Laba ģimenes viesnīca

Rakstīts: 7 jūnijs 2015
Ceļošanas laiks: 17 — 26 maijā 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Nesen atgriezā mies no viesnī cas, kur kopā ar vī ru un bē rnu pavadī jā m desmit dienas.
Mums bija brī niš ķ ī ga istaba bungalo otrajā stā vā (607), mē beles bija labā stā voklī , visa tehnika darbojā s. Viņ i labi, glī ti iztī rī ja istabu, atstā ja personī gā s mantas savā s vietā s, noslaucī ja zem tā m. Istabā mū s gaidī ja peldmē teļ i, augļ i un vī ns.
TV istabā , protams, ir mazliet vecs, bet rā da normā li. Vannas istabā ir duš a.

Par ē dienu varu teikt tikai to labā ko. Galvenajā restorā nā ir daudz vietu gan iekš ā , gan verandā , brokastī s dod visu veidu olas, visu veidu musli ar daž ā da veida pienu, daž ā da veida sierus, desiņ as, augļ us sī rupā un svaigus, bulciņ as , tē ja, kafija, sulas no litru iepakojumiem.
Pusdienas ir zupas, salā ti, piedevas, gaļ a, deserti. Vakariņ ā s tas pats komplekts bez zupā m. Pusdienā s un vakariņ ā s varat doties uz ķ ī nieš u restorā nu vai grieķ u krodziņ u. Lai to izdarī tu, dienu iepriekš ir jā pierakstā s reģ istratū rā . Grieķ u krodziņ ā ir lieliska Eiropas virtuves ē dienu izvē le, savukā rt ķ ī nieš u restorā nā ir nedaudz ekstravaganta virtuve. Ī paš i mē rces.
Pludmale š eit ir patieš ā m laba, ir ļ oti ē rti ieiet un peldē ties, ī paš i bē rniem, jo. diezgan ilgu laiku.
Animā cija ļ oti smieklī ga, pa dienu pā rsvarā aicina uz sporta spē lē m. Vakarā verandā skanē ja dzī vā mū zika, bē rniem tika izveidota mini diskotē ka. Personā ls viesnī cā ir mega pozitī vs, pret visiem izturas ar uzmanī bu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu