Mitsis Rinela Beach Resort & Spa 5*– Atsauksmes

17
Novērtējums 7.610
№26 viesnīcas reitingā Herakliona
7.3 Numurs
8.9 apkalpošana
7.7 Tīrība
8.3 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca Mitsis Rinela Beach Resort & Spa atrodas Kokkini Hani, Vidusjūras piekrastē. Rinela Beach Resort & Spa ir ģimenes kūrorts, kas piedāvā lielisku vietu relaksējošām "viss iekļauts" brīvdienām. Viesnīca tika pilnībā atjaunota 2010. gadā, un 2017. gadā tika veikts kapitālais remonts visiem numuriem, kas vērsti uz jūru un galveno baseinu.Vairāk →
аватар Sunnymen72
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pros. Uzturs. Restorā nā ir daudz augļ u. Personā ls. Bā ri ap baseinu. Vestibila bā ri. Bā rs istabā tiek papildinā ts katru otro dienu un ar to pietiek. Alus, limonā de, ū dens, kola. Dzē rieni un kafija ir brī niš ķ ī gi. Jū s vienmē r varat ē st pludmalē . … Tomēr ▾ Pros. Uzturs. Restorā nā ir daudz augļ u. Personā ls. Bā ri ap baseinu. Vestibila bā ri. Bā rs istabā tiek papildinā ts katru otro dienu un ar to pietiek. Alus, limonā de, ū dens, kola. Dzē rieni un kafija ir brī niš ķ ī gi. Jū s vienmē r varat ē st pludmalē . Telpas ir labi iztī rī tas. Ja telpā kaut kas saplī st vai trū kst, viņ i to ā tri salabo. Viņ i pat nomainī ja gaisa kondicionieri istabā .
Tagad mī nuss. Lielā kais. Pludmalē nav nojumes. Ir vietas ar nojumē m, bet tā s ir jā ieņ em vakarā . Sauļ oš anā s krē sli zem lietussargiem, kas nemaz neglā bj no saules. Pludmalē visi sadeg un kļ ū st sarkani. Saules krē ms nepalī dzē s. Pludmalē nav alkohola bā ra. Jums jā iet uz baseina bā ru. Kas karstumā nav ī paš i ē rti.
Izvade. Par tā du cenu atpū š os Intercontinental Abu Dhabi viesnī cā s. Blu Radisson Tenerifē . Un cena ir par 40% mazā ka, ieskaitot lidojumus. Un agri celties no rī ta, lai ieņ emtu vietas pludmalē , tas nemaz nav labi.
аватар kuz26elena
Tā tad, mē s devā mies uz viesnī cu pē c ieteikuma, un, tā kā tī klā neatradā m jaunas atsauksmes, es mē ģ inā š u to detalizē ti aprakstī t! No lidostas 20 min, taksometrs 40 eiro. Ā tri nokā rtojā s, apdā vinā ja bē rniem, ielika mantas minimaš ī nā un jau tevi ved uz istabu. … Tomēr ▾ Tā tad, mē s devā mies uz viesnī cu pē c ieteikuma, un, tā kā tī klā neatradā m jaunas atsauksmes, es mē ģ inā š u to detalizē ti aprakstī t!
No lidostas 20 min, taksometrs 40 eiro.

Ā tri nokā rtojā s, apdā vinā ja bē rniem, ielika mantas minimaš ī nā un jau tevi ved uz istabu. 2 pieauguš ie + 2 bē rni 13 gadus veci un 5 istabas (divvietī gs bungalo), kā izrā dī jā s, š ī ir 30 kV istaba ar 1 istabu. Liela gulta un 2 dī vā ni bē rniem ir ā rkā rtī gi neē rti (cieti, atsperes ribā s... ). Vajadzē ja izvē lē ties ģ imenes bungalo! ! . Tas nodroš ina 2 istabas (visu varat redzē t vietnē Booking); Bet, atraš anā s istabā ir minimā la - izmaksas. Mē s lasī jā m, ka Wi-Fi ir maksas, neticiet, tas visur ir bezmaksas! Un labi! Tikai jū ra neķ er.
Minibā rs - piepildī jums katru dienu; pludmales dvieļ i istabā ; peldmē teļ i, č ī bas, ziepes, š ampū nu ž elejas, kosmē tika uz olī vu, nebija matu kondicioniera un s / birstes, un kaut kā bija grū ti papildinā t vates spilventiņ us un kociņ us.
Jau pieraduš i, ka pieciniekos ar tā diem niekiem nekad nav problē mu, viņ i bija ā rkā rtī gi pā rsteigti. Turklā t, zvanot uz reģ istratū ru, ka esam aizmirsuš i uzlikt vates paliktņ us un kociņ us jau 3 dienas, lū gums atnest saņ emtos par č etriem - 2 vates plā ksnī tes un 3 kociņ us uz visu laiku. Sī kums, bet traucē komfortam. Dvieļ u maiņ a katru dienu pē c pieprasī juma. Man jā saka, ka viņ i noņ ē ma vidē jo.
Tē jkanna, kafijas automā ts. Telpu fotogrā fijas atbilst.
Mū su istaba atradā s 2 stā vā - diezgan ē rta. Uz lodž ijas ir galds un 2 krē sli (atkal, kā var sadalī t uz 4 cilvē kiem? ), ž ā vē š ana peldkostī miem; Par 1. stā viem neko nevaru pateikt, bet, kas attiecas uz mani, daž i no tiem atrodas ļ oti neē rtā vietā . Viņ iem ir balkona durvis - š ī ir pilna izeja. Sausā s lietas ...atveriet plaš i un jū s esat apskatā mi visiem atpū tniekiem! (lai gan nav ē rtā k nā kt klajā ar mazuļ iem un ratiņ iem ... )
odi iekļ uva istabā , bē rni tika sakosti naktī (((kaut kas jā ņ em lī dzi.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista.
Baseini ar jū ras ū deni, ē rtas gultas ar matrač iem; 5 a la carte restorā ni, kuros var apmeklē t neierobež otu skaitu (pē c iepriekš ē ja pieraksta) jā atzī mē , ka Virtuve tajos ir daudz labā ka nekā tavernā s ā rpus teritorijas!! ! Lai nu kā , braucot ar auto un vakariņ ojot daž ā dā s vietā s, gribu teikt, ka ē dinā š anas kvalitā te viesnī cā ir visaugstā kajā lī menī!! ! Neparastas pankū kas, saldē jums. Tas viss visu dienu un nakti!
Viesnī cas dizains Santorini. Viesnī ca tieš ā m ir skaista un nevar nepatikt.
Pludmale ir skumjš stā sts. Tā das š ausmas blakus luksusa viesnī cai vienkā rš i nebija gaidī tas. Tie ir cieti akmeņ aini akmeņ i visā pludmalē , un tikai vienā vietā var iekā pt pē c ī paš u apavu uzvilkš anas. Jā saka, ka arī š ajā pusē vē jains. Tā pē c, ī rē jot automaš ī nu, mē s izpē tī jā m pludmales ā rpus teritorijas. Paņ ē mā m maš ī nu aiz viesnī cas, kā no bē rnu zonas no vā rtiem tikt uz jū ru, pa kreisi ir noma.
Tur ir krieviski runā još s personā ls un lē tā k nekā viesnī cā.
Viesnī cu un pludmali atdala ceļ š , tač u tas ir ļ oti nosacī ts un pa to praktiski nav satiksmes. Bet ir vilciena pietura, kur var braukt gar krastu un uz Hersonese. Ģ imenes taksometrs ir lē tā ks, bet bē rniem prieks.
Vakariņ ā s vī rieš iem jā bū t slē gtiem apaviem un biksē m.
Aiz viesnī cas nav infrastruktū ras
Lidmaš ī nas nolaiž as virs viesnī cas dienu un nakti - ir trokš ņ ains, pē c tam, kad esi pieradis, bet neviens par to nav rakstī jis.
Это пляж отеля Пляж! Купаться можно ( т е аккуратно зайти в море, обязательно в спец обуви)только по тонкой линии в конце пляжа
аватар dashka.boom
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s tur devā mies aprī lī . Man viss ļ oti patika. Lieliskas telpas, labs personā ls Un pats galvenais - skaistā jū ra! ! Tī rs ū dens Tam ir arī laba animā cija. Kopumā laba cenas un kvalitā tes attiecī ba! Bija forš i)) … Tomēr ▾ Mē s tur devā mies aprī lī . Man viss ļ oti patika. Lieliskas telpas, labs personā ls
Un pats galvenais - skaistā jū ra! ! Tī rs ū dens
Tam ir arī laba animā cija.
Kopumā laba cenas un kvalitā tes attiecī ba!
Bija forš i))
аватар 1990-an
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š is nav pirmais gads Grieķ ijā , Krē ta nav tik zaļ a kā Korfu, bet jū ra ir labā ka. Par viesnī cu: ē diens labs, daž ā di ē dieni, dzē rieni, laipns personā ls. Teritorija liela, zaļ a, daudz baseinu un bā ru. Jū ra ļ oti tī ra, pludmale laba. … Tomēr ▾ Š is nav pirmais gads Grieķ ijā , Krē ta nav tik zaļ a kā Korfu, bet jū ra ir labā ka. Par viesnī cu: ē diens labs, daž ā di ē dieni, dzē rieni, laipns personā ls. Teritorija liela, zaļ a, daudz baseinu un bā ru. Jū ra ļ oti tī ra, pludmale laba. Istaba tika tī rī ta katru dienu, mainī ti š ampū ni, atjauninā ts bā rs. Pavadī jā m š ī s 10 dienas (precī zā k, 9 zaudē jā m 1 dienu ceļ a dē ļ ), lieliski! Pā rē jais palika atmiņ ā , guvā m daudz iespaidu, viņ i atcerē jā s visu ziemu. Vairā kas reizes lija lietus. Bet tas ā tri beidzā s. No rī ta tas bija svaigs, bet tas ir, ja mē s ceļ amies agri. Jū ra bija silta.
Kopumā visiem, kas vē las klusas ģ imenes brī vdienas ar labu jū ru, mē s iesakā m š eit!
аватар Humpa
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nesen atgriezā mies no viesnī cas, kur kopā ar vī ru un bē rnu pavadī jā m desmit dienas. Mums bija brī niš ķ ī ga istaba bungalo otrajā stā vā (607), mē beles bija labā stā voklī , visa tehnika darbojā s. Viņ i labi, glī ti iztī rī ja istabu, atstā ja personī gā s mantas savā s vietā s, noslaucī ja zem tā m. … Tomēr ▾ Nesen atgriezā mies no viesnī cas, kur kopā ar vī ru un bē rnu pavadī jā m desmit dienas.
Mums bija brī niš ķ ī ga istaba bungalo otrajā stā vā (607), mē beles bija labā stā voklī , visa tehnika darbojā s. Viņ i labi, glī ti iztī rī ja istabu, atstā ja personī gā s mantas savā s vietā s, noslaucī ja zem tā m. Istabā mū s gaidī ja peldmē teļ i, augļ i un vī ns.
TV istabā , protams, ir mazliet vecs, bet rā da normā li. Vannas istabā ir duš a.
Par ē dienu varu teikt tikai to labā ko. Galvenajā restorā nā ir daudz vietu gan iekš ā , gan verandā , brokastī s dod visu veidu olas, visu veidu musli ar daž ā da veida pienu, daž ā da veida sierus, desiņ as, augļ us sī rupā un svaigus, bulciņ as , tē ja, kafija, sulas no litru iepakojumiem.
Pusdienas ir zupas, salā ti, piedevas, gaļ a, deserti. Vakariņ ā s tas pats komplekts bez zupā m. Pusdienā s un vakariņ ā s varat doties uz ķ ī nieš u restorā nu vai grieķ u krodziņ u. Lai to izdarī tu, dienu iepriekš ir jā pierakstā s reģ istratū rā . Grieķ u krodziņ ā ir lieliska Eiropas virtuves ē dienu izvē le, savukā rt ķ ī nieš u restorā nā ir nedaudz ekstravaganta virtuve. Ī paš i mē rces.
Pludmale š eit ir patieš ā m laba, ir ļ oti ē rti ieiet un peldē ties, ī paš i bē rniem, jo. diezgan ilgu laiku.
Animā cija ļ oti smieklī ga, pa dienu pā rsvarā aicina uz sporta spē lē m. Vakarā verandā skanē ja dzī vā mū zika, bē rniem tika izveidota mini diskotē ka. Personā ls viesnī cā ir mega pozitī vs, pret visiem izturas ar uzmanī bu.
аватар svt66768
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bijā m ģ imenes brī vdienas Rinelē , braucā m ar bē rnu, lasī jā m no atsauksmē m, ka bē rniem te viss ir nodroš inā ts. Un tā arī bija. Š eit mē s redzē jā m labu rotaļ u laukumu. mini klubs, kurā notika nodarbī bas ar bē rniem. … Tomēr ▾ Bijā m ģ imenes brī vdienas Rinelē , braucā m ar bē rnu, lasī jā m no atsauksmē m, ka bē rniem te viss ir nodroš inā ts. Un tā arī bija. Š eit mē s redzē jā m labu rotaļ u laukumu. mini klubs, kurā notika nodarbī bas ar bē rniem. Rotaļ u laukumā bē rni no daž ā dā m valstī m lieliski komunicē ja savā starpā , bija patī kami redzē t, ja nu mē s, pieauguš ie, tā di bū tu. Bē rnu ē diens š eit bija tas, kas viņ iem garš oja, piena putra, graudaugi. piens ir silts, lai gan mū sē jais pā rsvarā balstī jā s uz gaļ u. Vakarā bē rni dejo mini diskotē kā , nav garlaicī gi. Nu pa dienu visu laiku jū rā . Pludmale ļ oti laba, smiltis, ē rti iebraukt jū rā , blakus pludmalei bē rnu baseins ar slī dkalniņ u, garlaicī gi pie jū ras, ejam tur. Ir arī bā rs ar sulā m, kolu, saldē jumu, vispā r bē rnu paradī ze. Ģ imenes istaba ir ļ oti ē rta, bē rns atrodas aiz starpsienas, esam lielā istabā . Mums bija pirmais stā vs - pieeja tieš i baseinam, klase! Kopumā ļ oti iesaku Rinelu ģ imenes atpū tai.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies pagā juš ā gada maijā kopā ar brā ļ a dē liem. Nakš ņ oš ana, ē dinā š ana, pludmale, dienas un vakara izklaides - viss patika. Darbinieki visu laiku smaidī ja un bija pieklā jī gi. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies pagā juš ā gada maijā kopā ar brā ļ a dē liem. Nakš ņ oš ana, ē dinā š ana, pludmale, dienas un vakara izklaides - viss patika. Darbinieki visu laiku smaidī ja un bija pieklā jī gi. Bet es atzī mē š u divus trū kumus: pastā vī gā lidmaš ī nu rū koņ a Heraklionas lidostas tuvuma dē ļ un klaiņ ojoš u suņ u klā tbū tne pludmalē . Pē dē jais bija ī paš i saspringts.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
vē lē tos apmeklē t vē lreiz … Tomēr ▾ vē lē tos apmeklē t vē lreiz
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba diena visiem! Atpū ta š ajā viesnī cā noteikti ir laba, mazā k pievē rsiet uzmanī bu mī nusiem, kas ir jebkurā viesnī cā , noskaņ ojieties uz pozitī vo un atpū tieties ar prieku! Mani, vī ru un dē lu 4 gadus iekā rtoja jaukā , ē rtā istabiņ ā ar visā m nepiecieš amajā m mē belē m, gultas visas pilnas! Visa tehnika darbojas labi, ir kondicionieris, bezmaksas š is, ledusskapis, pat fē ns vannas istabā . … Tomēr ▾ Laba diena visiem! Atpū ta š ajā viesnī cā noteikti ir laba, mazā k pievē rsiet uzmanī bu mī nusiem, kas ir jebkurā viesnī cā , noskaņ ojieties uz pozitī vo un atpū tieties ar prieku! Mani, vī ru un dē lu 4 gadus iekā rtoja jaukā , ē rtā istabiņ ā ar visā m nepiecieš amajā m mē belē m, gultas visas pilnas! Visa tehnika darbojas labi, ir kondicionieris, bezmaksas š is, ledusskapis, pat fē ns vannas istabā . Mums viss der! Visiem trim garš oja ē diens, viss ir svaigs, katru dienu ē dieni radī ja pilnī gu sajū smu! Domā ju, ka te nevienam nav problē mu ar pā rtiku bē rniem. Viesnī cas personā ls ir uzmanī gs un pieklā jī gs, nekā du sū dzī bu. Katru dienu viņ i labi tī rī ja istabu, mainī ja dvieļ us, vienmē r tī ru gultas veļ u, vannas istabā pievienoja š ampū nus un ziepes. ļ oti ē rti ir tas, ka, braucot uz visu dienu, iepriekš var pierakstī ties uz pusdienā m, kuras jums iedos tieš i pirms paš a ceļ ojuma. Lai bū tu laiks apskatī t visus apskates objektus, noī rē jā m auto, tas bija lē ti un visu izdevā s apskatī t))) Viesnī cā ir daudz krieviski runā još u darbinieku. . Bija pat krievu animatori, viesnī cā vienmē r bija jautri un bija ko darī t. Š o viesnī cu iesaku visiem, tā ir vienkā rš i lieliska.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар osurkova
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti laba viesnī ca, iesaku. Istabas jaukas, katru dienu uzkoptas, dvieļ us arī mainu katru dienu. Tuvumā jū ra tī ra un silta. Ē diens ir daudz, viens mī nuss nav pirmā ē diena (zupa, borš č s man neder bē rnam), man pietika ar to, kas tur bija. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca, iesaku. Istabas jaukas, katru dienu uzkoptas, dvieļ us arī mainu katru dienu. Tuvumā jū ra tī ra un silta. Ē diens ir daudz, viens mī nuss nav pirmā ē diena (zupa, borš č s man neder bē rnam), man pietika ar to, kas tur bija. Teritorija liela un zaļ a. -00. Ir krieviski runā još i darbinieki, bet labā k ir zinā t angļ u valodu. Bijā m seš i un bē rns 4 gadus vecs, visi bija apmierinā ti.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Курортный спа-отель Mitsis Rinela Beach расположен в городке Коккини-Хани, на побережье Средиземного моря. Rinela Beach Resort & Spa — это семейный курорт, предлагающий идеальное место для расслабляющего отдыха по системе «все включено». Отель был полностью отремонтирован в 2010 году, а капитальные ремонтные работы всех номеров с видом на море и основной бассейн были проведены в 2017 году.

Atrašanās vieta Курортный спа-отель Mitsis Rinela Beach находится в 10 км от аэропорта Ираклиона и в 12 км от центра города. Критский аквариум расположен всего в 2 км, а до парка развлечений Уотерсити — 1 км.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяжностью 200 м. Коккини Хани (Κοκκίνη Χάνι, Kokkini Hani) — песчаный пляж с развитой вокруг инфраструктурой. Пляж Коккини Хани находится на северном побережье острова Крит примено в 13 км от города Ираклион. Здесь есть абсолютно всё, что нужно отдыхающим, множество пляжей, разделённых волнорезами, зонтики и лежаки, душевые и кабинки для переодевания, таверны и бары, отели и апартаменты, туалеты.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В главном ресторане подают американский завтрак «шведский стол», обед и ужин. Здесь подают блюда местной и интернациональной кухни, для детей обустроен детский уголок. К услугам гостей курортного спа-отеля Mitsis Rinela Beach китайский ресторан и таверна/снэк-бар. Бары работают возле бассейна и на пляже.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Гости могут поучаствовать в различных развлекательных программах, организуемых командой аниматоров отеля. Проводятся занятия аквааэробикой, игры в бассейне и на пляже. В спа-центре можно заказать процедуры для тела и лица.
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 441 номер.

  • vanna/duša
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese 71500 Kokkini Hani/Heraklion, Crete/Greece
Tālruņi: Tel: +30 / 281 076 17 13
Fax: +30 / 281 076 17 96
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.