Hersonissos Village Hotel & Bungalows 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 8.510
№19 viesnīcas reitingā Herakliona
7.6 Numurs
9.0 apkalpošana
9.2 Tīrība
9.5 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
Viesnīca ar labiekārtotu zaļo zonu un panorāmas skatu uz jūru atgādina tradicionālu Krētas ciematu. Daudzveidīga vakara programma. Ieteicams gan relaksējošām ģimenes brīvdienām, gan romantiskai atpūtai divatā. Viesiem ar kustību traucējumiem un ģimenēm ar maziem bērniem jāņem vērā, ka viesnīca atrodas paaugstinātā vietā un uz pludmali ved kalna nogāze. Uzcelta 1989. gadā, pēdējo reizi renovēta 2013. gadā. Viesnīca ir iekārtota tradicionālā Krētas stilā. Rajons Limenas Hersonissou (Centrs) ir lieliska izvēle ceļotājiem, kuriem interesē bāri, naktsdzīve un jūras piekraste.Vairāk →
аватар Alexandr27
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā atpū tā mies 2021. gada jū lijā , pā rē jais pagā ja ar blī kš ķ i, patika viss un ē diens, serviss, teritorija un ī paš i jū ra. Protams, ir nelieli trū kumi, bet mē s vienkā rš i nepievē rsā m tiem uzmanī bu, bet nolē mā m rakstī t. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies 2021. gada jū lijā , pā rē jais pagā ja ar blī kš ķ i, patika viss un ē diens, serviss, teritorija un ī paš i jū ra. Protams, ir nelieli trū kumi, bet mē s vienkā rš i nepievē rsā m tiem uzmanī bu, bet nolē mā m rakstī t. Istaba: mē beles nav pirmais svaigums, vannasistabā nebija š ampū na (bija jā pē rk), slikts fē ns (mazs, pastā vī gi pā rkarst), nu, pludmales atraš anā s vieta, pastaiga 5 minū tes nesteidzī gi, saule krē sli, lietussargi ir maksas (par 3 sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu maksā ja 10.5 eiro), pludmale tiek uzkopta, brī vdienā s ir daudz vietē jo, nā k uz visu dienu. Mums nebija odu, kā minē ts citos pā rskatos. Viesnī cā ir kluss, cilvē ki vakaros izklaidē jas pie bā ra, var iziet ā rā pabū t Hersonisā tur viss un jebkurai gaumei, staigā t no viesnī cas apmē ram 15 minū tes no kalna, atpakaļ tikpat tā lu kā uzbraukt kalnā , kam nepatī k staigā t var nā kt ar taksi.
аватар Len.chelnokova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s devā mies rudenī . Nepaveicā s ar laikapstā kļ iem. Bet paveicā s ar viesnī cu. Jauka, skaista, labi uzturē ta viesnī ca. Neparasts ainavas iekā rtojums. Ļ oti zaļ a viesnī ca. Reģ istratū rā krieviski runā još i administratori. … Tomēr ▾ Mē s devā mies rudenī . Nepaveicā s ar laikapstā kļ iem. Bet paveicā s ar viesnī cu. Jauka, skaista, labi uzturē ta viesnī ca. Neparasts ainavas iekā rtojums. Ļ oti zaļ a viesnī ca. Reģ istratū rā krieviski runā još i administratori. Numuri ir mā jī gi un tī ri. Ļ oti draudzī gs personā ls. Ī paš i gribu atzī mē t restorā na darbu. Ē diens ir nenormā li garš ī gs! Ē dienu daudzveidī ba. Bufete. Dzē rieni bez ierobež ojumiem. Ē diens ļ oti garš ī gs. Vakarā pie bā ra ir rinda. Man ļ oti patika viesnī ca. Atgrieztos vē lreiz.
аватар Harkova-90
Sveiki. Steidzu padalī ties brī niš ķ ī gajā s atsauksmē s par Hersonissos Village viesnī cu, kurā mē s brī niš ķ ī gi pavadī jā m laiku. Ierodoties lidostā mū s sagaidī ja ļ oti jaukas meitenes, pavadī ja lī dz autobusam un devā mies uz savu viesnī cu. … Tomēr ▾ Sveiki. Steidzu padalī ties brī niš ķ ī gajā s atsauksmē s par Hersonissos Village viesnī cu, kurā mē s brī niš ķ ī gi pavadī jā m laiku. Ierodoties lidostā mū s sagaidī ja ļ oti jaukas meitenes, pavadī ja lī dz autobusam un devā mies uz savu viesnī cu. Pa ceļ am mums pavē rā s ļ oti gleznaini skati uz Egejas jū ru un Krē tas salas dabu. Pirmo reizi atpū tā mies Krē tā un noteikti š eit atgriezī simies. Viesnī ca ir ļ oti kompakta un mā jī ga. Atrodas uz kalna un celta Krē tas ciemata stilā . Lī dz jū rai gā jiens aizņ em apmē ram 15 minū tes. Ir daž ā das pludmales. Mums ļ oti patika ierasties agri no rī ta uz nelielu pludmali, kas atrodas zem akmens. Lietussargi, sauļ oš anā s krē sli par papildus samaksu. Bet mums bija savs lietussargs, tā pē c ī rē jā m tikai sauļ oš anā s krē slus.
Viesnī ca darbojas pē c pilna pakalpojumu servisa principa. Kas attiecas uz č etrzvaigž ņ u viesnī cu, ļ oti garš ī gs ē diens no kvalitatī viem produktiem. Mē s nekad neesam bijuš i izsalkuš i. Arī vietē jie dzē rieni viesnī cā bija garš ī gi. Vakarā bū tī bā visi pavadī ja laiku bā rā ar atvē rtu terasi, dzerot sarkanvī nu. Visbiež ā k iegā jā m pilsē tā un pavadī jā m laiku kā dā no krodziņ iem.
Ī paš i vē los atzī mē t personā la darbu un jo ī paš i mū su viesnī cas ceļ vedi. Viņ i vienmē r palī dzē s, pamudinā s, ieteiks, kā izdevī gi pavadī t atvaļ inā jumu! Ī sti stipendiā ti, savas jomas profesionā ļ i!
Viesnī cā nav animā cijas bē rniem, ir tikai bē rnu baseins. Bet mē s devā mies ekskursijā . Ekskursija ī paš i bē rniem, apmeklē ts Krē tas akvā rijs, dinozaurs un lietuve. Mū su bē rns bija laimī gs. Mē s ar vī ru ļ oti gribē jā m nokļ ū t Spinalongas salā un Santorini. Apmeklē juš i š ī s ekskursijas, arī viņ i bija apmierinā ti.
Atvaļ inā juma laiks paskrē ja ļ oti ā tri un piesā tinā ti. Ikvienam, kurš vē las pavadī t laiku mā jī gā un klusā viesnī cā , iesaku Hersonissos Village.
аватар milena.tkacheva
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š oreiz nolē mā m atpū sties apmē ram. Krē ta un pē c rū pī gas atlases apmetā mies Hersonissos Village viesnī cā . Mums bija svarī gi, lai viesnī ca darbotos pē c "viss iekļ auts" principa. Un mē s izdarī jā m pareizo izvē li. … Tomēr ▾ Š oreiz nolē mā m atpū sties apmē ram. Krē ta un pē c rū pī gas atlases apmetā mies Hersonissos Village viesnī cā . Mums bija svarī gi, lai viesnī ca darbotos pē c "viss iekļ auts" principa. Un mē s izdarī jā m pareizo izvē li. Vakarā ierodoties viesnī cā , pirmais, ko ieraudzī jā m, bija krā š ņ s pilsē tas panorā mas skats, kas paveras no viesnī cas.
Ā tri mū s nokā rtoja, viesnī cas gids izstā stī ja visu informā ciju par viesnī cu. Viesnī cas teritorija ir kompakta un mā jī ga. Viesnī ca atrodas kalnā , lejā lī dz jū rai 10-15 minū tes. Mums patika, ka viesnī cā ī paš i nebija animā cijas. Vakarus pavadī jā m bā rā ar panorā mas skatu uz pilsē tu un jū ru. Mū su numurs bija standarta, tī rs ar visu nepiecieš amo. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs.
Ir transfē rs no viesnī cas uz jū ru un arī uz pilsē tu. Lī dz jū rai mē s devā mies kā jā m un biež i atgriezā mies ar pā rsē š anos. Jū ra ir kristā ldzidra, pludmales josla nav ī paš i plata, bet ir skaisti lī č i ar noš ķ irtā m pludmalē m.
Runā jot par ē dienu, mums ļ oti patika virtuve restorā nā . Ē dienu nebija milzī gs daudzums, bet bijā m ļ oti apmierinā ti ar produktu kvalitā ti.
Atvaļ inā jumu nolē mā m pavadī t ne tikai pie jū ras, bet arī devā mies ekskursijā s. Apskatī jā m salas vizī tkarti – Knosas pili un Heraklionas salas galvaspilsē tu. Bet visvairā k mums patika brauciens uz apm. Spinalonga.
Patika, ka viesnī ca atrodas klusā rajonā , bet tuvu pilsē tai. Vairā kas reizes braucā m uz pilsē tu. Š eit ir milzī gs skaits suvenī ru veikalu, promenā des zona, skaista promenā de ar daudziem krodziņ iem, bā riem, restorā niem.
Grieķ ijā pavadī jā m lielisku laiku, iemī lē jā m š o valsti no visas sirds. Mē s noteikti š eit atgriezī simies vē l!
аватар Ekaterina814
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies Hersonissos Village Hotel no 2013. gada 20. augusta lī dz 27. augustam. Esmu kopā ar savu vī ru. Heraklionas lidostā mū s sagaidī ja jauni un draudzī gi krieviski runā još i gidi dzeltenos T-kreklos Mouzenidis Travel aicinā ja uz autobusu, kur bija vē ss un svaigs, piedā vā ts ū dens un darbojā s wi-fi. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Hersonissos Village Hotel no 2013. gada 20. augusta lī dz 27. augustam.
Esmu kopā ar savu vī ru. Heraklionas lidostā mū s sagaidī ja jauni un draudzī gi krieviski runā još i gidi dzeltenos T-kreklos Mouzenidis Travel aicinā ja uz autobusu, kur bija vē ss un svaigs, piedā vā ts ū dens un darbojā s wi-fi. Braucot uz viesnī cu, gide Marija pastā stī ja par Krē tas salu, ekskursiju programmu, kuru varam apmeklē t, un Krē tas nacionā lā s krā sas ī patnī bā m. Es uzreiz aizdegos, lai apmeklē tu Knosas pili, un sapņ oju par lidoš anu uz maģ isko Santorini salu). Laiks pagā ja nemanot ar daudz noderī gas informā cijas un es jau biju pasakā ar debeszilo jū ru, kalniem un Sauli! Viesnī cu redzē ju tikai bildē un nemaz nesamulsinā ja atraš anā s uzkalniņ ā , kad savā m acī m ieraudzī ju skaistā ko Krē tas pilsē tiņ u ar baltā m mā jā m, daudz zaļ umu, elpu aizraujoš iem skatiem uz jū ru, sapratu. lai mū su atvaļ inā jums bū tu lielisks un skaists! Reģ istratū rā viņ i no mums paņ ē ma talonu un ā tri, bez kavē š anā s, iekļ ā va istabā . Krē tas stila numuri: baltas sienas, Krē tas tradicionā lā s aura, kas man ir jaunums. Silti un mā jī gi, pieticī gi un sirsnī gi! Ir seifs, bet mē s to neizmantojā m. Esmu ā trā k cietis lī dz jū rai....No viesnī cas 3x dienā kursē mazs mikroautobuss bez maksas, bet gribē jā m pastaigā ties un izpē tī t apkā rtni, gā jā m lē nā m kā das 15 minū tes. Un te nu ir....zila, silta jū ra. . . smiltis. . . un es priecā jos !!! ! ! Izrā dī jā s, ka blakus ir veikali, krodziņ i un vienkā rš i jautra dzī ve! Atpakaļ devā mies ar transfē ru uz viesnī cu, papusdienojā m un jauki atpū tā mies istabiņ ā pē c rosī ga ceļ a, vienkā rš i klusi smaidot viens otram, ieelpojot gaisu, piesā tinā ti ar prieku par siltumu, sauli un apbrī nojot jū ru! Viesnī cā ir 2 baseini ar saldū deni, paš taisī ts un tradicionā ls ē diens, draudzī gs un uzmanī gs personā ls, bijā m grieķ u vakarā dejojā m sirtaki un dzē rā m ouzo!! ! ! Teikš u tā , nekā dus mī nusus nepamanī jā m....varbū t tie bija, bet priecā jā mies par mū su ilgi gaidī to atvaļ inā jumu labajā valstī Grieķ ijā , kas vē l vairā k nostiprinā ja mū su savienī bu un dā vā ja sirdij dā rgas atmiņ as ! ! ! Pateicamies uzņ ē mumam un Mouzenidis Travel darbiniekiem par profesionalitā ti un rū pē m!
аватар Lika333
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pagā juš ajā gadā mē s ar vī ru un meitu atpū tā mies š ajā brī niš ķ ī gajā vietā un brī niš ķ ī gajā viesnī cā . Š is nav mū su pirmais brauciens š ovasar, bet Grieķ ijā esam pirmo reizi. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā mē s ar vī ru un meitu atpū tā mies š ajā brī niš ķ ī gajā vietā un brī niš ķ ī gajā viesnī cā . Š is nav mū su pirmais brauciens š ovasar, bet Grieķ ijā esam pirmo reizi. Godī gi sakot, es nezinu, kā pē c Krē tas sala: varbū t viņ i uzklausī ja draugu un tū roperatora padomus, bet mē s bijā m apmierinā ti. Ieradā mies ap 9 no rī ta, tā pē c nā cā s pagaidī t daž as stundas pirms reģ istrē š anā s, tas mū s nemaz nepā rsteidza, mums tā da sistē ma ir pazī stama. Bijā m iekā rtojuš ies mazā istabiņ ā , tā bija tī ra, gaiš a, ē rta, santehnika istabā darbojā s labi, visas uzturē š anā s laikā nebija nekā du traucē jumu. Vienī gais, ko pamanī jā m, ka nebija vannas istabas piederumu, piemē ram, š ampū ns, ziepes utt. , bet es esmu ļ oti skeptisks par produktiem, kas tiek izsniegti viesnī cā , tā pē c cenš os visu ņ emt lī dzi, man ir ļ oti jutī gs. ā da, un viņ a spē cī gi reaģ ē uz nekvalitatī viem produktiem vai pat vispā r uz produktiem, kurus neesmu mē ģ inā jusi. Viesnī cas seifs ir maksas, bet tas atrodas tieš i istabā . Un mū su padoms ir ņ emt istabu ar skatu uz jū ru, jo tieš i no tā s paveras lielisks skats gan dienā , gan vakarā , gan naktī . Ē dieni mums viesnī cā ļ oti patika, bija sajū ta, ka š efpavā ri gatavo ar mī lestī bu, tas nozī mē , ka ē diens ir kā paš taisī ts, tas ir daudz vē rts. Bija daž ā di salā ti, grilē ta gaļ a un zivis, citi siltie ē dieni, dā rzeņ u ē dieni, deserti, piedevas, vienī gais mī nuss, ko pamanī jā m, ka jū ras veltes tika dotas katru otro dienu.
Ejiet 5 minū tes lī dz pludmalei pa taku, kas ved lejup. Vispā r nav forš i un diezgan ē rti, mans bē rns ar prieku pievarē ja š o distanci bez problē mā m.
Vē los izcelt administratori Innu, krieviski runā još u meiteni, viņ a mums ļ oti palī dzē ja atvaļ inā juma laikā . Seifu neatvē rā m, viņ a mū s sauca par meistaru, kura mums visu skaidri un sī ki paskaidroja. Kopumā Innoč ka ir labs puisis, viņ š daudz pastā stī s un parā dī s. Wi-Fi, paturiet prā tā , ka nav daudz, tas ir tikai reģ istratū ras zonā un pietiek tikai, lai pā rbaudī tu pastu, bet kā dam tas ir pilnī gi pietiekami. Noī rē jā m auto uz pā ris dienā m un nedaudz apceļ ojā m salu. Iespaidi no pā rē jiem bija brī niš ķ ī gi! Iesaku visiem apmeklē t Krē tu!
аватар m.anoxina2015
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba ekonomiskā viesnī ca! Atpū tos ar puisi, iespaidi bija vispozitī vā kie, ļ oti gribas atgriezt to neatkā rtojamo atmosfē ru. Skati no viesnī cas ir vienkā rš i elpu aizraujoš i! Pati viesnī ca ir diezgan elementā ra, bez lielā m volā niem, bet numuriņ i ļ oti mā jī gi un sakopti. … Tomēr ▾ Laba ekonomiskā viesnī ca! Atpū tos ar puisi, iespaidi bija vispozitī vā kie, ļ oti gribas atgriezt to neatkā rtojamo atmosfē ru. Skati no viesnī cas ir vienkā rš i elpu aizraujoš i! Pati viesnī ca ir diezgan elementā ra, bez lielā m volā niem, bet numuriņ i ļ oti mā jī gi un sakopti. Tī rī ts katru dienu. Lī dz jū rai vajadzē ja nedaudz pastaigā ties, bet mē s ar puisi nebijā m slinki un ar prieku iet uz pludmali. Runā jot par pludmali, tā nav ļ oti liela, bet labi kopta, ū dens jū rā ir vienkā rš i burvī gs! ! Ieguvā m lielisku š okolā des iedegumu) Katru dienu pastaigā jā mies tuvā kajā ciematā , kur ir daudz daž ā du kafejnī cu, restorā nu, tavernu, suvenī ru veikaliņ u. Ē diens bija labs, ī paš i vakariņ as, grieķ u virtuve uz mums atstā ja milzī gu iespaidu, viss bija ļ oti garš ī gi! Kopumā romantiskā m un relaksē još ā m brī vdienā m, manuprā t, š is ir ļ oti cienī gs variants! ES iesaku!
аватар nbdg7
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s lidojā m ar Natalie tour, bijā m ļ oti apmierinā ti ar viņ u apkalpoš anu, viesnī cā viss vienkā rš i, ierastie č etri, ne jau izvē lī gajiem. Bet restorā ns ir vienkā rš i dievī gs, un ē dieni, kas tika pagatavoti, un paš i darbinieki ir draudzī gi un izpalī dzī gi. … Tomēr ▾ Mē s lidojā m ar Natalie tour, bijā m ļ oti apmierinā ti ar viņ u apkalpoš anu,
viesnī cā viss vienkā rš i, ierastie č etri, ne jau izvē lī gajiem.
Bet restorā ns ir vienkā rš i dievī gs, un ē dieni, kas tika pagatavoti,
un paš i darbinieki ir draudzī gi un izpalī dzī gi.
Neviens nezina krievu valodu, izņ emot Manolis (gids), viņ i runā angliski. Lī dz jū rai nedaudz jā paiet kā jā m, piekraste visur savā dā ka: akmeņ i, smiltis. Mē s veicā m 6 ekskursijas pa Gea travel
visiem patika, joprojā m iespaidoja. Hersonisas pilsē ta atrodas gandrī z blakus viesnī cai, daudz veikalu.
Viesnī ca atrodas kalnā , ne slinkiem.
Manuprā t, š is ir Krē tas labā kais "č etrinieks"!
О. Санторини О. Спиналонга Вид из номера
аватар lilechka91
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ē diens ļ oti garš ī gs. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Ikdienā neesam ī paš i prasī gi, bet mums ļ oti patika. … Tomēr ▾ Ē diens ļ oti garš ī gs. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Ikdienā neesam ī paš i prasī gi, bet mums ļ oti patika.
панорама вид из отеля


iemiesojums SitaVitnik
Vai varat pastāstīt, kādi tualetes piederumi tiek nodrošināti Hersonissos Village? Vai tur ir ūdens pudelēs? Vai pie baseina ir dvieļi?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Babytour
un Marilena Hotel4*? Mēs lidojam ar laimi, pieļauju, ka tiksim 1 no šīm 3 viesnīcām. Vai man vajadzētu ņemt līdzi dvieļus?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums Oly-ly
Gribu nosūtīt fotogrāfijas.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель с ухоженной зеленой территорией и панорамным видом на море, напоминает традиционную критскую деревню. Разнообразная вечерняя программа. Рекомендуется как для спокойного семейного отдыха, так и для романтического отдыха вдвоем. Гостям с ограниченными возможностями передвижения и семьям с маленькими детьми нужно учесть, что отель расположен на возвышении и к пляжу ведет спуск с горы. Построен в 1989 году, последний ремонт был проведен в 2013 году. Отель оформлен в традиционном критском стиле. Лименас Херсонису (Центр) — отличный выбор, если вам интересны бары, ночная жизнь и морское побережье.

Atrašanās vieta Отель в 25 км от г. Ираклион, в 2 км от г. Херсониссос, на возвышенности. Автобусная остановка находится в 1 км от отеля.
Pludmales apraksts Пляж в 400 метрах от отеля. Херсониссос (Χερσόνησος, Hersonissos) — пляж находится на северном побережье Крита в 27 км на восток от города Ираклион. Херсониссос — это райское место для молодёжи, так как здесь большое количество баров, таверн и дискотек. Пляж Херсониссос представляет собой закрытые от ветров и волн бухты с золотистым песком.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане «шведский стол» с удивительным видом на море гостям предложат завтрак, обед и ужин. Разнообразные напитки и закуски подаются в баре у бассейна. В главном здании комплекса Hersonissos Village Hotel & Bungalows расположен тихий лаундж возле бара, комната со спутниковым телевидением и интернет-уголок с бесплатным беспроводным доступом в Интернет.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Любители спорта могут воспользоваться футбольным полем (5x5), теннисным кортом и волейбольной площадкой.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 165 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese GR-70014 Limin Hersonissos, Crete, Greece, P.O. Box 38
Tālruņi: (+30) 28970-21430-2
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.