Lyttos Beach Hotel 4*– Atsauksmes

11
Novērtējums 7.210
№56 viesnīcas reitingā Herakliona
7.4 Numurs
7.5 apkalpošana
6.9 Tīrība
7.6 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Lyttos Beach atšķiras no citām viesnīcām uz salas. Tas atrodas tikai 5 km attālumā no pilsētas, un to ieskauj plaši, krāsaini dārzi. Kūrortviesnīca Lyttos Beach atrodas Anissaras ciematā, tieši pie Zilā karoga pludmalē. Viesnīcu ieskauj 60,7 hektārus liels dārzs ar vairāk nekā 500 palmām un ziedošiem augiem. Uzcelta 1982. gadā, pēdējo reizi renovēta 2017. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota gan ekskursijām, gan biznesa braucieniem. Rajons Anissaras ir lieliska izvēle ceļotājiem, kuriem interesē jūrmala, pludmales un atpūšanās.Vairāk →
аватар TimenUA
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jā mies no tū risma aģ entū ras sniegtā saraksta atbilstoš i savā m vē lmē m. Vispā r man patika viss, sā kot no maziem mī nusiem - ē diens amatierei (bija apnikusi) un vecs televizors istabā . Mū su istaba bija diezgan plaš a un ē rta. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies no tū risma aģ entū ras sniegtā saraksta atbilstoš i savā m vē lmē m.
Vispā r man patika viss, sā kot no maziem mī nusiem - ē diens amatierei (bija apnikusi) un vecs televizors istabā .
Mū su istaba bija diezgan plaš a un ē rta.
Ē dieni: garš a - amatierim, apkalpoš ana restorā nā - super.
Man patika teritorija tā dā ziņ ā , ka viss ir tuvu un pā rdomā ts...
Restorā ni un ē kas atrodas ē rtā vietā , tualetes ir pietiekami daudz! , netā lu no pludmales ir pā rģ ē rbš anā s vietas un duš as ā rpus telpā m, kas izrā dī jā s ļ oti ē rti (mums bija vē ls lidojums).
Slaidi bē rniem un pieauguš ajiem, jautra animā cija. . .
Lieliska smilš aina pludmale ar zemū dens grē du uz sā niem (kur ir zivis, krabji un pat jū ras ež i).
аватар Nadya2013
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Par pā rē jo samaksā ja lielu naudu, bet tas nav tā vē rts! Mē s ar vī ru ļ oti saindē jā mies š ajā viesnī cā , nekur citur neē dā m. . Viņ a bē rnu 1.5 gadus baroja tikai istabā ar bē rnu pā rtiku no Krievijas un mā tes pienu, tā pē c ar viņ u viss ir kā rtī bā . … Tomēr ▾ Par pā rē jo samaksā ja lielu naudu, bet tas nav tā vē rts! Mē s ar vī ru ļ oti saindē jā mies š ajā viesnī cā , nekur citur neē dā m. . Viņ a bē rnu 1.5 gadus baroja tikai istabā ar bē rnu pā rtiku no Krievijas un mā tes pienu, tā pē c ar viņ u viss ir kā rtī bā . Mana mā te, kas baro bē rnu ar krū ti, vē ma 3 dienas. Mē s ar vī ru pieņ emam, ka tas bija ū dens un dzē rienu dē ļ no dzesē tā ja, tiem bija dī vaina smarž a un garš a. Es teicu reģ istratū rā darbiniekiem, lai viņ i pā rbauda ierī ci, bet viņ i smejoties teica, ka mē s ar viņ iem neesam saindē ti. Vē l viens milzī gs mī nuss, mū su draugi, kamē r viņ i vakariņ oja, tika aplaupī ti istabā , lai gan tā bija slē gta! Un atkal neviens neuztraucā s to izdomā t....Tagad par pakalpojumu. Viņ iem ir viena apkopē ja, kas uzkopj daudzas istabas un dara to ļ oti lē ni. No 9:00 lī dz 14:00 viņ a nā k, kad tas viņ ai patī k. Pie mums biež i pulksten 2 pē cpusdienā un nā ca tī rī t. . . galu galā , ja negribi dzī vot dubļ os, ej uz sauli, ja ir mazi bē rni, kuriem pa dienu jā guļ . . ej arī tur......Vē l viena drausmī ga animā cija! gandrī z pilnī bā vā cu valodā! ! ! turklā t bē rnu klubā , kas atrodas š ajā viesnī cā , ir bē rnu iedalī jums tautī bā s! Vā cu bē rni aizņ em vairā kas skaistas istabas ar zā lienu un milzī gu skaitu rotaļ lietu, bet krievu un ukraiņ u bē rni - pie tualetes mazā istabā ! Ja mē ģ inā siet ierasties ar savu bē rnu uz vā cu animā cijas nodaļ u, lai uzlē ktu uz batuta vai paspē lē tos ar rotaļ lietu, jums visos iespē jamos veidos tiks lū gts doties prom! Piezī me mammā m! Krē tā ir ļ oti slikta bē rnu pā rtikas izvē le! Bijā m uz vairā kiem lielveikaliem Hersonisā un Heraklionā , tur ir tikai Nestle. . kas ne visiem bē rniem patī k, tā pē c ņ emiet lī dzi savu bē rnu pā rtiku! kas attiecas uz bē rnu galdiņ u viesnī cā , tad bē rnu nebaroju, pabaroja viens pā ris, tā ds pats kā mū su 1.5 gadī gais bē rns. . viņ š beidzā s ar drudzi, vemš anu un caureju! !
аватар zzannai
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba diena visiem! Vakar vakarā atgriezā mies no Krē tas, atpū tā mies viesnī cā "Lyttos Beach". Š o viesnī cu varu ieteikt visiem, kas nevē las doties tā lu no Heraklionas lidostas. Ļ oti cienī gs č etrinieks! Ē diens brī niš ķ ī gs - katru dienu brokastī s tikko ceptas mazā s bulciņ as, pankū kas, pankū kas, omletes, musli pā rslas, olu kulteni un desu sieri, putras un jogurtus ar piedevā m. … Tomēr ▾ Laba diena visiem!
Vakar vakarā atgriezā mies no Krē tas, atpū tā mies viesnī cā "Lyttos Beach". Š o viesnī cu varu ieteikt visiem, kas nevē las doties tā lu no Heraklionas lidostas. Ļ oti cienī gs č etrinieks!
Ē diens brī niš ķ ī gs - katru dienu brokastī s tikko ceptas mazā s bulciņ as, pankū kas, pankū kas, omletes, musli pā rslas, olu kulteni un desu sieri, putras un jogurtus ar piedevā m. Kafija-kakao-kapuč ī no no automā tiem, tē ja (maisiņ i vai olu krē ms), piena-augļ u kokteiļ i (smoosies) katru otro dienu svaigi spiesta apelsī nu sula.
Pusdienas - daž ā da gaļ a (cū kgaļ a, liellopa gaļ a, vista, jē ra gaļ a, tī tara gaļ a, pī le pat bija) gan sautē ta, gan grilē ta, divu veidu zivis, garnē jumam sezonas dā rzeņ i, cienī tā jiem frī kartupeļ i un rī si, un sautē ti dā rzeņ i, un salā ti ar majonē ze. Pusdienā s un vakariņ ā s pudelē s pildī ts baltvī ns, roze, sarkanvī ns, alus. Saldumi (gandrī z kā turku) - kū kas, ž elejas, konditorejas izstrā dā jumi. No augļ iem - arbū zs, melone, greipfrū ts, apelsī ns, banā ns, aprikoze, ā bols.
Vakariņ as vienmē r ir tematiskas – itā ļ u (makaroni), Vidusjū ras (jū ras veltes), latino (paella), aziā tu (suš i), grieķ u (musaka) utt. Pusdienā s un vakariņ ā s var doties uz tavernu jū ras krastā , iepriekš pierakstī ties krodziņ ā , vietu mazā k nekā restorā nā .
Ē dienu kvalitā te viesnī cā teicama, apkalpoš ana labā lī menī . Baseina bā rā no pulksten 11 lī dz 17 svaigas trī s veidu picas, saldē jums (5 š ķ irnes) un bezalkoholiskie dzē rieni – paš apkalpoš anā s, ņ em, cik gribi.
Labas kvalitā tes alkohols. Mē s neņ ē mā m vietē jo, mans vī rs dzē ra Ballantines viskiju, es paņ ē mu martini vai sauso š ampanieti, mani draugi dzē ra metaxa un dzē ra kokteiļ us - visi ir dzī vi un veseli.
Viss par ē dienu, tagad par viesnī cu - teritorija š ika, liela un kopta. Bē rniem (mums ir divi 11 un 5 gadi) ir lielisks rotaļ u laukums un peldbaseins ar trī s brī niš ķ ī giem slidkalniņ iem (pie baseiniem un izejas vietā no slī dkalniņ iem no 10 lī dz 18 dež urē glā bē ji). Jaunā kiem zemesriekstiem ir baseins ar maziem slidkalniņ iem. Ē kas ir divstā vu-trī sstā vu ar terasē m, ir moskī tu tī kli. Televī zijā ir divi Krievijas kanā li - ziņ as un RTR planē ta. Minibā rs ir tukš s. Mē s nopirkā m ū dens pakas Hersonisā . Viesnī cā ir neliels tirgus ar visu nepiecieš amo.
Istabas tiek tī rī tas katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti, kā vē laties - izmetiet uz grī das - mainiet, nemetiet, atstā jiet to paš u. Veļ a tiek mainī ta ik pē c trim dienā m.
Nedaudz par pludmali. . . Pludmale privā ta (Krē tā izrā dī jā s retums), saulessargi, sauļ oš anā s krē sli un dvieļ i - bez maksas (kaimiņ u viesnī cā s divi sauļ oš anā s krē sli un lietussargs - 6 eiro). Pati pludmale smilš aina, bet ieeja jū rā ar akmeņ iem. Pa labi no mola gā jā m peldē ties, tur var iet bez speciā liem apaviem, pa kreisi no mola nevar vienkā rš i iekā pt, vajag speciā las č ī bas, daudz akmeņ u un ež us akmeņ os. Divas nedē ļ as divas reizes bija vē tra, izkā rā s sarkans karogs un nebija iespē jams peldē t. Pludmalē dež urē glā bē js.
Tā lā k par animā ciju - bija dī vaini, ka ar viesnī cas iedzī votā ju skaitu krieviski runā još ie pilsoņ i, 60% animā cijas ir paredzē tas vā cieš iem. Paš u animatoru vidū nav neviena krievvalodī ga – vā cieš i, itā ļ i, polis un holandiete. Miniklubā ir divas moldā vu meitenes, kuras runā krieviski. Vakara š ovi - 100% amatieru, bet puiš i ļ oti cenš as.
Par interneta pieejamī bu - numuriņ os, kā tas ir novietots viesnī cas mā jaslapā , nav WIFI tī kla. Internets ir pieejams reģ istratū rā , pievilkš anas bā rā (pie baseina) un piano bā rā (pie restorā na), piekļ uves kods karā jas reģ istratū rā .
Par ekskursijā m - gida pavadī š ana, protams, ir ļ oti dā rga, ir iespē ja no viesnī cas iet pa promenā di pa kreisi un doties ekskursijā s par 30-40% lē tā k, bet grieķ u vai angļ u valodā . Nož ē lojā m, ka nepaņ ē mā m no viņ iem Santorini un Gramvusu, tas bū tu ļ oti izdevī gi - gandrī z 200 eiro ietaupī jums uz 2 pieauguš ajiem un 2 bē rniem. Pusdienas lielajā s ekskursijā s nav iekļ autas cenā (nav Turcija !! ! ), maltī te č etriem ir 35 - 50 eiro (pilna maltī te). Noī rē jā m arī auto uz trim dienā m (paņ ē mā m no mū su gida pā rstā vja, bet var lē tā k noī rē t no ielas, ietaupot 50-100 eiro vismaz). Paņ ē mā m Pezhulka 307 (80 eiro dienā ) - paš i apskatī jā m Knosas pili, Zeva alu, Lassithi plato un Agios Nikolaos. Devā mies uz Maliju, Heraklionu un Hersonisu. Uz Hersonisu var nokļ ū t ar taksi (zvans no reģ istratū ras - 8 eiro vienā virzienā ).
Atvainojiet, apskats izrā dī jā s ļ oti garš , bet detalizē ts. . . Kopumā mums ļ oti patika gan Krē ta, gan viesnī ca. Viesnī cu iesaku ģ imenē m ar bē rniem, viesnī cā ir daudz bē rnu.
Priecī gus svē tkus visiem!
Закат над морем, променад отеля Lyttos Beach Парковка перед отелем Санторини Грамвуса Кносский дворец Плато Лассити Озеро в Агиос Николаос
аватар NatikG
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca, brī vdienas, vieta, valsts, ē dieni, cilvē ki. Grieķ ija ir paradī ze cilvē kiem ar normā lā m cerī bā m un atbilstoš ā m prasī bā m. Ar Turciju nesalī dzinā t. Krē ta ir brī vdienas, kurā s varat apvienot atvaļ inā jumu viesnī cā un pludmalē ar neatkarī giem ceļ ojumiem pa salu. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, brī vdienas, vieta, valsts, ē dieni, cilvē ki. Grieķ ija ir paradī ze cilvē kiem ar normā lā m cerī bā m un atbilstoš ā m prasī bā m. Ar Turciju nesalī dzinā t. Krē ta ir brī vdienas, kurā s varat apvienot atvaļ inā jumu viesnī cā un pludmalē ar neatkarī giem ceļ ojumiem pa salu. Un tas ir brī nums. Pati viesnī ca ir lieliska. Teritorija kompakta, skaista, pā rdomā ta. Ē diens ir daudzveidī gs un ļ oti veselī gs. Pludmalē vietas pietiek visiem. Numuri ir ē rti. Laba santehnika. Ikdienas tī rī š ana. Sports, bezmaksas bezvadu interneta pieslē gums. Ū dens slidkalniņ i! atseviš ķ s baseins bē rniem un bē rnu ū dens slidkalniņ i! Bē rnu programma un viesnī cas vispā rē jais fokuss uz ģ imenē m ar bē rniem padara uzturē š anos š eit ē rtu jauniem pā riem un vecā ka gadagā juma cilvē kiem. No mī nusiem: skaļ a mū zika vakaros tuvē jā viesnī cā , lidmaš ī nu nolaiš anā s (visas lidmaš ī nas, kas ielido Krē tā.2 nedē ļ u laikā )), vē jš (un lai saka, ka nepaveicā s, bet, spriež ot pē c atsauksmē m, tā tur vienmē r ir vē jš...) , pelnutrauki restorā nos.
аватар dimatonya
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Vakar atgriezā mies no Grieķ ijas, bet gribam atgriezties. Brī niš ķ ī gs klimats, skaista, tī ra jū ra. Ļ oti patika viesnī ca. Brī niš ķ ī ga virtuve, svaigas sulas brokastī s katru otro dienu, vī ns neierobež otā daudzumā , zivis, gaļ a: cū kgaļ a, liellopa gaļ a, jē ra gaļ a. … Tomēr ▾ Vakar atgriezā mies no Grieķ ijas, bet gribam atgriezties. Brī niš ķ ī gs klimats, skaista, tī ra jū ra. Ļ oti patika viesnī ca. Brī niš ķ ī ga virtuve, svaigas sulas brokastī s katru otro dienu, vī ns neierobež otā daudzumā , zivis, gaļ a: cū kgaļ a, liellopa gaļ a, jē ra gaļ a. vistas, tī tara. Blakus bā ram pica no 11-17 un saldē jums. Jū s nevarat atņ emt bē rnus. Bā rs pie baseina. Pā rsteidzoš i draudzī gi puiš i. smaidi visas dienas garumā . Dzē rieni tiek pasniegti tī rā veidā pē c pieprasī juma. Pludmalē ir smiltis, ieeja jū rā laba tikai pie pontona, bet apbrī nojami mī ksts un dzidrs ū dens. Mums nepaveicā s, jū ra 5 dienas bija vē traina, ū dens auksts. No 15:00 var izmantot pirti. Slī dkalniņ i pie baseina pieauguš ajiem un bē rniem. Spa draudzī gas krieviski runā još as meitenes. Kas nepatika? Pirmā ir ū dens pudele tikai ieraš anā s brī dī . Pē c tam iegā dā jieties vai valkā jiet no bā ra tasī tē s. ja viss iekļ auts, ū denim telpā jā bū t obligā ti un pastā vī gi. Lai gan istabā ir tē jkanna. Istabas uzkopš ana ir š ausmī ga. 2 nedē ļ as tika mainī ta gulta ar skandā lu, lai gan citā s ē kā s viņ i nesū dzē jā s. Restorā nā ir nemazgā ti trauki, galdi slikti noslaucī ti, viesmī lis kā miegainas muš as. Grī das netiek mazgā tas ne istabā s, ne gaiteņ os, ne pie bā ra. Animā cija ir ļ oti vā ja gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Iesaku viesnī cai uzaicinā t animatoru komandu, kas strā dā ja Turcijā . Bē rni izceļ as pē c tautī bas, daž i runā krieviski, citi runā angliski. bē rniem jā mā cā s komunikā cija, valodas, cieņ a pret citiem. Lai gan rotaļ u laukumā bija viena vecmā miņ a, kura mazdē lam mā cī ja nesazinā ties ar "mē ness" ukraiņ iem. Kā pē c jū s, "gudrie krievi" braucat uz tā m viesnī cā m, kur atpū š as ukraiņ i?
Gribu teikt par tū roperatora pā rstā vi Svetu, kura teica, ka par viesnī cas noteikumiem var izlasī t angļ u-vā cu ceļ vedī . un sazinieties ar viņ u tikai par ekskursijā m. Atpū tā mies 3 ģ imenes. Noī rē jā m Vito busiņ u un par 180 eiro kopā ar benzī nu apbraukā jā m Postrovu, apvienojā m 4 ekskursijas vienā . Satikā m arī brī niš ķ ī gus cilvē kus no Ļ vovas, Drohobič as, Harkovas, Sanktpē terburgas, Francijas. Svē tki izdevā s. Grieķ ijā atgriezī simies vē lreiz.
аватар Papitoslavito
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba, klusa viesnī ca relaksē još ai atpū tai ar bē rniem. Braucā m kopā , bez bē rniem, uz izlū koš anu, kā saka....Viss atbilst viesnī cas aprakstam, ļ oti patika jū ra, laba ieeja ū denī . Ē diens ir normā ls, mums personī gi vairā k nevajag (neesam rijē ji). … Tomēr ▾ Laba, klusa viesnī ca relaksē još ai atpū tai ar bē rniem. Braucā m kopā , bez bē rniem, uz izlū koš anu, kā saka....Viss atbilst viesnī cas aprakstam, ļ oti patika jū ra, laba ieeja ū denī . Ē diens ir normā ls, mums personī gi vairā k nevajag (neesam rijē ji). Neiesaku š o viesnī cu romantiskai atpū tai, jo, piemē ram, vakariņ ā s pie jums mierī gi apsē dī sies pā ris vā cieš u, jo viņ iem NAV galdiņ u izņ emot 8 cilvē kiem ! ! ! Istaba ir lieliska, bet mums bija "suite" numurs ar skatu uz jū ru, skaistu terasi. . .
аватар vladimirtomilo
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tā bija pirmā reize Krē tā . Gribē jā m uz Horvā tiju, bet neapstiprinā jā s neviena viesnī ca, un termiņ i gā ja uz beigā m, tā pē c izvē lē jā mies Krē tu. . Lyttos izvē lē jā mies tā s pludmales dē ļ . … Tomēr ▾ Tā bija pirmā reize Krē tā . Gribē jā m uz Horvā tiju, bet neapstiprinā jā s neviena viesnī ca, un termiņ i gā ja uz beigā m, tā pē c izvē lē jā mies Krē tu. . Lyttos izvē lē jā mies tā s pludmales dē ļ . . 300 metri . . tī ri, tī ri labi. 6 eiro par a. sauļ oš anā s krē sls.
Kopumā Analispi Lyttos ir visgreznā kā . . Blakus viesnī ca arī ir laba, bet tā s pludmale ir netī ra. Un ceļ š iet tieš i zem teritorijas. .
Man patika tas, ka viņ i apmetā s uzreiz, un viņ i iedeva istabu ar skatu uz jū ru, nevis uz dā rzu, kā mē s maksā jā m. Numuri ir normā li, tī ri, nesen izremontē ti. Seifs, TV, viss darbojas. Man nepatika matrač i. . Ļ oti grū ti. Bet poza kā karavī ram) Bet varbū t kā dam patī k uz tā diem gulē t) Tī ra katru dienu. Dī vainā kais, ka nepaņ ē ma dzeramnaudu. Š os nelaimī gos 2 eiro liekam pa visu istabu: gan gultā , gan televizorā . . neņ em. .
Tagad par ē dienu. Ē dami, daž reiz pat garš ī gi. Tur ir daudz gaļ as, zivju, daž ā di sieri. . pusdienā s un vakariņ ā s patika olī vas un pudelē s pildī ts vī ns. . Apbrī nojami maz augļ u. . Ā boli, bumbieri, reizē m persiki. . Jā un garš o skā bi. . Neizprotamā kais un kaitinoš s moments bija 8 mi lokā lie galdi . . Nu kā pē c tas ir ? ? Kas to izdomā ja ? ? Kā pē c romantisku vakariņ u vietā bijā m spiesti sē dē t kā studentu kafejnī cā un atvainoties tā diem kā mē s, kas vē las pavadī t vakaru romantiski pie vī na pudeles. Pieņ emt galdiņ u varē ja tikai paš ā vakariņ u sā kumā , un arī tad nav fakts, ka ar tevi neviens nesē dē s . . Skumjas . . Sā kā m iet vakariņ ā s uz pilsē tu. . Lai gan kā pē c tad visi ? ?
Starp citu, blakus viesnī cai atrodas Zorbas krogs, blakus vecs BMW motocikls.
Izbraucā m 2 ekskursijas. . Zeva ala un Santorini . . Ala nav saspringta. Starp citu, ekskursijā s var nopirkt olī veļ ļ u, cenas ir tā das paš as kā visur citur, tas ir pā rbaudī ts)) Un vī ns ir maz dā rgi. .
Santorini. . Tā ir atseviš ķ a dziesma. Skaistas, ainavas, melnas pludmales, vulkā ns. . Bet nogurdinoš i. . Un jā iet uz 2dienā m. Jo skriet pē c gida un skatī ties uz visu š o nepasaulī go skaistumu ir zaimoš ana. . Tu var iet pats bez problē mā m . . Nož ē loju, ka viņ i to nedarī ja. Superjet biļ ete aptuveni 80 eiro. .
Noī rē jā m auto. Peugeot 308. Devā mies uz Angelos Nikolos un Heraklion. Apskatī jā m Knosas pili, Heraklionas centru, tad devā mies uz Spinalongu un ezeru, kurā peldē jā s Dievi . . Uzpildī ja degvielu par 24 eiro. . Vē l palicis))
Vispā r man patika Krē ta, bet reiz patika š ī vieta. . Vairā k nebrauksim atpakaļ nogarš ot moussaka Zorbasā )))
Вид на вулкан Санторини Санторини Территория Lyttos Пляж в Lyttos Хорсониссос Пещера Зевса
аватар alena555
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tos ar savu vī ru un divus gadus veco bē rnu no 2012. gada 13. jū lija lī dz 22. jū lijam. Viesnī ca ir ļ oti populā ra mū su atpū tnieku vidū , un ne velti. Tas ir gandrī z ideā ls ģ imenē m ar bē rniem. No plusiem: - brī niš ķ ī gs rotaļ u laukums ar š ū polē m, slidkalniņ iem, gumiju. … Tomēr ▾ Atpū tos ar savu vī ru un divus gadus veco bē rnu no 2012. gada 13. jū lija lī dz 22. jū lijam. Viesnī ca ir ļ oti populā ra mū su atpū tnieku vidū , un ne velti. Tas ir gandrī z ideā ls ģ imenē m ar bē rniem. No plusiem:
- brī niš ķ ī gs rotaļ u laukums ar š ū polē m, slidkalniņ iem, gumiju.
- bē rnu baseins ar mini akvaparku
- pludmale - smiltis, pret krā sni pa labi no mola ir laba ieeja, sekls, plī ts slā pē viļ ņ us, tā ds bē rnu baseins - lieliski, jū ra silta.
- restorā nā vienmē r var atrast ko ē damu bē rniem - biezeni, zupu, jogurtu, vā rī tus dā rzeņ us, zivis, olu kulteni brokastī s, var izvē lē ties arī kaut ko gaļ as, paņ ē mu lī dzi ā trā s pā rslas - nederē ja.
- visur ir uzbrauktuves, nebija problē mu staigā t ar ratiem (ko nevar teikt par š ikajiem pieciniekiem kaimiņ os, rampas vispā r nav, visa teritorija vairā kos lī meņ os, daudz pakā pienu)
- pā ris reizes bijā m uz miniklubu, bē rns spē lē jā s ar rotaļ lietā m, t. sk. vā cu istabā - neviens neko neteica, piedā vā ja zī mē t, tā pē c atsauksmē s aprakstī tā situā cija mū s neskā ra.
- dod ratus, podus, istabā ir elektriskā tē jkanna - man nebija jā ņ em lī dzi, arī pluss.
Tagad sī kā k, kā pē c ir "gandrī z" ideā ls, t. i. kas nepatika:
- rotaļ u laukums saulē , pa dienu slī dkalniņ i uzkarst (starp citu, tie nez kā pē c nemaz nav slideni), virsma ir vienkā rš i karsta, skaidrs, ka zā le vai smiltis tur nevar bū t pē c definī cijas , jo netā lu no baseina, tā pē c tur pastaigā jā mies tikai pē c vakariņ ā m
- bē rnu baseinā ū dens ir vē ss lī dz pusdienā m, lī dz sasilst saulē , lai gan pieauguš o baseins ir apsildā ms.
- ļ oti karsts un smacī gs miniklubā
- nebija animā cijas bē rniem, nebija pietiekami daudz priekš nesumu, bē rnu diskotē kas.
- augļ us izkaisa jau paš ā vakariņ u sā kumā (vī nogas, banā ni, nektarī ni) un vairs nenes, tikai ā bolus, bumbierus, neglī tos apelsī nus, kivi, arbū zus un melones arī ā tri sadala, bet vismaz atnes vairā k, tev jā skatā s.
- cukurota - salda rī su piena putra, to noteikti bē rniem nedosiet.
Un tā vispā r
1. Ievietots pā ris minū tē s, paspē jā m tikai iedzert sulu un aizpildī t anketas, mums iedeva istabas atslē gu. Istaba ir maza, bet ar lielisku skatu uz jū ru, lai gan mē s maksā jā m par Garden View. Mē beles normā las, televizors tieš ā m vecs, bet neieslē dzā m, santehnika vā cu. Pieticī ga istaba, bet viss darbojā s, nekas nesaplī sa, gultas veļ a laba, pludmales dvieļ us var mainī t vismaz vairā kas reizes dienā . Pirms vakariņ ā m tī rī ja, vienmē r mū su prombū tnē , kā rtī gu tī rī š anu nevaru nosaukt, daudzi atpū tnieki ž ē lojā s, bet varbū t mums ar istabeni paveicā s, mū s daudzmaz normā li iztī rī ja (zem gultā m un naktsgaldiņ iem nerā pā s - nepā rbaudī ju)
2. Man patika ē diens, vienmē r bija zivis, vairā ku veidu gaļ a - viss bija garš ī gi, bija pā ris reizes ē dieni no astoņ kā jiem, mī dijā m, pat gliemež iem. No rī tiem bija ne tikai sojas desas, bet arī speķ is. Fresh ir bezmaksas, trī s kafijas automā ti, man nepatika vī ns, vī rs apstiprinā ja alu, gribē tos, lai konditorejas izstrā dā jumi, protams, bū tu daudzveidī gā ki. Bija rindas, bet mē s sā kā m ierasties agri uz brokastī m un pusdienā m, 10 minū tes pirms paredzē tā sā kuma un uz vakariņ ā m 40 minū tes pirms. lī dz galam - rindas nebija, sē dē ja paš i, tikai 2 reizes piesē dā s pie mums.
3. Jū ra 10 dienas bija mierī ga 1 reizi, pā ris dienas bija nelieli viļ ņ i, pā rē jā laikā karā jā s sarkans karogs. Bet jū ra ir ļ oti silta un tī ra, lai gan nā kamreiz izvē lē simies viesnī cu lī cī vai lī cī , neesmu viļ ņ u cienī tā js (izņ emot apbrī not)
4. Teritorija ir iegremdē ta zaļ umos un ziedos, salī dzinot ar blakus esoš ajā m viesnī cā m, tā tad tas ir tikai parks pie mums. Un, lai gan viesnī cas teritorija ir liela, viss ir kompakts un pā rdomā ti izvietots, viss ir blakus - restorā ns, baseini, rotaļ u laukums un pludmale.
5. Viesnī cā ī rē jā m maš ī nu no Maryan, bijā m ā rkā rtī gi neapmierinā ti ar viņ u apkalpoš anu, ja kā dam interesē , rakstī š u vairā k komentā ros
Secinā jums: viesnī ca ir lieliska par naudu, ļ oti iesaku ģ imenē m ar bē rniem, jaunieš iem un pā riem, tur var bū t garlaicī gi, ja kā ds vē las greznī bu - izvē lieties luksusa pieciniekus, š eit nav patosa, bet ir komforts, laba apkalpoš ana un visi apstā kļ i bē rniem.
No salas palika vislabā kie iespaidi, vienī gais, kas mani aizē noja, bija lidojums no Heraklionas, tā da lē na, neorganizē ta reģ istrē š anā s, tā das rindas nekur citur nebiju redzē jusi.
