Viss bija lieliski, visiem patika.

Rakstīts: 8 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 28 jūlijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Š ī gada jū lija beigā s ar mammu atpū tā mies Malijas viesnī cā Triton. Viss bija lieliski, visiem patika. Viesnī ca laba, mā jī ga, tī ra, recepcijā ļ oti jaukas sievietes, centā s palī dzē t, pat nezinot krievu valodu. Sā kumā bijā m iekā rtojuš ies pirmajā stā vā , mē s, protams, gribē jā m augstā ku istabu ar lielu logu un balkonu, bet tas nebija pieejams. Pē c divā m dienā m mums izdevā s atrast istabu pā ri ielai esoš ajā ē kā . Tur, protams, istaba nav tik jauna, mē beles nav ideā lā stā voklī , bet treš ajā stā vā un skats bija daudz lielā ks.
Ē diens restorā nā bija garš ī gs, var redzē t, ka viss tikko pagatavots. Ē dieni daž ā di, visa pietika. Saldē jums, daž i deserti, arbū zs un melones bija katru dienu. Regulā ri uzkopts, tika nodroš inā ts viss nepiecieš amais.
Katru sestdienu notika tradicionā lais vakars. Visi ē da vakariņ as, pē c tam dejoja un izklaidē jā s. Meitenes no pieņ emš anas pā rģ ē rbā s Krē tas tautastē rpos un priecē ja skatī tā jus.

Lī dz jū rai bija maksimums 10 minū š u gā jiens, laiks, protams, ne vienmē r bija ideā ls, bet tas vairs nevarē ja sabojā t iespaidu par Krē tu un pā rē jo. Lielā koties mē s ieradā mies jū ras dē ļ , tā pē c nekur nedevā mies, un laika bija tikai nedē ļ a, bet ceru, ka kā dreiz atgriezī š os un noteikti apmeklē sim visas slavenā s vietas! Netā lu no Malijas atrodas Zeva ala, Herakliona un slavenā Spinalonga. Labprā t ieteikš u š o viesnī cu draugiem un vispā r tiem, kas vē las mā jī gu atmosfē ru un relaksē još as brī vdienas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu