Porto Greco Village Beach Hotel 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 8.110
№31 viesnīcas reitingā Herakliona
8.2 Numurs
8.6 apkalpošana
8.8 Tīrība
8.8 Uzturs
9.4 Infrastruktūra
Viesnīca Porto Greco Village Beach atrodas Hersonisas centrā. Viesnīca pēdējo reizi tika atjaunota 2023. gadā. Atvērts 1990. gadā. Viesnīca atrodas 20 metru attālumā no pludmales. Autobusu pietura atrodas 250 m no viesnīcas, veikali, bāri un restorāni 50 m. Viesnīca sastāv no 14 trīsstāvu kvartāliem. Piemērots gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар bozman6
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
super viesnī ca. draudzī gs personā ls ir meitenes, kas runā krieviski. viesnī ca ir ļ oti tī ra un skaista. istaba liela gaisa kondicionē tā js ledusskapis divguļ amā gulta. balkons. ē diens bija daž ā ds katrai gaumei. pludmales lī č os visā m gaumē m daž u soļ u attā lumā no viesnī cas. … Tomēr ▾ super viesnī ca. draudzī gs personā ls ir meitenes, kas runā krieviski. viesnī ca ir ļ oti tī ra un skaista. istaba liela gaisa kondicionē tā js ledusskapis divguļ amā gulta. balkons. ē diens bija daž ā ds katrai gaumei. pludmales lī č os visā m gaumē m daž u soļ u attā lumā no viesnī cas. Iesaku noī rē t auto un apskatī t salu. Es iesaku š o viesnī cu. Es joprojā m plā noju uz turieni doties.
аватар Sot.76
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š is pā rskats ir paredzē ts tiem, kas plā no atvaļ inā jumu. Uzreiz jā saka, ka mē s nekad neesam meklē juš i trū kumus, galvenais ir relaksā cija un emocijas. Izlī gums notika diezgan ā tri. Reģ istrē joties esiet gatavs maksā t tū risma nodokli 3 eiro dienā par numuru. … Tomēr ▾ Š is pā rskats ir paredzē ts tiem, kas plā no atvaļ inā jumu. Uzreiz jā saka, ka mē s nekad neesam meklē juš i trū kumus, galvenais ir relaksā cija un emocijas. Izlī gums notika diezgan ā tri. Reģ istrē joties esiet gatavs maksā t tū risma nodokli 3 eiro dienā par numuru. Mums iedeva diezgan lielu istabu, kas bija paredzē ta 4 cilvē kiem, lai gan bijā m divi. Seifs istabā par maksu, 3 eiro diennaktī . Numuros ir pieejams Wi-Fi. Vannas istaba: izlietne, tualete, aizkaru duš a. Pirmajā naktī vī lies. Ap 24.00 pie mū su mā jas sā ka pulcē ties jaunieš i, lī dz 1.00 sapulcē jā s ap 200-300 cilvē ku un sā kā s. . . Mū zika uz pilnu klapi, kliedzieni, dziesmas, pudeļ u plī sš anas skaņ as utt. Tas viss turpinā jā s lī dz 5:00. Mē s domā jā m, ka ir piektdiena, cilvē ki atpū tā s, tā notiek. Otrā nakts ir tā da pati kā pirmā . Pē c viņ as garastā voklis ir nulle. Devos uz reģ istratū ru, lū dzot mainī t istabu. Pē c izskaidroš anas iemesli nekavē joties mainī jā s. Viņ i teica, ka zina problē mu. Jautā jums: kā pē c mē s tur bijā m apmetuš ies? Viesnī cai, cik saprotu, ir 7 ē kas. Visa š ī darbī ba notika netā lu no septī tā s ē kas. Tas ir paredzē ts tikai informā cijai.
Jaunā istaba bija divvietī ga, ar skatu uz jū ru un baseinu, daudz ē rtā ka. Istabā s ir superī gi matrač i, apmē ram 25-30 cm augsti. Istabā nav tē jkannas, bet ja pajautā si reģ istratū rā , tad atnesī s. Ir ledusskapis un TV. Kas attiecas uz kanā liem, tad tie ir tikai 6 vai 7. Viens krievvalodī gais, tas ir Krievija 24, nevar skatī ties, pilnī gas muļ ķ ī bas, diemž ē l nav ukraiņ u kanā lu. Ē diens ir izcils, visa kā ir daudz un viss ir ļ oti garš ī gs. Pludmale: 2 sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem, 2 dvieļ i un 2 ū deņ i 30 eiro dienā , kajī te ar tā du paš u pildī jumu 50 eiro. Padomā jiet paš i, iesaku paņ emt lī dzi dvieli un apgulties uz tā . Pludmale sastā v no divā m daļ ā m, uz pirmajiem sauļ oš anā s krē sliem, tur ir izvietoti apmē ram 20 no tiem. Otrā daļ a, kuras izmē ri ir 10 x 10 m, ir uz dvieļ iem. Bet lī dz brī dim, kad mē s devā mies ceļ ā , tika ievesti sauļ oš anā s krē sli.
Pilsē tiņ a ir maza un mā jī ga, ir daudz suvenī ru veikalu, automaš ī nu nomas. Blakus atrodas lielveikals. Uzreiz par auto nomu, cena 50-60 eiro diennaktī , benzī ns 1.80 litrā . Lai gan burtiski pirms 2 nedē ļ ā m cena bija 30-35 eiro. Cilvē ki ļ oti draudzī gi, veikalos neviens tev neko nemē ģ ina pā rdot. Daba ir pā rsteidzoš a, ļ oti skaista. Ja jū s neņ emat automaš ī nu, varat rezervē t ekskursijas no viesnī cas gida, to ir pietiekami daudz. Iesaku doties ekskursijā uz Gramvous salu. Neaizmirstami iespaidi. Ī paš s paldies personā lam, jaukiem cilvē kiem. Krievvalodī go ir ļ oti maz, mā cieties angļ u valodu. Lī dz atvaļ inā juma beigā m es negribē ju doties prom. Ja esat iepriekš sagatavojies iepriekš aprakstī tajiem nelielajiem trū kumiem, varat diezgan labi atpū sties.
аватар 095689688Lina
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Plusi (+) • Nevainojams Wi-Fi (pat skatī tas filmas), ķ er visur, nedaudz pludmalē . • Kvalitatī vi garš ī gs Ē diens (zilais siers, nutella brokastī s), daž ā s vietā s esmu š o redzē jis. • Viesnī cā ir nomā t automaš ī nu, izmantojot gida palī dzī bu. … Tomēr ▾ Plusi (+)
• Nevainojams Wi-Fi (pat skatī tas filmas), ķ er visur, nedaudz pludmalē .
• Kvalitatī vi garš ī gs Ē diens (zilais siers, nutella brokastī s), daž ā s vietā s esmu š o redzē jis.
• Viesnī cā ir nomā t automaš ī nu, izmantojot gida palī dzī bu. GIDS par maš ī nu papildus IEMAKSĀ.10€, bet viņ š to tieš i nesaka. Bet pilna apdroš inā š ana un nekā das kontroles pā r auto. Viņ i iedeva atslē gas un aiziet, tad nolika kaut kur pie viesnī cas, bet atslē gas reģ istratū rā .
• Blakus ir veikali, kafejnī cas, krodziņ i, ļ oti interesanti pastaigā ties, BET nopē rc suvenī rus un dā vanas, ņ em maš ī nu un brauc uz ciemu prom no jū ras, bū s daudz lē tā k. Piemē ram, ū dens pie jū ras 0.50 €, ciematā.0, 23 €, olī vas pie jū ras no 3-4 €, ciematā.1, 18 €.
Mī nusi (-)
• TELPAS ir vai nu ļ oti mazas (vannas istaba ir 4-5 kvadrā tmetri, un, ja telpa ir lielā ka, var dzirdē t visas notekas, var pamosties naktī no tā , ka kā ds no augš as aizgā ja uz tualeti un noskalojā s.
• Maniem draugiem bija skaista istabiņ a, bet maza ar skatu uz baseinu, gribē jā s pā rģ ē rbties dē ļ puves vai sapuvuš as gaļ as smakas. . . protams, telpas netika mainī tas. Viņ i maina tos, kuri ir spī tī gi un brī vi pā rvalda angļ u vai citas valodas, izņ emot krievu vai ukraiņ u. (Kļ ū t par muļ ķ iem nesaprotu)
• LUNGE LOUNGĒ S PLUDMAJĀ TIEK MAKSĀ TAS 10€ diviem, bet var paņ emt lī dzi segu (tas mums atviegloja darbu), ī paš i, ja grasā ties doties uz mež onī gu pludmali.
• NEKĀ DĀ PLUDŽ AS DAVIEĻ I! 5€ depozī ts un dvieļ u maiņ a 1€ (iesaku ņ emt lī dzi arī savu)
• Arī NEKĀ DU KOSMĒ TIKAS AKSESUĀ RIEM, ņ emiet lī dzi š ampū nus, ž elejas utt. (ir vienas ziepes un viss)
• ANIMĀ CIJAS NAV un nekad nebū s, tā nav Turcija vai Ē ģ ipte, tā ir Eiropa, viņ iem tā s nav (tā pē c tas nav mī nuss, bet gan vairā k aicinā jums cilvē kiem nesū dzē ties)
• Fotoattē lā no viesnī cas ir kaimiņ u kafejnī cas restorā ns, tur ē st nevar, dzert var no 10 lī dz 23:00. Tā pē c NETICIETIES FOTO NO VIESNĪ CAS, tā ir skaista, mā jī ga, bet ne tā da. (piemē ram, mē s bildē neredzē jā m istabas, varbū t tas bija suite)
• Neiesaku ceļ ot ar BĒ RNIEM, vairā kas reizes ir bijuš i gadī jumi, kad viņ i salauza rokas un kā jas un sit, ir klintis un akmeņ i, paslē ptas bojas ū denī un visā di stā vi kā pumi.
• Glā bē ju NAV, bija gadī jums, ka pā ris madā mas no viļ ņ a aizpū ta uz akmeņ iem, brī numainā kā rtā nesaplī sa, matracis bija noplī sis, un paš as nedē ļ u staigā ja. Tā pē c ESIET UZMANĪ GI.
Завтрак в втором ресторане после главного Наш номер(находился далеко от моря) Завтрак Главный ресторан Соседний пляж, часто закрыт, так как он разрушен, в воде остатки чего то лежат… Вид со второго ресторана, там же Аля карт. Самый большой бассейн из всех луж в отеле
аватар elen-dubovskaya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā nakš ņ ojā m ar 3 pieauguš ajiem programmā All Inclusive. VIESNĪ CA. Viesnī cā ieradā mies ap 5:00. Pirmais iespaids par š ī s viesnī cas vestibilu bija negatī vs: smacī gs (Covid dē ļ viss ir jā vē dina un nav ieslē gti kondicionieri), odi, iereibuš u bļ auš ana un dziedoš as viesu kompā nijas, kuri tobrī d vē l nebija devuš ies gulē t. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā nakš ņ ojā m ar 3 pieauguš ajiem programmā All Inclusive.
VIESNĪ CA. Viesnī cā ieradā mies ap 5:00. Pirmais iespaids par š ī s viesnī cas vestibilu bija negatī vs: smacī gs (Covid dē ļ viss ir jā vē dina un nav ieslē gti kondicionieri), odi, iereibuš u bļ auš ana un dziedoš as viesu kompā nijas, kuri tobrī d vē l nebija devuš ies gulē t. . Neskatoties uz to, ka tikā m reģ istrē ti 14:30, tikā m paē dinā tas brokastis un atļ auts izmantot baseinu. Ir bagā ž as glabā tuve - 2 eiro. Viesnī ca ir 2-3 stā vu ē ku komplekss, kurā izvietotas daž ā da lī meņ a telpas. Viesnī cas teritorija ir maza. Apstā dī jumu gandrī z nav. No 5 deklarē tajiem baseiniem tikai vienu var saukt par baseinu, un arī tad tas ir vecs, ar nolobī tā m netī rā m flī zē m. Pelē jums uz baseina sienā m. Sauļ oš anā s krē sli ap š o baseinu ir aizņ emti ar viesiem no nakts. Pā rē jie viesnī cas baseini ir vairā k kā "peļ ķ es" 5 personā m. Baseinu fotoattē ls vietnē Booking nav patiess.
ISTABA. Sā kotnē ji bijā m iekā rtojuš ies absolū ti š ausmī gā istabiņ ā : tā lā kajā ē kā pagrabā bez balkona ar nelielu logu zem griestiem. Istabas kadri Standarta, ko apmaksā jā m mē s, neatbilda vietnē Booking. com deklarē tajam standartam. Gultas bija gandrī z viena otrai blakus, viss bija vecs un netī rs. Lī meņ a ziņ ā š ī telpa, mū suprā t, bija zemā ka par ekonomikas lī meni. Mē s atteicā mies reģ istrē ties un lū dzā m reģ istratū rā citu istabu. Mums tika piedā vā ts daudz labā ks mā jokļ a variants ē kā , kas atrodas pā ri ielai no vestibila. Š ajā istabā bija 2 istabas, viss bija tī rā ks un modernā ks, jaunas mē beles, labas ē rtas gultas. Vienā no istabā m bija gaisa kondicionieris. Nostrā dā ja lieliski. Telpā nebija balkona, bet bija izeja uz iekš pagalmu, kur varē ja izž ā vē t lietas. Starp citu, pagalmā var viegli nokļ ū t no galvenā s ielas. Viņ i ž ā vē ja dvieļ us un ļ oti baidī jā s, ka vienā brī dī tie pazudī s. Vannas istaba bija liela, bet pati duš a bija paliktnis un aizkars. Istaba tika regulā ri tī rī ta. Arī dvieļ u nomaiņ a. Nav sū dzī bu.
UZTURS. Mums patika ē diens. Ē diens bija daudzveidī gs, ē dienu izvē le liela. Vienmē r bija vairā ku veidu gaļ a, zivis, grilē ti ē dieni, liela dā rzeņ u izvē le. Ī paš i mums patika grieķ u sieri. No augļ iem viņ i deva meloni, arbū zu, apelsī nus. Persikus, vī nogas, plū mes nedeva, lai gan, š ķ iet, bija sezona. Personā ls ē damzā lē ļ oti cenš as, viesmī ļ i ir ļ oti laipni. Baseina bā rā , kā arī a la carte restorā nu Porto Greco un King Scorpio bā ros "viss iekļ auts" atpū tniekiem bija iespē ja pasū tī t virkni alkoholisko un bezalkoholisko dzē rienu - vietē jā s produkcijas apmierinoš ā kvalitā tē . Arī vestibilā esoš ajā bā rā iedeva saldē jumu un uzkodas. Ir iespē ja apmainī t vienas vakariņ as viesnī cā pret vakariņ ā m kā dā no augstā k minē tajiem restorā niem. Iesakā m doties uz itā ļ u restorā nu King Scorpio. Tur tieš ā m ir restorā na lī menis un ļ oti garš ī gi. Mū su draugi bija grieķ u virtuves restorā nā Porto Greco, viņ iem tas nepatika.
PLUDMA. Viesnī cai nav savas pludmales. Apkā rt ir daudz pludmales, tā s visas ir paš valdī bas. Pilnī gi brī vi visur var peldē ties, sauļ oties uz dvieļ a. Par sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu ir jā maksā . Cena par 2 sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu 10 eiro. Bet pludmale par š ā du cenu bū s akmeņ aina ar neē rtu ieeju jū rā . Mē s devā mies uz Scorpio pludmales restorā nu blakus viesnī cai. Sauļ oš anā s krē sli tur par 10 eiro 1 gab + lietussargs + dvielis + ū dens pudele. 2 sauļ oš anā s krē sli attiecī gi maksā s 20 eiro. Ir teltis ar 2 sauļ oš anā s krē sliem par 50 eiro. Pludmale ir maza, ar apjomī gu smilš ainu dibenu, atrodas skaistā lī cī . Jū ra ir pā rsteidzoš a, silta, kristā ldzidra, daudz mazu zivtiņ u. Es negribē ju kā pt ā rā no ū dens. Tā , iespē jams, ir š ī s vietas galvenā priekš rocī ba. Lielā kā daļ a sauļ oš anā s krē slu š ajā pludmalē bija iepriekš rezervē ti restorā nā , tā pē c vienmē r bija bailes, ka mē s nedabū sim sauļ oš anā s krē slu. Turklā t, ja neesat prom no pludmales ilgā k par stundu, jū su apmaksā tais sauļ oš anā s krē sls var tikt pā rdots citiem cilvē kiem. Nav iespē jams normā li aiziet vakariņ ā s un uz istabu, gaidī t paš u karstumu. Tas bija satraucoš i, bet š ķ iet, ka nav neviena, kam sū dzē ties. Darbinieki atsaucā s uz augsto sezonu un lielo sauļ otā ju skaitu. Neskatoties uz incidentu ar reģ istrē š anos, pā rē jais mums patika, it ī paš i, ja lasā t atsauksmes par citā m viesnī cā m. Porto Greco milzī ga priekš rocī ba ir tā s atraš anā s vieta, viss ir pastaigas attā lumā : pludmale (20 m no viesnī cas), ē damzā le, vestibils ar kafejnī cu, baseini. Turklā t, paceļ oties nedaudz augstā k pa ielu, jū s izejat uz galveno ielu ar daudziem suvenī ru veikaliem un veikaliem. Un, ja jū s vienkā rš i staigā jat pa krastmalu, jū s ienirt mū zikas, jautrī bas, visu veidu smarž u atmosfē rā no liela skaita ē stuvju, kafejnī cu un restorā nu.
Š ī viesnī ca absolū ti nav piemē rota ģ imenē m ar bē rniem un klusu brī vdienu cienī tā jiem. Viesnī cā ir liels skaits jaunieš u no Vā cijas un Nī derlandes. Š ie iereibuš ie jaunieš i bļ auj, dzied, smejas, sita durvis, peldas baseinā pa nakti, kas sagā dā daudz neē rtī bas blakus dzī vojoš ajiem. Tas ilgst lī dz rī tam. Viesnī cas vadī ba neko nedara par to. Viesnī cā nav animā cijas.
аватар ka4ik_90
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu un jo ī paš i draudzī go personā lu, kas tur strā dā . Ļ oti ē rta viesnī cas atraš anā s vieta. Viesnī ca ļ oti plaš a, ar kondicionieri, darbojas wi-fi, vienī gais, ka nebija tualetes piederumu (š ampū ns, ziepes), bet istabas tika tī rī tas katru dienu! Vē los atzī mē t reģ istratū ras darbu - ļ oti draudzī gi un patī kami cilvē ki, kas palī dz atrisinā t jū su problē mas un jautā jumus. … Tomēr ▾ Esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu un jo ī paš i draudzī go personā lu, kas tur strā dā .
Ļ oti ē rta viesnī cas atraš anā s vieta.
Viesnī ca ļ oti plaš a, ar kondicionieri, darbojas wi-fi, vienī gais, ka nebija tualetes piederumu (š ampū ns, ziepes), bet istabas tika tī rī tas katru dienu!
Vē los atzī mē t reģ istratū ras darbu - ļ oti draudzī gi un patī kami cilvē ki, kas palī dz atrisinā t jū su problē mas un jautā jumus.
Virtuve ir ļ oti daudzveidī ga un garš ī ga, arī bā rmeņ i ir draudzī gi.
Bā rs ir atvē rts no 7:30 lī dz 23:00 un tas ir ļ oti ē rti.
Kopumā man viss ļ oti patika un iesaku š o viesnī cu ē rtai atpū tai!
Es gribē tu tur atgriezties.
аватар _38309
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mū su lidmaš ī na kavē jā s, un mē s ieradā mies viesnī cā vē lu, pē c vakariņ ā m. Bet bija patī kami apzinā ties, ka mū s sagaidī ja pats viesnī cas ī paš nieks un viņ š mums parū pē jā s par vē lā m vakariņ ā m. … Tomēr ▾ Mū su lidmaš ī na kavē jā s, un mē s ieradā mies viesnī cā vē lu, pē c vakariņ ā m. Bet bija patī kami apzinā ties, ka mū s sagaidī ja pats viesnī cas ī paš nieks un viņ š mums parū pē jā s par vē lā m vakariņ ā m. Vē los arī atzī mē t, ka personā ls ir ļ oti uzmanī gs, pieklā jī gs un draudzī gs. Katru dienu no rī ta lī dz vakaram redzē jā m smaidus, vē lē jā m labu apetī ti, prasī jā m, vai viss kā rtī bā un vai viss patī k.
Bufete: ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs. Katru dienu - vairā ku veidu gaļ a, gaļ as rullī š i, zivis, garš ī gi sieri, salā ti, dā rzeņ i atseviš ķ i, vairā ki piedevas, mē rces, musli un ž ā vē ti augļ i, daudz saldumu, daudz augļ u, saldē jums. Ī paš i man patika garš ī gie saldie arbū zi un baklava. Ir arī plaš s dzē rienu klā sts, ko varat baudī t restorā nā , bā rā Scorpion un uzkodu bā rā pie reģ istratū ras. Bet! jā zina, ka "viss iekļ auts" darbojas tikai lī dz 23:00, vē lā k - visi dzē rieni tiek apmaksā ti. Atseviš ķ i es vē los atzī mē t vienkā rš i satriecoš u skatu uz jū ru no Scorpio bā ra un restorā na.
Mē s samaksā jā m par standarta numuru. Mū su istaba bija maza, bet ļ oti ē rta. Ir ledusskapis, ļ oti ē rta gulta un spilveni, galds ar spoguli, naktsgaldiņ š , fē ns, televizors un gaisa kondicionieris. Mū su istaba atradā s treš ajā stā vā un no balkona bija skats uz jū ru. Vienī gais telpas trū kums ir ļ oti mazā duš as un tualetes telpa. Jo izbraucā m agri no rī ta un atgriezā mies vē lu vakarā , tas mū s ī paš i netraucē ja, bet tomē r gribē tos vairā k vietas š ai svarī gajai telpai. . . Noteikti ņ emiet lī dzi visus duš as piederumus (š ampū nu, losjonus, ķ ermeni). krē mi...), jo vannasistabā ir tikai š ķ idrā s ziepes un viss.
Viesnī cas teritorijā ir vairā ki nelieli baseini, pie tiem sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas. Viesnī ca atrodas pirmajā piekrastē , un tai ir vairā kas smilš ainas pludmales, no kurā m katra atrodas skaistos akmens lī č os. Visu dienu pludmalē skan aizdedzinoš a mū zika, kas rada lielisku noskaņ ojumu. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē s ir maksas, 10 eiro par 1 gab. Pludmales ir tī ras, dzidrs tirkī za ū dens, skaisti skati un pā rsteidzoš as fotogrā fijas.
Vē los atzī mē t ļ oti labo viesnī cas atraš anā s vietu, tuvumā ir veikali un suvenī ru veikali, bet nav tū ristu pū ļ a....Burtiski 10-15 minū š u nesteidzī gā gā jienā ir pilsē tas krastmala, bā ka un daudzi restorā ni un bā ri.
Paš ā viesnī cā reģ istratū rā var iznomā t auto (3 dienas - 85 eiro), bet uz katra stū ra ir arī auto nomas. . .
Wi-Fi ir pieejams visā viesnī cas teritorijā .
Mē s tikko pavadī jā m neaizmirstamas brī vdienas. Man ļ oti patika viesnī ca! Noteikti iesaku! Vē rtē jums 9 no 10 (nolaida bumbu vannas istabai, viss pā rē jais bija visaugstā kajā lī menī ).
аватар s.gerassymenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca! Ieradā mies vē lu vakarā , ierodoties viesnī cā tikā m paē duš i un ļ oti ā tri iekā rtojuš ies. Mē s ceļ ojā m 2 pā ros, prasī jā m istabas blakus un dabū jā m. Istaba (Suite): divistabu plaš a ē rta. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca!
Ieradā mies vē lu vakarā , ierodoties viesnī cā tikā m paē duš i un ļ oti ā tri iekā rtojuš ies. Mē s ceļ ojā m 2 pā ros, prasī jā m istabas blakus un dabū jā m.
Istaba (Suite): divistabu plaš a ē rta. Diviem tas ir ideā ls. Š ī istaba bū tu ē rta un 4m.
Istabā : 2 istabas, 2 TV, 2 kondicionieri, laba duš a, tualete, 2 balkoni, ledusskapis, gludeklis, 2 skapji.
Tī ra veļ a un dvieļ i.
Tī rī š ana katru dienu. Dvieļ u maiņ a katru otro dienu. Gulta tika mainī ta ik pē c 3 dienā m.
Otrajam pā rim bija viena istaba, spoguļ stikla, blakus balkoni, bija ē rti visu laiku bū t blakus : )
Ē dieni: liela izvē le, daž ā di ē dieni. Ir ē dieni veģ etā rieš iem, diē tiskie ē dieni, gaļ a, zivis, salā ti, daž ā di sā nu ē dieni, daudzi deserti, svaigi konditorejas izstrā dā jumi, saldē jums.
Bā rs: laba alkoholisko un bezalkoholisko dzē rienu izvē le, sulas, ū dens, alus, vī ns, kokteiļ i, stiprie alkoholiskie dzē rieni, kafija, tē ja.
Restorā ns atrodas netā lu no jū ras, ļ oti jauks.
Pludmale: tuvā kā pie viesnī cas, 50 metri. Tī rs, smilš ains. Pludmale ir bezmaksas. Maksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi.
Promenā dē ir daudz pludmales, visas ir labas, jums nav jā iet tā lu vai jā iet.
Apkalpoš ana: ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls. Viņ i strā dā ā tri un efektī vi, smaidī gi, pozitī vi. Ļ oti labs iespaids.
Wi-Fi ir pieejams visā viesnī cā .
Sala un pati pilsē ta ir neticami skaista. Tas ir kā pasakā .
Š ai viesnī cai dodam solī dus 10, jo mums š eit ļ oti patika un mē s ar prieku atbrauksim š eit vē l.
аватар Anna866971
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta jū ras tuvuma dē ļ , un citiem parametriem vienkā rš i neatlika laika. Atraš anā s vieta ir laba. Ē diens arī labs. Bet telpas nav ī paš i labas, tā m nepiecieš ams remonts. Es pats vairā k uz š o viesnī cu nebrauktu. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta jū ras tuvuma dē ļ , un citiem parametriem vienkā rš i neatlika laika. Atraš anā s vieta ir laba. Ē diens arī labs. Bet telpas nav ī paš i labas, tā m nepiecieš ams remonts. Es pats vairā k uz š o viesnī cu nebrauktu. Bet kā variantu, kad nav laika izvē lē ties, varu ieteikt.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es izvē lē jos citu viesnī cu, bet nokļ uvu š ajā . Istaba ir tik tā , pā rē jais ir super. Ē diens ir izcils. Viesnī ca ir pirmajā lī nijā , sava pludmale, sauļ oš anā s krē sli, viss kā rtī bā . Viesnī cas atraš anā s vieta diezgan apmierinā ta, blakus bija restorā ns, tirgus. … Tomēr ▾ Es izvē lē jos citu viesnī cu, bet nokļ uvu š ajā . Istaba ir tik tā , pā rē jais ir super. Ē diens ir izcils. Viesnī ca ir pirmajā lī nijā , sava pludmale, sauļ oš anā s krē sli, viss kā rtī bā . Viesnī cas atraš anā s vieta diezgan apmierinā ta, blakus bija restorā ns, tirgus. Par pakalpojumu sū dzī bu nav.


VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Porto Greco Village Beach расположен в центре города Херсониссос. Последняя реновация в отеле была произведена в 2023 году. Открыт в 1990 году. Отель расположен в 20 м от пляжа. Автобусная остановка находится в 250 м от отеля, магазины, бары и рестораны в 50 м. Отель состоит из 14 трехэтажных блоков. Подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Фольклорный музей Ликностатис находится в 1 км от отеля Porto Greco Village Beach, а город Малия — в 7 км. Расстояние до международного аэропорта Ираклиона составляет 27 км.
Pludmales apraksts Между пляжем и отелем есть автомобильная дорога. Пляжные полотенца под залог. Спасатели на пляже.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

По утрам в обеденной зоне сервируется завтрак «шведский стол». Завтрак с 07:30-10:30, обед с 12:30-14:30, ужин с 18:30-21:30. Шведский стол.

В ресторанах отеля на обед и ужин можно заказать блюда греческой и интернациональной кухни, а напитки и коктейли подаются в баре на пляже в течение всего дня. 4 А-ля карт ресторана (1 ужин бесплатно). Скидка на остальные посещения.

Лобби и бар у бассейна Elmi 10:00-01:30. Бар Porto Greco 07:30-02:00. Пляжный бар King Scorpio с 09:00 до 03:00.

Система «все включено» действует с 10:00-22:00, включает напитки местного производства в главном ресторане во обеда и ужина (прохладительные напитки, пиво, вино) и в барах у бассейна и на пляже (чай, кофе, вода, горячий шоколад, лимонад, концентрированные соки, узо, раки, вино, пиво, бренди), чаепитие с выпечкой в баре у бассейна с 16:00-17:30. Платно: коктейли, брендовый алкоголь, напитки и еда, не включенные в систему «все включено». Во всех ресторанах действует дресс-код. Бар King Scorpio не работает по системе все включено.

Круглосуточная стойка регистрации, хранение багажа, факс/ксерокопирование, многоязычный персонал. Животные до 10 кг по запросу.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
Bērniem 2 детских бассейна. Мини-клуб (4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Инвентарь для игр (сквош, баскетбол, настольный тениис) под залог. Служба организации торжеств (поздравляют с праздниками и дают скидки, украшают комнаты).
  • galda teniss  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 312 номеров, реновировано 92 номера.

Double Room (18-22 кв.м, балкон или терраса с видом на бассейн, сад или город);

Double Room Sea View (18-22 кв.м, балкон с видом на море);

Family Room (30-40 кв.м, спальня и гостиная с дверью, балкон или терраса с видом на бассейн, сад или город);

Family Room Sea View (30-40 кв.м, спальня и гостиная с дверью, балкон с видом на море);

Suite (35 кв.м, спальня и гостиная с дверью, балкон или терраса с видом на бассейн, сад или город; халат и тапочки, набор для приготовления чая и кофе, мини-бар (платно);

Suite Sea View (35 кв.м, спальня и гостиная с дверью, балкон с видом на море; халат и тапочки, набор для приготовления чая и кофе, мини-бар (платно).

Istabās

Телевизор, телефон, ванна/душ, фен, туалетно-косметические принадлежности, кондиционер, холодильник, сейф, бесплатный Wi-Fi, балкон/терраса.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese 2th Kolokotroni & 25th March str, Hersonissos
Tālruņi: +30 2897025030
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.