Pollis Hotel 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 10.010
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca Pollis atrodas Hersonisas pilsētā Limin Hersonisou, 400 metru attālumā no akvārija Aquaworld. Viesnīca tika atjaunota 2017. gadā.Vairāk →
аватар oleksandr63
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Super brī vdienas lieliskā viesnī cā . Viesnī ca ļ oti laba, reģ istrē š anā s bija vakarā pē c 21:00 un bija 100% viss bija gatavs mū su ieraš anā s brī dim, vē lā s vakariņ as, par kurā m liels paldies viesnī cas personā lam, kā arī par pā rsteigumu brī niš ķ ī gas kū kas formā , kas mū s gaidī ja istabā . … Tomēr ▾ Super brī vdienas lieliskā viesnī cā . Viesnī ca ļ oti laba, reģ istrē š anā s bija vakarā pē c 21:00 un bija 100% viss bija gatavs mū su ieraš anā s brī dim, vē lā s vakariņ as, par kurā m liels paldies viesnī cas personā lam, kā arī par pā rsteigumu brī niš ķ ī gas kū kas formā , kas mū s gaidī ja istabā . Viesnī ca un visa teritorija ir tī ra un pastā vī gi uzkopta, numuriņ i tiek tī rī ti katru dienu, gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti katru otro dienu. Ē diens mums bija vienkā rš i super (viss iekļ auts). un arī visam personā lam - PALDIES TIK DAUDZ.
аватар stupeni8
Atpū tā mies 2017. gada jū lijā . Rezervē jā m pē dē jā brī dī un bez atsauksmē m, jo ​ ​ viesnī ca tikko tika nodota ekspluatā cijā . Nolē mā m riskē t un uzvarē jā m daudz. Mē s paņ ē mā m divistabu apartamentus, varbū t mē s trī s kopā ar dē lu ceļ ojā m. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2017. gada jū lijā . Rezervē jā m pē dē jā brī dī un bez atsauksmē m, jo ​ ​ viesnī ca tikko tika nodota ekspluatā cijā . Nolē mā m riskē t un uzvarē jā m daudz. Mē s paņ ē mā m divistabu apartamentus, varbū t mē s trī s kopā ar dē lu ceļ ojā m. Katrā numurā ir sava labiekā rtota vannas istaba ar duš u, kas mums bija ļ oti ē rta, un gultas ar labiem matrač iem. Nav dī vā nu. Katrā numurā ir televizors un labs gaisa kondicionē tā js. Lī dz jū rai jā iet kā jā m. Mē s atradā m lī ci aiz Creta Maris un gā jā m lī dz tai apmē ram 15 minū tes, tač u mums patī k staigā t, un lī cis bija tā vē rts. Jū s varat atrast ceļ u uz jū ru daudz tuvā k. Vakaros krastmalas tuvums un pilsē tas izklaides. Viesnī cas ī paš niekam, kā sapratā m, Krē tā pieder vairā kas viesnī cas, tā pē c viss ir pā rdomā ts un labi izdarī ts. Virtuve ir garš ī ga un daudzveidī ga. Katru vakaru vakariņ ā s viesnī cas saimniece sē dē ja pie galda un vē roja personā la darbu, un viņ i bija ļ oti nervozi un mē s viņ us atbalstī jā m (tā da spē le) Reģ istratū rā vakaros bija krieviski runā još a sieviete. Istabas ir tī ras un ir viss nepiecieš amais. Tikai viens skapis un mazs. Wifi visā viesnī cā ir lielisks. Bija mierī gi un klusi, bē rnu nebija, jo viesnī ca nav jū ras krastā , ar mazajiem nebū s ē rti. Mē s satikā m ģ imeni no citas viesnī cas, tā pē c viņ i cieta no jaunieš u kompā nijā m no Holandes, kas naktī s kliedz, slikts internets un slikta santehnika, lai gan 4 *. Baseins izskatī jā s jauki ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, bet mē s vienmē r dodam priekš roku jū rai. Mums ļ oti paveicā s ar š ī s viesnī cas izvē li un lieliski atpū tā mies.
Лобби отеля


VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Pollis расположен в городке Лимин-Херсонису в общине Херсонисос, в 400 м от океанариума Aquaworld. Отель отремонтирован в 2017 году.

Atrašanās vieta 4,1 км до аквапарка Water City, 20 км до международного аэропорта Ираклион.
Pludmales apraksts В 150 метрах от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, интернет-уголок (бесплатно), персонал говорит на русском.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Telpu apraksts

Двух- и трехместные номера, семейные номера.

Istabās

Кондиционер, сейф (платно), телевизор с плоским экраном, мини-бар, телефон, кофе-машина, холодильник, ванная комната с душевой кабиной, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, фен, бесплатный Wi-fi, балкон, ежедневная уборка номера.

Adrese 11 Filonidou Zotou, Лименас Херсонису (Центр), Херсониссос, 70014, Греция
Tālruņi: 30 2897 024440
Tīmekļa vietne: Pollis Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.