Litsa Efi 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.710
9.8 Numurs
9.8 apkalpošana
9.8 Tīrība
8.9 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas rosīgajā Stalidas kūrortpilsētā, 2 km attālumā no Hersonisas. Veikali, bāri un restorāni atrodas pastaigas attālumā. Atvērts 1979. gadā, pēdējo reizi renovēts 2009. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Julia_Melodia
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies 27.08-01.09. 2021, ekskursija 2 personā m sanā ca 310 €. ATRAŠ ANĀ S VIETA: pa vidu starp Mali un Stalidu, apmē ram 2.5 km lī dz Malijas centram, apmē ram 15 minū tes lī dz jū rai laba plaš ā pludmalē , nav lieli veikali paralē lā ielā , autobusa pietura tieš i pie viesnī cas, kas ir ļ oti ē rti, jo. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 27.08-01.09. 2021, ekskursija 2 personā m sanā ca 310 €.
ATRAŠ ANĀ S VIETA: pa vidu starp Mali un Stalidu, apmē ram 2.5 km lī dz Malijas centram, apmē ram 15 minū tes lī dz jū rai laba plaš ā pludmalē , nav lieli veikali paralē lā ielā , autobusa pietura tieš i pie viesnī cas, kas ir ļ oti ē rti, jo. ikdienā lietots transports
ISTABA: mums bija liels 2 istabu komplekts, ar 4 gultā m, tē jkannu, plī ti, ledusskapi, tosteri un daudziem daž ā diem virtuves piederumiem.
Gaisa kondicionē tā js ir maksas, televizoru nevarē ja ieslē gt, Wi-Fi ne vienmē r darbojā s
Veļ a balta, tī ra, iztī rī ta, dvieļ i mainī ti. Daž reiz nebija karstā ū dens.
Jū s labi dzirdat savus kaimiņ us.
Ī PAŠ NIEKA un viņ as mamma: jauki, pieklā jī gi cilvē ki un jauks suns.
man patika viss)
аватар tihiy
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki visiem. Katram savs, bet ja izvē laties ekonomisko tū ri, tad š ī viesnī ca ir lieliska, man patika viss sā kot no numuriņ u ē rtī bā m lī dz saimnieku viesmī lī bai Bija pā rsteigts jau no pirmajā m ieraš anā s minū tē m, kā mī lestī ba nezinot krievu valodu cenš as saprast un izpildī t Jū su vē lmes. … Tomēr ▾ Sveiki visiem. Katram savs, bet ja izvē laties ekonomisko tū ri, tad š ī viesnī ca ir lieliska, man patika viss sā kot no numuriņ u ē rtī bā m lī dz saimnieku viesmī lī bai
Bija pā rsteigts jau no pirmajā m ieraš anā s minū tē m, kā
mī lestī ba
nezinot krievu valodu cenš as saprast un izpildī t Jū su vē lmes. Viesmī lī gi pret Jums izturē sies
delikateses vai konditorejas izstrā dā jumi.
Jū ra nav tā lu, pa ceļ am ir daudz toveru un suvenī ru veikaliņ u.
Kopumā nokļ ū t lī dz jū rai nav grū ti.
Ierodoties, piedā vā jiet visu veidu ekskursijas
, izbraucieni, pa salu. Bet tā ir personī ga lieta, vari iznomā t motorolleri vai auto patstā vī gi un apceļ ot salu pats.
Arī droš i vien viena no svarī gā kajā m lietā m. Istaba lieliski pieņ em Wi-Fi.
Esmu apmierinā ta ar visu. !! !
pē c 25.06 atkal gribu uz to paš u viesnī cu....
Lai visiem labas brī vdienas! ! !
аватар suncat25
Jū nija pirmajā nedē ļ ā atpū tos kopā ar vī ru Krē tā . AK Yamal no Krasnodaras lidoja 2 stundas un 20 minū tes, par lidojumu sū dzī bu nebija. Viesnī ca atrodas 30 minū š u brauciena attā lumā no Heraklionas lidostas Stalidas kū rortciemā (starp Hersonisu un Maliju), augš ē jā ielā . … Tomēr ▾ Jū nija pirmajā nedē ļ ā atpū tos kopā ar vī ru Krē tā . AK Yamal no Krasnodaras lidoja 2 stundas un 20 minū tes, par lidojumu sū dzī bu nebija.
Viesnī ca atrodas 30 minū š u brauciena attā lumā no Heraklionas lidostas Stalidas kū rortciemā (starp Hersonisu un Maliju), augš ē jā ielā . Sā kotnē ji samaksā jā m par studijas istabu, bet pē c ieraš anā s tikā m iekā rtoti lieliskā.2 istabu dzī voklī.4 personā m. Guļ amistabā pusotra gulta, 2 naktsgaldiņ i, tualetes galdiņ š , krē sls un spogulis, citā istabā.2 vienvietī gas gultas, naktsgaldiņ š , tualetes galdiņ š , spogulis, virtuvī te ar nepiecieš amo. trauku komplekts, virtuves galds ar diviem krē sliem, elektriskā tē jkanna, ledusskapis, 2 degļ u elektriskā plī ts; TV, seifs, kondicionieris un fē ns par maksu. Koridorā liels funkcionā ls skapis ar trempelē m, plauktiem un atvilktnē m, tualetē duš a bez aizkara (vienmē r bija siltais ū dens), tualetes pods, izlietne un spogulis, ņ emiet lī dzi tualetes piederumus. No abā m istabā m ir izeja uz balkonu, kur ir galds, plastmasas krē sli un veļ as ž ā vē tā js. Ir neliels peldbaseins, kas, pateicoties paš am tū risma sezonas sā kumam, bija pilnī bā mū su rī cī bā . No dzī vajā m radī bā m lielā skaitā bija manī ti tikai odi.
Viesnī cā dzī vo saimniece (runā nedaudz angliski), viņ as vecā kā mā te (runā tikai grieķ u valodā ) un jauks balts suns vā rdā Ira. Cilvē ki ir viesmī lī gi un draudzī gi. Viesnī ca ir piemē rota cilvē kiem, kuri dod priekš roku relaksē još ā m brī vdienā m. Jaunieš iem tur bū s garlaicī gi, viņ i labā k brauc uz Maliju vai Hersonisu, kur ir daudz bā ru, klubu un diskotē ku.
Tuvā kā pludmale atrodas 800 m no viesnī cas, jums jā iet vai nu pa kreisi lī dz tuvā kajai pazemes ejai, tad lī dz luksoforam un pa labi saskaņ ā ar zī mi Stalida, vai arī pa labi no viesnī cas uz tuvā ko. pazemes eja (apmē ram 300 m), tad pa kreisi lī dz tuvā kajai viesnī cai (manuprā t , Kyriakos apartments), atveriet vā rtus (tie nav aizslē gti) un dodieties lejā pa š ī s viesnī cas teritoriju uz pludmales ielu, kur atrodas daudz tavernu, restorā nu, veikalu un pieeja pludmalei. Visas paš valdī bas pludmales, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas, mē s tos neizmantojā m, nopirkā m lielo lietussargu par 7.50 eiro un sauļ ojā mies zem tā . Vislabā kā , mū suprā t, plaš ā smilš u pludmale atrodas gandrī z sasniedzot arheoloģ isko izrakumu vietu Malijā .
Noī rē jā m arī skrejriteni 50 kubikmetru par 12 eiro diennaktī , tam A kategorija nav nepiecieš ama, braukā jā m pa tuvē jiem ciemiem un pludmalē m.
Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, dienā + 28 + 30 grā di, vakarā vē ss, ū dens jū rā ap + 22C.
Man patika Krē ta, lai gan tā nav tik zaļ a kā Korfu, no tā s paveras arī skaisti skati no kalniem un lieliskas smilš u pludmales.
вид с горы на залив Malia Bay пляж в Малии ближайший к отелю пляж в Сталиде (закат) вид с балкона вид на Сталиду пляж в Малии пляж в Малии Ира:)


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в оживленном курортном местечке Сталида, в 2 км от г. Херсониссос. В нескольких шагах находятся магазины бары и рестораны. Открыт в 1979 году, последний ремонт проводился в 2009 году. Отель подойдет для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в 31 км от аэропорта г. Ираклион.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж в 600 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa  FREE 
Telpu apraksts

Отель предлагает гостям 15 комфортабельных номеров: Studio и Apartment.

Istabās

балкон/терраса, холодильник, кухонные принадлежности, кондиционер, сейф.

  • vanna/duša
  • droši $
  • gaisa kondicionieris $
  • virtuve / virtuvīte
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Pavlou Mela St, Stalis 700 07, Греция
Tālruņi: +30 2897 03 12 11
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.