cenu saskaņošana

Rakstīts: 21 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 10 — 14 augusts 2017
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
pati viesnī ca ir tī ra un ē rta. ledusskapis, kondicionieris (par papildus samaksu 6 eiro diennaktī ), elektriskā tē jkanna, skapis bez plauktiem, 3 gultas, spogulis, pufs, vannas istabā ir parasts fē ns. Paplā te ir maza, un ū dens pastā vī gi nokļ ū st uz grī das.
atrodas prom no Malijas pilsē tas (20 minū š u gā jiens pa š oseju) un brī niš ķ ī gā s Potamos pludmales (pa lauka ceļ iem, takā m 25 minū tes), kur pie ieejas jū rā nav plā kš ņ u un akmeņ u. attā lums personī gi mani noslogoja (((. gā jā m uz pludmali pirmajā dienā dā rziņ os - mā miņ mī ļ ā ! ! ! ieskrē jā m ž ogā pusceļ ā , sā ka apiet privā tmā ju, saimnieki mū s ieraudzī ja, bet iegā ja mā ja, neko nesakot...labi, tas ir uz...ar š o ceļ a saī sinā jumu ().
Vakarā devā mies uz Maliju vakariņ ā s. uz ceļ a). viņ i faktiski atstā ja viesnī cu un balsoja. grieķ i apstā jā s un pabrauca - paldies viņ iem. atgriezā s tā dā paš ā veidā . než ē lī gi tomē r. it ī paš i, kad atnā cā t atpū sties. bet staigā š ana tumsā arī nav labā kais variants.

pie ieejas viesnī cā ir marš ruta autobusu pieturas gan virzienā uz Heraklionu, gan Agios Nikolaos. iet biež i. maksimā lais gaidī š anas laiks - 20 min. Autobusi ir diezgan ē rti, pē rc biļ eti pie konduktoriem. apstā ties pē c pieprasī juma ar rokas mā jienu.
ja plā no ņ emt auto vai kvadraciklu, tad ar stā vē š anu un pā rvietoš anos problē mu nebū s.
viesnī cas ī paš nieki ir draudzī ga, neuzbā zī ga grieķ u ģ imene. istabene - Sofija - runā krieviski, atbildē s uz visiem jautā jumiem, palī dzē s un pastā stī s. mī ļ a un patī kama sieviete.
olī vu dā rzs blakus viesnī cai. cikā des č ivina, lai aizvē rti logi neglā bj. bet tu pie mums ā tri pierod.
Brokastis ē dā m tikai viesnī cā . 4 dienas viens un tas pats: 2 veidu maize, š ķ iņ ķ is, siers, olas, tomā ti, gurķ i, graudaugi, sviests, ievā rī jums, vienkā rš i cepumi, sula no aparā ta, tē ja vai kafija pē c pasū tī juma, JOGURTS - nu ļ oti garš ī gi)! ! ! Vai viņ i pē c pieprasī juma gatavo pusdienas vai vakariņ as, es nezinu.
wi-fi ir diezgan pienā cī gs. sabiedriskā s vietā s. mū su istaba atradā s otrajā stā vā virs ē damistabas, tā pē c balkons bija savienots.
Baseins ir jauks un tī rs. dziļ i vienā pusē - 2.80 (ja nemaldos) - var nirt, un 80 cm uz otru pusi.
viņ i negā ja iepirkties, negā ja uz tirgiem. vakariņ as Heraklionas tavernā (paš ā krastā ), Mali maksā ja 12 - 17 eiro 1 personai. paņ ē ma grieķ u salā tus viens uz diviem, karstu gaļ as un zivju plati, sē nes. pamē ģ inā ju moussaka. Man patika mā jas vī ns. pē c vakariņ ā m tiek pasniegts neliels kompliments no iestā des: saldē jums, ouzo.

Malia ir rosī gs jaunieš u kū rorts. ir gara bā ru iela, naktsklubi - skaļ a trokš ņ aina ballī te. Noteikti nevarē siet gulē t tuvē jā s viesnī cā s. jaunieš i brauc ar kvadricikliem visu dienu un nakti. Š is tehnoloģ iju brī nums maksā.10 eiro. č aukst, buzz un grab tik pieklā jī gi. kas dod priekš roku klusumam, neiesaku doties uz Maliju. Nikosā bija pietiekami kluss - galu galā tā vairs nebija pilsē ta.
vai tu vē l ietu? viss atkarī gs no piedā vā tā s cenas. lē ti - varbū t.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu