Aristoteles Beach Hotel 4*– Atsauksmes

66
Novērtējums 6.610
№25 viesnīcas reitingā Halkidiki — Kasandra
7.3 Numurs
7.3 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.4 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Mājīgā viesnīca atrodas kalnā ar unikālu skatu uz jūru. Piedāvā numuru izvēli un mājīgu atmosfēru. Ideāli piemērots ekonomiskām "viss iekļauts" brīvdienām. No šejienes ir viegli doties pastaigā uz tuvējām populārajām kūrortpilsētām Afytos un Kallithea, kur atrodas daudzi veikali, bāri un naktsklubi. Viesnīca celta 1993. gadā, katru gadu tiek veikts kosmētiskais remonts. Tas sastāv no galvenās divstāvu ēkas un 8 atsevišķām ēkām, kas uzceltas amfiteātrī. Viesnīca tika atjaunota 2013. gadā.Vairāk →
аватар Elena030479
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jū nija vidū ar kuplo ģ imeni atpū tā mies Bomo Aristoteles. Man patika viesnī ca, vienī gais, ka ceļ š no lidostas ir garš , braucā m vairā k kā.2h. Un lī dz ar to arī ē diens viesnī cā ir ļ oti labs, numuriņ i pieklā jī gi, personā ls viesmī lī gs, arī animā cija iepriecinā ta. … Tomēr ▾ Jū nija vidū ar kuplo ģ imeni atpū tā mies Bomo Aristoteles. Man patika viesnī ca, vienī gais, ka ceļ š no lidostas ir garš , braucā m vairā k kā.2h. Un lī dz ar to arī ē diens viesnī cā ir ļ oti labs, numuriņ i pieklā jī gi, personā ls viesmī lī gs, arī animā cija iepriecinā ta.
Viesnī ca atrodas treš ajā Halkidiki pussalā , kalnainā apvidū un pat paš as ē kas ir izmē tā tas pa nelielu nogā zi.
Mē s bijā m č etri, divi pieauguš ie un divi bē rni vecumā no 7 un 10 gadiem, dzī vojā m 720. nama istabā , ē ka atrodas vistuvā k pludmalei. Netā lu no mums pie baseina notika animā cija, bet bē rni netraucē ja gulē t. Starp citu, par animā ciju, cik sapratu, viesnī cā bija divi pā rstā vji - no Saneo un Grekoleto, meitene, bē rnu animatore. Puiš i tika galā ar blī kš ķ i. Katru dienu, izņ emot pirmdienu (animatoru brī vdienas), notika dzī vā s mū zikas vakari, bingo, karaoke, kabarē vakari. Bē rnu animatori rī koja mini diskotē ku, meistarklases, aktī vā s spē les rotaļ u laukumā .
Vē los atzī mē t arī ē dienu restorā nā . Š efpavā rs Konstantī ns ir vienkā rš i profesionā lis savā jomā , ē dienkarte mainī jā s katru reizi, pie mums uz vietas tika gatavotas daž ā das uzkodas, piena kokteiļ i, grieķ u vakarā tika pasniegti ž iroskopi, pildī jumu varē jā m izvē lē ties paš i. Vienmē r tiek pasniegtas 2-3 veidu picas un 2 veidu makaroni, teļ a un jē ra gaļ a, cepta cū kgaļ a, steiki. Vienī gais mī nuss restorā nā ir ē dienu nosaukumu neesamī ba krievu valodā . Tā pat jebkurā laikā varē ja pieiet pie š efpavā ra un pajautā t par konkrē tā ē diena sastā vu, kas ir ļ oti jauki.
Kopumā viesnī cas personā ls ir ļ oti uzmanī gs, labsirdī gs, ņ em vē rā visas vē lmes un operatī vi reaģ ē uz pieprasī jumu. Paldies par pā rē jo.
Vakarus pavadī jā m vai nu pie baseina, vai arī devā mies ar marš ruta autobusu (viesnī cas autobusu) uz Ouranoupolis ciemu. Maksa vienā virzienā ir 1 eiro. Tie kursē.6 reizes dienā , pē dē jais reiss atpakaļ.23. 45. Iesaku uz turieni doties gan pa dienu, gan vakarā , pasē dē t krodziņ ā vai iegā dā ties suvenī rus, ikonas. Pusdienu izmaksas vienai personai ir vidē ji 15 eiro ar dzē rieniem. Ikonu veikalos attē lu var iegā dā ties no 10 eiro, grieķ u kosmē tiku no 15 eiro. Obligā ti jā ņ em lī dzi olī vu ziepes - te no 1 eiro par batoniņ u. Ja vē laties iegā dā ties labas kvalitā tes olī veļ ļ u, tad iesaku doties uz tirdzniecī bas centru Enigma. Ir laba olī veļ ļ as, olī vu, vī na, saldumu un daž ā du suvenī ru izvē le.
Skaidrs tirkī za ū dens ir viena no galvenajā m reģ iona priekš rocī bā m. Ja vē laties nokļ ū t "Maldī vu pludmalē s", tad jums vajadzē tu doties uz Ammouliani salu, kas atrodas tieš i pretī viesnī cai. Kā un kur doties, varat jautā t viesnī cas gidiem, viņ i viesnī cā dež urē katru dienu. Svē tki pagā ja labi, ar nepacietī bu gaidā m nā kamo tikš anos.
аватар happyinspb007
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kā du dienu atgriezā mies no lieliskā s Grieķ ijas, gardu vī nu, skaistu jū ras un balto smilš u pludmaļ u valsts! Mē s pavadī jā m 14 dienas š ajā viesnī cā ar bē rnu un draugiem. Iereģ istrē š anā s 14-00, viņ i lū dza mū s izmitinā t visus tuvumā - viņ i to izdarī ja! Viesnī cas teritorija ir iespaidī ga ar skaistumu un ziedu un augu daudzveidī bu, skaistā m ainavā m Ē diens bija labs gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. … Tomēr ▾ Kā du dienu atgriezā mies no lieliskā s Grieķ ijas, gardu vī nu, skaistu jū ras un balto smilš u pludmaļ u valsts! Mē s pavadī jā m 14 dienas š ajā viesnī cā ar bē rnu un draugiem. Iereģ istrē š anā s 14-00, viņ i lū dza mū s izmitinā t visus tuvumā - viņ i to izdarī ja! Viesnī cas teritorija ir iespaidī ga ar skaistumu un ziedu un augu daudzveidī bu, skaistā m ainavā m Ē diens bija labs gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Bē rnu animā cija notika katru dienu - bē rniem nebija garlaicī gi. jū ra silta, bē rniem saulriets smilš ains. Istabas pieklā jī gas! Viesnī ca laba, var braukt!
аватар Natik14_94
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies viesnī cā Aristoteles Beach Hotel no 18. lī dz 28. jū lijam. Grieķ ijā esam ne pirmo reizi, pirms tam bijā m Rodā un Krē tā . Tā tad cietzeme mums bija jaunums. Pati viesnī ca nav slikta, skati, kas paveras no teritorijas, neatstā s vienaldzī gus. … Tomēr ▾ Atpū tā mies viesnī cā Aristoteles Beach Hotel no 18. lī dz 28. jū lijam. Grieķ ijā esam ne pirmo reizi, pirms tam bijā m Rodā un Krē tā . Tā tad cietzeme mums bija jaunums. Pati viesnī ca nav slikta, skati, kas paveras no teritorijas, neatstā s vienaldzī gus. Netā lu no vestibila ir neliela terase, kur var baudī t krā š ņ o Egejas jū ras ainavu, es pat teiktu, ka š ī ir ideā la platforma fotosesijai. Pati viesnī ca mums patika, ja neskaita daž as nianses. Mums bija istabiņ a treš ajā korpusā , ļ oti ē rta atraš anā s vieta, tuvu bā rs, restorā na baseins, tilts uz pludmali. Lai arī viesnī cas platī ba nav liela, tā pē c principā nav ī paš i svarī gi. Istaba ir diezgan vienkā rš a, nekas vairā k nav sakā ms. Mē beles nav tā s modernā kā s, bet vismaz nekas nesabruka un neč ī kstē ja. Istabā nebija fē na, kas mani galī gi apbē dinā ja, bet tad uzzinā ju, ka to var paņ emt reģ istratū rā par depozī tu 10 eiro.
Ē diens viesnī cā ir š iks, viss ir ļ oti garš ī gi pagatavots, un liela izvē le. Tā kā atpū tā mies 10 dienas, paspē jā m nogarš ot daž ā dus ē dienus, un arī ar virtuvi nesanā ca garlaikoties. Ī paš s paldies š efpavā ram! Tomē r mē s iesakā m ikvienam apmeklē t tuvā ko Afytos ciematu un nobaudī t vietē jo tradicionā lo virtuvi krodziņ ā . Tā ir dievī ga! Grieķ u virtuve priecē ar jū ras velš u pā rpilnī bu par pieņ emamā m cenā m.
Pludmale pie viesnī cas ir smilš aina, bet ejā jū rā pa daļ ā m akmeņ aina, tā pē c ņ emiet lī dzi speciā lus gumijas apavus. Mums ļ oti patika pludmale, vienmē r visiem pietiek sauļ oš anā s krē slu un saulessargu, ū dens ļ oti tī rs un caurspī dī gs, un daba krā š ņ a, tā ds dabas civilizā cijas neskarts paradī zes gabaliņ š . Bet! Pludmalē nav tualetes! Tā tad jums ir jā dodas uz viesnī cu, jo tur ir lifts.
Animā cija viesnī cā ir vairā k paredzē ta bē rniem, nevis pieauguš ajiem, bet, piemē ram, mums tā ī sti nebija vajadzī ga. Lai gan vairā kas reizes atpū tas laikā animators mū s pierunā ja spē lē t pludmales volejbolu, es nedaudz vairā k nodarbojos ar ū dens aerobiku)
Mē s bijā m ekskursijā s, ļ oti patika brauciens uz Meteoru un arī Vergina-Dion-Olympus. Satriecoš as vietas, uzzinā ju daudz jauna par Grieķ iju, lai gan ne pirmo reizi š eit.
Vispā r pā rē jais mums atstā ja pozitī vas emocijas un atmiņ as, noteikti atgriezī simies mū su mī ļ ajā Grieķ ijā!!! ! !
аватар tani4ka91v
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Augustā ar ģ imeni atpū tā mies viesnī cā Aristoteles Beach. Mē s atbraucā m no Ukrainas. Grieķ ijā bija pirmā reize un mē s bijā m ļ oti priecī gi, ka nokļ uvā m tik skaistā valstī! ! ! Mū s laipni uzņ ē ma, personā ls bija ļ oti draudzī gs un viesmī lī gs. … Tomēr ▾ Augustā ar ģ imeni atpū tā mies viesnī cā Aristoteles Beach. Mē s atbraucā m no Ukrainas. Grieķ ijā bija pirmā reize un mē s bijā m ļ oti priecī gi, ka nokļ uvā m tik skaistā valstī! ! ! Mū s laipni uzņ ē ma, personā ls bija ļ oti draudzī gs un viesmī lī gs. Viesnī ca ir ļ oti iespaidī ga ar ziedu un zaļ umu pā rbagā tī bu teritorijā , no terases paveras neprā tī gi skaists skats uz jū ru, vakarā var redzē t ar gaismā m degoš u Sithonia. Numuri ir lieli, gaiš i un ē rti. Tā kā bijā m ar diviem bē rniem, tad lielā ko daļ u laika pavadī jā m pie baseina, bē rnus no turienes dabū t ā rā nebija iespē jams : ) Mani ļ oti iepriecinā ja animā cija, mini diskotē ka vakaros bē rniem ir vienkā rš i super! Mani bē rni vē l atceras. . . : ) Protams, gribē tos pieminē t restorā nu. Liels paldies š efpavā ram! ! ! Tas tieš ā m dara brī numus! ! Ē dienu izvē le patieš ā m ir milzī ga. Brokastī s ir viss, ko vē laties: no piena ar graudaugiem lī dz daž ā dā m graudaugiem. Pusdienas vienmē r sastā v no vairā kiem gaļ as ē dieniem, piedevā m un, protams, salā tiem. Pusdienā s un vakariņ ā s ir saldē jums un daž ā di deserti. Kopumā esam ļ oti apmierinā ti!
Arī atvaļ inā juma beigā s devā mies uz Atē nā m. Dievs, mē s atcerē simies š o ceļ ojumu daudzus gadus! Mums nekad nav bijis tik jautri. Š ī ir neprā tī gi skaista pilsē ta, un š ie apbrī nojamie skati, kas jū s ieskauj ik uz soļ a, burtiski aizrauj un aizved jū s atpakaļ tajos senajos laikos. Mē s devā mies ar gaisa lidojumu, tas ir ļ oti ē rti, 40 minū tes un jū s jau esat Grieķ ijas galvaspilsē tā . Mē s vē lamies izteikt pateicī bu uzņ ē mumam par tik lieliskā s ekskursijas organizē š anu. Jū su ceļ vež i ir vislabā kie! ! ! Apbrī nojamā kā vieta, ko apmeklē jā m š ajā ceļ ojumā , ir Vouliagmeni ezers. Visbrī niš ķ ī gā kā atpū ta jums garantē ta : ))
Paldies par visu! ! Mē s tieš ā m negribē jā m braukt prom! ! ! Mē s noteikti atgriezī simies. . .
аватар tatyana.sholuh
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
YASAS visiem! Esmu atpakaļ Grieķ ijā . Mē s ar mā su paš laik atrodamies Aristoteles Beach viesnī cā un cenš amies iemā cī ties grieķ u valodu. Pagaidā m tas nav ī paš i veiksmī gs, bet mē s cenš amies. Kopumā es gribu runā t par atpū tu š ajā viesnī cā un vietu, kur mē s izbaudā m ilgi gaidī to atvaļ inā jumu. … Tomēr ▾ YASAS visiem! Esmu atpakaļ Grieķ ijā . Mē s ar mā su paš laik atrodamies Aristoteles Beach viesnī cā un cenš amies iemā cī ties grieķ u valodu. Pagaidā m tas nav ī paš i veiksmī gs, bet mē s cenš amies. Kopumā es gribu runā t par atpū tu š ajā viesnī cā un vietu, kur mē s izbaudā m ilgi gaidī to atvaļ inā jumu. Viesnī cā ieradā mies tikai vakar, tā pē c lī dz galam nevaru aprakstī t iespaidus, pastā stī š u ī si. Mū s iekā rtoja 2os, lai gan ieradā mies vienos. Mē s zinā m noteikumus, tā pē c negaidī jā m, ka jū lija beigā s, kad bū s daudz cilvē ku, kā ds varē s mums atrast istabu pilnā viesnī cā . Ar paš u istabu viss kā rtī bā . Varbū t mums tā ds ir. Nezinu. Paskatī jos iepriekš ē jo atsauksmju attē lus, varu droš i teikt, ka mums tā da nav. Vannas istaba ir labā stā voklī . Duš a darbojas labi, ū dens neš ļ akstā s daž ā dos virzienos. Tas nevar vien priecā ties. Pati istaba ir diezgan plaš a. Tas ir, mē s nevilcinā mies par gultu, lai gan dzī vojam standarta divvietī gā numurā . Skats no balkona ir pā rsteidzoš s. Ir tā das ainavas, kuras vā rdi vienkā rš i nevar izteikt. Kopumā esmu apmierinā ts ar numuru. Es nezinu, kurš š eit redzē ja saplē stus dvieļ us, bet mums ir jauni. . Esam jau paspē juš i izstaigā t teritoriju un izbaudī t Grieķ ijas svaigo gaisu. Š eit viņ š patieš ā m ir kaut kas ī paš s. Par teritoriju vispā r nav sū dzī bu. Nav ļ oti liels, bet viss ir tī rs un labi kopts. Daudz zaļ umu. Tas ir milzī gs pluss. Pat peldoties baseinā , jū s varat redzē t jū ru. To nav iespē jams iedomā ties, jums vienkā rš i ir jā bū t š eit. Ē diens ir tikai dziesma. Pavā rs ir gudrs. Viņ a katru dienu gatavo š os gardos kā rumus. Gaļ a ir vienkā rš i lieliska. Esam ļ oti apmierinā ti. Rī t dosimies uz Meteoru. Tā tad, iespē jams, drī z sā kš u rakstī t apskatus par ekskursijā m.
аватар evan77
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m jū nija sā kumā . Braucā m ar savu transportu, bija 17 cilvē ki ar bē rniem. Apmetne gā ja ā tri, iedeva pirmo stā vu ar pieeju ielai aiz estrā des, sā kumā bija mē ms, jo ieeja bija ē kas aizmugurē caur lī meni zem zemes (piemē ram, puspagrabs), istabiņ a kā nobruž ā tā troikā , televizors, fē ns, liels ledusskapis, santehnika vannas istabā veca, bet viss darbojā s, balkons ar izeju uz ielu un vē ss skats uz palmā m un zilo. … Tomēr ▾ Mē s palikā m jū nija sā kumā . Braucā m ar savu transportu, bija 17 cilvē ki ar bē rniem. Apmetne gā ja ā tri, iedeva pirmo stā vu ar pieeju ielai aiz estrā des, sā kumā bija mē ms, jo ieeja bija ē kas aizmugurē caur lī meni zem zemes (piemē ram, puspagrabs), istabiņ a kā nobruž ā tā troikā , televizors, fē ns, liels ledusskapis, santehnika vannas istabā veca, bet viss darbojā s, balkons ar izeju uz ielu un vē ss skats uz palmā m un zilo. jū ra.
mums bija VISS sistē ma, restorā nā labi baroja un daž ā doja vairā ku veidu gaļ as ē dienus, salā tus, jū ras veltes, pē c 5 ballu sistē mas dotu 4+, bet reibinoš o dzē rienu cienī tā jiem tikai alu un vī nu.
Teritorija Grieķ ijai liela ar nokļ ū š anu pludmalē caur liftu, atpū tas laikā lifts darbojā s, pludmalē bija bā rs un sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem, bā rs ir apmaksā ts tā pat kā sauļ oš anā s krē sli, bet ja kaut ko paņ em pie bā rs, tas ir bezmaksas. Pludmale ar ne pā rā k ē rtu ieeju, bet ir pā ris izcirtumi bez š ķ ē rš ļ iem. Ū dens bija silts, neskatoties uz sezonas sā kumu, snorkelē jā m, bet ja neskaita ež us, sarkano kefalī ti un lielo astoņ kā ju (dzī vo tur, kur tuvumā ir akmeņ i), neko nemanī jā m.
Tuvā kais ciemats ir afitos, kur var aiziet uz restorā nu un iepirkties, lī dz tam jā nokļ ū st ar taksometru vai ī rē tu auto. Blakus viesnī cai ir Lidl lielveikals (ejiet pa labi, izejot no viesnī cas, es neatceros precī zu distanci (esam ar savā m maš ī nā m), bet vakarā atpū tnieki pastaigā jā s Kallonā .
wi-fi viesnī cā NAV, it kā ir bet ļ oti reti strā dā , bē rni stā sta, ka kā dreiz bijusi sesija, atbraucot nosū tī ju bildi caur viber, nesanā ca lī dz atvaļ inā juma beigā m, lai gan reģ istratū rā un restorā na zonā ir savienojums.
Secinā jums: viesnī ca nav slikta, var iet plusus pā rspē jot mī nusus
вид на пляж с балкона лифта бассеин выход из номера к бассейну территоря обед
аватар yalovaya_1989
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mani vecā ki š ogad palika š ajā viesnī cā . Es uzrakstī š u atsauksmi no viņ iem. Domā ju, ka informā cija noderē s. No priekš rocī bā m: skaista teritorija, daudz zaļ umu un ē nas, soliņ i visapkā rt, var pasē dē t un paslē pties no karstuma, un jū lija karstums ir neticams, ticiet man (es pats ap š o laiku atpū tos, bet citā viesnī ca). … Tomēr ▾ Mani vecā ki š ogad palika š ajā viesnī cā . Es uzrakstī š u atsauksmi no viņ iem. Domā ju, ka informā cija noderē s. No priekš rocī bā m: skaista teritorija, daudz zaļ umu un ē nas, soliņ i visapkā rt, var pasē dē t un paslē pties no karstuma, un jū lija karstums ir neticams, ticiet man (es pats ap š o laiku atpū tos, bet citā viesnī ca). Labs ē diens. vecā ki teica, ka viss ir kā mā jā s un nereā li garš ī gi. protams, plus viss pā rē jais, svaigas olī vas, dabī gais jogurts un fetas siers, kur bez tā . Un tā , daudz nacionā lo grieķ u ē dienu. Par 10 atpū tas dienā m viņ i teica, ka neredz nevienu neapmierinā tu. Ļ oti skaisti skati uz jū ru. Visi numuri ir ar skatu uz jū ru. Netā lu no Afytos pilsē tas. Ar taksometru tas maksā tikai 6 eiro. Taksometri visi ir par fiksē tu maksu. Tā pē c nebaidieties, ka tas bū s kaut kur dā rgā k, kaut kur lē tā k. Visur ir viens un tas pats. Afytosā ir daudz veikalu, tavernu un visu veidu kafejnī cas. Š eit noteikti var sajust ī sto grieķ u garš u. Reiz pat tur devos. Vienī gais, ko es nesaprotu, kā pē c tur ir tik maz tū ristu. Vieta tieš ā m ļ oti skaista, ē diens garš ī gs, porcijas lielas, cenas demokrā tiskas. Es pat nezinu, bet gandrī z nemaz nerunā krieviski, kā arī citā s valodā s, izņ emot grieķ u valodu. Grieķ i, protams, ir ļ oti trokš ņ aina tauta. Un tagad vispā r visi apspriež politisko situā ciju valstī un visi ļ oti emocionā li pauž savu viedokli. Vē rot, protams, ir interesanti, bet kaut ko saprast ir ļ oti grū ti, lai gan skolā grieķ u valodu mā cī jos nedaudz. No paš as viesnī cas mī nusiem varu teikt, ka tā nav ī paš i ē rta piekļ uve pludmalei. Vispirms jā iet cauri tiltam, tad jā kā pj lejā pa liftu vai kā pnē m. Vecā ki stā sta, ka pā ris reizes salū zis lifts. Tas, protams, tika salabots, bet joprojā m ne pā rā k ē rts. Arī pludmale vietā m ir akmeņ aina, tā pē c labā k iegā dā ties ī paš us apavus. Un tā , no mū su ģ imenes mē s iesakā m nenakš ņ ot viesnī cā , bet ceļ ot uz daž ā dā m vietā m. Ja jums nav licences, varat doties visā s izklaidē još ā s ekskursijā s. Es nopirku "Poseidon's Trident" un biju ļ oti apmierinā ts. Tur var sauļ oties un peldē ties, arī pati laiva ir forš a, spriež ot pē c bildē m. Tā tad, izlemiet, padomā jiet, viesnī ca ir laba par jū su naudu.
аватар albertovna70
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š eit mē s esam atgriezuš ies. Mē s atpū tā mies 2 nedē ļ as no 23.06. 15. lī dz 07.07. 15. Mū su bailes nebija pamatotas, gaidī jā m sliktā ko, bet principā viesnī ca mums patika un mū s apmierinā ja : ) Dzī vojā m divistabu ģ imenes apartamentā ar plaš u balkonu un skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Š eit mē s esam atgriezuš ies. Mē s atpū tā mies 2 nedē ļ as no 23.06. 15. lī dz 07.07. 15.
Mū su bailes nebija pamatotas, gaidī jā m sliktā ko, bet principā viesnī ca mums patika un mū s apmierinā ja : ) Dzī vojā m divistabu ģ imenes apartamentā ar plaš u balkonu un skatu uz jū ru. Telpa treš ajā stā vā ē kā Nr. 6 (tā lā ). Istaba tī ra, nav nobruž ā ta. Tī rī ts katru dienu. Veļ as un dvieļ u maiņ a ik pē c trim dienā m (ja nemaina, nekavē jieties atgā dinā t reģ istratū rā , uz visiem lū gumiem un vē lmē m atbild un ā tri izpilda, var teikt, ka cenš as : ) Vienī gais, ka ir diezgan stā vas kā pnes uz treš o stā vu, ar koferiem un mazu bē rnam ir neē rti, bet tie visi ir sī kumi. Ē diens diezgan pieklā jī gs, bet, kā man likā s, vienmuļ š . Produkti ir svaigi, bet tikai arbū zi no augļ iem. Nopirkā m augļ us kaimiņ pilsē tā Afytos, ļ oti iesaku aizbraukt, 2 km no viesnī cas ar taksi 6 eiro. Pilsē ta ir ļ oti skaista. Pā ris reiž u pusdienots tavernā REMENTZO, satriecoš i garš ī gi garneļ u, jū ras asaru un tunč a salā ti. Ekskursijā s nedevā mies, tā kā bijā m ar mazuli. Par pludmali viesnī cā : lejā uz pludmali var nokā pt ar liftu vai pa kā pnē m (vecā kiem, protams, nedaudz grū ti kā pt pa kā pnē m. Pati pludmale smilš aina, ieeja ū denī tieš ā m akmeņ aina bet ir mazi posmi smuka ieeja. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli ir maksas 5 eiro 2 sauļ oš anā s krē sli (vai nopirkt dzē rienu bā rā ) Rezumē jot, teikš u, ka kopumā mums patika. Ir trū kumi, bet jū s nevajag pievē rst uzmanī bu. Skats no viesnī cas ir vienkā rš i burvī gs. Problē mas ar numuriņ iem, bet uzreiz prasiet maiņ u ja kas. Jā , starp citu , baseins pie viesnī cas ir pietiekami liels un tī rs (bet sauļ oš anā s krē sli pie baseina jā aizņ emas 7: ) Nebijā m pie baseina, kā tikā m pie jū ras: ) Internets tieš ā m drausmī gs, steidzamas nepiecieš amī bas gadī jumā reģ istratū rā strā dā internets, bet labs signā ls ir tikai agri no rī ta lī dz 8-00 : ) Nopirkā m karti, bet arī nav variants, ļ oti lē ni. Ja ir jautā jumi, tad jautā jiet. Viesnī ca un uzturē š anā s nav vī luš ies.
аватар ig_2ich_ukr.net
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Kopā ar sievu atpū tā s no 19. jū nija lī dz 3. jū lijam (ne ī sti). Viesnī cas izvē li noteica tikai un vienī gi Skouras bē rnu nometnes tuvums, kur pirmo reizi ā rzemju nometnē atpū tā s divi bē rni vecumā no 13 gadiem. Tā lā k es nerakstī š u par bē rniem, kuri joprojā m ir sajū smā. … Tomēr ▾ Kopā ar sievu atpū tā s no 19. jū nija lī dz 3. jū lijam (ne ī sti). Viesnī cas izvē li noteica tikai un vienī gi Skouras bē rnu nometnes tuvums, kur pirmo reizi ā rzemju nometnē atpū tā s divi bē rni vecumā no 13 gadiem. Tā lā k es nerakstī š u par bē rniem, kuri joprojā m ir sajū smā...Par Mouzenī du: lielisks darbs - lidojums, transfē rs, attieksme. Uzņ ē muma rī cī ba bija tā da, kā dai jā bū t cienī jamam uzņ ē mumam, kas augstu vē rtē savu reputā ciju - praktiski nevainojams attiecī bā pret klientu! Nu, viesnī ca aptuveni saprata, kas tas ir, bet, mū suprā t, bū tiskā kais trū kums, kas BEACH pat nevar bū t daudz zemā kas kategorijas viesnī ca ir tualetes trū kums pludmalē ! Vē rts ņ emt vē rā , ka lifta augstums lī dz liftam ir ap 30m, tualete pie baseina paredzē ta maksimums diviem viena stā va apmeklē tā jiem. Pirmā s 9 dienas kā pā m 11 reizes ar kā jā m laikā , kad liftam bija jā strā dā pē c grafika! Soliņ u atpū tai kā puma laikā nav. . . Pā rē jais ir sī kumi: restorā ns nav paredzē ts tā dam atpū tnieku skaitam, tā pē c trū kst tukš u sē dvietu, rindas pē c ē diena, bē rni palī dz ar rokā m pagatavot saldē jumu....Un tas ir neskatoties uz to, ka restorā na darbinieki dara visu iespē jamo, lai slē pot pa smiltī m bū tu normā li, bet grū ti!...Vē l viena mazbudž eta vē lme viesnī cai - ielieciet soliņ us ar skatu uz jū ru - jo vietas pietiek un skats brī niš ķ ī gs!.... 30. jū lijā notika dabas stihija - ap pulksten 16-00 mū su 707. istabu, kas atrodas klints malā , applū dinā ja ledus ū dens (krusa izkusa) man zem jostasvietas (augums 181cm), mana sieva bija garā ka. , mē s evakuē jā mies paš i. Labi, ka tad, kad bijā m uz gultā m, izdomā ju atslē gt istabai strā vu, paspē ju salikt mantas saiš ķ os, nedaudz noslī cinot dā rgo fē nu un droš i nokļ uvu reģ istratū rā (pat sieva aizgā ja prom no š oka 40 minū tē s! ). Un vē lreiz, pateicoties Mouzenidim, brī vo istabu trū kuma dē ļ Aristoteles pludmalē , ar mū su piekriš anu, pulksten 19-30 mū s aizveda uz Sitoniju, uz tieš ā m labu č etrzvaigž ņ u viesnī cu, iekā rtojā mies apartamentos un droš i satikā m bē rni lidostā pē c divā m dienā m . Mouzenī da reakcija uz iespē jamu fē na sabojā š anos no tā , ka evakuā cijas laikā to noslī cinā ju - "ja izrā dī sies salū zis, jautā jumus neuzdod, salabosim". Secinā jumi: 1) viesnī ca ir paredzē ta tiem, kas ar to ir apmierinā ti, tai skaitā budž eta apsvē rumu dē ļ , nav pamata atrasties bē rnu tuvumā , bet vienalga neviena mā miņ a to neklausī s 2) uzņ ē muma pakalpojumi tika izmantoti otrreiz, uzņ ē muma pakalpojumu kvalitā te ir pieklā jī ga, varam ieteikt "Ceļ o ar Mouzenī du"!
аватар grichishnikova.
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien! Vē los pastā stī t, kā š ogad ar vī ru aizbraucā m uz Grieķ iju. Mē s palikā m Aristoteles Beach Hotel. Uzreiz jā saka, ka š eit nav ī paš i ē rti nokļ ū t lī dz jū rai. Kopumā viesnī ca ir ļ oti laba. … Tomēr ▾ Labdien! Vē los pastā stī t, kā š ogad ar vī ru aizbraucā m uz Grieķ iju. Mē s palikā m Aristoteles Beach Hotel. Uzreiz jā saka, ka š eit nav ī paš i ē rti nokļ ū t lī dz jū rai. Kopumā viesnī ca ir ļ oti laba. Ē diens ir labs. Vienmē r ir daudz daž ā du dā rzeņ u. Augļ i, saldumi. Reizē m pie restorā na ir rindas, bet tas ir tikai tad, ja atnā kat uz paš u atvē rš anu. Tiekamies pie viesnī cas uzņ ē muma pā rstā vjiem. Izsniedz arī istabu atslē gas, uzreiz pateiks, kur atrodas un kas atrodas. Ieradā mies no rī ta, tā pē c lī dz reģ istrē š anā s brī dim bija mazliet jā pagaida. Mū s uzreiz uzaicinā ja brokastī s. Biju ļ oti pā rsteigta par š ā du attieksmi. Viesnī cas ne vienmē r tā izturas pret viesiem, bet te tā ds sī kums, bet ļ oti patī kams. Pludmalē varu teikt, ka kopumā tas ir normā li. Ja vē laties smilš ainu ieeju jū rā , ir jā paiet nedaudz pa labi, un ir tik daudz vietu, kur ir akmeņ i. Mū su kaimiņ iem bija vienalga. Nopirkā m speciā los apavus un peldē jā m kur gribē jā m. Mē s devā mies 2 ekskursijā s: laivu kruī zā , kur var peldē ties. Š ķ iet, ka to sauc par "Poseidona trijnieku", tač u tas nav precī zi. Un vē l vienu reizi aizlidoja uz Bari. Tas ir Itā lijā . Sajū tas neticamas. Ļ oti labi. Tomē r ceļ vež i ir lieliski. Svē tceļ ojumu ceļ ojumi parasti ir ļ oti sarež ģ ī ti, tač u š eit tas ir viegli, interesanti un ir daudz informā cijas. Liels paldies par pā rē jo.
Parādīt vairāk »


iemiesojums ir.toplova
cik ilgs laiks nepieciešams, lai nokļūtu tuvējās pilsētās. mēs gribam staigāt ar kājām. un vai ir transports. mēs nebraucam ar automašīnu.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums ir.toplova
pasaki man izdevīgākais laiks ceļot uz Grieķiju --- Halkidiki,lai nav nogurdinošs karstums.Bērnam 4 gadi.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums Myrzilachka
Ko nozīmē grieķu olinkus?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 15 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Уютный отель расположен на возвышенности, откуда открывается неповторимый вид на море. Предлагает выбор номеров и уютную атмосферу. Идеально подходит для экономичного отдыха по системе "Все включено". Отсюда легко отправиться на прогулку в близлежащие популярные курортные городки Афитос и Каллифея, где вы найдете множество магазинов, баров и ночных клубов. Отель был построен в 1993 году, ежегодно проводится косметический ремонт. Состоит из главного двухэтажного здания и 8-ми отдельных зданий, построенных амфитеатром. Отель обновлен в 2013 г.

Atrašanās vieta Недалеко от пос. Афитос, в 80 км от от аэропорта «Македония» г. Салоники.
Pludmales apraksts в 300 метрах от отеля, через пешеходный мост или на лифте, есть лестница. Местами на пляже попадаются камешки.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

В недавно отреставрированном ресторане вы сможете отведать разнообразные блюда интернациональной и традиционной греческой кухни.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Всего 200 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Afitos, Khalkidhiki, Greece 63077
Tālruņi: +30 23740 91146
Tīmekļa vietne: Aristoteles Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.