Mājīgs "ciemats" jautrai ģimenei.

Rakstīts: 4 jūlijā 2013
Ceļošanas laiks: 23 jūnijs 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
"Chrousso Village" ir plaš a labiekā rtota teritorija, ko ieskauj priež u mež s. Izskatā s pē c maza kā rtī ga skudru pū zni - te tik daudz viesu : ). Orientē ts galvenokā rt uz pā rē jā m ģ imenē m ar maziem bē rniem, tā pē c cilvē kiem, kuri meklē relaksē još u vai "pieauguš o" atpū tu, š eit nav ko darī t, jo pa dienu nav klusuma, bet vakarā - izklaides. Pludmale atrodas ā rpus viesnī cas - 500 metri pa ē nainu taku cauri mež am. Ieeja jū rā ir maiga, pludmale smilš aina, kas ir ļ oti laba bē rniem. Pakalpojumi pludmalē ir maksas - 3 eiro par divu sauļ oš anā s krē slu un viena lietussarga "komplektu".
Viesnī cas numuri ir aprī koti ar savu virtuvī ti, uz balkoniem / terasē m ir pilnvē rtī gi veļ as ž ā vē tā ji. Seifs istabā par maksu - 18 eiro/nedē ļ ā . Internets (wi-fi) par maksu - 5 eiro / 90 min. Viesnī ca sastā v no deviņ padsmit trī sstā vu ē kā m. Daž ā s ē kā s mē beles ir atjaunotas, savukā rt citā s tā s vē l nav atjaunotas. Viesnī ca nenoš ķ ir "atjaunotus" un "neatjaunotus" numurus. Tā tad, ja jū s esat ievietots telpā ar "noguruš ā m", bet lietojamā m mē belē m, tad nevis "ļ aunprā tī ga nolū ka" dē ļ , bet vienkā rš i tā pē c, ka viņ i neredz "nekā du atš ķ irī bu" starp tā m.
"Chrousso Village" piedā vā saviem viesiem ikdienas bezmaksas transporta pakalpojumus uz Hanioti un Pefkohori ciemiem. Viesnī cā ir divi peldbaseini, divi bā ri, neliels tirgus, valū tas maiņ a un bezmaksas autostā vvieta.

Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu