Sergios Hotel 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 6.810
№86 viesnīcas reitingā Herakliona
9.5 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
5.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Trīszvaigžņu viesnīca Sergios atrodas Hersonisas centrā, tikai 100 metru attālumā no pludmales. Uzcelta 1982. gadā, pilnībā renovēta 2009. gadā. Rajons Limenas Hersonissou (Centrs) ir lieliska izvēle ceļotājiem, kuriem interesē bāri, naktsdzīve un jūras piekraste.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kopumā š ajā viesnī cā nav slikti. Tikai tī rī š ana bija tikai reizi stundā mū su atpū tas. Viņ š atbilst savā m zvaigznē m. Atraš anā s vieta ir lieliska. Netā lu no pludmales - apmē ram 3-4 minū tes. Atraš anā s vieta tieš ā m lieliska, viesnī ca nav slikta. … Tomēr ▾ Kopumā š ajā viesnī cā nav slikti. Tikai tī rī š ana bija tikai reizi stundā mū su atpū tas. Viņ š atbilst savā m zvaigznē m. Atraš anā s vieta ir lieliska. Netā lu no pludmales - apmē ram 3-4 minū tes. Atraš anā s vieta tieš ā m lieliska, viesnī ca nav slikta. Cenu kategorija - jū s maksā jat daudz, un jū s saņ emat tikai trī s. Salī dzinot ar Ē ģ ipti un Turciju, tas ir diezgan dā rgi.
аватар lubab.08
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas ļ oti tuvu jū rai. 1. Tī rs, dvieļ i mainī ti gandrī z katru dienu. Visi darbinieki ir ļ oti uzmanī gi. Ī paš i vē los pateikties istabenei par uzmanī bu un tī rī bu (dzī vojā m 407. istabā ). 2. Ē diens vienmē r ir ļ oti svaigs un garš ī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ļ oti tuvu jū rai. 1. Tī rs, dvieļ i mainī ti gandrī z katru dienu. Visi darbinieki ir ļ oti uzmanī gi. Ī paš i vē los pateikties istabenei par uzmanī bu un tī rī bu (dzī vojā m 407. istabā ). 2. Ē diens vienmē r ir ļ oti svaigs un garš ī gs. Pat vakariņ u vai pusdienu beigā s trauki joprojā m bija nolietoti. Tukš ie trauki tika izņ emti uzreiz ar smaidu un pateicī bu. 3 Ē diens ļ oti daudzveidī gs (nevis ē ģ iptieš u un turku! ), daudz gaļ as - jē ra gaļ a, cū kgaļ a, liellopa gaļ a, tī tara gaļ a, vista un 2-3 zivju veidi. Sieri 2-3 veidi, jogurti, . Dā rzeņ i un augļ i ir daudz. 4. Saldais galds ir svaigs un katru dienu citā dā ks. Saldē jums neierobež otā daudzumā . 5. Dzē rieni ir daž ā di. Vī ns no 3 š ķ irnē m, alus, kvass, daž ā das sulas, koka, pepsi, kokteiļ i uc 3-4 reizes nedē ļ ā bezmaksas koncerti - nacionā lais grieķ is, cirks, varietē , burvju triki. Viss ir labi un patī kami. Braucā m ekskursijā s caur "Ivanu Susaņ inu" - viss tika darī ts nopietni un atbildī gi! Liels "EUCHARISTO" saimniekiem un darbiniekiem, un atkal ierodoties teiksim "KALIMERA" ! ! ! Grieķ ija, Krē ta, Hersonisa un Sergiosa 3*..... Ukraina. Rivne 2 Lyuba and Galina . .
аватар Parralaks
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
par. Krē ta ir brī niš ķ ī ga sala ar lielisku maigu klimatu. Tur jū ties ļ oti komfortabli, bet uzmanies no saules - var ļ oti ā tri izdegt, pat nepamanī si : ) Uz kā du stundu mū s aizveda uz Hersonisu, jo. autobuss nogā dā ja pā rē jos tū ristus uz viesnī cā m. … Tomēr ▾ par. Krē ta ir brī niš ķ ī ga sala ar lielisku maigu klimatu. Tur jū ties ļ oti komfortabli, bet uzmanies no saules - var ļ oti ā tri izdegt, pat nepamanī si : )
Uz kā du stundu mū s aizveda uz Hersonisu, jo. autobuss nogā dā ja pā rē jos tū ristus uz viesnī cā m.
Principā pati pilsē tiņ a sastā v tikai no vienas ielas, bet rietumos ir neliels atzars uz "disko" ielu, ņ emiet vē rā , ka š ī s izklaides sā k darboties pusnaktī lī dz 6 no rī ta.
Viesnī ca atrodas uz galvenā s ielas, kas ir ļ oti ē rti.
Pa kreisi no viesnī cas atrodas neliels lielveikals (kur var iegā dā ties ū deni un augļ us), un tieš i aiz tā labā kā vieta pilsē tā - "Sweet Home", ļ oti ieteicams. Vienkā rš i uztiniet to uz ū sā m - atnesī s milzī gu š ķ ī vi, ar kuru var netikt galā : D Un zemeņ u svaigums radī s neaprakstā mu sajū tu. No rī ta vai pē cpusdienā iesaku paņ emt ī paš u bageti, vienkā rš i garš ī gu.
Tieš i no viesnī cas ir oļ u pludmale, bet ar ļ oti dā rgiem sauļ oš anā s krē sliem. Sauļ oš anā s krē sls + lietussargs - 5 eiro. Bet, ejot 10 minū tes pa labi, jū s varat nokļ ū t ļ oti jaukā smilš u pludmalē netā lu no Star Beach Hotel. Tur jū s gaida mū zika, un patī kamā ka cena par sauļ oš anā s krē slu + lietussargu pā ri ir 3 eiro. Lī dz pulksten 11 var melot bez maksas : ) Starp citu, tur notiek arī ļ oti populā ras "putu" ballī tes; )
Tagad par paš u viesnī cu: saimnieks un personā ls ir ļ oti draudzī gi, nebaidieties – pat ja nezinā t angļ u valodu, viņ i jū s sapratī s.
Nokā rtojā s bez problē mā m – uzreiz iedeva atslē gu un pat palī dzē ja nest smagu somu.
Istaba nebija slikta - liela gulta, galds ar spoguli, liels drē bju skapis ar pakaramiem, televizors (nav krievu kanā lu, bet ir mū zika), ledusskapis, milzī gs balkons. Tualete ar duš u ļ oti mazā istabiņ ā , durvis tur plaš i neatvē rā s - atsitoties tualetē . Es tik daudzreiz baidī jos, ka viņ u izgrauzī š u: D Bet ja esi mazas miesasbū ves, tad ir kur apgriezties. Ir gaisa kondicionieris, bet tas ir paredzē ts atseviš ķ iem plā niem. Lai gan jū lija sā kumā man to nevajadzē ja, karsti nebija.
Logi pavē rā s uz pagalmu, bet reizē m aiz durvī m trokš ņ oja cilvē ki, kas atgriezā s no diskotē kā m, un sienas ne visai labi bloķ ē ja skaņ as.
Cita lieta - odi, tā du ir maz, bet ļ oti kaitina. Noteikti paņ emiet kaut ko no viņ iem, vai arī varat iegā dā ties uz vietas (visā das plē sē jus, sveces un citas lietas tur vairumā ).
Tī rī ja katru rī tu. Mainiet palagus, dvieļ us - š ajā ziņ ā viss ir kā rtī bā .
Es neē du viesnī cā , tā pē c nevaru neko teikt par ē dienu, bet viņ i saka, ka tas nebija slikts.
Reģ istratū rā var iznomā t seifu, uz 12 dienā m man tas maksā ja 20 eiro.
Arī bā rā un vestibilā ir datori ar internetu un milzī ga spē ļ u izvē le - no Kerchief lī dz World of Warcraft online, 2 eiro monē ta dos 40 minū tes, attiecī gi 1 eiro - 20 minū tes, un 50 centus - 10 ; )
Viesnī cā ir arī neliels peldbaseins, terase ar bā ru, suvenī ru veikals.
Noteikti apmeklē jiet viesnī cas nakts bā ru, kas tiek atvē rts pulksten 18. Bā rmenis Babis labi izklaidē s : D ļ oti gudri vicina pudeles, rā da trikus. Taisnī ba ir joki vienā virzienā , meitenes uzmanaties - tas var likt dejot uz bā ra letes : D Bet viņ š ir labs cilvē ks, pasveicini viņ u : )
аватар CRETElover
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ja jū s gatavojaties doties uz Krē tu aktī vas kluba atpū tas nolū kos, tad š ī viesnī ca jums bū s piemē rota. Iesaku doties ekskursijā tikai ar brokastī m! Ē diens viesnī cā ir š ausmī gs! ļ oti maza ē dienu izvē le, un tie atgā dina ē damistabas ē dienu (š tovē ti kā posti, "zupa no maisa", no desertiem tikai negatava melone). … Tomēr ▾ Ja jū s gatavojaties doties uz Krē tu aktī vas kluba atpū tas nolū kos, tad š ī viesnī ca jums bū s piemē rota.
Iesaku doties ekskursijā tikai ar brokastī m! Ē diens viesnī cā ir š ausmī gs! ļ oti maza ē dienu izvē le, un tie atgā dina ē damistabas ē dienu (š tovē ti kā posti, "zupa no maisa", no desertiem tikai negatava melone). Bet ar ē dienu ā rpus viesnī cas problē mu nav. ē diens ir ļ oti garš ī gs un lē ts! Iesaku pasū tī t vienu porciju diviem, jo ​ ​ grieķ i nav mantkā rī gi!! !
Runā jot par istabā m, vietas par maz, daudz absolū ti nevajadzī gu mē beļ u. Bet tas jū s ī sti netraucē s, ja bū sit tur, lai izklaidē tos. Es biju ļ oti pā rsteigts par vannas istabu! vannas istabas vietā ir sile un aizkars, turklā t slī ps tualetes pods!
Padoms: neaizmirstiet izslē gt gaismu, izejot no telpas, jo lampas neiztur spriegumu!
Viesnī cas serviss normā ls, izskatā s tī rs un kā rtī gs! ! ! Galvenais pluss atraš anā s vietā , viesnī ca atrodas MAIN STREET centrā netā lu no izklaides un klubu ielas! !
Pludmale: labā k doties uz STAR BEACH! labiekā rtota teritorija, smilš u pludmale! ! ! viss ir ļ oti skaisti, visu dienu skan ļ oti kvalitatī va mū zika, solā rija izmaksas 4 eiro. . . bet ticiet man, tas ir tā vē rts!! !
Klubi. . . lū k, pē c kā jā brauc uz Krē tu. . . Man visvairā k patika AMNESIA, STATUS, Ņ UJORKA. .
Š ī viesnī ca ir paredzē ta tikai jaunieš iem! ideā la izvē le klubu kultū ras cienī tā jiem!
аватар Princess01
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru palikā m divas nedē ļ as 2008. gada jū nijā . Pē c cenas izvē lē jā mies kaut ko lē tu, bet vienmē r pilsē tā , lai vakarā bū tu kur aizbraukt. Viesnī ca ir ļ oti, ļ oti lē ta, tā pē c no viesnī cas nebija gaidī ts absolū ti nekas. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru palikā m divas nedē ļ as 2008. gada jū nijā . Pē c cenas izvē lē jā mies kaut ko lē tu, bet vienmē r pilsē tā , lai vakarā bū tu kur aizbraukt. Viesnī ca ir ļ oti, ļ oti lē ta, tā pē c no viesnī cas nebija gaidī ts absolū ti nekas. Bet viesnī ca mū s patī kami pā rsteidza: lieliska attieksme pret viesiem, ī paš i krieviem, pieticī ga (maza izvē le), bet kvalitatī vi garš ī gi ē dieni, paš taisī ti. Nelieli numuri, bet milzī gi balkoni ar daļ ē ju skatu uz jū ru. Tī rs vidē jais, bet no lē tas viesnī cas piecu zvaigž ņ u lī meni nevar gaidī t : ) Atstā jiet dzeramnaudu istabenē m - nekad neņ ē ma. Brī niš ķ ī gā Hersonisas pilsē ta, jaunatne, ballī tes, diskotē kas, bā ri, krodziņ i, veikali, patī kamie grieķ i – vietē jie iedzī votā ji. Viss ir lieliski! ! ! Ja jums ir nepiecieš ams ļ oti lē ts un labs atvaļ inā jums - tas ir viss!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

3-звездочный отель Sergios расположен в самом сердце Херсониссоса, всего в 100 метрах от пляжа. Построен в 1982 году, полностью отреставрирован в 2009 году. Лименас Херсонису (Центр) — отличный выбор, если вам интересны бары, ночная жизнь и морское побережье.

Atrašanās vieta Отель расположен в 28 км от города Ираклион, 25 км от международного аэропорта, 27 км от порта, в поселке Херсониссос.
Pludmales apraksts Херсониссос (Χερσόνησος, Hersonissos) — пляж находится на северном побережье Крита в 27 км на восток от города Ираклион. Херсониссос — это райское место для молодёжи, так как здесь большое количество баров, таверн и дискотек. Пляж Херсониссос представляет собой закрытые от ветров и волн бухты с золотистым песком.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В отеле Sergios каждое утро подается завтрак «шведский стол». Гости могут насладиться критскими блюдами на обед и ужин в таверне в саду отеля. Расслабиться можно у бассейна, наслаждаясь напитками и закусками из бара у бассейна. Для отдыха также в отеле есть лаундж-бар и телевизионный уголок. К другим удобствам относится сувенирный магазин.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • galda teniss  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 99 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese 180, Eleftheriou Venizelou Str., Лименас Херсонису (Центр), Херсониссос, 70014, Греция
Tālruņi: Tel: +30 28970 22583
Fax: +30 2897022652
Tīmekļa vietne: Sergios Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.