Kritzas Beach Bungalows & Suites 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.010
8.5 Numurs
7.5 apkalpošana
8.8 Tīrība
6.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas klusā vietā, pirmajā līnijā. Iekopta zaļā zona. Atjaunoti numuri mājīgu dzīvokļu veidā, aprīkoti ar visu nepieciešamo. Pastaigas attālumā ir vairākas kafejnīcas un krodziņi. Tuvākā pludmale, kas atrodas 100 m attālumā no viesnīcas, nav aprīkota ar saulessargiem un sauļošanās krēsliem. Viesnīcas priekšā atrodas promenāde gar krastu, kas ir ideāli piemērota vakara pastaigām. Ieteicams ģimenes atpūtai prom no pilsētas burzmas un neatkarīgiem ceļotājiem. Uzcelta 1983. gadā, pēdējo reizi renovēta 2010. gadā. Viesnīca sastāv no dažāda augstuma bungalo kompleksa.Vairāk →
аватар Juja_vas
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir maza, ar 40 numuriem, uzbū vē ta kā rindu mā jas - katrai istabai ir sava ieeja, ir divstā vu numuri (mums bija viens - namiņ š , 53 kv. m. ), ir vienstā va. Lejā bija viesistaba apvienota ar virtuvi (maza, bet ir visi nepiecieš amie trauki, divu degļ u plī ts, mikroviļ ņ u krā sns, ledusskapis, pilnī gi jauna elektriskā tē jkanna un pilinā mā kafijas automā ts). … Tomēr ▾ Viesnī ca ir maza, ar 40 numuriem, uzbū vē ta kā rindu mā jas - katrai istabai ir sava ieeja, ir divstā vu numuri (mums bija viens - namiņ š , 53 kv. m. ), ir vienstā va. Lejā bija viesistaba apvienota ar virtuvi (maza, bet ir visi nepiecieš amie trauki, divu degļ u plī ts, mikroviļ ņ u krā sns, ledusskapis, pilnī gi jauna elektriskā tē jkanna un pilinā mā kafijas automā ts). Grī da - keramikas flī zes. Mē beles mū su istabā bija diezgan jaunas, nekas nebija salauzts, viss bija ļ oti tī rs. Dzī vojamā istabā ir galds ar krē sliem, drē bju skapis un dī vā ns. Lejā ir vannas istaba, maza - vannas nav, duš a ir bez aizkara un tā pē c grī da ir applū dusi, bet tas nav pā rā k liels neē rtī bas. Pirms ieejas istabā ir neliela veranda, ir galds un 4 krē sli.
Otrajā stā vā ir halle ar 2 atzveltnes krē sliem un tā du paš u dī vā nu, izeja uz balkonu un durvis uz guļ amistabu. Guļ amistaba ar labu divguļ amo gultu un iebū vē tu skapi. Ir neliels LCD televizors, bet mē s nekad neatradā m krievu kanā lu. Guļ amistabā ir kondicionieris, ja durvis nav aizvē rtas, tad viss otrais stā vs ir labi atdzesē ts. Tā kā bija ļ oti karsts, bez tā neiztikt. Pirms ceļ ojuma tiku brī dinā ts, ka par kondicioniera lietoš anu jā maksā.7 eiro dienā , bet mums vai nu bija nolauzta pieeja (pie kondicioniera pie sienas ir kaste ar atslē gas caurumu), vai vispā r saimnieki nolē ma to darī t bez maksas. Tā vai tā , bet nospiež ot pogu uz paš a kondicioniera, tas strā dā ja, tomē r nebija pults un nebija iespē jams to nekā di regulē t, bet mē s ar to bijā m pilnī bā apmierinā ti, un rezultā tā , gaisa kondicionē tā ja izmantoš ana mums neko nemaksā ja. Bija patī kami atrast uz balkona metā la saliekamo ž ā vē tā ju, tas ir pluss, jo. daž ā s viesnī cā s nav kur pakā rt veļ u vai vienkā rš i peldkostī mus ar dvieļ iem nož ū t.
Kopumā.3-4 cilvē ku ģ imenei š ā dā telpā bū s ļ oti ē rti un bez š aurā m izmitinā š anas vietā m.
Tī ra kad katru dienu, kad katru otro dienu. Acī mredzot viņ iem vienkā rš i nav laika, ir maz pavadoņ u. Viesnī ca ir ģ imenes pā rvaldī ta, un to apkalpo vecā ka gadagā juma saimnieks ar brā li, kā arī , acī mredzot, vē l daž i radinieki (gatavo, tirgo veikalā , slauka, mazgā maš ī nas ī rē ).
Krievu viesnī cā mū su uzturē š anā s laikā vispā r nebija, izņ emot mū s. Daudzi holandieš i un poļ i, ir vā cieš i, visa ģ imene. Š ī nav jaunieš u viesnī ca. Visas telpas nebija aizņ emtas, varbū t puse vai nedaudz vairā k. Bet labi – nebija nekā da pū ļ a. Jo baseins tieš ā m ir ļ oti mazs. Ir airē š anas baseins, bet tas parasti ir 2 vannas liels un lī dz ceļ iem. Ap baseinu ir zā liens ar nopļ autu zā li, daudz olī vkoku, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ikvienam. Pie baseina ir duš a. Viesnī cas aizmugurē ir neliels rotaļ u laukums bē rniem.
Kas attiecas uz pā rtiku: ņ ē mā m tikai brokastis, izvē lei vai nu olas (vā rī tas vai kultenis), vai jogurtu, rullī š us, sviestu, ē damo š ķ iņ ķ i un neē damo sieru (garš o pē c plastmasas), ievā rī jumu un medu mazos iepakojumos, kafiju vai tē ju pē c izvē les no . Kopumā nav izvē les, bet ir pilnī gi iespē jams paē st brokastis un jū s nepametī sit izsalcis. Tur var arī pusdienot un vakariņ ot, bet bez bufetes – pasū tā t no ē dienkartes. Diezgan ē dami, bet gā jā m uz citā m krodziņ iem, jo. Ir garlaicī gi katru dienu vakariņ ot vienā un tajā paš ā vietā . Daž us produktus var iegā dā ties tieš i veikalā pie restorā na, tur tiek tirgots arī tualetes papī rs, veļ as pulveris, š ampū ni u. c. jaunus ruļ ļ us neizsniedz, bet maksā ap 40 centiem, tā tad nav nekas liels.
Viesnī ca ir ļ oti tuvu jū rai, bet ir akmeņ ains krasts un nav pludmales kā tā das, ejot lī dz mež onī gajai pludmalei ir ļ oti tuvu - 100 metri, ir smiltis un ļ oti labs dibens, bez akmeņ iem un ež iem, sekls , ideā li piemē rots bē rniem. Par sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem nav nodokļ u iekasē tā ju, viņ i ietaupī ja uz to. Vietē jiem patī k atpū sties pludmalē , un nedē ļ as nogalē s tā ir ļ oti pā rpildī ta, bet kopumā cilvē ku tur nav pā rā k daudz, vienmē r var atrast vietu. Viens mī nuss - pludmale ir diezgan piegruž ota, neviens ī sti nerū pē jas un netī ra.
Netā lu no pludmales - Krē tas akvā rijs, pieauguš ajiem ieeja 8 eiro, bē rniem - 6. Akvā rijs nav slikts, lai arī mazs un ne tik š iks kā Barselonā . Ir zili pelē kas un smilš u haizivis, stari. Bē rniem patiks, ir e-ceļ vedis krievu valodā .
Ir diezgan saspringti iet kalnā karstumā lī dz tuvā kajam veikalam, tā pē c labā k veikalu un krodziņ u meklē jumos pā rvietoties pa kreisi gar krastu no viesnī cas, daudz patī kamā k ir staigā t gar jū ru. Viesnī ca atrodas mazliet nomalē , un pa kreisi dzī ve rit pilnā sparā , ir daudz viesnī cu un suvenī ru veikalu. Jū s varat doties pa labi, tač u, lai tur nokļ ū tu, ir nepiecieš ams ilgā ks laiks. Netā lu atrodas arī pamesta amerikā ņ u militā rā bā ze, diezgan pamesta vieta, jo. daudzas ē kas vē l nav izpirktas un neviens nav ieņ ē mis, tā s lē nā m tiek iznī cinā tas.
Vadī tā ja – Fī niksas tū re. No ekskursijā m bija Knosas pilī , Heraklionā , devā s uz Lassithi plato un Zeva alu, man viss patika, abi gidi lieliski runā krieviski un vada interesantas ekskursijas. Vienī gais, kas izplū da iespaidu par pā rē jiem, bija taksometra š ofera streiks, kura dē ļ mū su autobuss pa ceļ am uz lidostu iekļ uva š ausmī gā sastrē gumā un visi kavē ja reisu, bet tajā s dienā s visi reisi kavē jā s uz š is iemesls. Rezultā tā viņ i aizlidoja normā li, bet neiekļ uva beznodokļ u rež ī mā .
Kopumā cenas un kvalitā tes ziņ ā vieta ļ oti laba, nav drū zmē š anā s un skudru pū znis, mierī ga ģ imenes atpū ta. Tā pē c iesaku.
санузел бассейн вид на вход в ресторан вид на море
аватар Attika
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Diezgan laba viesnī ca. Mums ar vī ru patika. Dzirdot citu tū ristu atsauksmes, kuri kopā ar mums lidoja par citā m viesnī cā m, bijā m ļ oti priecī gi par savu izvē li. Mē s devā mies uz smilš u pludmali, kas atrodas 100 metrus no viesnī cas, darba dienā s tur ir diezgan daudz cilvē ku un nav sauļ oš anā s krē slu un saulessargu (taupī jā m)). … Tomēr ▾ Diezgan laba viesnī ca. Mums ar vī ru patika. Dzirdot citu tū ristu atsauksmes, kuri kopā ar mums lidoja par citā m viesnī cā m, bijā m ļ oti priecī gi par savu izvē li. Mē s devā mies uz smilš u pludmali, kas atrodas 100 metrus no viesnī cas, darba dienā s tur ir diezgan daudz cilvē ku un nav sauļ oš anā s krē slu un saulessargu (taupī jā m)). Brokastis vienmuļ as (vakariņ as netika ieturē tas). Vakariņ ojā m tavernā s, karstumā vakariņ ot nemaz negribē jā m. Personā ls viesnī cā ir patī kams, it ī paš i vī rietis, kurš ī rē automaš ī nas, mē s viņ u saucā m par Pelnruš ķ ī ti - jo. viņ š pavadī ja visu dienu, pulē jot automaš ī nu lī dz spī dumam)) Gaisa kondicionē tā js un seifs tiek maksā ti. Samaksā jā m pē dē jā dienā , un vē l viens krievu pā ris teica, ka maksā jot par tū ri uzreiz samaksā juš i par kondicionieri. Man patika viesnī cas atraš anā s vieta - starp Kokkini Hani un Gouves var staigā t gan vienā , gan otrā virzienā . Tiesa, netā lu atrodas pamesta amerikā ņ u bā ze, dzejnieks jū tas nedaudz pamests.
Kopumā iesakā m klusai atpū tai!
Вид на море от подезда к отелю Вид на городок от дверей номера Вид на городок от дверей номера Возле ресепшена Возле ресепшена Вход в столовую отеля Во внутреннем дворе отеля
аватар gorks74
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s š ajā viesnī cā no 2009. gada 14. lī dz 23. jū lijam. Es pastā stī š u par saviem pirmajiem iespaidiem. Heraklionas lidostā mū s sagaidī ja tikš anā s partijas KOURKOUNIS TOURS S. A. pā rstā vji. Mū su gide bija meitene Vilma, laba meitene, bet pā rā k runī ga : ) - viņ ai tā ds darbs! Salikā m visus autobusā un pē c 20 minū tē m jau bijā m Gournes pilsē tā , kur atrodas pati viesnī ca. … Tomēr ▾ Atpū tā s š ajā viesnī cā no 2009. gada 14. lī dz 23. jū lijam. Es pastā stī š u par saviem pirmajiem iespaidiem. Heraklionas lidostā mū s sagaidī ja tikš anā s partijas KOURKOUNIS TOURS S. A. pā rstā vji. Mū su gide bija meitene Vilma, laba meitene, bet pā rā k runī ga : ) - viņ ai tā ds darbs! Salikā m visus autobusā un pē c 20 minū tē m jau bijā m Gournes pilsē tā , kur atrodas pati viesnī ca.
Izrā dī jā s, ka kā dreiz š ajā pilsē tiņ ā bijusi amerikā ņ u militā rā bā ze, tagad no tā s palikuš as vien pamestas ē kas un kaut kā di metā la antenu masti.
Tagad par viesnī cu:
- Viesnī ca tieš ā m laba, mums patika. Klusa, ģ imenes pā rvaldī ta viesnī ca!
Bet nez kā pē c aizmirsa sludinā jumā ierakstī t, ka viesnī cai nav savas pludmales! "Olis, smiltis - 20 mot no viesnī cas pā ri promenā dei. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pie baseina - bez maksas, pludmalē - par papildus samaksu. " Jū ra tieš ā m atrodas pā ri ceļ am no viesnī cas, un pludmale ir 100 metru attā lumā ! Pludmale ir paš valdī bas, š ajā pludmalē nav sauļ oš anā s krē slu un saulessargu. Varbū t tas ir labā k, jo. citā s viesnī cā s visa pludmale pilna ar š iem sauļ oš anā s krē sliem ar saulessargiem un ja gribi sauļ oties - maksā.6 eiro! Tā tad mē s varam teikt, ka esam ietaupī juš i, un pludmale ir patieš ā m normā la.
- istabā tieš ā m ir kondicionieris, bet par tā izmantoš anu jā maksā.6 eiro diennaktī ! (lai gan reklā mā tas ir iekļ auts cenā ).
- ū dens sporta centrs pludmalē (par papildus samaksu), dienas un vakara animā cija - tā visa trū kst!
- tagad uz pā rtikas rē ķ ina, mē s paņ ē mā m BB tū ri (tikai brokastis), : )) un izdarī jā m pareizi! 10 dienas tikā m pabaroti, no kuriem izvē lē ties: vā rī tas olas, olu kultenis vai olu kultenis! ! ! : )tē ja vai kafija, pē c izvē les. , jogurts (ne salds), apelsī nu sula un gabaliņ š siera ar desu!
Tā nu mē s devā mies vakariņ ot uz kaimiņ u krodziņ iem, jo ​ ​ tā du ir gana! Pilsē tā ir mini tirgus, kur var nopirkt kaut ko pusdienā m, jo. Es negribu ē st karstā laikā .
Netā lu (400 metri) no viesnī cas atrodas okeanā rijs, ļ oti skaisti, aiziet - nenož ē losiet!
Tagad par ekskursijā m:
- mē s vē lē jā mies doties uz Santorini un Knosas pili, bet par lielu nož ē lu visas 10 dienas KOURKOUNIS TOURS S. A. pā rstā vji nevarē ja mums to noorganizē t ! ! ! Tā tad Santorini redzē jā m tikai bildē s, un paš i devā mies uz Knosas pili (lai gan bez krieviski runā još a gida tur neko nevar saprast, drupas ir drupas)! Izstaigā jā m Heraklionu, meitenes iepirkā s! : )
Padoms - noī rē jiet auto (ī rē jiet tieš i viesnī cā ) un varē siet apbraukt visu Krē tu, pā rliecinieties paš i! Auto noma dienā no 40 lī dz 65 eiro.
Var paņ emt kvadraciklu un braukt gar jū ru (40 eiro).
Kopumā , ja nepievē rš uzmanī bu sī kumiem, mums ļ oti patika mū su atvaļ inā jums Krē tā .
отель отдых в Греции
аватар meleha
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies Krē tā trī s no 2009. gada 5. lī dz 19. jū lijam. Lidojums uz Heraklionu no Domodedovas ar Transaero izrā dī jā s ļ oti garš , jo mū su reiss atgriezā s pē c divu stundu lidojuma atpakaļ uz Maskavu, kad jau lidojā m kaut kur virs Turcijas. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Krē tā trī s no 2009. gada 5. lī dz 19. jū lijam. Lidojums uz Heraklionu no Domodedovas ar Transaero izrā dī jā s ļ oti garš , jo mū su reiss atgriezā s pē c divu stundu lidojuma atpakaļ uz Maskavu, kad jau lidojā m kaut kur virs Turcijas. Tehniskas problē mas, satrauktā lidmaš ī nas apkalpe (ieskaitot abus pilotus, kas gā ja uz klā ja) un lidmaš ī nas tikš anā s ar ugunsdzē sē ju un operatī vo transportlī dzekļ u nosē š anos - tas viss mū s noveda pie š ausmā m un rezultā tā neplā notiem alkohola pirkumiem. bez nodokļ a. Pē c otrā mē ģ inā juma ar citu lidmaš ī nu no Maskavas lidot uz Heraklionu, mē s izkā pā m ā rā vienkā rš i miruš i. Pirmkā rt, stress vē l nav pagā jis; otrkā rt, mums bija ž ē l zaudē tā s pirmā s atvaļ inā juma dienas, jo lidostā bijā m pē c 12 naktī .
Mū s sagaidī ja Manolis - firma "Kurkū nis" (nabadziņ š , cik ilgi viņ am mū s bija jā gaida? ). Sapratā mies ar taksi, pē c 15 minū tē m bijā m viesnī cā .
Pirmais nepatī kamais pā rsteigums bija tas, ka kondicionieris izrā dī jā s apmaksā ts : (
Otrs pā rsteigums bija tas, ka bija mazā k guļ amistabu, nekā mē s gaidī jā m. Bet viesnī ca pie tā nav vainojama, tā jau ir nosū tī tā ja uzņ ē muma Permā kļ ū da. Mē s tikko pasū tī jā m divas guļ amistabas, bet tā izrā dī jā s viena guļ amistaba un viesistaba ar virtuvi un papildu gultu.
Kopumā viesnī ca man patika. Dzī vojā m dzī voklī ar skatu uz jū ru. Lī dz jū rai tieš ā m ir 20 metri, lai gan tas ir liels oļ i, bet skats ir vienkā rš i satriecoš s. Jebkurā laikā varat doties uz terasi, iedzert tasi tē jas vai kafijas - pasaka! Mē beles jaunas, virtuvē pietika pat gaļ as, zivju un citu ē dienu pagatavoš anai, gulta guļ amistabā liela (par papildus telpu viesistabā to nevar teikt), pie izejas ir atseviš ķ a terase no plkst. guļ amistaba, tualete ar duš u arī ir pieklā jī ga - viss no dabī gā akmens.
Smilš aina pludmale - 100-200 metru attā lumā no viesnī cas. Nav sauļ oš anā s krē slu, nav lietussargu, maz cilvē ku (vietē jie grieķ i te brauc tikai brī vdienā s) - guli kur gribi - skaistums!
Nerē ķ inieties ar bezmaksas ziepē m, š ampū nu un (uzmanī bu! ) tualetes papī ru. Viesnī cas ī paš nieki to skaidro ar to, ka Kritzas Apart nav viesnī ca. Viņ i sevi pozicionē kā mē belē tus dzī vokļ us. Ar ū deni problē mu nebija, bet dzerš anai labā k pirkt ū deni pudelē s. Katru dienu tī rī ju istabu, regulā ri mainī ja veļ u un dvieļ us.
Brokastis, protams, nav ī paš i daudzveidī gas. Bet jū s vienmē r varat ē st dzī vokļ os vai krodziņ os, kuru ir daudz.
Pusdienas un vakariņ as var noorganizē t arī gan istabā , gan tavernā s (starp citu, porcijas tur ir ļ oti lielas, nepasū tiet vairā kus ē dienus - pastā v iespē ja, ka vairs nevarē siet pā rspē t).
Pirmajā s dienā s ī rē jā m velosipē dus (800 metri no viesnī cas) - nedē ļ u braukā jā m pa apkā rtni. Skrē jā m Gournes, Kato Gouves, Kokini Hani un pat sasniedzā m Gouves (brī niš ķ ī ga vieta, kuru vē l nav izlutinā juš i tū risti).
Otrajā nedē ļ ā viņ i paņ ē ma automaš ī nas. Pirmkā rt, caur ceļ vedi - Citroen kabriolets. Braukt vienkā rš i satriecoš i, aizbraucu uz austrumiem, apskatī jos daudz interesantu lietu. Tad mē s paņ ē mā m no viesnī cas Fiat, devā mies uz Knosu, Retimno, Bali, apmeklē jā m dienvidu krastu, Preveli klosteri (iesaku!! ! ), izbraucā m cauri aizā m - tas ir vienkā rš i neaprakstā mi. Ceļ oš ana ar automaš ī nu ir lielā kā brī vdienu pieredze. Un kā das skaistas ainavas uz salas – jā , es tikko iemī lē jos Krē tā !
Ekskursijas netika uzņ emtas. Ceļ oš ana ar automaš ī nu un neliels literatū ras, recenziju un ieteikumu krā jums ir lieliska alternatī va tā da paš a veida un garlaicī gā m ekskursijā m. Vienī gais – gribē ju apmeklē t Spinalongu, un, protams, Santorini. Bet to var veltī t nā kamajam atvaļ inā jumam.
Kopumā viesnī ca ir diezgan pieklā jī ga. Atrodas ļ oti klusā vietā starp Kato Gouves un Kokini Hani tū risma rajoniem. Iesaku visiem, kas vē las savu atvaļ inā jumu veltī t pludmalei, pastaigā m un ceļ ojumiem.
Вид на отель с моря На Крите очень красиво!


VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в тихом месте, на первой линии. Ухоженная зеленая территория. Обновленный номерной фонд в виде уютных апартаментов, оснащенных всем необходимым. В пешей доступности есть несколько кафе и таверн. Ближайший пляж, расположенный в 100 м от отеля, не оборудован зонтиками и шезлонгами. Напротив отеля проходит променад вдоль берега, идеально подойдет для вечерних пеших прогулок. Рекомендуем для семейного отдыха вдали от городской суеты и самостоятельных путешественников. Построен в 1983 году, последняя реновация была проведена в 2010 году. Отель состоит из из комплекса бунгало разной этажности.

Atrašanās vieta Отель расположен в поселке Гурнес, в 15 км от города Ираклион. 12 км от аэропорта г. Ираклион, 159 км от аэропорта г. Ханья.
Pludmales apraksts Муниципальный пляж расположен в 600 метрах от отеля. Пляжи в деревне Гувес (Κάτω Γούβες, Kato Gouves) находятся на северном побережье Крита, в 18 км к востоку от Ираклиона, в 50 км к северо-западу от города Агиос Николаос и в 9 км на запад от города Херсониссос. В курортной деревне Като Гувес (Κάτω – перев. с греч. Нижняя, т.е. расположенная у моря) хорошо развита инфраструктура: отели в разной удалённости от моря, супермаркеты, таверны, кафе и рестораны на любой вкус, компании по аренде машин, экскурсионные бюро и т.п.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Магазины, мини-маркет, утюг на ресепшн (по запросу), таверна.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Всего 37 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese 71500, Gournes Heraklion, Crete Greece
Tālruņi: Tel: +30 2810 762001-3
Fax: +30 2810 761192
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.