Klio Apart Hotel 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 7.810
№39 viesnīcas reitingā Herakliona
8.8 Numurs
8.8 apkalpošana
9.2 Tīrība
8.6 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Gouves kūrortpilsētā, Krētas centrālajā daļā. Uzcelta 1987. gadā. Rekonstrukcijas gads: 2007. Viesnīca ir ideāli piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар naumovserg
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ogad atpū tā mies brī niš ķ ī gajā viesnī cā Clio Apart Krē tas salā , Grieķ ijā . Viesnī ca atrodas 10 km attā lumā no lidostas, tikai 15-20 minū tes ar autobusu. Gouves ir kluss rajons, mazs ciemats, kurā nav nekā cita, izņ emot tū ristu mā jas un veikalus, kafejnī cas. … Tomēr ▾ Š ogad atpū tā mies brī niš ķ ī gajā viesnī cā Clio Apart Krē tas salā , Grieķ ijā . Viesnī ca atrodas 10 km attā lumā no lidostas, tikai 15-20 minū tes ar autobusu. Gouves ir kluss rajons, mazs ciemats, kurā nav nekā cita, izņ emot tū ristu mā jas un veikalus, kafejnī cas. Pati viesnī ca ir ļ oti klusa. Animā cijas nav, atpū tnieku kontingents pā rsvarā ir ģ imenes.
Vē los atzī mē t darbinieku atsaucī bu. Ieradā mies agri no rī ta un 9 no rī ta jau bijā m pie viesnī cas. Mū s sagaidī ja, izrā dī ja, pateica, ka varam doties paē st brokastis un tad atstā t mantas, pā rģ ē rbties speciā lā istabā un gaidī t, kad istaba bū s gatava. Reģ istrē š anā s ir oficiā li pulksten 13:00, bet mē s bijā m iekā rtojuš ies pulksten 11. Kas ir ļ oti jauki.
Viesnī ca ir vienkā rš a, bet tajā ir viss nepiecieš amais. Mū su istabā bija lieliska virtuvī te un plaš s balkons. Kā arī tē jkanna un viss tē jai un kafijai. Prieks par ziepju piederumiem.
Lī dz pludmalei ejiet 5-7 minū tes. Peldē jā mies pludmalē , kas bija uzreiz, bet lī cī neiegā jā m, jo ​ ​ tur ir ļ oti sekls.
Ē diens vienkā rš s, ē dienos nav liela daudzveidī ba, bet garš ī gs.
Personā ls ir brī niš ķ ī gs, ī paš i Ludmila nav slavē jama. Viesnī cā ir divi bā ri, sava autostā vvieta, zaļ ā zona, rotaļ u laukums, bē rnu istaba. Pā ri ar bē rniem jutā s ē rti. Es vē los pateikt lielu paldies par mū su svē tkiem. Man viss ļ oti patika.
аватар mprohorov84
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ne pirmo gadu ā rzemē s, š ogad nolē mā m doties uz Grieķ iju. Izvē le krita uz Krē tas salu, Gouves, viesnī cu Clio. Viens no milzī gajiem plusiem ir tas, ka mē s nekad tik ā tri lī dz viesnī cai netikā m. Mē s tur nokļ uvā m tikai 15 minū tē s. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ne pirmo gadu ā rzemē s, š ogad nolē mā m doties uz Grieķ iju. Izvē le krita uz Krē tas salu, Gouves, viesnī cu Clio. Viens no milzī gajiem plusiem ir tas, ka mē s nekad tik ā tri lī dz viesnī cai netikā m. Mē s tur nokļ uvā m tikai 15 minū tē s. Meitenē m pat nebija laika klausī ties pā rsū tī š anu, bet viņ a stā stī ja tik interesanti. Pē c ieraš anā s mū s sagaidī ja viesnī cas gids, kuru turē ja reģ istratū rā , kas bija slē gta. Viņ i mums paskaidroja, ka pē c 15:00 reģ istratū ra ir slē gta, ka jums jā sazinā s ar garo jaunekli Rimmi, kurš ir bā rā pē c 18:00. Tā pē c ļ oti labi, ka meitene mū s satika, zvanī ja Rimmi, visu iztulkoja un izstā stī ja. Mums iedeva istabiņ u, 7os varē jā m iet vakariņ ā s un oficiā lā norē ķ inā š anā s bija nā kamajā dienā . Katru dienu viesnī cā ir krieviski runā još a reģ istratū ra (izņ emot otrdienu). Viesnī ca ir ļ oti vienkā rš a. Viesnī cas vestibilā nav gaisa kondicionē š anas, tā pē c bija smacī gs.
Studijas telpas izskatī jā s mazas. Dzī vokļ i ir plaš i, tī ri un ē rti. Ar uzkopš anu problē mu nebija, viesnī ca bija tī ra. Ē diens labs, izvē le pietiekama, garš ī ga. Brokastī s desa, siers, olī vas, jogurts, konditorejas izstrā dā jumi, olas, daž reiz bekons, tomā ti, gurķ i. Pusdienā s un vakariņ ā s parā dā s gaļ a, dā rzeņ i, reizē m bija kā di picu vakari (3 picu veidi katrā ). Dzē rieni pat puspansijas sistē mā ir bez maksas. Bet tie, kas restorā na laikā ir bufetē . Alkoholiskie dzē rieni un bā rā viss par piemaksu. Starp citu, pē dē jā dienā mū s baroja gan ar brokastī m, gan vakariņ ā m (mums iedeva talonu ē dienam). Viesnī ca maza, nepretencioza, viesnī cā izcils personā ls, tuvu jū ra, un veikali, bezmaksas kondicionieris (jo bijā m no Mouzenī diem). Kopumā mums viss patika, nekā du sū dzī bu nav, personā ls vienkā rš i pasakains, tas kompensē jebkā dus viesnī cas trū kumus.
аватар yunusova.3
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mū su atvaļ inā jums pagā ja ģ imenes viesnī cā -dzī voklī Klio apart, liela ģ imene, seš i cilvē ki, no kuriem č etri ir bē rni. Mū su istaba atradā s galvenajā ē kā . Ģ imenes numurs, plaš s, ar virtuvi. … Tomēr ▾ Mū su atvaļ inā jums pagā ja ģ imenes viesnī cā -dzī voklī Klio apart, liela ģ imene, seš i cilvē ki, no kuriem č etri ir bē rni. Mū su istaba atradā s galvenajā ē kā . Ģ imenes numurs, plaš s, ar virtuvi. Istabā viss ir vienkā rš i, bez liekumiem, bet bija tī rs.
Paldies brī niš ķ ī gajai Ludmilai, kura strā dā reģ istratū rā . Š ī s meitenes darbu nevar nekomentē t: viss ir jū tī gs, skaidrs un ar dvē seli.
Ē diens arī ir kā rtī bā . Restorā ns mazs, pā ris reizes bija tā , ka bija jā gaida, kad galdiņ i bū s brī vi. Tā pē c vakariņ ot devā mies lī dz 20:00, kad lielā kā daļ a viesnī cas viesu jau bija paē duš i. Ē dienkarte nav slikta, mā jā s garš ī ga, izmē ģ inā jā m tradicionā lo virtuvi.
Uz vietas ir rotaļ u laukums, bet ne liels. Reti atpū tā mies pie baseina. Lī dz jū rai lē nā solī ar bē rniem tikā m 7-10 minū tē s. Ū dens ir brī niš ķ ī gs, dzidrs, bet viļ ņ i š eit bija pastā vī gi...mums tas ir mī nuss. Labi, ka pa labi gar krastmalu ir lagū nas pludmale, tur nav viļ ņ u, bet tur ir daudz cilvē ku.
Viesnī cā animā cijas nav, bet pā ris reizes bijā m uz citā m viesnī cā m, neviens, š ķ iet, nebija saš utis : )
Aizvedā m bē rnus uz programmu "bē rnu jautrī ba". Apmeklē jā m dinoparku, akvā riju un lietuvju, par ko mū su puiš i ir sajū smā . Viņ š un meistars paš i izgatavoja bronzas priekš metus. Super! Ieteicams bē rniem no 6 gadu vecuma! Nu mē s ar vī ru vienu vakaru atstā jā m savus jaunā kos vecā kā uzraudzī bā un devā mies uz Krē tas vakaru. Garš ī gs ē diens, vī ns, dzī vā mū zika, sirtaki - izklaidē jos ar vī ru pilnī bā .
Apskates ekskursijā s nedevā mies, bet, godī gi sakot, nož ē lojam, jo ​ ​ ī sti neizpē tī jā m salu, kas nozī mē , ka atgriezī simies vē l! Izsaku pateicī bu viesnī cas vadī bai un visam personā lam. Lai visiem brī niš ķ ī gas brī vdienas!
аватар evgesha.geka
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi ar ģ imeni nolē mā m apmeklē t Grieķ iju un bijā m pā rsteigti! Apbrī nojama valsts, kas ir pilna ar mī tiem un leģ endā m. Mū su izvē le krita uz Krē tas salu. Apmetā mies ģ imenes viesnī cā Klio Apart. Vienkā rš a, bet ļ oti ē rta viesnī ca. … Tomēr ▾ Pirmo reizi ar ģ imeni nolē mā m apmeklē t Grieķ iju un bijā m pā rsteigti! Apbrī nojama valsts, kas ir pilna ar mī tiem un leģ endā m. Mū su izvē le krita uz Krē tas salu. Apmetā mies ģ imenes viesnī cā Klio Apart. Vienkā rš a, bet ļ oti ē rta viesnī ca. Teritorija tī ra, viesnī ca uzraudzī ta, nekā lieka nav. Tā kā mums ir 2 dē li, nolē mā m doties ekskursijā "Lasiti-Zeva ala". Mē s bijā m apmierinā ti, tā pat kā mans vī rs un bē rni! Neticama ala, kas aprī kota ar kā pnē m un apgaismojumu. Bē rniem ir vietē jais "taksometrs" - ē zeļ i, ar kuriem var kā pt alā . Pē c tam devā mies uz ģ imenes keramikas darbnī cu. Tur mums stā stī ja par taisnī bas kausu un rā dī ja to darbī bā . Arī bē rni savā m rokā m izgatavoja mā la podu, ko ņ ē mā m kā piemiņ u no ceļ ojuma. Nopirku arī dabī go kosmē tiku uz olī veļ ļ as bā zes. Un tad pusdienojā m ekoparkā , š ī ir mū su marš ruta pē dē jā pietura. Tradicionā lie ē dieni un galda izcilī ba ir jē ra gaļ a, kas tiek pagatavota uz atklā tas ugunskura! Gaļ a vienkā rš i kū st mutē...Maniem dē liem ļ oti patika zoodā rzs š ajā parkā .
Vienā no dienā m nolē mā m apmeklē t arī Krē tas akvā riju un Dinoparku, kas atradā s netā lu no viesnī cas. Noteikti iesaku turp doties, ja esat kopā ar bē rniem! Dinoparkā ir redzami dabiska izmē ra dinozauri, kas pā rvietojas kā ī sti. Akvā rijā iepazinā mies ar Vidusjū ras baseina iemī tniekiem: haizivī m, zivī m, mī kstmieš iem, aļ ģ ē m.
Š is ceļ ojums uz visiem laikiem paliks mū su atmiņ ā , un Krē tā noteikti atgriezī simies vē l ne reizi!
аватар madden4
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki! Š oreiz vē lē jos padalī ties ar iespaidiem par atpū tu salā . Krē ta viesnī cā Klio Hotel Apartments. Atpū tā s no 3. lī dz 14. septembrim. Ļ aujiet man pateikt, man patika viss. Sā kš u ar lidojumu: no Maskavas lidojā m ar aviokompā niju Ellinair – viss bija kā rtī bā . … Tomēr ▾ Sveiki! Š oreiz vē lē jos padalī ties ar iespaidiem par atpū tu salā . Krē ta viesnī cā Klio Hotel Apartments. Atpū tā s no 3. lī dz 14. septembrim.

Ļ aujiet man pateikt, man patika viss. Sā kš u ar lidojumu: no Maskavas lidojā m ar aviokompā niju Ellinair – viss bija kā rtī bā . Izlidoš ana un ieraš anā s notiek pē c grafika, ļ oti draudzī gi stjuarti un garš ī gi ē dieni.

Ieradā mies no rī ta, ap 10:30, ierodoties mū s sagaidī ja mū su tū roperatora pā rstā vis un pē c tam mū s aizveda uz brokastī m. Tas tika ī stenots, kas mani pā rsteidza visvairā k. Gandrī z ar roku rā dī ja, kur un kas atrodas. Istabā ieč ekojā mies ap 12:30, tikko bija laiks paē st brokastis un pastaigā ties pa apkā rtni. Viesnī cas numuriņ i tieš ā m labi, ar pā rliecī bu varu teikt, ka cena atbilst kvalitā tei. Par to naudas summu, ko samaksā jā m par pā rē jo, neko neiespē jamu negaidī jā m, tač u viesnī ca tieš ā m ir ļ oti ē rta, tī ra, kopta un tur jū ties kā mā jā s.
Pludmale atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas, pludmale ir laba, smilš aina un ieeja, un pati pludmale, tač u jā ņ em vē rā , ka par sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem tur ir jā maksā papildus.

Ē diens viesnī cā ir ļ oti labs, varbū t nav liela ē dienu izvē le, bet tas, kas ir, ir ļ oti garš ī gs!

Reģ istratū rā strā dā arī krieviski runā još a meitene Ludmila, kura uzreiz atbildē ja uz visiem maniem lū gumiem un varē ja palī dzē t ar labu padomu. Uzņ ē muma pā rstā ves viesnī cā strā dā ja ļ oti profesionā li, arī ļ oti draudzī gas un uzmanī gas meitenes, par ko viņ ā m ī paš s paldies!

Noteikti atgriezī š os un ieteikš u saviem draugiem!
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Uz š o viesnī cu nonā cā m pavisam nejauš i. Lielā kajā daļ ā vietņ u š ī viesnī ca ir norā dī ta kā viesnī ca, kurai it kā ir 4 *. Teikš u no savas pieredzes, ka 2* š ai viesnī cai bū s pat daudz. Sā ksim ar pieņ emš anu. … Tomēr ▾ Uz š o viesnī cu nonā cā m pavisam nejauš i. Lielā kajā daļ ā vietņ u š ī viesnī ca ir norā dī ta kā viesnī ca, kurai it kā ir 4 *. Teikš u no savas pieredzes, ka 2* š ai viesnī cai bū s pat daudz. Sā ksim ar pieņ emš anu. Kad ieradā mies, konstatē jā m, ka mū s neviens nesagaida un reģ istratū rā neviena nebija. Kā vē lā k izrā dī jā s, reģ istratū ra parasti strā dā tikai 6 stundas dienā .
Telpā s ir vietē jie telefoni, bet tie nedarbojas. Arī galvenajā ē kā nedarbojas lifts. Istabā s ir vecas korpusa mē beles, visas gultas ir atseviš ķ as, veca ļ odzī ga santehnika, vecs kineskopisks TV, kurā ir 7 programmas un viss ir tikai grieķ u valodā . Daž ā s telpā s ir mitra smaka. Internets ir pieejams tikai vestibilā un ir ļ oti lē ns. Ē diens ir ļ oti vienmuļ š un nabadzī gs. Kredī tkartes netiek pieņ emtas. Terminā lim norē ķ iniem ar kredī tkarti jā iet uz tuvē jo veikalu. Visi maksā jumi notiek tikai skaidrā naudā un pastā vī gi nedod č ekus.
Viesnī cu darbinieki; apkopē jas, 2 bā rmeņ i, menedž eri es nevaru klusi runā t, viņ i bļ auj uz plauš ā m kā mež ā . utt.
Ej - tev bū s ž ē l.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Cienī jamie tū risti! ! ! esiet uzmanī gi izvē loties viesnī cu!!! ! Uzmanī gi izlasiet atsauksmes tieš saistē ! Un pā rbaudiet informā ciju! tū roperatori! ! Uzņ ē muma "Mouzenidis-Travel" darbinieki ir ļ oti negodī gi (viņ iem patī k pā rvē rtē t viesnī cu zvaigž ņ u skaitu). … Tomēr ▾ Cienī jamie tū risti! ! ! esiet uzmanī gi izvē loties viesnī cu!!! !
Uzmanī gi izlasiet atsauksmes tieš saistē !
Un pā rbaudiet informā ciju! tū roperatori! !
Uzņ ē muma "Mouzenidis-Travel" darbinieki ir ļ oti negodī gi (viņ iem patī k pā rvē rtē t viesnī cu zvaigž ņ u skaitu). Š ī viesnī ca tika pā rdota kā.4+, (informā cija, ka š ī viesnī ca ir 3+, tiek rū pī gi slē pta gan Krievijā , gan citu NVS valstu teritorijā ), lai gan tā nesasniedz pat 3 lī meņ a ziņ ā ! ! ! (daudz negatī vu atsauksmju no ā rvalstu tū ristiem, kuri sā kotnē ji izvē lē jā s š o viesnī cu kā.3+)
Ē diens arī atstā j daudz ko vē lē ties - viss ir sā lī ts un piparots, ļ oti biež i zivis un gaļ a tiek pasniegta novecojuš as, vakariņ ā s standarts: - skā bie arbū zi, kartupeļ i, rī si, trekna pā rcepta gaļ a un zivis (viss tiek vā rī ts tomā tu pastā vai taukos, kas sajaukti ar sviestu) , š ķ ī stoš ā kafija, pulvervī ns un tē jas maisiņ i, apelsī nu dzē riens (bez sulas! ) - tas ir viss vienkā rš ais ikdienas ē dienu saraksts, tā pē c visi ē d tavernā s. Ā trā ē dinā š ana atpū š as salī dzinā jumā ar "prasmi" no vietē jā "š efpavā ra"
Istabas tiek uzkoptas reizi trijā s dienā s, reizē m aizmirstot nomainī t dvieļ us! Viesnī cas darbinieki pastā vī gi vē ro tū ristus kā ieslodzī tos - ļ oti neē rta atmosfē ra.
Viesnī cas saimniece ir ļ oti neuzmanī ga pret viesiem – kamē r neizspiedī si, nekas netiks darī ts. Labas vakariņ as (viss iepriekš minē tais + gaļ a, bet grilē ti un svaigi augļ i) tiek pasniegtas tikai tad, ja ir tū risti no Rietumeiropas un pirmajā s tū ristu uzturē š anā s dienā s viesnī cā
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vakar atgriezā mies no Grieķ ijas! Lai lieliska atpū ta! Paņ ē mā m lē tā ko viesnī cu, bet tā izrā dī jā s tā lu no sliktā kā s. Istaba ļ oti pieklā jī ga, ir pat virtuvī te, ar 4 degļ u plī ti! ! ! Teritorija ir maza, bet ļ oti mā jī ga. … Tomēr ▾ Vakar atgriezā mies no Grieķ ijas! Lai lieliska atpū ta! Paņ ē mā m lē tā ko viesnī cu, bet tā izrā dī jā s tā lu no sliktā kā s. Istaba ļ oti pieklā jī ga, ir pat virtuvī te, ar 4 degļ u plī ti! ! ! Teritorija ir maza, bet ļ oti mā jī ga. Es atstā ju viesnī cu, un š eit ir restorā ni, bā ri, veikali. Lī dz jū rai apmē ram 10 minū tes ar kā jā m, kas nemaz netraucē ja. . . Nebaidieties rezervē t lē tas viesnī cas Grieķ ijā ! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā š ī gada maijā . Viss ir lieliski: cena, atraš anā s vieta, ē diens un apkalpoš ana. Atrodas Gouves ciematā , viss ir blakus: restorā ni, veikali, pludmale ir 250 metru attā lumā no viesnī cas, diezgan labiekā rtota, blakus pludmalē ir bā ri un grieķ u krodziņ i, ē dieni ļ oti garš ī gi. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā š ī gada maijā . Viss ir lieliski: cena, atraš anā s vieta, ē diens un apkalpoš ana. Atrodas Gouves ciematā , viss ir blakus: restorā ni, veikali, pludmale ir 250 metru attā lumā no viesnī cas, diezgan labiekā rtota, blakus pludmalē ir bā ri un grieķ u krodziņ i, ē dieni ļ oti garš ī gi. Istabas labas, gaisa kondicionē š ana maksā ja 40 eiro nedē ļ ā , bet mē s to neizmantojā m, jo. maijā atpū tā s un pa nakti bija pilnī gi ē rti bez viņ a, par seifu nedē ļ u iedeva 25. Viesnī ca ir lieliski piemē rota ekonomiskai un aktī vai atpū tai! Un cena š ajā gadī jumā ir daudz zemā ka par kvalitā ti!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Maijā man beidzot bija tā laime doties atvaļ inā jumā ar draugiem. Mū su studentu grupa izvē lē jā s lē tu viesnī cu Gouves ciematā - Klio Apart Hotel. Pieklā jī gi dzī vokļ i netā lu no pludmales. Mē s bijā m 5 cilvē ki. … Tomēr ▾ Maijā man beidzot bija tā laime doties atvaļ inā jumā ar draugiem. Mū su studentu grupa izvē lē jā s lē tu viesnī cu Gouves ciematā - Klio Apart Hotel. Pieklā jī gi dzī vokļ i netā lu no pludmales. Mē s bijā m 5 cilvē ki. Visi tika ievietoti vienā istabā - superior dzī voklī ar virtuvi. Istaba 5+. plaš s un tī rs. Dvieļ i tika mainī ti gandrī z katru dienu. Pludmale bija 250 metru attā lumā no viesnī cas. Tač u tas mums nesagā dā ja nekā das neē rtī bas. Kondicionieris viesnī cā bija par papildus samaksu (domā ju, ka 5-6 eiro dienā ). Mē s nemaksā jā m par gaisa kondicionē tā ju, jo maijā vē l bija auksts. Reģ istratū rā mums teica, ka no jū nija bū s karsts. Pā ris reizes bijā m uz Heraklionu. Autobusu pietura atrodas tieš i blakus viesnī cai. Mums viss patika - Krē tā atgrieztos vē lreiz. Es tomē r izdarī ju secinā jumu par sevi - Grieķ ijā varat droš i rezervē t 3 * viesnī cas. Pats galvenais, lai grieķ i ciena tī rī bu, tā pē c nedā rgā s viesnī cā s nekad nav sastopama dzī va radī ba, netī rumi, pelē jums, nepatī kamas smakas. Un arī mū su restorā nā viss bija tī rs un kā rtī gs. Ja es atkal doš os uz Grieķ iju, es nepā rmaksā š u naudu par dā rgā m viesnī cā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в курортном городе Гувес, в центральной части острова Крит. Построен в 1987 году. Год реконструкции: 2007. Отель идеально подойдёт для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta 1 км от центра Гувеса. 15 км от аэропорта. 700 м от ближайшей автобусной остановки.
Pludmales apraksts Пляж в 350 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В главном ресторане подают завтрак и ужин.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Один бильярдный стол можно найти в каждом баре. Кроме того, есть доступ к следующим спортивным сооружениям (в соседнем отеле): теннис, бильярд, мини-гольф и бадминтон, за дополнительную плату.
  • biljards
  • aerobika
Telpu apraksts

Всего 50 номеров: Studios GV (~23-25 кв.м), Apartments (~45-65 кв.м).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris $
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • mikroviļņu krāsns
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Kato Gouves, Post Code 70014, Heraklio, Crete, Hellas
Tālruņi: Tel: 0030 28970 41189, Fax: 0030 28970 41845
Tīmekļa vietne: Klio Apart Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.