Noteikti iesaku!

Rakstīts: 21 septembris 2021
Ceļošanas laiks: 8 — 15 septembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Pā rē jais man tik ļ oti patika, ka gribē ju atstā t atsauksmi un aprakstī t svarī gā kos punktus un iezī mes pandē mijas gadī jumā.
Man ļ oti patika neparastais viesnī cas koncepts ar istabu baseina koplietoš anas istabā m, neliels baseins vairā kā m istabā m (vai vienai istabai) dod vē rpjot un dod iespē ju jebkurā brī dī atsvaidzinā ties, neizejot no istabas. Pati istabiņ a plaš a, tī ra, ir tē jkanna, krū zes, neliels ledusskapis, duš as kosmē tika un pat antiseptiķ is. Arī pirmajā vakarā viesnī ca sagaida viesus ar augļ u grozu un vī na pudeli. No mī nusiem istabā var nosaukt tikai maksas seifu (15 eiro, tā kā man tos uzreiz varē tu pievienot istabas cenai) un ļ oti zemus spilvenus, tač u š ī problē ma ir viegli atrisinā ma reģ istratū rā . Lielā kā daļ a viesu ir franč i, vā cieš i un itā ļ i, tautieš i ir reti.


Jū ra aizrauj ar savu skaistumu, tī rī bu un toņ u skaitu.
Tuvā kā pludmale ir tieš i pā ri ceļ am, maza izmē ra, akmeņ aina, apakš ā gluds mazs balts gliemež vā ks, ū denī ir akmeņ i, tā pē c speciā li apavi nenā ks par ļ aunu. Divi sauļ oš anā s krē sli un lietussargs uz visu dienu maksā.9 eiro, jū s varat iziet pusdienā s / pastaigā ties, jū su sauļ oš anā s krē sli uz visu dienu ir jū su. Jū s varat atpū sties bez sauļ oš anā s krē sla, nolikt dvieli brī vā vietā un baudī t jū ru, ī paš i, ja jums, piemē ram, manam vī ram, nepatī k ilgstoš i gulē t pludmalē . Ī paš i uzņ ē mī gi paņ emiet sauļ oš anā s krē slus pie baseina un no turienes dodieties uz pludmali, jo ī paš i tā pē c, ka ceļ ojums ilgst ne vairā k kā.1 minū ti. Tieš i pludmalē atrodas autentisks krogs, kur var ieturē t garš ī gu un budž etam draudzī gu maltī ti vai malkot dzē rienus tieš i pludmalē . Pa kreisi no viesnī cas 5-7 minū tē s ir pludmale ar maigā ku un smilš ainā ku ieeju, 2 sauļ oš anā s krē sli un lietussargs tur maksā.7 eiro, nedaudz tā lā k - nū distu pludmale.
Pa labi no viesnī cas ir pludmale ar akmens plā ksni ū denī , ir nedaudz daudzveidī gā ka zemū dens pasaule, nirē ji.


Ē diens ir diezgan daudzveidī gs un garš ī gs. Zivis, daž ā di gaļ as veidi (bija pat jē ra gaļ a), jū ras veltes (mī dijas, kalmā ri, astoņ kā ji, garneles), grieķ u virtuve, augļ i, saldumi un pat saldē jums. Patika, ka pie ieejas ir groziņ š ar vienreiz lietojamā m plombā m, un darbinieki rū pē jas, lai visi tā s uzliktu, jo ciemiņ i paš i izvē las un uzklā j ē dienu. Dzē rieni vakariņ ā s par papildus samaksu, cenas saprā tī gas.
Vē los atzī mē t arī administratora darbu restorā nā vakarā , stalts sirmgalvis regulē cilvē ku skaitu, sagaida pie ieejas, noskaidro jū su izvē li vakariņ u vietai (ā ra terase vai iekš telpu zā le) un pavada lī dz galdiņ am (vai lū dz pagaidī t, kamē r sē dvieta bū s brī va), novē l patī kamus vakarus, un tu uzreiz sajū ti laba cienī jama restorā na atmosfē ru, nevis trokš ņ ainas ē dnī cas, kā tas biež i notiek lielā s vietā s. viesnī cas.

Pandē mijas laikā viesnī cā nebū s vakara izklaides (dzī vā mū zika). Tā pē c vakarā varat vai nu sē dē t kafejnī cā uz atvē rtas terases un baudī t jū ras skaņ u ar glā zi aperola, vai doties 15 minū š u gā jienā uz Hersonisu, kur ir daudz bā ru, restorā nu un diskotē ku (mū su laikā uzturoties no 1:00 lī dz 6:00, bija komandantstunda, š ajā laikā bija jā paliek viesnī cā ).
Vienī gais viesnī cas trū kums ir tas, ka ceļ š uz to ir tik niecī gs, ka ne visi autobusi var piebraukt, un daž reiz (piemē ram, lī dz Santorini apskates autobusam) lī dz tuvā kajai autobusu pieturai jā iet 10 minū tes.


Bet patiesī bā Krē ta sā kas tur, kur beidzas viesnī cas teritorija, un, lai cik mā jī gi un labi bū tu paš ā viesnī cā , noteikti iesakā m ī rē t auto (un tuvā kā auto noma atrodas burtiski 50 metrus pa labi no viesnī cas , procedū ra aizņ em 10 minū tes) un dodieties apskatī t salu, š ā ds ceļ ojums noteikti sniegs daudz iespaidu. Ņ emot vē rā viesnī cas atraš anā s vietu, divu dienu laikā izdevā s apmeklē t gan austrumu piekrasti (Spinalonga, Agios Nikolaos un Vai pludmale), gan rietumu krastu (Hania, Stefanou pludmale, Retimno).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu