Nikos Hotel 2*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.210
№82 viesnīcas reitingā Herakliona
7.3 Numurs
6.8 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.5 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tikai 1 km attālumā no rosīgā Malijas kūrorta centra, kur atrodas daudzi bāri, veikali un restorāni. Atjaunots 2010. gadā. Viesnīca ir piemērota atpūtai draugu lokā un individuālam ceļojumam. Viesnīca Nikos ir ģimenes pārvaldīta viesnīca, kas atrodas Malijas klusākajā rajonā.Vairāk →
аватар nataliyadocenko26
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Telpas ir mazas. Vannas istaba ir maza. Uzturoties nedē ļ u, viņ i netī rī ja nevienu reizi. Atkritumi tika izvesti pā ris reizes 7 dienu laikā . Dvieļ i tika mainī ti treš ajā dienā . Gulta nekad netika mainī ta. Brokastis tā da paš a veida, izsalcis nepaliksi, bet daž ā dī bas nav. … Tomēr ▾ Telpas ir mazas. Vannas istaba ir maza. Uzturoties nedē ļ u, viņ i netī rī ja nevienu reizi. Atkritumi tika izvesti pā ris reizes 7 dienu laikā . Dvieļ i tika mainī ti treš ajā dienā . Gulta nekad netika mainī ta. Brokastis tā da paš a veida, izsalcis nepaliksi, bet daž ā dī bas nav. Tā kā vieglā s narkotikas Krē tā ir atļ autas, esiet gatavi, ka kā ds no kaimiņ iem tā s noteikti uzpī pē s. Wi-Fi ir vā jš un nav stabils un tikai vestibila bā rā . Baseins labs, vienā pusē dziļ ums 2.75 m, pie baseina ir maz lietussargu un sauļ oš anā s krē slu. Gaisa kondicionē tā js un seifs par papildus samaksu. maksa.
Pludmale atrodas 15-20 minū š u gā jiena attā lumā . Krodziņ i, kafejnī cas arī atrodas 20 minū š u gā jiena attā lumā . Labā k ir vakariņ ot krodziņ ā un baudī t nacionā lo virtuvi. Es ieteiktu ģ imenes krodziņ u Javos un garš ī gu un ne dā rgu, salī dzinot ar citiem krodziņ iem. Bet uz Sirtaki krogu iesaku neiet, cenas augstā kas un personā ls nav viesmī lī gs, var arī aizrā dī t, ja nedaudz pasū tī si.
Iznomā t automaš ī nu no Malii automaš ī nā m uz pā ris dienā m (pilnī gi pietiekami, lai apbrauktu salu) ir lē tā k nekā doties ekskursijā s, jo ī paš i tā pē c, ka ieejas biļ etes nav iekļ autas cenā . Viesnī cai ir autostā vvieta, kas bija ē rta. Skats pa istabas balkona logu nav ī paš i labs, bet, no otras puses, prom no ceļ a trokš ņ iem (visu diennakti kursē kvadracikli un motocikli). Istabene Sofija, vienī gā , kas runā krieviski, arī prot lietot necenzē tu valodu. . . tas ir viņ as joks.
Viņ i cenš as nogludinā t nepatī kamos brī ž us, bet viesnī ca velk ne vairā k kā VIENU zvaigzni.
Suvenī rus - olī vziepes, olī veļ ļ as bā zes kosmē tiku - ir lē tā k paņ emt lī dzi lielveikalos. Malijā tas ir Chalkidikas, kas tū risma sezonas laikā ir atvē rts lī dz 23:00. Autobuss no Malijas uz viesnī cu maksā.1, 80 eiro vienai personai, pieturā s jā skatā s autobusu kustī bas saraksts, tač u ne visi autobusi var uzņ emt tū ristus kā pasaž ierus, tā pē c pē c sā tī gā m vakariņ ā m labā k pastaigā ties.
Izrakstī š anā s dienā viesnī cā bija strā vas padeves pā rtraukums, tā pē c nebija ū dens. Un tā kā izbraukš ana no viesnī cas bija 6-30 no rī ta, tad nā cā s mobilos telefonus izmantot kā lukturī ti un mazgā š anai izmantot dzeramo ū deni. Tā nu svē tku izskaņ ā dabū jā m emocijas “zem plintes”.
No visiem aviokompā niju Mouzenidis iepriecinā ja pusdienas uz kuģ a, un, tā kā tie bija regulā ri reisi, tad kavē š anā s nebija. BET mē s uz š o viesnī cu nebrauksim - noteikti!
аватар sashenka-nt
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Neliela 2* viesnī ca, apmē ram 1 km no Malijas ciemata centra, kur ir daudz daž ā du kafejnī cu, bā ru, restorā nu, klubu. Augusta beigā s atpū tā s. Ierodoties mani sirsnī gi sagaidī ja pati saimniece. Labs uzmanī gs personā ls, ir krieviski runā još ie. … Tomēr ▾ Neliela 2* viesnī ca, apmē ram 1 km no Malijas ciemata centra, kur ir daudz daž ā du kafejnī cu, bā ru, restorā nu, klubu. Augusta beigā s atpū tā s.
Ierodoties mani sirsnī gi sagaidī ja pati saimniece. Labs uzmanī gs personā ls, ir krieviski runā još ie. Viņ i uzreiz apmetā s. Istaba ļ oti tī ra un ē rta, augsti griesti, mī ksta gulta. Mē beles un aprī kojums, lai arī nav jaunas, bet diezgan labā stā voklī . Kondicionieris un seifs par papildus samaksu, nelietots. Mini ledusskapis un el. ir tē jkanna.
Viesnī cā ir bā rs, peldbaseins un brokastis no rī tiem.
Jū ra ir salī dzinoš i tuvu, 15 minū š u gā jiena attā lumā , un jū s atrodaties vienā no labā kajā m pludmalē m ziemeļ u krastā , š o pludmali sauc par Potamos pludmali. Plaš a krasta lī nija, aprī kota ar visā m nepiecieš amajā m ē rtī bā m sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, tualetes, ģ ē rbtuves un galvenais tī ra silta jū ra.
Es plā noju savu atvaļ inā jumu ilgu laiku un ļ oti gribē ju apmeklē t tā das vietas kā Knosas pils, Zeva ala un Krisi sala. Š ī s ieceres man palī dzē ja realizē t tū roperators Mouzenidis, par ko esmu pateicī gs. Braucieni bija ļ oti informatī vi, ē rti un organizē ti. Paldies.
аватар petrapetra
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Maija beigā s atpū tā s Krē tā . Viesnī ca Nikos atrodas Malijā . Viesnī ca maza, mā jī ga, atnā cu atpū sties viena. Mani sagaidī ja draudzī ga saimniece, kura uzreiz arī iemitinā ja istabā . Istaba, man par patī kamu pā rsteigumu, izrā dī jā s ļ oti plaš a un kā rtī ga, viss ir tī rs, tā ir vieta kā rtī gai atpū tai. … Tomēr ▾ Maija beigā s atpū tā s Krē tā . Viesnī ca Nikos atrodas Malijā .
Viesnī ca maza, mā jī ga, atnā cu atpū sties viena. Mani sagaidī ja draudzī ga saimniece, kura uzreiz arī iemitinā ja istabā .
Istaba, man par patī kamu pā rsteigumu, izrā dī jā s ļ oti plaš a un kā rtī ga, viss ir tī rs, tā ir vieta kā rtī gai atpū tai. Viesnī cā bija tikai brokastis, labas kontinentā lā s brokastis, ir baseins un bā rs. Viesnī cas priekš ā ir autobusu pietura, no kuras var patstā vī gi nokļ ū t apdzī votajā s vietā s. Malijas ciema centrs atrodas 10 minū š u pastaigas attā lumā . Tikai 10-15 minū š u attā lumā no viesnī cas atrodas Potamos pludmale, kas apzī mē ta ar zilo karogu, tajā ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai, ar prieku pavadī ts laiks.
Man nepatī k sē dē t viesnī cā , tā pē c es daudz ceļ oju viens pats un apmeklē ju daž as ekskursiju programmas. Mana pirmā ekskursija bija Knosas pils – Herakliona, uzzinā ju par pirmo civilizā ciju Eiropā , izstaigā ju Heraklionas pilsē tu, tā saukto Krē tas salas galvaspilsē tu.
Nā kamajā programmā devā mies jū ras braucienā uz Santorini salu, š ī s salas arhitektū ras neparastais skaistums ir valdzinoš s. Nu un protams, kur Krē tā bez jautrī bas, tā pē c devos uz Krē tas vakaru, kur redzē ju nacionā lā s dejas, tē rpus, izmē ģ inā ju vietē jo virtuvi un dzē ru vī nu, kura bija pā rpilnī bā .
Paldies visiem, kas piedalī jā s mana atvaļ inā juma organizē š anā . Noteikti vē l atgriezī š os Krē tā , neko daudz vē l neesmu redzē jis.
аватар verusik_2018
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā valda mā jī ga atmosfē ra. Personā ls bija ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs ar visiem jautā jumiem. Pati viesnī ca nav nekā ds jaunums, tā atrodas Malijas kū rortciemā , tā arī ir tuvu lidostai, apmē ram 30 minū tes. … Tomēr ▾ Viesnī cā valda mā jī ga atmosfē ra. Personā ls bija ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs ar visiem jautā jumiem. Pati viesnī ca nav nekā ds jaunums, tā atrodas Malijas kū rortciemā , tā arī ir tuvu lidostai, apmē ram 30 minū tes.
Istaba vienkā rš a, mē beles nav pirmā svaiguma, koka. Tī ra, tī rī š ana veikta laicī gi, veļ a mainī ta 2 reizes nedē ļ ā . Gaisa kondicionē tā js ir maksas, bet maijā tas nebija vajadzī gs. Ir neliels ledusskapis, elektriskā tē jkanna un krū zes.
Viesnī cas teritorija neliela, bet mā jī ga, terases formā ar baseinu, saldū deni, balinā tā ja smarž a ir klā t, bet ne kritiska.
Kontinentā lā s brokastis (olas, sieri, desa, konditorejas izstrā dā jumi, musli, tē ja, kafija, ievā rī jums, sviests).
Viesnī cā ir autostā vvieta, kas mums bija ļ oti svarī ga, jo ī rē jā m auto un apceļ ojā m salu paš i.
Viesnī ca ir maza, mā jī ga, laba apkalpoš ana un galvenais lē ta.
P. S. laba pludmale ir tā lu, apmē ram 1 km, tā pē c automaš ī na noderē ja vairā k nekā jebkad agrā k.
аватар mihaylovna5
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
pati viesnī ca ir tī ra un ē rta. ledusskapis, kondicionieris (par papildus samaksu 6 eiro diennaktī ), elektriskā tē jkanna, skapis bez plauktiem, 3 gultas, spogulis, pufs, vannas istabā ir parasts fē ns. Paplā te ir maza, un ū dens pastā vī gi nokļ ū st uz grī das. … Tomēr ▾ pati viesnī ca ir tī ra un ē rta. ledusskapis, kondicionieris (par papildus samaksu 6 eiro diennaktī ), elektriskā tē jkanna, skapis bez plauktiem, 3 gultas, spogulis, pufs, vannas istabā ir parasts fē ns. Paplā te ir maza, un ū dens pastā vī gi nokļ ū st uz grī das.
atrodas prom no Malijas pilsē tas (20 minū š u gā jiens pa š oseju) un brī niš ķ ī gā s Potamos pludmales (pa lauka ceļ iem, takā m 25 minū tes), kur pie ieejas jū rā nav plā kš ņ u un akmeņ u. attā lums personī gi mani noslogoja (((. gā jā m uz pludmali pirmajā dienā dā rziņ os - mā miņ mī ļ ā ! ! ! ieskrē jā m ž ogā pusceļ ā , sā ka apiet privā tmā ju, saimnieki mū s ieraudzī ja, bet iegā ja mā ja, neko nesakot...labi, tas ir uz...ar š o ceļ a saī sinā jumu ().
Vakarā devā mies uz Maliju vakariņ ā s. uz ceļ a). viņ i faktiski atstā ja viesnī cu un balsoja. grieķ i apstā jā s un pabrauca - paldies viņ iem. atgriezā s tā dā paš ā veidā . než ē lī gi tomē r. it ī paš i, kad atnā cā t atpū sties. bet staigā š ana tumsā arī nav labā kais variants.
pie ieejas viesnī cā ir marš ruta autobusu pieturas gan virzienā uz Heraklionu, gan Agios Nikolaos. iet biež i. maksimā lais gaidī š anas laiks - 20 min. Autobusi ir diezgan ē rti, pē rc biļ eti pie konduktoriem. apstā ties pē c pieprasī juma ar rokas mā jienu.
ja plā no ņ emt auto vai kvadraciklu, tad ar stā vē š anu un pā rvietoš anos problē mu nebū s.
viesnī cas ī paš nieki ir draudzī ga, neuzbā zī ga grieķ u ģ imene. istabene - Sofija - runā krieviski, atbildē s uz visiem jautā jumiem, palī dzē s un pastā stī s. mī ļ a un patī kama sieviete.
olī vu dā rzs blakus viesnī cai. cikā des č ivina, lai aizvē rti logi neglā bj. bet tu pie mums ā tri pierod.
Brokastis ē dā m tikai viesnī cā . 4 dienas viens un tas pats: 2 veidu maize, š ķ iņ ķ is, siers, olas, tomā ti, gurķ i, graudaugi, sviests, ievā rī jums, vienkā rš i cepumi, sula no aparā ta, tē ja vai kafija pē c pasū tī juma, JOGURTS - nu ļ oti garš ī gi)! ! ! Vai viņ i pē c pieprasī juma gatavo pusdienas vai vakariņ as, es nezinu.
wi-fi ir diezgan pienā cī gs. sabiedriskā s vietā s. mū su istaba atradā s otrajā stā vā virs ē damistabas, tā pē c balkons bija savienots.
Baseins ir jauks un tī rs. dziļ i vienā pusē - 2.80 (ja nemaldos) - var nirt, un 80 cm uz otru pusi.
viņ i negā ja iepirkties, negā ja uz tirgiem. vakariņ as Heraklionas tavernā (paš ā krastā ), Mali maksā ja 12 - 17 eiro 1 personai. paņ ē ma grieķ u salā tus viens uz diviem, karstu gaļ as un zivju plati, sē nes. pamē ģ inā ju moussaka. Man patika mā jas vī ns. pē c vakariņ ā m tiek pasniegts neliels kompliments no iestā des: saldē jums, ouzo.
Malia ir rosī gs jaunieš u kū rorts. ir gara bā ru iela, naktsklubi - skaļ a trokš ņ aina ballī te. Noteikti nevarē siet gulē t tuvē jā s viesnī cā s. jaunieš i brauc ar kvadricikliem visu dienu un nakti. Š is tehnoloģ iju brī nums maksā.10 eiro. č aukst, buzz un grab tik pieklā jī gi. kas dod priekš roku klusumam, neiesaku doties uz Maliju. Nikosā bija pietiekami kluss - galu galā tā vairs nebija pilsē ta.
vai tu vē l ietu? viss atkarī gs no piedā vā tā s cenas. lē ti - varbū t.
завтрак завтрак у бассейна столовая - бар столовая-бар вид на Малью (где-то там, далеко) вид с общего балкона. вид с общего балкона.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен всего в 1 км от центра оживленного курорта Малия, где вы найдете множество баров, магазинов, ресторанов. Отреставрирован в 2010 году. Гостиница подойдет для отдыха с друзьями и для индивидуальной поездки. Hotel Nikos — это семейный отель, расположенный в самом тихом районе Малии.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Ираклиона составляет 33,6 км.
Pludmales apraksts Песчаный пляж в 800 м, песчаный; (в 300 м от моря).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей бассейн, Wi-Fi, ресторан и бар.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • ārsts
Bērniem
Izklaide un sports Игровая комната.
  • džakuzi
Telpu apraksts

В отеле 38 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Malia, 70014 Греция
Tālruņi: +30 2897 032586
Tīmekļa vietne: Nikos Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes.