Lieliskas brīvdienas Krētā

13 augusts 2018 Ceļošanas laiks: no 21 Jūlija 2018 ieslēgts 28 Jūlija 2018
Reputācija: +7
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Š ogad mē s devā mies ceļ ojumā uz Krē tas salu Grieķ ijā . Devā mies gatavā ekskursijā , viesnī ca atradā s Malijas pilsē tiņ ā , vecpilsē tā . Malijas vecpilsē ta ir skaista un gleznaina, ar š aurā m ieliņ ā m un krā sainiem ziediem. Mū sdienu Malijas daļ a ir pilnī bā ballī š u vieta. Galvenā iela - tikai bā ri, klubi un kafejnī cas, dzī ve tur visu nakti rit pilnā sparā .


Tomē r mū su atvaļ inā jums neaprobež ojā s tikai ar Maliju. Noī rē jā m automaš ī nu un apmeklē jā m daudzas skaistas vietas. Tas izrā dā s daudz lē tā k nekā ekskursijas, un vairā k iespaidu. Pirmajā marš rutā ietilpa Ajosnikolas pilsē ta, Elundas un Plakas ciemi, ļ oti skaistas un gleznainas vietas. Otrajā dienā apmeklē jā m Heraklionu un devā mies uz Lī bijas jū ru, uz hipiju ciematu Matala. Ļ oti mā jī ga un skaista pilsē tiņ a, ar koš iem grafiti un alā m, kur agrā k dzī voja hipiji. 3. un 4. dienā mums bija garā kais – divu dienu marš ruts uz salas rietumiem. Krē tas rietumos ir daudz interesantu vietu, tā pē c nā cā s izvē lē ties. Rezultā tā mē s saņ ē mā m š ā du marš rutu: Retimno (vecais Fortecia cietoksnis), saldū dens ezers Kurnas, Velna lī cis, Elafonisi (iebraucā m lī dz saulrietam, palikā m vietē jā viesnī cā pa nakti un sagaidī jā m rī tausmu), Balos , Hanija. Atceroties visu š o aizņ emto marš rutu, neko no turienes neizņ emš u, katra vieta ir skaista un interesanta savā veidā .

Kopumā atpū ta Krē tā bija ļ oti notikumiem bagā ta, un to varē ja nebaudī t. Atseviš ķ i jā atzī mē , ka grieķ i tur dzī vo ļ oti mierī gi un mē reni un ir ļ oti apmierinā ti ar tū ristiem.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums