Michele Marie Apartment Hotel 2*– Atsauksmes

16
Novērtējums 7.810
№23 viesnīcas reitingā Herakliona
7.1 Numurs
7.7 apkalpošana
7.6 Tīrība
3.6 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Nelieli dzīvokļi dažu soļu attālumā no smilšu pludmales. Plaši numuri ar virtuvi. Veikali, krodziņi, bāri un kafejnīcas ir viegli sasniedzami. Sastāv no divstāvu ēkas. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар ichaban81
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
2019.  gadā viņ š atpū tā s Miš ela Marī dzī vokļ os. Viens no man labā kajiem variantiem. Ierados jū nija sā kumā , laika apstā kļ i bija lieliski. Dzī vokļ i atrodas tuvu jū rai, lī dz 4 minū tē m, pludmale ir tī ra, š aura, bet gara. … Tomēr ▾ 2019.  gadā viņ š atpū tā s Miš ela Marī dzī vokļ os. Viens no man labā kajiem variantiem. Ierados jū nija sā kumā , laika apstā kļ i bija lieliski. Dzī vokļ i atrodas tuvu jū rai, lī dz 4 minū tē m, pludmale ir tī ra, š aura, bet gara. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi tiek apmaksā ti. Piekrastē ir daudz tavernu, ē du daž ā dā s, vairā k patika Ē denē , kaimiņ i ieteica, zemas cenas un liela izvē le. Ir lielveikali, arī tuvu dzī vokļ iem, ir arī augļ i, bet augļ us labā k ņ emt lielajā s pilsē tā s tirgos, tur ir lē tā k un ir lielā ka izvē le) dzī vokļ os viss ir kā rtī bā , ī paš nieks ir labs cilvē ks . Numuri ir pieticī gi, bet ē rti. Reģ istratū rā paņ ē mu gludekli. Gaisa kondicionē š ana ir maksas, 7 eiro dienā . Noteikti iegā dā jieties odu atbaidī š anas lī dzekli, viņ i to ē dī s naktī . Vajadzī bas gadī jumā seifu var aizņ emties par eiro. Wi-Fi ir bezmaksas, vislabā k to ņ emt reģ istratū rā ) un noķ ert to istabā s. Es paņ ē mu automaš ī nu un apbraukā ju salu, satiku puiš us), labā k ī rē t no viesnī cas gida. Ir daudz nomas automaš ī nu bez apdroš inā š anas, lai gan viņ i raksta, ka ar apdroš inā š anu esiet uzmanī gi.
аватар Volodimir931308
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Istabas ļ oti mazas, mē beles vecas. Bet serviss nav tā ds, vienmē r ir bijis ū dens. Norē ķ inā š anā s notika diezgan ā tri, istabiņ a bija brī va un uzreiz nokā rtota. Tā das teritorijas tai nav. Blakus ir vairā ki veikali, ļ oti labi, paē dā m paš i. … Tomēr ▾ Istabas ļ oti mazas, mē beles vecas. Bet serviss nav tā ds, vienmē r ir bijis ū dens. Norē ķ inā š anā s notika diezgan ā tri, istabiņ a bija brī va un uzreiz nokā rtota. Tā das teritorijas tai nav. Blakus ir vairā ki veikali, ļ oti labi, paē dā m paš i. Internets istabā bija nestabils un normā ls reģ istratū rā . Viesnī ca ir ļ oti lē ta nepretencioziem atpū tniekiem.
аватар odintsov0907
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jū nija sā kumā ierados atpū sties kopā ar mammu un meitu Miš elas Marijas apartamentos, iepriekš rezervē ju biļ eti, tā pē c tas izrā dī jā s ļ oti izdevī gi. Dzī voklī dzī vo pats saimnieks, viņ u sauc Michalis, viņ š mū s iekā rtoja, ierā dī ja istabu. … Tomēr ▾ Jū nija sā kumā ierados atpū sties kopā ar mammu un meitu Miš elas Marijas apartamentos, iepriekš rezervē ju biļ eti, tā pē c tas izrā dī jā s ļ oti izdevī gi. Dzī voklī dzī vo pats saimnieks, viņ u sauc Michalis, viņ š mū s iekā rtoja, ierā dī ja istabu. Tiesa, viņ a runā tikai grieķ u valodā , bet mū su meitene viesnī cas gide Dž ū lija mums palī dzē ja. Kā du dienu mē s atstā jā m atslē gas istabā . Un durvis aizcirtā s, viņ i uzrakstī ja mū su meitenei, viņ a atskrē ja, pateica Mihailim, problē ma uzreiz tika atrisinā ta.
Dzī vokļ i ir ē rti, gludeklis, fē ns, ja nepiecieš ams, jebkurā laikā varat jautā t reģ istratū rā . Ir wi-fi, darbojas labi, var pat lejupielā dē t filmas. Reģ istrē joties samaksā jā m nodokli par izmitinā š anu, š eit ir lē ti, tikai 0.5 eiro par nakti par numuru. Par kondicionieri maksā ja 6 eiro dienā , bet neņ ē mā m, jū nija sā kumā nebija tik karsts. Saimnieks ir draudzī gs, viņ am ir suns, viņ a ir laipna, draudzī ga un sirsnī ga.
Pati istaba ir vienkā rš a, mums bija viesistaba ar virtuvī ti un vienvietī gu gultu un vē l viena guļ amistaba ar divā m vienvietī gā m gultā m. Mē beles labas. Virtuvē ir mazs ledusskapis, plī ts ar 2 degļ iem, tē jkanna un nepiecieš amie trauki lī dz minimumam, bet ar to pilnī gi pietika. Numurus katru otro dienu uzkopj draudzī ga sieviete Andž ela.
Lielveikals atrodas 100 metru attā lumā , jū ra ir arī.100 metru attā lumā , jū s varat staigā t lī dz nelielai baznī cai ciematā . Tiesa, š eit var palikt garlaicī gi ilgu laiku, ir vē rts doties apceļ ot uz daž ā dā m salas vietā m. Autobusu pietura atrodas 3 minū š u attā lumā no viesnī cas. Netā lu atrodas arī zemnieku veikals, kurā var iegā dā ties svaigu gaļ u, sierus un gardu vī nu. Tur viņ i paņ ē ma ē dienu un gatavoja paš i.
Ar atpū tu esam apmierinā ti, kā jau mums, atpū ta apartamentos ir diezgan izdevī gs un ē rts atpū tas veids. Paldies Michaelisam par viesmī lī bu.
аватар marinasavilova85
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Maijā atpū tā mies Michele Marie ar vī ru un bē rnu. Mazie mā jī gi apartamenti ciematā Agia Pelagia. Ir daž i mī nusi, bet kopumā viss ir kā rtī bā . Ciemats atrodas 20-30 minū š u brauciena attā lumā no Heraklionas, diezgan tuvu pilsē tai. … Tomēr ▾ Maijā atpū tā mies Michele Marie ar vī ru un bē rnu.
Mazie mā jī gi apartamenti ciematā Agia Pelagia.
Ir daž i mī nusi, bet kopumā viss ir kā rtī bā . Ciemats atrodas 20-30 minū š u brauciena attā lumā no Heraklionas, diezgan tuvu pilsē tai. Jū s varat nokļ ū t ar taksometru, sabiedrisko transportu vai automaš ī nu (ī rē tu, ko, starp citu, arī izdarī jā m mē s, bet par to vē lā k).
Istaba, kurā bijā m apmetuš ies, bija diezgan ē rta, par cenu, kā du braucā m ekskursijā , viss mums bija piemē rots. Internets bija bez maksas, bet par kondicionieri istabā maksā ja 5 eiro dienā , bet mē s to neizmantojā m, jo ​ ​ nebija tik karsts.
Ē dā m tavernā s jū ras krastā , un mū suprā t labā kā krodziņ š ir EDEM, ļ oti jauki vadī tā ji, garš ī gi mā jā s gatavoti ē dieni.
Pludmale smilš aina, ļ oti ē rta, sauļ oš anā s krē sli tomē r ir maksas, bet mums bija parastie paklā ji, un principā mums bija labi. Pludmale atrodas 3-5 minū š u gā jiena attā lumā no dzī vokļ iem. Blakus ir arī lielveikals, ir arī aptieka, apmē ram 7 minū š u gā jienā .
Attiecī bā uz ekskursiju programmā m un automaš ī nu nomu viņ i ņ ē ma no viesnī cas ceļ vež a, lai izvairī tos no problē mā m ar ielu aģ entū rā m. Noī rē jā m maš ī nu par 60 eiro, mehā niķ i uz divā m dienā m. Bet mē s ripojā m tā , ka nebija spē ka, labā nozī mē ) Apskatī jā m salu, kalnus, olī vu birzis un daž ā dus ciematus. Visvairā k mū s iekaroja Margarī tes ciems, kas ir ļ oti interesants un krā sains, labi attī stī ta mā la amatniecī ba un keramika.
No ekskursiju programmā m paņ ē mā m Santorini salu un Zeva alu.
Visiem patika! Brī niš ķ ī gi ceļ vež i, dziļ š paklanī š anā s Sofijai un Vladimiram par brī niš ķ ī gi pavadī to laiku.
Runā jot par mī nusiem, par kuriem es runā ju iepriekš , ciemats nav paredzē ts jauniem puiš iem, nebū s kur tusē t vai doties uz diskotē ku, tī ri ģ imeniskas un relaksē još as brī vdienas. Lai nokļ ū tu Heraklionā ar regulā ro transportu, jums jā zina autobusu grafiks un Agia Pelagia pieturu atraš anā s vieta. Proti, blakus viesnī cai Capsis ir pietura un kursē autobusi 8:30 un 9:30, tie ir vienī gie, kas mums ir zinā mi, un, lai atgrieztos, arī ir tikai divi reisi 14:30 un 22:00...tas nepavisam nav ē rti, un tā pē c ī rē jā m maš ī nu.
Ar atpū tu esam apmierinā ti, lai gan laikapstā kļ i mū s nedaudz pievī la, bet sanā ca sauļ oties, iesaku apartamentus taupī t un ģ imenē m ar bē rniem.
аватар shishovaks
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s ar vī ru bijā m vienī gie viesi viesnī cā . no 8. lī dz 18. oktobrim, sē j. uz kluso sezonu. Mū s sagaidī ja ļ oti jauka sieviete, kura pat ne vā rda nesaprata angliski. Viņ a nezinā ja arī vā rdu wi-fi (Tā pē c nevarē jā m izmantot tieš saistes tulkotā ju no grieķ u valodas (man par istabu bija tikai viens iespaids: Tī rs, nu, principā var pā rnakš ņ ot. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru bijā m vienī gie viesi viesnī cā . no 8. lī dz 18. oktobrim, sē j. uz kluso sezonu. Mū s sagaidī ja ļ oti jauka sieviete, kura pat ne vā rda nesaprata angliski. Viņ a nezinā ja arī vā rdu wi-fi (Tā pē c nevarē jā m izmantot tieš saistes tulkotā ju no grieķ u valodas (man par istabu bija tikai viens iespaids: Tī rs, nu, principā var pā rnakš ņ ot. Tas arī viss. Viesnī cā nav personā la, tikai uzkopš ana Nav reģ istratū ras, tas ir, ja jums ir kā di jautā jumi, gaidiet, lai vismaz kā ds parā dī tos. Un š is kā ds: smaidoš a sieviete, kas nesaprot ne vā rda angliski un ir arī vī rietis Michalis, principā ar kuru arī ir diezgan grū ti Bija 20 minū tes notecinā t ū deni, lai vairā k vai mazā k sasildī tos, normā lu segu nedeva, lai gan prasī jā m (naktī nā cā s salst) , nu, gulta, protams, acī mredzot bija no akmens) Ī sā k sakot, mē s nakš ņ ojā m š ajā istabā.5 dienas no 10, braucā m ar maš ī nu uz daž ā dā m salas vietā m un nakš ņ ojā m citā s viesnī cā s, jo Agia Pelagia ciems atrodas tā lu no "civilizā cijas". Es pieš ķ irš u viesnī cai stabilus 5 no 10, tikai tā pē c, ka tā ir budž eta cena un mums izmaksā ļ oti lē ti)
