Indigo Inn Hotel 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 6.310
5.1 Numurs
5.9 apkalpošana
5.7 Tīrība
7.6 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Indigo Inn Hersonissos atrodas netālu no Hersonisas centra, 100 metru attālumā no jūras. Tuvumā atrodas veikali, restorāni un bāri. Daži pakalpojumi ir pieejami māsas viesnīcā Silva Beach. Viesnīca nav piemērota viesiem ar īpašām vajadzībām. Viesnīca sastāv no galvenās ēkas (1990) un Anex ēkas (1995). Pēdējā renovācija tika veikta 2020. Koplietošanas zona ar Indigo Inn Casa. Iesakām atpūtai jauniešiem un pāriem.Vairāk →
аватар selezneva83
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ē rta viesnī cas atraš anā s vieta, gardas brokastis un vakariņ as - ī paš s paldies š efpavā ram, viss ir ļ oti garš ī gs, izvē le ir daudzveidī ga. Mums bija 2 stā vu istaba (man tā ī sti nepatika, vē lā k paskatī jos uz vienstā vu istabu - š ī man patī k labā k). … Tomēr ▾ Ē rta viesnī cas atraš anā s vieta, gardas brokastis un vakariņ as - ī paš s paldies š efpavā ram, viss ir ļ oti garš ī gs, izvē le ir daudzveidī ga. Mums bija 2 stā vu istaba (man tā ī sti nepatika, vē lā k paskatī jos uz vienstā vu istabu - š ī man patī k labā k). Atradā m nenormā lu karstumu, un kondicionieris izrā dī jā s par papildus maksu 5 eiro dienā (kaut kā palaidā m garā m) Biju ļ oti pā rsteigts, jo š ajā pilsē tiņ ā atpū š os jau 4. reizi un neesmu ar to esat saskā ries jau iepriekš - tā dē ļ , ja ē dat karstajā sezonā , pievē rsiet tam uzmanī bu.
Kopumā atraš anā s vieta laba, virtuve garš ī ga, vakarā patī kami pasē dē t ar ū denspī pi bā rā pie baseina. Personā ls ir draudzī gs, stilī gs viesnī ca ar daž ā du kategoriju numuriem.
аватар nastya_ivancova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ī viesnī ca ir piemē rota budž eta brī vdienā m. Istabas aprī kotas ar virtuvi un nepiecieš amo virtuves piederumu daudzumu. Ja logi ir vē rsti uz ielu, tad esiet gatavi tam, ka katru rī tu jū s pamodī sities no atkritumu maš ī nas skaņ as. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir piemē rota budž eta brī vdienā m. Istabas aprī kotas ar virtuvi un nepiecieš amo virtuves piederumu daudzumu. Ja logi ir vē rsti uz ielu, tad esiet gatavi tam, ka katru rī tu jū s pamodī sities no atkritumu maš ī nas skaņ as.
Reģ istratū rā jauneklis runā tikai angļ u un grieķ u valodā .
Numuros nav Wi-Fi, bet pie ieejas viesnī cā ir.
Patiesais mī nuss ir problē mas ar istabas uzkopš anu (septiņ u uzturē š anā s dienu laikā viņ i vienu reizi neuzkopa telpas, vienu reizi vannas istabā ) un ē diena vienmuļ ī bu. Var dzert alkoholu, bet izvē les nav. Iesaku dzert tikai ouzo, un viss pā rē jais garš o diezgan dī vaini. Personī gi man bija grē mas no vī na.
Plusi: Ariane apartamenti atrodas 5-7 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales, blakus ir lielveikals, kur var nopirkt ko ē damu un dzeramu, netā lu ir autobusa pietura.
аватар vyacheslav2
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es š obrī d esmu š ajā nož ē lojamajā viesnī cā . Lielā ku postu satiku tikai Krievijā Melnā s jū ras piekrastē . ! Jā , un vispā rē jais iespaids par Krē tu ir š ā ds - tā ir Melnā s jū ras Armē nijas-ž lobskas kū rorta vadī bas filiā le. … Tomēr ▾ Es š obrī d esmu š ajā nož ē lojamajā viesnī cā . Lielā ku postu satiku tikai Krievijā Melnā s jū ras piekrastē . ! Jā , un vispā rē jais iespaids par Krē tu ir š ā ds - tā ir Melnā s jū ras Armē nijas-ž lobskas kū rorta vadī bas filiā le. . Viesnī cas ī paš nieks ir kuce. boor un pompozs nouveau riche. ietaupa uz visu. viens kilograms desas spē j pabarot visu viesnī cu. brokastī s - ersatz desa / ersatz siers un musli. bet ar to var nepietikt, ja ieradī sities 5 minū tes vē lu. Pusdienā s tī rradņ i. vermicelli un kā postu salā ti. vā rī ti zaļ ie zirnī š i - VISS!!!! ! ! un nedod Dievs kavē ties, viss ir apē sts lī dz drupač ā m. pat putniem nav ko dot. Vakariņ as pē c tā dā m paš ā m lī nijā m. Restorā na kā tā da nav. Visa pā rtika tiek izplatī ta netā lu no reģ istratū ras. Ē dienu atved no kaut kurienes automaš ī nas bagā ž niekā . Trauki ir taukaini. Istabā s ir karsts, bet kondicionieris tiek apmaksā ts - 7 eiro dienā . Baseins ir nedaudz lielā ks par pilsē tas dž akuzi. Karstais ū dens - no 19:00. Televizora nav. Tualetes papī rs dod nelielu rullī ti dienai (man ir 4 cilvē ku ģ imene !! ! ) Par š ampū niem jū s nevarat runā t. Nedod viņ iem vispā r. Ī sumā runā jot....ja gribi sabojā t savu atvaļ inā jumu --- tu esi š eit!!! ! Esmu atpū ties daudzā s valstī s. Es redzē ju daž ā das viesnī cas. Bet š ī ir pirmā reize, kad ar to saskaros. Pat Goa 2* viesnī cā es te nebiju tā dā š okā . Jū s noteikti varat gū t punktus par visu un mē ģ inā t atpū sties jū rā . Bet š eit ir bē da. Pludmales ir š auras. maz vietu, daudz cilvē ku. atkal deja vu - Melnā jū ra. Man Grieķ ija kā brī vdienu galamē rķ is ir zudusi.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Indigo Inn Hersonissos расположен недалеко от центра города Херсониссос, в 100 метрах от моря. Рядом есть магазины, рестораны и бары. Некоторые услуги предоставляются в партнерском отеле Silva Beach. Отель не подходит для гостей с ограниченными физическими возможностями. Отель состоит из главного здания (1990) и корпуса Анекс (1995). Последняя реновация была проведена в 2020 году. Общая территория с Indigo Inn Casa. Рекомендуем для отдыха молодежи и семейных пар.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Ираклион составляет 20 км.
Pludmales apraksts Между пляжем и отелем проходит дорога, пляж примерно в 200 м от отеля.
Viesnīcā

1 ресторан a la carte. Шведский стол. Завтрак 07:30-09:30. Обед с 13:00-14:30. Ужин с 19:00-21:30. Во время ужина и завтрака (по системе НВ): вода, чай/кофе. Программа все включено с 7:30-21:00.

Проживание с животными возможно (по запросу, до 10 кг).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Развлечения и спорт в 400 м (в отеле Siva Beach, по запросу, платно): теннисный корт, настольный теннис, дартс, бильярд, пляжный волейбол, водные виды спорта.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 65 номеров.

Superior Suite (вид на окресности, двуспальная или 2 односпальные, доп. односпальная, макс. 3 чел., 20-30 м2);

Family Suite 1 Bedroom (вид на окресности, спальня и гостиная, двуспальная, макс. 4 чел., 30-40 м2);

Loft Maisonette Suite (двухуровневый номер, спальня и гостиная, двуспальная, макс. 4 чел., 35-40 м2);

Superior Maisonette Suite (двухуровневый номер, спальня и гостиная, двуспальная, макс. 5 чел., 45-55 м2).

Istabās

Телевизор, телефон, ванна/душ, фен, туалетно-косметические принадлежности, кондиционер (платно), холодильник, сейф (платно), бесплатный Wi-Fi, чайник/кофеварка, набор для чая и кофе, балкон/терраса.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris $
  • virtuve / virtuvīte
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Agiou Vasiliou 1 , Chersonissos, Crete
Tālruņi: +302897021571
Tīmekļa vietne: Indigo Inn Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.