аватар afv2012
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca super, trī s reizes bija Krē tā un Grieķ ijā , ir ar ko salī dzinā t. 4+ gludeklis. Ē diens un apkalpoš ana normā la. Vienī gais mī nuss ir uzkopš ana (bet viņ i teica, ka nepaveicā s ar istabeni, ļ oti lē ni un nokļ uva mū su istabā lī dz 13-00. … Tomēr ▾ Viesnī ca super, trī s reizes bija Krē tā un Grieķ ijā , ir ar ko salī dzinā t. 4+ gludeklis. Ē diens un apkalpoš ana normā la. Vienī gais mī nuss ir uzkopš ana (bet viņ i teica, ka nepaveicā s ar istabeni, ļ oti lē ni un nokļ uva mū su istabā lī dz 13-00. ) Man ar viņ u bija “saruna”, bet tas izdevā s katru otro reizi (lai gan eiro tika atstā ts kā nā kas). Vē l viens mī nuss ir ieeja jū rā , pludmale ir liela, bet parasta ieeja ir 20 metri. (Es nezinu, kam nepietika sauļ oš anā s krē slu (mums bija tikai š ahta !!!! ! ) un viņ i mums nezaga kameras. ) Ir ļ oti labs SPA un atpū tas zona (nav trakojuma). bē rni, jo nav Coca-Cola) viesnī ca ir laba, iesaku aiziet (vē l nav lopiņ u). Un arī animā cija ir ļ oti slikta (viesnī ca bija paredzē ta slinkiem vā cieš iem), bet tas ir laika jautā jums, ka mē s paš i sarī kojā m vakarā diskotē ku, jo mū zika ir laba. (Doņ ecka)
аватар tanya-79
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š eit ir daž as viesnī cas fotogrā fijas, kuras jū s neredzē siet tikai viesnī cas aprakstā . … Tomēr ▾ Š eit ir daž as viesnī cas fotogrā fijas, kuras jū s neredzē siet tikai viesnī cas aprakstā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums alinkarepinets
Man ļoti vajag, lūdzu !!!!!!!!!!!!!!! Būšu pateicīga
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Lyttos Beach не похож ни на один другой отель острова. Он находится всего в 5 км от города, утопает в просторных, ярких садах. Курортный отель Lyttos Beach расположен в деревне Аниссарас, прямо на пляже, отмеченном наградой «Голубой флаг». Отель окружен садом площадью 60,7 га, в котором растут более 500 пальм и цветущих растений. Построен в 1982 году, последняя реновация была проведена в 2017 году. Отель отлично подойдет как для экскурсионных, так и для деловых поездок. Аниссарас — отличный выбор, если вам интересны морское побережье, пляж и релаксация.

Atrašanās vieta Отель Lyttos Beach Пляж находится в 20 км от аэропорта Ираклиона и всего в 5 км от центра города Херсониссос и критского уникального 18-луночного гольф-поля.
Pludmales apraksts Аниссарас – необыкновенно красивое критское побережье с чистым морем и песчаными ухоженными пляжами. Район Аниссарас находится всего в двух километрах к западу от города Херсониссос. Практически каждый из участков побережья Аниссарас подходит для купания, так как пляжи, практически все идеально ухожены.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В Главном ресторане с открытой кухней сервируется разнообразный «шведский стол» с блюдами региональной, традиционной и интернациональной кухни. Для детей составлено специальное меню. В современной таверне Zorbas с романтической приморской атмосферой предлагается «шведский стол» и обслуживание по меню. Также на территории курортного отеля работают 4 бара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Спортивные удобства включают поле для мини-футбола, поле для гольфа типа «Пар-3» и баскетбольную площадку. Дети весело проведут время в детском бассейне и клубе. В амфитеатре курортного отеля Lyttos Beach проводят дневные активные мероприятия и вечерние развлекательные шоу. За дополнительную плату предоставляются услуги спа-центра. Помимо этого, гости могут бесплатно посещать тренажерный зал и сауну. Для любителей более энергичного отдыха организован прокат велосипедов (за дополнительную плату). 22 теннисных корта
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
Telpu apraksts

В отеле предлагается размещение в 349 просторных номерах с французскими окнами, из которых открывается вид на море или сад.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese GR – 70014 Hersonissos, Crete, Greece
Tālruņi: Tel: + 30 28970 29050
Fax: + 30 28970 29555
Tīmekļa vietne: Lyttos Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в гольф (платно), баскетбол. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.