аватар Nadiia_19
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā pavadī jā m 8 brī niš ķ ī gas dienas. Kopumā viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Viesnī ca nav pirmajā lī nijā , bet ļ oti tuvu jū rai, uz klusas ielas, kas bruģ ē ta ar flī zē m. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā pavadī jā m 8 brī niš ķ ī gas dienas. Kopumā viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Viesnī ca nav pirmajā lī nijā , bet ļ oti tuvu jū rai, uz klusas ielas, kas bruģ ē ta ar flī zē m. Mums bija istaba otrajā stā vā , diezgan plaš a, jo. logi pavē rā s uz abā m pusē m - kondicionieri mums nevajadzē ja (maksā ja 7 eiro diennaktī ). Ja aizver logus, tad pat paš ā karstumā telpa paliek vē sa biezo akmens sienu dē ļ . Wi-fi bija tikai virtuvē (mums pietiekami labs, neskatī jā mies filmas online, nelejupielā dē jā m lielus failus), bezmaksas, piemē ram, seifs, iztī rī ts, mainī ts veļ a utt.
Kopumā viss atbilst aprakstam, nekā du nepatī kamu pā rsteigumu nebija. Jā , duš a maza (bija gatavas! ), bet vienmē r bija karsts ū dens, saimnieks draudzī gs, labprā t atsaucas uz visiem lū gumiem, ar komunikā ciju problē mu nebija.
Vienī gais negatī vais, iespē jams, ir ļ oti vecā s mē beles mū su istabas virtuvē (citā s telpā s nebija), tomē r mē s bijā m tam gatavi. Ja tā , es š eit atgrieztos vē lreiz.
аватар Anutkaaaa
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki! 2018. gada augustā atpū tā mies Michele Marie Apartment Krē tā . Ļ oti vē lamies dalī ties iespaidos par profesionā ļ u, kuri organizē mū su atvaļ inā jumu, labi koordinē to darbu! Paldies visiem Mouzenides travel darbiniekiem, sā kot no aģ entes Svetlanas lī dz brī niš ķ ī gajai viesnī cas gides Yulechka meitenei! Par visu kā rtī bā . … Tomēr ▾ Sveiki! 2018. gada augustā atpū tā mies Michele Marie Apartment Krē tā . Ļ oti vē lamies dalī ties iespaidos par profesionā ļ u, kuri organizē mū su atvaļ inā jumu, labi koordinē to darbu! Paldies visiem Mouzenides travel darbiniekiem, sā kot no aģ entes Svetlanas lī dz brī niš ķ ī gajai viesnī cas gides Yulechka meitenei! Par visu kā rtī bā . Š ogad ar š o kompā niju pirmo reizi lidojā m uz Grieķ iju, lai gan par to esam dzirdē juš i jau sen. Saņ ē mu ļ oti labu piedā vā jumu. Aviopā rvadā tā js Elinair, lai arī č arterreiss, arī atstā ja savus iespaidus: lidmaš ī nas labas, stjuartes skaistas, uz klā ja piedā vā ja vī nu. Skaistums! Un tieš ais lidojums no Pē terburgas tieš i uz Krē tu, krā š ņ s. Pē c lidojuma pienā ca laiks autobusam, ļ oti raiti mū s izrā dī ja, palī dzē ja ar koferiem. Izrā dī jā s, ka lī dz mū su viesnī cai ir tikai 30 minū š u brauciens, tā atrodas Agia Pelagia ciematā , tieš i blakus Krē tas galvaspilsē tai Heraklionai.
Kad ieradā mies, mū s sagaidī ja mū su Jū lija, brī niš ķ ī ga meitene, viņ a mū s aizveda uz viesnī cu (mū s izsē dinā ja stā vlaukumā minū tes gā jiena attā lumā no viesnī cas, jo lielais autobuss š aurajā s ieliņ ā s nevar apgriezties). Viņ i mū s iekā rtoja uzreiz, mums nebija jā gaida - tas ir viesnī cas pluss, jo ir patī kami atpū sties uzreiz pē c lidojuma. Par paš u viesnī cu es teikš u uzreiz: tie ir aparā ti. Zinā jā m, kur ejam, ka nebū s bufetes, baseina utt. , bet mums vienkā rš i vajadzē ja tā du mierī gu atpū tu. Par istabu: mums bija istaba ar balkonu, no kura paveras skats uz ceļ u, š eit nav lielas satiksmes, tā pē c neviens satiksmes troksnis mū s netraucē ja. Balkonā divi krē sli, galds, patī kami pasē dē t vakarā . Pati istaba diezgan plaš a, baltas sienas, uz tā m bildes. Mē s rezervē jā m istabu ar divguļ amo gultu, kas mums bija tieš i tā da. Veļ a tī ra, dvieļ i arī . Istabā ir arī virtuvī te, sapratā m, ka lī dzi jā ņ em liels nazis ē diena pagatavoš anai.
Kā viņ i mums paskaidroja, š eit nevar likt lielus naž us, tikai mazus. Tā tad, iespē jams, tas jums noderē s. Istabā nebija fē na, bet mē s to prasī jā m, un mums tas nekavē joties tika nodroš inā ts. Pā rē jā s mē beles ir vienkā rš as: naktsgaldiņ i, skapis, krē sli, galds, atzveltnes krē sls. Nav izcila stila, bet ļ oti ē rti. Vannas istaba ir vienkā rš a, galvenais, lai tā ir tī ra un viss ir kā rtī bā . No svē tku sā kuma lī dz beigā m nekas neplū da. Duš a ir ē rta, aizkars biezs, nekas nav noplū dis uz grī das. Protams, lī dzi jā ņ em visi š ampū ni, ž elejas utt. Š eit tas nav paredzē ts, tie ir aparā ti. Seifs š eit tiek nodroš inā ts bez maksas, bet gaisa kondicionē tā js ir maksas, 7 eiro. Mū s par to brī dinā ja, domā jā m, ka nevajadzē s, bet kļ ū dī jā mies, karstums lika to iegā dā ties. Mū s no pludmales š ķ ī ra neliela taciņ a, kā das trī s minū tes un jau bijā m klā t. Mums teica, ka pludmale ir tuvu, bet mē s nedomā jā m, ka tā ir tik tuvu! Tieš ā m trī s minū tes un jau jū ra.
Pludmale Agia Pelagia ir diezgan gara, salī dzinot ar daž ā m Krē tas pludmalē m, kurā s esam bijuš i. Daļ a smilš aina, daļ a ar oļ iem, mols, sauļ oš anā s krē sli, lietussargi, krodziņ i, viss ir aprī kots. Sauļ oš anā s krē sli un lietussargi par maksu, kā vienmē r Grieķ ijā , bet uz paklā jiņ iem bijā m diezgan ē rti. Sauļ oš anā s krē sli maksā.2 eiro, lietussargs 3. Viss, kas attiecas

Paš u ciematu var raksturot trī s vā rdos: krodziņ i, veikali, viesnī cas. Viss kluss, mierī gs, vieta tieš ā m paredzē ta atpū tai. Lai gan bijā m Krē tā , devā mies divā s ekskursijā s, Jū lija mums ļ oti interesanti stā stī ja, un mē s nevarē jā m pretoties. Mē s devā mies ceļ ojumā uz Balos lī ci – trī s jū ru skū pstu, un Cretan Evening – vakara ceļ ojumu, kurā dejojā m, dziedā jā m un ē dā m gardus vietē jos Krē tas ē dienus. Esam ļ oti apmierinā ti ar atpū tu, viss harmoniski, skaidri, jauki cilvē ki un tikai pozitī vas emocijas. Vē lreiz paldies!
аватар kozelkova.o
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas klusā Agia Pelagia ciematā , netā lu no Krē tas galvaspilsē tas Heraklionas. Viss nepiecieš amais bija pa rokai: 2 minū š u gā jiens lī dz jū rai, kā arī veikali, daž ā das kafejnī cas, kuru piekrastē ir daudz, lī dz lidostai tikai pusstunda, kas arī ir liels pluss. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas klusā Agia Pelagia ciematā , netā lu no Krē tas galvaspilsē tas Heraklionas. Viss nepiecieš amais bija pa rokai: 2 minū š u gā jiens lī dz jū rai, kā arī veikali, daž ā das kafejnī cas, kuru piekrastē ir daudz, lī dz lidostai tikai pusstunda, kas arī ir liels pluss. Ļ oti labi, ka ciems ir diezgan dzī vs, bet ar mē ru. Lī dz rī tam nav ballī š u un kliegš anas, var mierī gi gulē t.
Kas attiecas uz dzī vokļ iem, tad viss ir vienkā rš s un mā jī gs. Ir viss, kas nepiecieš ams dzī voš anai)) Mē s gatavojā m vairā kas reizes, bet tam ir visi apstā kļ i (plī ts, trauki, galda piederumi un pat 2 veikali pie rokas: gaļ a un parasts mazs lielveikals).
Ī paš s paldies istabenē m. Istaba vienmē r bija tī ra un kā rtī ga.
Viesnī cā biež i varē ja redzē t saimnieku, kurš diemž ē l nerunā angliski, tikai grieķ u valodā , bet tas mums netraucē ja vienam otru saprast : )
Ekonomisks un ļ oti ē rts variants atpū tai Krē tā !
аватар margo110889
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atvaļ inā jumu pavadī ju Krē tā , nelielā mā jī gā Agia Pelagia ciematā . Es lieliski atpū tos, sen nebiju tik daudz gulē jis kā š eit. Lidoja perfekti, ceļ š lī dz dzī voklim aizņ em apmē ram 40 minū tes, kas mani ļ oti iepriecinā ja. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumu pavadī ju Krē tā , nelielā mā jī gā Agia Pelagia ciematā . Es lieliski atpū tos, sen nebiju tik daudz gulē jis kā š eit. Lidoja perfekti, ceļ š lī dz dzī voklim aizņ em apmē ram 40 minū tes, kas mani ļ oti iepriecinā ja. Dzī vokļ i ir pieticī gi, bet ē rti mē belē ti, ē rtai atpū tai pieejams viss: gulta, skapis, virtuvī te (mini ledusskapis, tē jkanna, plī ts, nepiecieš amie trauki), TV, kondicionieris un seifs par papildus samaksu. Istabas svaigas, tī ras, vienmē r viss tiek mainī ts laicī gi, attiecī bā uz gultas veļ u un dvieļ iem. Dzī voju pirmajā stā vā pagalmā , man bija personī gais galds ar krē sliem, vakarā ļ oti labi iziet pasē dē t, jo ir tā ds gaiss, prieks. Droš ī bas ziņ ā es pirmo reizi uztraucos, ka bez restē m, nu, velti, kā izrā dī jā s, ka š eit ir droš i. Uz logiem, starp citu, ir papildus koka logi, uz izbraukš anas laiku var aizvē rt. Un naktī es atvē ru stikla logus, un aiztaisī ju koka logus, tur ir caurumi, lai gaiss varē tu iekļ ū t, ļ oti labi. Dzī vokļ os ir bezmaksas internets, ā trums tieš ā m nav ļ oti ā trs, vislabā k bija strā dā t blakus reģ istratū rai. Saimniece Marija ir patī kama viesmī lī ga sieviete, uzmanī ga pret viesiem. Dzī vokļ i man izmaksā ja lē ti, jā , protams, tie neatrodas jū ras krastā , bet kaut kur kā dus 200 metrus no jū ras, pludmale ir brī niš ķ ī ga, smilš aina, ū dens tī rs, tī rs. Pludmalē ir daudz kafejnī cu un veikalu, kur var nobaudī t daudz ko gardu. Ciemats ir ļ oti mierī gs, bez trokš ņ a naktī , izmē rī tai atpū tai, ko vajag un lē ti.
аватар globusangelina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies ar vī ru un bē rnu Michele Marie apartamentos, nesen atgriezā mies. Pā rē jais bija brī niš ķ ī gs. Neliela viesnī ca relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m. Patika, ka nebija trokš ņ ainu kaimiņ u un bija vē l vairā kas ģ imenes ar bē rniem, kas ietekmē ja cieņ pilno attieksmi vienam pret otru. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar vī ru un bē rnu Michele Marie apartamentos, nesen atgriezā mies. Pā rē jais bija brī niš ķ ī gs.
Neliela viesnī ca relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m. Patika, ka nebija trokš ņ ainu kaimiņ u un bija vē l vairā kas ģ imenes ar bē rniem, kas ietekmē ja cieņ pilno attieksmi vienam pret otru. Viesnī ca ir ļ oti mā jī ga, un vienī gais nav ē rti, personā ls nerunā krieviski, bet š im nolū kam mums bija viesnī cas gide Kristī na, kas palī dzē ja ar viņ u sazinā ties.
Mū su istaba atradā s otrajā stā vā ar balkonu, kurā mums patika sē dē t vakarā . Skats, protams, nebija uz jū ru, bet bija patī kami skatī ties uz vakara ciematu. Istaba ļ oti ē rta, ir kur apgriezties, tī ra un gaiš a. Fē ns tiek nodroš inā ts pē c pieprasī juma un ir pilnī gi bez maksas.
Apkā rt ir daudz suvenī ru veikalu un lielveikalu ar atš ķ irī gu izvē li, un vē l viens liels viesnī cas pluss ir tas, ka pietura uz Heraklionas pilsē tu ir ļ oti tuvu, autobuss maksā tikai 3.80 un nav jā tē rē nauda par taksometru. .
Un, protams, milzī gs pluss ir tas, ka jū ra ir ļ oti tuvu ar smalkā m smiltī m. Ja jums ir mazs bē rns, š ī ir lieliska dzī vokļ u izvē le jums, kas nemaksā s daudz.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Небольшие апартаменты в нескольких шагах от песчаного пляжа. Просторные номера с кухней. В легкой доступности расположены магазины, таверны, бары и кафе. Состоит из двухэтажного здания. Подойдет для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Курортный поселок Агия Пелагия (100 м от центра), в 20 км от международного аэропорта «Никос Казандзакис» г. Ираклион.
Pludmales apraksts Пляж в 100 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

За 2 минуты можно прогуляться до магазинов, таверн и баров.

  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Напротив комплекса расположена археологическая достопримечательность.
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
Telpu apraksts

Всего 12 номеров в 2-этажном здании.

Istabās

Оборудованная кухня (электрическая плитка с 2-мя глазками, эл. чайник, посуда), кондиционер (за доплату), телевизор, сейф (бесплатно), душевая, фен (по запросу, на рецепции), мини-холодильник, балкон/терраса. Уборка номеров через день, смена полотенец каждые 2 дня, смена белья каждый 4-й день.

Adrese Neofitou Pedioti, Агия-Пелагия, 71500, Греция
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.