Agrabella Hotel 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 7.510
№49 viesnīcas reitingā Herakliona
6.8 Numurs
9.1 apkalpošana
8.6 Tīrība
6.6 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Agrabella ir neliela ģimenes pārvaldīta viesnīca, kas atrodas Krētas ziemeļu krastā. Viesnīca ir lieliski piemērota siltām un relaksējošām brīvdienām relaksējošā un draudzīgā atmosfērā. Viesnīca tika dibināta 1998. gadā.Vairāk →
аватар anna.psrnk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
1. Kā pē c izvē lē jā ties š o viesnī cu? Es uzpirku cenu un lidostas tuvumu. Blakus bija arī pludmale (paš valdī ba). Kā notika izlī gums? Labi. Nav sū dzī bu. 2. Kas jums patika viesnī cā un tā s teritorijā ? Mē s saprotam, ka viesnī ca ir 3 * un tas viņ iem atbilst. … Tomēr ▾ 1. Kā pē c izvē lē jā ties š o viesnī cu? Es uzpirku cenu un lidostas tuvumu. Blakus bija arī pludmale (paš valdī ba). Kā notika izlī gums? Labi. Nav sū dzī bu.
2. Kas jums patika viesnī cā un tā s teritorijā ? Mē s saprotam, ka viesnī ca ir 3 * un tas viņ iem atbilst. Baseins ir mazs un vienmē r tī rs (ar bē rnu zonu). Pirms pusdienā m viss baseins ir ē nā , kas ir labi bē rniem. Teritorijas kā tā das nav: terase ar peldbaseinu, sauļ oš anā s krē sliem un galdiem ar dī vā niem. Tī rī ba ir visur, pat sē diet uz grī das) Tū ristu ir ļ oti maz, tā pē c tas nav pā rpildī ts un kluss. Ē diens pieticī gs, bet paē st var un izsalcis nepaliks. Man patika jogurti un kū ka. Kafija ir briesmī ga.
3. Telpas priekš rocī bas un trū kumi: mums bija ģ imenes istaba (sastā v no 2 istabā m), jo ceļ ojis ar trim bē rniem. Viss der. Viņ i nodroš inā ja gultiņ u 2 mē neš us vecam bē rnam. Mana meita tajā gulē ja bez problē mā m. Istaba bija veca, bet kopta: svaiga krā sa, mē beles nav salauztas, nesaskrā pē tas, bez traipiem. Visur ir tī rs. Kondicionieris karā jas tikai vienā istabā , tā pē c otrai jā atver durvis, lai arī tur ieplū st auksts gaiss. Ir nedaudz neē rti: vienā istabā ir auksts, bet otrā joprojā m karsts. Par gaisa kondicionē tā ju jā maksā.10 eiro dienā , vai 50 eiro nedē ļ ā (bija tū risti, kuri maksā ja 50 eiro par 10 dienā m). Sadzī ves tehnika ietver fē nu un ledusskapi. Istabā s nav dzeramā ū dens, bet bija plastmasas krū zes. Duš ā bija ziepes un š ampū ns. Istaba tiek uzkopta katru dienu. Dvieļ i un palagi tiek mainī ti, tiklī dz tie kļ ū st netī ri. Mums pavē rā s skats pa kaimiņ mā jas logu, kas mums lieliski piestā vē ja. Mums vajadzē ja klusu istabu, un aleja vienmē r bija klusa. Un nebija laika skatī ties ā rā pa logu.
4. Pakalpojums ir lielisks! Tik laipnu un izpalī dzī gu personā lu nebiju satikusi nevienā viesnī cā . Ī paš nieks un viņ a trī s pieauguš ie bē rni personī gi strā dā š ajā viesnī cā , neskaitot citus strā dniekus. Palī dzē ja atrisinā t jebkuru problē mu. Mē s devā mies ekskursijā uz Santorini un nā cā s atstā t vecā kos bē rnus pie aukles, tā pē c viņ i mums atrada auklī ti, neskatoties uz to, ka viesnī cā š ā da pakalpojuma nav. Auklī te, starp citu, bija mierī ga un pieticī ga meitene, kurai par 12 stundā m samaksā jā m 60 eiro. Izrakstī jā mies nevis kā paredzē ts, 11:00, bet tad, kad pie mums ieradā s transfē rs, kas bija daž as stundas vē lā k. Izsauciet taksometru, noorganizē jiet ekskursiju par izdevī gu cenu - to visu var izdarī t reģ istratū rā .
Pā rē jie bija apmierinā ti. Grieķ i ir brī niš ķ ī gi cilvē ki.
аватар Volodimir668665
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī viesnī ca bija to sarakstā , kuras mums ieteica vadī tā js, apskatī ja atsauksmes par rezervā ciju un citā m vietnē m TripAdvisor, TurPravda. Atsauksmes nonā ca pie manis, un tā pē c es izvē lē jos š o viesnī cu. Izlī gums bija apmierinoš s, nekā du problē mu. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca bija to sarakstā , kuras mums ieteica vadī tā js, apskatī ja atsauksmes par rezervā ciju un citā m vietnē m TripAdvisor, TurPravda. Atsauksmes nonā ca pie manis, un tā pē c es izvē lē jos š o viesnī cu. Izlī gums bija apmierinoš s, nekā du problē mu.
Sā ksim ar to, ka š ī ir pilsē tas viesnī ca, vispā r š ai vietai nav tik lielu platī bu, bet to var raksturot kā sakoptu viesnī cu. Š ī nav pē dē jo gadu bū vniecī bas viesnī ca, manuprā t, tā ir pat 90. gadu sā kumā , bet ir labi uzturē ta, cenš oties uzturē t to atbilstoš ā un apmierinoš ā stā voklī . Ko gaidī jā m, to arī dabū jā m.
Faktiski daž as koridora daļ as ir flī zē tas. Kad kā ds iet istabā , var dzirdē t visus, kas iet un kad.
Sā ksim ar faktu, ka ir divu daž ā du kategoriju skaitļ i.
Atjaunots un neatjaunots, vannas istabas izremontē tajā s istabā s jau ir labā stā voklī , protams, es rekomendē ju palikt š ajā s telpā s, bet patiesī bā mums bija istaba neatjaunota, tā pē c mums nav š ā du kritisku piezī mju. Mē s zinā jā m, kas tas bū s, redzē jā m rezervā cijas fotogrā fijas, kurā s redzami gan atjauninā ti, gan neatjauninā ti numuri. Protams, starp š iem skaitļ iem ir cenu atš ķ irī ba.
аватар marishka-li.litvinova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Augustā.10 dienas atpū tā mies viesnī cā Agrabella, Hersonisas pilsē tā Krē tā . Viesnī ca ir visizplatī tā kā trī s, tā pē c nevajadzē tu gaidī t neko pā rdabisku. Personā ls ir draudzī gs un vienmē r priecī gs palī dzē t. … Tomēr ▾ Augustā.10 dienas atpū tā mies viesnī cā Agrabella, Hersonisas pilsē tā Krē tā . Viesnī ca ir visizplatī tā kā trī s, tā pē c nevajadzē tu gaidī t neko pā rdabisku. Personā ls ir draudzī gs un vienmē r priecī gs palī dzē t. No rī tiem dež urē pats viesnī cas direktors Anastasis, bet vakaros Dimitris un Marija. Krieviski, diemž ē l, š eit neviens nerunā . Bet ar mū su primitī vo angļ u valodas lī meni pietika, lai mū s saprastu)))) Reģ istrā cija noritē ja lieliski. Ar Ellinair kompā niju lidojā m agri no rī ta, lī dz 9:00 bijā m viesnī cā . Mū su priekam nebija robež u, jo mums teica, ka varam nekavē joties iekā rtoties istabā un doties brokastī s.
Mums bija visizdevī gā kais numurs ar skatu uz apkā rtni, bet reģ istratū rā teica, ka sniegs numuriņ u ar skatu uz baseinu bez maksas, jo tas ir bez maksas. Pati istabiņ a š aura, bet diviem der, ir neliels balkoniņ š . Vannas istabā bija š ampū ni, ziepes, fē ns. Wi-fi ir bezmaksas tikai vestibilā , numurā par papildus samaksu 5€ dienā . Gaisa kondicionē š ana, protams, ir dā rga, bet bez tā nekā dā veidā . Tā pē c sagatavojiet 10 € par dienu vai 50 € uz nedē ļ u. Un arī paņ emiet lī dzi fumigatoru, jo odu ir daudz.
Nav jautā jumu par uzturu. Paņ ē mā m brokastis un vakariņ as. Brokastī s bija svaigi un sautē ti dā rzeņ i, siers, š ķ iņ ķ is, jogurts, ievā rī jums, nutella, medus, konditorejas izstrā dā jumi, olu kultenis, bekons, olu kultenis, uzkodas, piens. Dzē rieni - kafija, tē ja, ū dens, sulas brokastī s bez maksas. Vakariņ ā s tiek nodroš inā ts tikai ū dens, visu pā rē jo par papildus samaksu var pasū tī t bā rā . Jorgoss, ļ oti jautrs un runī gs puisis, vakaros strā dā bā rā . Vakariņ ā s vairā ki salā ti, piedevas, gaļ as ē dieni, daž reiz bija zivis un mī dijas.
Oļ u pludmale 7 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Jū s varat palikt ne tikai uz sauļ oš anā s krē sliem, bet arī uz gultas pā rklā ja.
Viesnī cas baseins mazs, sauļ oš anā s krē slu maz, atvē rts no 9:00 lī dz 19:00. No rī ta ir reā li atrast vietu pie baseina, vē lā pē cpusdienā ir vairā k cilvē ku.
Mouzenidis (mū su tū roperatora) pā rstā ve Yana gandrī z pastā vī gi atradā s viesnī cā , palī dzē ja atrast kopī gu valodu ar reģ istratū ru, vienmē r laipni un pieklā jī gi komunicē ja ar visiem viesiem, centā s visiem veltī t maksimā lu uzmanī bu.
Izrakstī š anā s š eit lī dz 12:00. Mums bija vē ls lidojums. Š eit jū s varat atstā t koferus noliktavas telpā , doties uz jū ru vai apgulties pie baseina un pē c tam doties duš ā . Tā tad tiek radī ti visi komfortabli apstā kļ i.
Iesaku viesnī cu, apkalpoš ana izcila, ē diens garš ī gs)) Es domā ju, ka atgriezī simies Grieķ ijā , paldies par viesmī lī bu! ! !
аватар aksinish
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Palikā m š ajā viesnī cā jū nijā kopā ar draugu. Tā ir parasta trijotne. Viesnī cā ieradā mies 9 no rī ta, bijā m pā rsteigti, ka tikā m pabaroti ar brokastī m. Istaba bija gatava lī dz 11:00, lai gan reģ istrē š anā s laiks ir no 15:00. … Tomēr ▾ Palikā m š ajā viesnī cā jū nijā kopā ar draugu. Tā ir parasta trijotne. Viesnī cā ieradā mies 9 no rī ta, bijā m pā rsteigti, ka tikā m pabaroti ar brokastī m. Istaba bija gatava lī dz 11:00, lai gan reģ istrē š anā s laiks ir no 15:00. Mē s rezervē jā m ekonomisku numuru ar skatu uz ceļ u, bet mums par pā rsteigumu mums bez maksas iedeva istabu ar skatu uz baseinu, par to bijā m ā rkā rtī gi priecī gi. Istaba glī ta, maza, iztī rī ta lī dz sirdsapziņ ai. Gaisa kondicionē š ana š eit tiek maksā ta 50 € nedē ļ ā vai 10 € dienā . Droš s 3 € dienā , bet mē s to neizmantojā m. Wi-fi ir labs reģ istratū rā , bet ne istabā s, tikai par papildu samaksu 5 € dienā . Baseins mazs, sauļ oš anā s krē slu pietiek, ir arī visā di piepū š amie apļ i, kurus var paņ emt par brī vu un ar tiem peldē ties. Bē rnu nebija daudz, un viņ i necē la lielu troksni.
Ē dinā ja tikai brokastī s un vakariņ ā s. Daž reiz jū s varē tu mainī t vakariņ as pret pusdienā m. Restorā ns ir mazs ar nelielu daž ā dī bu. Brokastī s ietilpst olu kultenis, olu kultenis, dā rzeņ i, siers, desa, jogurts, ievā rī jums, konditorejas izstrā dā jumi, desiņ as, bekons, brokastu pā rslas, kafija, tē ja, sulas. Vakariņ ā s - dā rzeņ i, salā ti, makaroni, kartupeļ i, cepta zivs, sautē ti dā rzeņ i, dzē rieni par papildus samaksu bā rā (ū dens lej par brī vu, kafija ap 3 €). Lai nevilktu ū dens pakas no lielveikala, reģ istratū rā nopirkā m ū dens paku par 2€. Lielveikals Chalkiadakis atrodas 5 minū š u pastaigas attā lumā no viesnī cas. Cenas tur ir pieņ emamas, arī vietē jie krā j, izvē le laba, gandrī z viss nepiecieš amais ir. Lī dz krastmalai 7 min. lai iet, vajag iet pa to un meklē t smilš u gabalus, jo visur ir akmeņ i. Ja ejat 20 minū tes pa kreisi pa promenā di, paveras jauka viesnī cas Creta Maris smilš u pludmale.
Viesnī cā ir ceļ vedis Yana no Mouzenidis Travel. Viņ a mū s sagaidī ja pē c ieraš anā s, palī dzē ja reģ istrē ties, izstā stī ja pilnu informā ciju par salu, kā arī vadī ja mū s pē c ekskursijas programmas. Viņ a nopirka ekskursiju uz Krisi salas rezervā tu un Krē tas vakaru. Chrissi mē s pilnī bā atpū tā mies pludmalē un ieguvā m labu iedegumu, savukā rt Krē tas vakarā sirsnī gi dejojā m un izmē ģ inā jā m grieķ u virtuvi. Vakara jē rs bija izcils! Patika ekskursiju organizē š ana, viss ir skaidrs, labi saskaņ ots, gidi stā sta ļ oti aizraujoš i un zina daudz interesanta. Es domā ju, ka š is nav mū su pē dē jais ceļ ojums uz Krē tu. Novē lam viesnī cai Agrabella labklā jī bu un labu sezonu. Mū su atvaļ inā jums bija veiksmī gs, paldies!
аватар Nadik3184
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tos ar meitu (10 gadi) maija brī vdienā s š ajā viesnī cā , no 5. lī dz 14. maijam. Uzreiz gribu atzī mē t š ī s viesnī cas lielisko atraš anā s vietu: no lidostas nobraucā m 25-30 minū tē s, kas bija ļ oti patī kami. … Tomēr ▾ Atpū tos ar meitu (10 gadi) maija brī vdienā s š ajā viesnī cā , no 5. lī dz 14. maijam.
Uzreiz gribu atzī mē t š ī s viesnī cas lielisko atraš anā s vietu: no lidostas nobraucā m 25-30 minū tē s, kas bija ļ oti patī kami. Viesnī cā ieradā mies vē lu, ā tri iereģ istrē jā mies, devā mies augš ā uz istabu, un tur mū s jau gaidī ja “vē lā s vakariņ as”. Ļ oti jauki, liels paldies! Istaba tī ra, plaš a, ē rta, ar balkonu, lielā m gultā m, TV, fē nu. Tī rī š ana tika veikta katru dienu un efektī vi. Dzī vojā m 208. istabā ar skatu uz galveno ielu, jū ru. Neskatoties uz to, tas bija ļ oti kluss. Viss nepiecieš amais atrodas 2-3 minū š u gā jiena attā lumā : autobusu pieturas, lielais lielveikals Halkiadakis, aptieka, valsts banka. Pastaiga 6 minū tes lī dz pludmalei, ļ oti ā tri. Ē diens ir diezgan
garš ī gi, paņ ē ma brokastis un vakariņ as: brokastī s vienmē r bija svaigi dā rzeņ i un augļ i, pankū kas, jogurti, gaļ as un siera gabaliņ i, olas, konditorejas izstrā dā jumi. Vakariņ ā s, kā likums, salā ti, rī si, dā rzeņ i, gaļ a, zivju sautē jums un, protams, saldē jums, arbū zi/melones. Mū su lī dzpilsoņ u bija maz, viesnī cā dzī voja pā rsvarā eiropieš i, paš i grieķ i. Brī niš ķ ī ga, uzmanī ga meitene, administratore Marija, bija ļ oti draudzī ga, visu pā rē jo, viņ a vienmē r ar prieku komunicē ja, atbildē ja uz mū su jautā jumiem.
Wi-Fi darbojā s lieliski reģ istratū ras zonā un blakus baseinam. Internets istabā s par atseviš ķ u samaksu (5€ dienā ). No ekskursijā m apskatī jā m Spinalongas salu, Neizpē tī to Krē tu un, protams, akvaparku. Ekskursijas tika ņ emtas no mū su viesnī cas gida Daria. Viņ a ne tikai operatī vi atrisinā ja mū su organizatoriskos jautā jumus, bet arī konsultē ja patieš ā m labā s, saturī gā s ekskursijā s. Esam ļ oti apmierinā ti ar savu uzturē š anos un vē lē tos to atkā rtot vē lreiz.
аватар ekiva_84
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
"Dead" treshka ar ne sliktu ē dienu. Viss sā kot no ieejas ir apmaksā ts: WiFi (2E-30min. ! ), papildus uzkopš ana, dzerš ana vakariņ ā s, bet brokastī s ir, dvielis nav pē c grafika. Tī rī š ana istabā - nav tik karsts, nomainī ju atkritumu maisus un aizgā ju. … Tomēr ▾ "Dead" treshka ar ne sliktu ē dienu.
Viss sā kot no ieejas ir apmaksā ts: WiFi (2E-30min. ! ), papildus uzkopš ana, dzerš ana vakariņ ā s, bet brokastī s ir, dvielis nav pē c grafika.
Tī rī š ana istabā - nav tik karsts, nomainī ju atkritumu maisus un aizgā ju. Netī ras grī das, santehnika utt.
Dvieļ u maiņ a ik pē c 3 dienā m, veļ as maiņ a ik pē c 7 dienā m.
Uz vietas peldbaseins un bā rs.
Ļ oti skaļ š , un paš i grieķ i vakaros tusē . Nav skaņ as izolā cijas no visā m pusē m, pat balkona, pat durvī m. Var dzirdē t visu, kas staigā pa koridoru, atver un aizver durvis, runā utt. Kaut kā da kopmī tne.
Laikam pē dē jā viesnī ca 2. lī nijā un 200-300 metrus no jū ras pā ri ceļ am.
Numuri ir askē tiski. Mitrs. Duš a strā dā , bet maisī tā js gandrī z vienmē r izdala verdoš u ū deni, to ir grū ti uzstā dī t.
Ē diens nav slikts, daudz zaļ umu, dā rzeņ u, vietē jie un vakariņ ā s arī ar gaļ u un zupu + deserti, nav krā š ņ i, bet derē s. Vakariņ as 8E.
Personā ls uzvedas diezgan atbilstoš i viesnī cas statusam: populā ri sirsnī gi, bet ar zinā mu uzvedī bas normu neievē roš anu atpū tnieku klā tbū tnē . Viņ i var kliegt viens uz otru par darbojoš ā m ambī cijā m vai par to, ka vakariņ u laikā kaut kas tika izņ emts, visi klī st pa viesnī cu, dā rdā s savā starpā , bet neaizmirst pasmaidī t un sveicinā ties.
Vispā r pē c tā sapratu, ka uz 3 vairs negribu iet.
аватар man4uta
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirms doš anā s uz š o viesnī cu izlasī ju internetā sliktas atsauksmes par to, garī gi gatavojos, bet ierodoties viss izrā dī jā s pavisam savā dā k. Laba viesnī ca, tuvu jū rai, ē diens izcils, ī paš i vakariņ as, gaidī ju visu dienu)) Wi-Fi ir maksas, pie jū ras ir daudz kafejnī cu un pludmales ar bezmaksas Wi-Fi. … Tomēr ▾ Pirms doš anā s uz š o viesnī cu izlasī ju internetā sliktas atsauksmes par to, garī gi gatavojos, bet ierodoties viss izrā dī jā s pavisam savā dā k. Laba viesnī ca, tuvu jū rai, ē diens izcils, ī paš i vakariņ as, gaidī ju visu dienu)) Wi-Fi ir maksas, pie jū ras ir daudz kafejnī cu un pludmales ar bezmaksas Wi-Fi. Istaba normā la, biju apmierinā ta ar ortopē disko matraci. Odu nebija, kondicionē tā js bija maksas, bet istabā bija vē ss un iztikā m bez tā . Kopumā es biju apmierinā ts ar viesnī cu, un tiem, kas raksta sliktas atsauksmes, vajadzē tu izvē lē ties 5 zvaigž ņ u viesnī cas)
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bijā m ar visu apmierinā ti! Istabā bijā m reti (mazgā ties, pā rģ ē rbties. . . reizē m guļ am) Personā ls nav uzbā zī gs, bet pieklā jī gs un uzmanī gs. Ir krievvalodī gie. … Tomēr ▾ Bijā m ar visu apmierinā ti! Istabā bijā m reti (mazgā ties, pā rģ ē rbties. . . reizē m guļ am) Personā ls nav uzbā zī gs, bet pieklā jī gs un uzmanī gs. Ir krievvalodī gie.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti pieklā jī ga viesnī ca ar jauku peldbaseinu netā lu no jū ras. Ļ oti pretimnā koš s, draudzī gs personā ls. Visi runā pieklā jī gi angliski. Vienī gais negatī vais ir tas, ka ne visos numuros ir gaisa kondicionē tā js. … Tomēr ▾ Ļ oti pieklā jī ga viesnī ca ar jauku peldbaseinu netā lu no jū ras. Ļ oti pretimnā koš s, draudzī gs personā ls. Visi runā pieklā jī gi angliski. Vienī gais negatī vais ir tas, ka ne visos numuros ir gaisa kondicionē tā js.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Irinali
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Godī gi sakot, mē s negribē jā m doties uz š o viesnī cu, bet negodī gs tū risma operators mū s pievī la. Š ī s viesnī cas vā jā kā vieta ir ē diens. Brokastī s dod vakardienas grieķ u salā tus, kas pat ledusskapī netika glabā ti. … Tomēr ▾ Godī gi sakot, mē s negribē jā m doties uz š o viesnī cu, bet negodī gs tū risma operators mū s pievī la.
Š ī s viesnī cas vā jā kā vieta ir ē diens. Brokastī s dod vakardienas grieķ u salā tus, kas pat ledusskapī netika glabā ti. Kā likums, rū guš piens, daž reiz sasmalcina vakardienas arbū zus ū denī . Karsto š okolā di (vienī go pieklā jī go dzē rienu) iepilda automā tā uz 5 krū zē m, tad uzlej bā lganu ū deni. Pusdienā s viņ i biež i gatavo visā dus kastroļ us no vakardienas vakariņ u pā rpalikumiem. Vakariņ as vairā k vai mazā k pieklā jī gas (pret visu pā rē jo), bet izvē les nav. Viņ i gatavo vienu ē dienu (piemē ram, vistu vai jē ru), un, ja jums tas nepatī k, tad ē diet kaut kur citur.
Kondicionieris, ventilators, fē ns par maksu. Trī s zvaigznes nemaz nevelk.
Nav skaņ as izolā cijas.


VIESNĪCU EKSPERTI

Agrabella – небольшой отель семейного типа, расположенный на северном побережье острова Крит. Отель отлично подойдет для теплого и спокойного отдыха в расслабляющей и приветливой атмосфере. Основан отель в 1998 году.

Atrašanās vieta Отель в 25 км от аэропорта г. Ираклион, в центре п. Херсонисос.
Pludmales apraksts Пляж в 280 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

На территории бассейн с пресной водой, Wi-fi (платно), 2 лифта. Лежаки и зонты у бассейна. Круглосуточно: стойка регистрации. Доступны услуги горничной.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Bērniem Детская секция в бассейне.
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports Есть игровая комната, прокат мотоциклов.
  • biljards
  • galda teniss
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 124 номера. Состоит из двух 4-этажных корпусов.

Istabās

кондиционер/отопление (платно), спутниковое телевидение, прямой телефон, Wi-Fi (платно), холодильник (платно), ванная комната, фен, меблированный балкон/терраса, ежедневная уборка, сейф (платно), вентилятор (платно), замена полотенец раз в 2 дня, замена постельного белья раз в 4 дня.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • droši $
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • ledusskapis $
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese 26 Eleftherias Street, Chersonissos, Crete 70014
Tālruņi: Tel: +30 28970 23110 Fax: +30 28970 23510
Tīmekļa vietne: Agrabella Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.