jums apliecinu, ka š is ē diens garš os pē c olimpieš u dievu ē diena.
Tā lā k mū su zinā tkā re lika mums doties ekskursijā uz Korfu salu. Tur apmeklē jā m majestā tisko Achilleion, Svē tā Spiridona Trimifunska templi, Vasilakis ģ imenes uzņ ē mumu, kas raž o daž ā dus produktus no tikai Korfu augoš ā kumkvata, no alkohola lī dz daž ā diem saldumiem, pusdienojā m krodziņ ā ar skatu uz Paleokastricu, staigā ju pa pilsē tu, pa š aurajā m ieliņ ā m ar krā sainā m mā jā m, un rezultā tā sanā ca, ka apmeklē ju sī ko Venē ciju, tikai ar grieķ u akcentu.
Mē s tur neapstā jā mies un devā mies uz tirdzniecī bas centru, uz kuru kursē bezmaksas marš ruta autobuss.
Tur apmeklē jā m vī na pagrabu, kur mū s sagaidī ja garš , iespaidī gs vī nzinis vī rietis, kurš pastā stī ja, kurš vī ns pie kura ē diena vislabā k sader, no kā dā m vī nogā m tas gatavots un cik ilgā laikā radā s viena vai otra garš a. Mē s nopirkā m daž as pudeles un neuztraucā mies par lieko svaru, jo mums tika pieš ķ irta atlaide, ja tas notiktu. Un, protams, paredzot mū su auksto laiku, nopirku kaž oku, par ko ļ oti priecā jos.
Kopumā un vispā r viesnī ca apmierinā ja visas manas vajadzī bas un cerī bas, pā rē jais gā ja ar blī kš ķ i. Pats galvenais, mana meita bija laimī ga!
аватар lawrikowanatalia
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien! Vē los padalī ties ar saviem iespaidiem par atpū tu brī niš ķ ī gajā Grieķ ijā . Mē s ar vī ru jū lijā pavadī jā m divas nedē ļ as š ajā viesnī cā un mums tā patika, ka vienkā rš i nevarē jā m neuzrakstī t atsauksmi. … Tomēr ▾ Labdien! Vē los padalī ties ar saviem iespaidiem par atpū tu brī niš ķ ī gajā Grieķ ijā . Mē s ar vī ru jū lijā pavadī jā m divas nedē ļ as š ajā viesnī cā un mums tā patika, ka vienkā rš i nevarē jā m neuzrakstī t atsauksmi. Ļ oti ceru, ka kā ds var palī dzē t izvē lē ties vietu brī niš ķ ī gai atpū tai.
Uzreiz gribu teikt, ka viesnī ca nav tuvu - jū s pavadī siet pietiekami daudz laika ceļ ā . Ja ticē t vietnei, tad apmē ram 115 km no lidostas, bet vizuā lā kā uztverē tā s ir gandrī z divas stundas. Nezinu, vai transfē rs vienmē r tiek bū vē ts š ā di, bet sā kumā braucā m ar lielu autobusu, tad pā rsē dā mies mikroautobusā un jau ar to devā mies taisnā ceļ ā uz viesnī cu, neapstā joties pie citā m viesnī cā m. Starp citu, kamē r bijā m autobusā no lidostas, mū s pavadī ja transfē ra meitene, kura pastā stī ja daudz daž ā du informā ciju par valsti, par ekskursijā m un ar prieku atbildē ja uz mū su jautā jumiem.
Viesnī ca atrodas daž u kilometru attā lumā no tuvā kajiem ciematiem, ar kā jā m tos sasniegt ir ļ oti grū ti - ceļ š absolū ti nav aprī kots staigā š anai. Bet no viesnī cas tieš i uz ciemiem no rī ta un vakarā kursē mikroautobuss. Par brī vu. Vairā kas reizes devā mies uz Hanioti un Pefkohori ciemiem. Tie ir diezgan lieli tū ristu ciemati, kuros ir daudz kafejnī cu, restorā nu, tavernu, veikalu. Vakaros tas kļ ū st ļ oti dzī vs un mā jī gs. Un jaunieš iem ir izklaide, un prasī gā kai paaudzei.
Pati viesnī ca ļ oti liela, mums teica, cik aizņ em platī bas ziņ ā , bet aizmirsā m. Tač u, tur atpū š oties, rodas iespaids, ka atrodies mazpilsē tā , kur ir viss labai atpū tai nepiecieš amais. Viesnī cas teritorijā atrodas ē kas ar istabā m, kurā s dzī vojā m, baseini ar sauļ oš anā s krē sliem, mini tirgus, vairā ki bā ri, restorā ns un animā cijas izklaides. Viesnī cas pludmale atrodas otrajā krasta lī nijā , lī dz tai jā iet cauri mež am. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par maksu. Viesnī cas restorā ns ļ oti labs – liels, ar bagā tī gu ē dienu izvē li. Tiek rī koti tematiskie vakari - grieķ u stilā , itā ļ u valodā . Kā arī ā ra bā rbekjū . Restorā nā ir arī ē dieni veģ etā rieš iem.
Un, protams, daž i vā rdi par paš u istabu. Mē s dzī vojā m studijas istabā - š ī ir istaba tikai diviem. Pietiekami plaš a viesistaba, guļ amistaba un pat neliels stū rī tis - virtuvī te. Ir kondicionieris, ledusskapis, duš a, fē ns, TV, telefons. Ir arī neliela terase ar skatu uz dā rzu.
Kopumā varam teikt, ka viesnī ca ir ļ oti laba, pilnī bā atbilst tā s aprakstam un zvaigž ņ u vē rtē jumam. Tas ir ļ oti labi piemē rots ģ imenes brī vdienā m - ir mā jī gi un patī kami atpū sties š ajā skaistajā apstā dī jumu stū rī tī .
Bijā m ļ oti apmierinā ti un ar prieku ieteiktu viesnī cu saviem draugiem.
аватар STH1980
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā no 07/10/2015 lī dz 07/30/2015 divu pieauguš o un divu bē rnu (7 un 10 gadi) sastā vā . Uzreiz rezervē š u, ka pasū tī jā m individuā lo transfē ru, jo tikā m brī dinā ti, ka nav tuvu braukš anai no lidostas (apmē ram 2. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā no 07/10/2015 lī dz 07/30/2015 divu pieauguš o un divu bē rnu (7 un 10 gadi) sastā vā .
Uzreiz rezervē š u, ka pasū tī jā m individuā lo transfē ru, jo tikā m brī dinā ti, ka nav tuvu braukš anai no lidostas (apmē ram 2.5-3 stundas, atkarī bā no satiksmes uz ceļ a), tā pē c ā tri un ē rti ar automaš ī nu nobrauca 1 stundā.45 minū tē s. Ieradā mies agri (ap 9:45), mū s sagaidī ja Marija (firmas pā rstā ve), mū s ā tri ieč ekojā s un aizsū tī ja brokastī s, jo tas beidzas pulksten 10:00. Tas bija ļ oti laipni no viņ iem (tā lu ne visas viesnī cas nodroš ina viesus ar brokastī m, jo ​ ​ parasti "diena" sā kas ar pusdienā m. Paē dā m, padzē rā m kafiju un tad uzreiz bijā m iekā rtojuš ies! Vē l viens liels pluss! (Lai gan novē rojā m, ka citi koferi bija jau tur, bet tikai mē s bijā m iekā rtojuš ies. Paldies viesnī cai par tā du uzmanī bu un tā du apkalpoš anu, jo visu nakti negulē jā m, bijā m ceļ ā un kad atbraucā m, gribē jā m vienkā rš i nomazgā ties un doties uz gulta. ) Nogulē jā m lī dz pusdienā m, atkal paē dā m un devā mies uz pludmali. Jū ra ir ļ oti skaistas krā sas, ē rta maiga ieeja, gandrī z nav akmeņ u, nav jū ras ež u, tikai daž as zivis peld, skaists skats uz Sithonia (kaimiņ u pussalu) un mež u ap pludmali. Piekrastes lī nija nav plata, bet ļ oti gara. Mē s paņ ē mā m lī dzi lietussargu un reizē m devā mies uz vietā m, kur nebija sauļ oš anā s krē slu un lietussargu. Reizē m braucā m uz Levki Amos pludmali, ļ oti labs serviss, sauļ oš anā s krē sli un lietussargs dzē rieniem, saprā tī gas cenas. Tuvā k viesnī cai ir arī pludmales bā rs Kursaros, bet tur vienmē r bija daudz cilvē ku, un sauļ oš anā s krē sli jau ir jā maina. . . neiesakā m. Un ja gribas snorkelē t, var nolaisties pludmalē pa asfaltē tu ceļ u, tur bū s labais pagrieziens uz Porto Valitsa viesnī cu, ir ko redzē t : -) Viesnī ca mū s pilnī bā apmierinā ja, ir savas nianses. , bet tie nav tik nozī mī gi. Ē diens diezgan daudzveidī gs, ļ oti garš ī gi deserti, alus un baltvī ns, ir ķ irš u tomā ti, kurus es ļ oti mī lu un zivis, lai arī saldē tas, ir pacieš ami pagatavotas. Kopumā mē s nebijā m izsalkuš i, daž reiz ē dā m krodziņ os: Bakalis Pefkohori, Erodios Chanioti un Yanikos krodziņ ā
Paliouri. Un vakarā , daž reiz atkal ejot uz Porto Falls viesnī cu, turpat uz akmeņ iem ir bā rs, ļ oti romantiski : -) Paņ ē mā m kvadraciklu un vizinā jā mies pa Kassandru. Godī gi sakot, ja neskaita pludmales un Afitos ciematu, nekas cits mū s nepā rsteidza. . . Saka, ka Sani kompleksa teritorija ir ļ oti skaista un tur ir sens turku tornis, bet kaut kā mē s tur netikā m. Ceļ ojā m ar avio Atē nā m, avio Santorini un Saloniku "vakara gaismā m". Visiem viss neprā tī gi patika: organizā cija, gidi, ekskursiju programma un, protams, paš as vietas!! !
Ar viesnī cu nekļ ū dī jā mies: liela, skaista teritorija, brī niš ķ ī ga pludmale, cenas/kvalitā tes attiecī ba. Personā ls ir ļ oti draudzī gs, ī paš i Natā lija un Dž ordž s reģ istratū rā ! Un restorā nā mū su dvē selē iegrima Dž eneta, mī ļ a, laipna meitene no Bulgā rijas : -) Paldies arī saimniekam Mouzenidis Travel Company par mū su svē tku organizē š anu katrā posmā !
Mums ļ oti patika Grieķ ija, Marija mums pateica tik daudz vietas, ka jā brauc vismaz mē nesi bez pā rtraukuma : -) Tā pē c noteikti atgriezī simies un izpē tī sim mums arvien jaunas vietas : -) Nasta kala visiem ! ! !
аватар malianat
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien! Mani sauc Natā lija. Es vē lē tos jums pastā stī t par savā m brī vdienā m kopā ar vī ru Chrousso Village viesnī cā . Mē s ieradā mies uz 2 nedē ļ ā m un nebija laika atskatī ties, jo viņ i lidoja garā m)) Tagad kā rtī bā . … Tomēr ▾ Labdien! Mani sauc Natā lija. Es vē lē tos jums pastā stī t par savā m brī vdienā m kopā ar vī ru Chrousso Village viesnī cā . Mē s ieradā mies uz 2 nedē ļ ā m un nebija laika atskatī ties, jo viņ i lidoja garā m)) Tagad kā rtī bā . Pirmkā rt, es izvē lē jos viesnī cu prom no trokš ņ a, pā rā k aktī vas pū ļ a, klusu un mierī gu vietu, lai atgū tos no smaga darba. Varu teikt, ka nekļ ū dī jos. Š ī ir brī niš ķ ī ga vieta, kas ir vienkā rš i radī ta tā diem pā riem kā es un mans vī rs. Š ajā viesnī cā mani pā rsteidza tas, ka teritorija ir ļ oti labi kopta, mē s pat redzē jā m, ka viesnī cā uz kokiem aug apelsī ni un citroni! Tī ri baseini, labs uzkodu bā rs, garš ī gs ē diens restorā nā , augļ i - vā rdu sakot, VISS BIJA IZCILI! Otrkā rt, par skaitu. Godī gi sakot, es gaidī ju nedaudz vairā k, iespē jams, tā pē c, ka esmu apceļ ojis visu Eiropu un ir ar ko salī dzinā t, bet kopumā viss ir kā rtī bā . Gribē tos, lai uz grī das bū tu kā ds paklā js, citā di nav ī paš i patī kami visu laiku staigā t č ī bā s. Tač u pat š ī s nianses var izlaist, jo mū su atvaļ inā jumā svarī gā kais ir jū ra! Es pat negaidī ju, ka uz Kasandras tas bū s tik skaisti. Vī ru no turienes dabū t ā rā vispā r nebija iespē jams. Pludmale ir burvī ga! Tī rs, ir sauļ oš anā s krē sli un iespē ja bā rā iegā dā ties dzē rienu. Otrajā atvaļ inā juma nedē ļ ā mē s iegā dā jā mies ekskursijas no viesnī cas gides - Katerinas, viņ a ieteica doties uz tā dā m ekskursiju programmā m kā Kastoria un Atē nas. Kastorijā mē s gatavojā mies ziemas sezonai, nopē rkot man skaistu kaž oku. Iesaku š o programmu visiem! ! Atē nas mū s patī kami pā rsteidza ar savu skaistumu, pat nebijā m gaidī juš i, ka Akropole ir tik majestā tiska un dzī vajā izskatā s ī paš i skaisti. Brī vajā laikā pastaigā jā mies pa apdzī votajā m vietā m – Hanioti un Pefkahori. Rezultā tā varu teikt, ka no pā rē jiem dabū jā m visu, ko vē lē jā mies, proti: jū ru, sauli, satriecoš i skaistas vietas, gardus ē dienus un labu garastā vokli! Liels paldies Mouzenidis Travel par labo darbu un rū pē m par saviem viesiem!
аватар 75cdzaz9
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cas platī ba ir 15 hektā ri! Tas ir kā mazs ciemats! 17 ē kas, pat š eit bū s nepiecieš ama teritorijas karte, citā di var apmaldī ties. Teritorija ir ne tikai liela, bet arī skaista. Ir 2 peldbaseini, amfiteā tris, mini klubs bē rniem. … Tomēr ▾ Viesnī cas platī ba ir 15 hektā ri! Tas ir kā mazs ciemats! 17 ē kas, pat š eit bū s nepiecieš ama teritorijas karte, citā di var apmaldī ties. Teritorija ir ne tikai liela, bet arī skaista. Ir 2 peldbaseini, amfiteā tris, mini klubs bē rniem. Pludmale atrodas 450 metrus no viesnī cas, bet man š ķ iet, ka tā tomē r ir tā lā k. Nav marš ruta autobusu, un tas ir mī nuss, jo ne visi katru dienu var noiet š ā du attā lumu. Krsivye kaut arī mazas istabas. Rudens mazā s virtuvī tes istabā s - iespē jams, ka š ajā s nevarē sit daudz gatavot. Bet š eit var ē st apelsī nus un citronus - viesnī cas teritorijā ir daudz koku.
номер кровать номер детской клуб номер кухня номер бассейн
аватар semenovanik
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies ar diviem bē rniem (5 un 1.5 gadi), septembra beigā s-oktobra sā kumā . No mī nusiem: - Tas ir tā lu no lidostas, turklā t operators veic transfē ru transfē ra laikā , pē c gaidī š anas lidostā , lidojums un divu stundu transfē rs, pā rsē š anā s no autobusa uz autobusu ar noguruš iem bē rniem un koferu kaudzi ir ā rkā rtī gi neē rta. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar diviem bē rniem (5 un 1.5 gadi), septembra beigā s-oktobra sā kumā .
No mī nusiem:
- Tas ir tā lu no lidostas, turklā t operators veic transfē ru transfē ra laikā , pē c gaidī š anas lidostā , lidojums un divu stundu transfē rs, pā rsē š anā s no autobusa uz autobusu ar noguruš iem bē rniem un koferu kaudzi ir ā rkā rtī gi neē rta. Bet operatoram tas drī zā k ir mī nuss.
- Bē rnu klubs bē rniem - diezgan vā jš . Paš i animatori taisnojas - sezonas beigas. . . bet tas nav iemesls ar blā vā m sejā m dot bē rniem rokā s krā sojamā s grā matas un zī muļ us un gaidī t, kamē r viņ iem apniks š ī nodarbe un viņ i sakops kopā ar vecā kiem. Tā tad mē s paš i bijā m animatori saviem bē rniem.
- Animā cija pieauguš ajiem vispā r nav. Kad lija lietus, man bija jā sē ž savā istabā un jā skatā s TV. Reizi nedē ļ ā notiek grieķ u vakari ar dzī vo mū ziku un grilu.
- Pludmale ir tā lu. Ar diviem bē rniem mē s pastaigā jā mies apmē ram 10 minū tes.
No plusiem:
- Liela ļ oti zaļ a zona ar augļ u kokiem un dī vainiem augiem.
- 3 rotaļ u laukumi un batuts.
- 2 peldbaseini ar bē rnu zonu.
- Plaš as telpas ar labu remontu un jaunā m mē belē m.
- ikdienas uzkopš ana un veļ as maiņ a.
- Ļ oti pieklā jī gs personā ls - visi smaidī gi, draudzī gi un izpalī dzī gi.
- daž ā di ē dieni restorā nā . Es saviem bē rniem negatavoju atseviš ķ i, pabaroju viņ us restorā nā , ar vē deru nebija nekā du problē mu. Turklā t pē c mana lū guma atnest kartupeļ u biezeni, administratore aizskrē ja uz virtuvi un atnesa bē rniem prasī to.
- vakara minidiskotē ka bē rniem. Smieklī gas dziesmas ar dejā m pusstundu garumā .
Galu galā es tomē r iesaku viesnī cu. Ja tomē r dosies kopā ar kompā niju – nebū s garlaicī gi.
Греческий вечер Сиртаки в исполнении местных жителей
аватар olesya0411
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s braucā m uz 14 dienā m, esmu vī rs un divi bē rni (3 un 5 gadi). Patika lielā zaļ ā zona, ir kur pastaigā ties vakarā , apkā rt ir puķ es un zaļ i zā lieni, daž ā di tiltiņ i, ir tenisa korts. Istaba plaš a, balkons ar krē sliem un galdu, dzī voja familyroom, vietas pietika visiem, virtuves stū rī tis bija liels pluss, speciā li izvē lē jā mies viesnī cu, lai tā bū tu istabiņ ā , vā rī ju bē rniem putru un kartupeļ u biezeni. … Tomēr ▾ Mē s braucā m uz 14 dienā m, esmu vī rs un divi bē rni (3 un 5 gadi). Patika lielā zaļ ā zona, ir kur pastaigā ties vakarā , apkā rt ir puķ es un zaļ i zā lieni, daž ā di tiltiņ i, ir tenisa korts. Istaba plaš a, balkons ar krē sliem un galdu, dzī voja
familyroom, vietas pietika visiem, virtuves stū rī tis bija liels pluss, speciā li izvē lē jā mies viesnī cu, lai tā bū tu istabiņ ā , vā rī ju bē rniem putru un kartupeļ u biezeni. Vannasistaba tī ra, santehnika laba, ir fē ns, ziepes, duš as kabī ne man nepatika, lai gan tā pat nav kabī ne, bet tikai paplā te, no kuras tek ū dens.

Teritorijā ir divi baseini ar saldū deni, divi bē rniem, mū sē jie tur labi š ļ akstī jā s ar rokā m, pie baseina vienmē r bija sauļ oš anā s krē sli. Lī dz jū rai 10 min, ar ratiem nav grū ti, ceļ š nenogura, jū rā ir smiltis un paš ā pludmalē , ļ oti patī kami kā jā m, ū dens tī rs, visu var redzē t, jū s prot peldē t ar masku, bet ū denī gandrī z nav nevienas dzī vas radī bas. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par piemaksu, dvieļ us var saņ emt par depozī tu 10 eiro. Viesnī cā ir viss bē rnu laimei, vairā ki rotaļ u laukumi, animatori rī ko regulā rus pasā kumus,
mini klubs, vakara mini diskotē ka bē rniem. Vispā r bē rni te ir tumsā , viņ iem š ajā viesnī cā nav garlaicī gi, kopumā viesnī cā ir kluss, bet bē rni š o klusumu atš ķ aida. Viesnī cas tuvumā nekā nav, nepiecieš amā kā s lietas var nopirkt viesnī cas mini-tirdziņ ā , un tā nu ar taksi aizbraucā m lī dz tuvā kajai pilsē tai, no viesnī cas kursē arī mikroautobuss uz Pefkohori un Chanioti, ir sabiedriskā transporta pietura, uz Salonikiem var braukt pats, bet mē s Un
neizlē ma ar maziem bē rniem. Viesnī cas teritorijā ir divi bā ri, dzē rieni lī dz 23 ir bez maksas, plus uzkodas, saldē jumu var paņ emt jebkurā laikā , centrā lais restorā ns diezgan liels, principā vienmē r atradā m sev vietu ierodoties, ē diens bija lieliski, vairā ku veidu karstie, liela salā tu izvē le, svaigi dā rzeņ i, reizē m ā rā barbekjū . Kopumā nolē mā m, ka ar viesnī cu esam pieņ ē muš i pareizo lē mumu, trā pī jā m mē rķ ī , patika arī ChroussoVillage, ļ oti mā jī ga vieta ar labu apkalpoš anu.
аватар katerina104
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mani sauc Katerina. Augustā es paliku š ajā viesnī cā kopā ar ģ imeni. Man ļ oti patika apkalpoš ana, labs bē rnu klubiņ š . Pā rsteidza teritorija - apkā rt priedes, zaļ umi, labs gaiss. Mazliet uztraucos, ka lī dz pludmalei bija tā lu (apmē ram 600-700 metri), bet ejot pa taku cauri mež am š is attā lums ir pilnī gi neredzams. … Tomēr ▾ Mani sauc Katerina. Augustā es paliku š ajā viesnī cā kopā ar ģ imeni. Man ļ oti patika apkalpoš ana, labs bē rnu klubiņ š . Pā rsteidza teritorija - apkā rt priedes, zaļ umi, labs gaiss. Mazliet uztraucos, ka lī dz pludmalei bija tā lu (apmē ram 600-700 metri), bet ejot pa taku cauri mež am š is attā lums ir pilnī gi neredzams. Pati pludmale ir krā š ņ a, viena no labā kajā m es esmu redzē jis. IESAKU VISIEM! ! !
аватар Busya29
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki visiem! Mani sauc Marina, es atpū tos š ajā viesnī cā kopā ar jaunu vī rieti jū nija vidū . Mē s ilgi izvē lē jā mies viesnī cu, bet beigā s apmetā mies uz Chrusso. Mū s piesaistī ja plaš ā viesnī cas teritorija, skaista pludmale un viss iekļ auts : ))). … Tomēr ▾ Sveiki visiem! Mani sauc Marina, es atpū tos š ajā viesnī cā kopā ar jaunu vī rieti jū nija vidū . Mē s ilgi izvē lē jā mies viesnī cu, bet beigā s apmetā mies uz Chrusso. Mū s piesaistī ja plaš ā viesnī cas teritorija, skaista pludmale un viss iekļ auts : ))). No lidostas braucā m kā das 2 stundas, bet ceļ š mū s nenogurdinā ja, jo autobuss bija ē rts un ar bezmaksas wi-fi. Ierodoties mū s sirsnī gi sagaidī ja viesnī cas gides Olga un Marija un visā pā rē jā laikā palī dzē ja un atrisinā ja raduš ā s problē mas, par ko viņ iem liels paldies! Pati viesnī ca atstā ja tikai pozitī vus iespaidus! Š eit ir daudz bē rnu, bet tas mū s netraucē ja. mē s paš i domā jam par mazo : ) Ē diens restorā nā ir daudzveidī gs un garš ī gs, un pusdienā s un vakariņ ā s dod saldē jumu, kas mani nevarē ja neiepriecinā t, man ir liels salds zobs : ))) Bā rā , bā rmenis pagatavoja gardus kokteiļ us un frappe, noteikti izmē ģ ini! 2 reizes pā rē jā m devos ar puisi uz Chanieti un Pefkohori ar bezmaksas autobusu no viesnī cas, tur nopirkā m daudz suvenī ru, draugi un radi bija ļ oti apmierinā ti : ))) Svē tdienā s notika grieķ u vakars plkst. viesnī ca, kurā mā cī jā mies dejot sirtaki. No ekskursijā m devā mies uz vakara Kallikratia, kur pavadī jā m neaizmirstamu romantisku vakaru tikai par 15 eiro : )) Un ī paš u iespaidu uz mums atstā ja 8. pasaules brī nums Meteora!! ! Iesaku visiem! tas ir brī niš ķ ī gs skats! !
аватар vivat76
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vietnē ir kļ ū da - š ī viesnī ca ir 4 zvaigznes!! ! Viesnī ca tika izvē lē ta pē c ieteikuma un nenož ē loju. Mā jī ga teritorija, divstā vu mā jas, ī paš i piemeklē tas tā das (man nepatī k liela ē ka ar daudz stā vu ķ ekaru). … Tomēr ▾ Vietnē ir kļ ū da - š ī viesnī ca ir 4 zvaigznes!! !
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c ieteikuma un nenož ē loju. Mā jī ga teritorija, divstā vu mā jas, ī paš i piemeklē tas tā das (man nepatī k liela ē ka ar daudz stā vu ķ ekaru). 2 peldbaseini, t. sk. bē rnu "varde". Ir animā cija, t. sk. un bē rnu.
Ē diens normā ls, bet ir specifika - no zupā m bija tikai kaut kas lī dzī gs lē cu sautē jumam un zirņ iem. Mē s trī s braucā m ar bē rnu, manam dē lam toreiz bija 3 gadi. beidzā s bez zupas. : -) Es vispā r atteicos ē st š os sautē jumus. : -) No dzē rieniem restorā nā - tikai saldais pulverū dens kā Yuppi un Zuko, zakos zem Fanta un Pepsi. Un ū dens dzesē tā js. Turklā t no dzesē tā ja var dzert tikai glā zē s, to nevar ieliet savā pudelē . Par to pat restorā na š efpavā rs vienreiz pievilka savu sievu. Ja gribi dzeramo ū deni, ej un nopē rc.
Ir tikai viens mī nuss, bet bū tisks: lī dz jū rai aiziet apmē ram 10 minū tes, ja pieauguš ais sper ā tru soli. Ar mazu bē rnu - visas 20-25 minū tes. Tiesa, cauri skujkoku un priež u mež am, vismaz ne karstumā , un tas ir labi. Pludmale pie viesnī cas it kā sava, bet samaksā ta: 3 eiro par sauļ oš anā s krē sliem ar lietussargu. Speciā ls darbinieks staigā pa pludmali un savā c naudu. Netā lu no viesnī cas atrodas neliels veikals: pā rtika, ū dens, cigaretes, suvenī ri, peldē š anā s piederumi.
Pē c numura: paņ ē mā m divistabu dzī vokli. Maza istaba ir guļ amistaba, un liela istaba, kas vienlaikus ir arī studija, ir ar virtuvī ti. Pirmajā dienā izrā dī jā s, ka tē jkanna tek. Aizgā ju uz reģ istratū ru, daž u stundu laikā nomainī ja pret apkalpojamu. Lielajā istabā tika uzlauzta slē dzene pie balkona durvī m - pē c sazinā š anā s ar reģ istratū ru, meistars ieradā s nā kamajā dienā un visu salaboja. Par pakalpojumu vairs nav sū dzī bu.
Vē l viens mī nuss ir viesnī cas atraš anā s vieta. Ja vē laties ekskursijas, tas jums nederē s sava attā luma dē ļ . Tas atrodas gandrī z paš ā galā , Kasandras pussalas ragā . Mana sieva devā s uz Atē nā m – viņ a visu nolā dē ja: visu nakti braucā m ar autobusu. Pē c tam pusi dienas Atē nā s un atpakaļ ar autobusu neviens neieradā s pulksten 23.00.
Parādīt vairāk »


iemiesojums semenovanik
Laba diena) Mēs lidojam uz šo viesnīcu 27. septembrī ar diviem maziem bērniem. Mani uztrauc laikapstākļi – prognozes ir ļoti pretrunīgas. Varbūt kāds tobrīd atpūtās Halkidikos, būs vēl silts? Vai arī mēs būsim vienīgie visā viesnīcā, kas nosals...
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель построен в совершенной гармонии с окружающей средой и буквально утопает в зелени. Состоит из 19-ти трёхэтажных зданий. Просторные номера и уютная, почти домашняя обстановка создают комфортную атмосферу для отдыха. Гостей отеля окружают необыкновенно красивые пейзажи. Комплекс придется по душе тем, кто ищет место для спокойного семейного отдыха. Отель обновлен в 2006 году. Площадь территории 40 000 кв.м.

Atrašanās vieta П-ов Кассандра, в 1.5 км от деревушки Пальюри, в 115 км от аэропорта «Македония» г. Салоники. В 600 м от отеля находится остановка автобуса, следующего до Салоник. Минибас отеля (19 посадочных мест) курсирует до соседних поселков Пефкохори и Ханьоти от главных ворот отеля - каждый день, утром и вечером (бесплатно).
Pludmales apraksts Пляж в 500 м (7 минут ходьбы), песчаный. Вход в море удобный. 2-ая береговая линия, проход на пляж по тропинке через хвойный лес.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Два бара у бассейна открыты в течение дня. Здесь можно заказать освежающие коктейли и ледяной кофе. В ресторане подают традиционные блюда и блюда интернациональной кухни, приготовленные из свежих местных продуктов.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Маленькие гости смогут повеселиться в детском бассейне, на специальной дискотеке и в мини-клубе.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Школа подводного плавания отеля предлагает провести приятные моменты в подводном мире. На пляже можно заняться некоторыми видами водного спорта. В отеле есть теннисный корт, 2 взрослых и 2 детских бассейна.
  • galda teniss
  • volejbols
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 159 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Greece, Paliouri, Kassandra, Halkidiki
Tālruņi: +30 23740 92180
Tīmekļa vietne: Chrousso Village Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.