Fotula Apartments 2*– Atsauksmes

8
Novērtējums 7.510
№58 viesnīcas reitingā Herakliona
7.3 Numurs
7.4 apkalpošana
7.3 Tīrība
5.6 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tikai 10 metru attālumā no Agia Pelagia pludmales. Restorāni un veikali atrodas 2 minūšu pastaigas attālumā no viesnīcas. Knosas arheoloģiskā vieta ir 23 km attālumā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm. Neliela ekonomiska viesnīca akmens metiena attālumā no pludmales.Vairāk →
аватар skvortsova.87
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Maija vidū atpū tā s Fotula Apartments ciematā Agia Pelagia. Š ī nav pirmā reize Krē tā , un man patī k ceļ ot vienai, parasti atpū tos viesnī cā s, kurā s viss iekļ auts, bet jū s tam pieķ eraties, š oreiz nolē mu paņ emt dzī vokli un tas ir ļ oti izdevī gi par cenu. … Tomēr ▾ Maija vidū atpū tā s Fotula Apartments ciematā Agia Pelagia. Š ī nav pirmā reize Krē tā , un man patī k ceļ ot vienai, parasti atpū tos viesnī cā s, kurā s viss iekļ auts, bet jū s tam pieķ eraties, š oreiz nolē mu paņ emt dzī vokli un tas ir ļ oti izdevī gi par cenu.

Ceļ š no lidostas lī dz vietai, kur dzī voju aizņ em burtiski pusstundu, vispā r ir brī niš ķ ī gi, apartamenti atrodas gandrī z 50 metrus tieš i pludmalē , lī cī brī niš ķ ī gs dzidrs ū dens, smiltis, ē rta pludmale, netā lu veikali, Pā rsvarā gā ju uz Vasilisu, tas ir lielā kais no visiem , blakus aptieka, krodziņ i, suvenī ru veikaliņ i, vakarā ē rti pastaigā ties pa pludmali. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir maksas, 1 lietussargs un sauļ oš anā s krē sls 5 €.

Dzī voklī ir klusums, bez trokš ņ a, istaba ir tī ra, mana istaba bija purpursarkanā s krā sā s)) Veļ a tika mainī ta ik pē c 3 dienā m, pagalmā katrā istabā ir galdiņ i, kur no rī tiem var ieturē t brokastis ā rā . Dzī vokļ us ieskauj apstā dī jumi, ļ oti skaisti.
Bā rbekjū cienī tā jiem pagalmā ir cepeš krā sns, ko mū su kaimiņ i vakaros grilē ja)). Kondicionieris istabā maksā.7 € dienā , bet man tas nebija vajadzī gs, jo laiks bija ē rts. Saimnieks Dž ordž s un viņ a sieva Fotula ir brī niš ķ ī gi cilvē ki, viņ i vienmē r ā tri atbildē ja uz maniem lū gumiem, cienā ja mani ar augļ iem no sava dā rza)), un, starp citu, viņ i pilnī bā bez maksas pagarinā ja istabu lī dz pulksten 18, kopš mana lidojuma. bija vakarā . Nu man ļ oti patika.

Blakus dzī voklim atradā s Edem krogs, kur gide Farida ieteica iet, tā pē c vienmē r ē du tikai tur, cenas pieņ emamas un ļ oti garš ī gas, man ļ oti garš o musaka un jū ras veltes, tur gatavo ļ oti labi, saimnieks Kū la ir ļ oti draudzī ga sieviete.

Runā jot par komunikā ciju, visur ir Wi-Fi, tavernā s un dzī vokļ os viss darbojas ļ oti labi un bez maksas.

Iesaku Fotula Apartments. Es noteikti tur atgriezī š os.
аватар kolpakova-rita
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Maijā atpū tos Fotula apartamentos Agia Pelagia ciematā , man ļ oti patika. Mazie, mā jī gi apartamenti, klusums, jū ra 2 minū tē s. Istaba bija pirmajā stā vā , skaisti iekā rtota, viss tī rs, saimnieks Dž ordž s un Fotula ir brī niš ķ ī gi cilvē ki, vienmē r palī dzot, ja kas bija vajadzī gs. … Tomēr ▾ Maijā atpū tos Fotula apartamentos Agia Pelagia ciematā , man ļ oti patika. Mazie, mā jī gi apartamenti, klusums, jū ra 2 minū tē s. Istaba bija pirmajā stā vā , skaisti iekā rtota, viss tī rs, saimnieks Dž ordž s un Fotula ir brī niš ķ ī gi cilvē ki, vienmē r palī dzot, ja kas bija vajadzī gs. Istabā viss nepiecieš amais, plī ts, visa tehnika, ledusskapis, tē jkanna. Seifs maksas - 2 eiro diennaktī , kondicionieris - 7 eiro. Pludmalei labā k ņ emt lī dzi dvieli, dvieļ i tiek nodroš inā ti istabā tikai vispā rē jai lietoš anai, duš a. Wi-Fi darbojas lieliski, visur tas labi uztver un ir bezmaksas. Pie dzī vokļ iem ir daudz daž ā du tavernu, 3 vairā k vai mazā k lieli veikali, aptieka, suvenī ru veikali. Jū ra ļ oti laba, lī cis vē ss, ū dens tī rs, tī rs, viļ ņ u praktiski nav. Visi sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas, sauļ oš anā s krē sls un lietussargs 5 eiro. Bet nevajag ņ emt, vari uzklā t savu dvieli, kā to darī ju es. Krē tā viss ir ļ oti garš ī gs, biež i braucu uz Ē deni, lielas porcijas un viss pagatavots kvalitatī vi, saimnieki draudzī gi. Vē l viens pluss apartamenti netā lu no lidostas, vispā r pasaku brauciens apmē ram 30 minū tes. Tiem, kas vē las atpū sties lē ti un ē rti, iesaku.
аватар levcenko832
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta ar draugiem jū nija sā kumā Krē tā , reģ ionā Agia Pelagia, dzī vokļ i Fotula. No pā rē jiem bija neticami iespaidi, tā bija pirmā reize Krē tā , viņ i veiksmī gi izvē lē jā s dzī vokļ us, ē rti un lē ti. … Tomēr ▾ Atpū ta ar draugiem jū nija sā kumā Krē tā , reģ ionā Agia Pelagia, dzī vokļ i Fotula. No pā rē jiem bija neticami iespaidi, tā bija pirmā reize Krē tā , viņ i veiksmī gi izvē lē jā s dzī vokļ us, ē rti un lē ti.
Dzī vojā m otrajā stā vā , istabas modernas, viss ir: labas mē beles, flī zes, ledusskapis, tē jkanna, starp citu, bezmaksas Wi-Fi ķ er ļ oti labi. Istabas gaiš as, tī ras, patī kami smarž o, veļ a tiek mainī ta 2x nedē ļ ā , uzkopta katru otro dienu. Ir pat fē ns. Gaisa kondicionē tā js un seifs par papildus samaksu.
Dzī vokļ iem ir neliels iekš pagalms, ir grils, mē s ar draugiem biež i vakaros taisī jā m grilu vai makš ķ erē jā m.
Vē l viens pluss no apartamentiem, jū ra ir tuvu 1-2 minū tes, vienkā rš i burvī gi liela pludmale ar smiltī m, ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, par maksu, ir brī niš ķ ī gs ū dens, gar pludmali ir daudz tavernu un veikalu, ir kaut ko darī t savā brī vajā laikā . Starp citu, varu ieteikt Ē denes tavernu, tas ir ļ oooti garš ī gs un ē dienkarte ir krievu valodā , porcijas lielas un lē tas, personā ls ļ oti laipns)) Mē s tur bijā m pastā vī gie klienti.
Tā kā Krē tā esam pirmo reizi, nolē mā m doties vienā apskates tū rē pa neapgū to Krē tu, brauciens bija brī niš ķ ī gs, pā rskatā ma organizā cija, apskatī jā m daudzas interesantas vietas, iepazinā m salu. Un viņ š tieš ā m ir brī niš ķ ī gs. 5 minū š u attā lumā no viesnī cas ir arī autobusu pietura, no kuras jū s varat viegli nokļ ū t Heraklionā .
Lielisks dzī voklis, ieteikš u draugiem un ģ imenei. Paldies par brī niš ķ ī go brī vdienu.
аватар Alexandra2016
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atbraucā m ar manu dē lu atpū sties jū nija sā kumā Fotula apartamentos Agia Pelagia ciematā . Sā kumā mani iepriecinā ja tikš anā s lidostā , viss tika organizē ts, ā tri, skaidri. Mē s sasniedzā m viesnī cu tikai 20-30 minū tē s. … Tomēr ▾ Atbraucā m ar manu dē lu atpū sties jū nija sā kumā Fotula apartamentos Agia Pelagia ciematā . Sā kumā mani iepriecinā ja tikš anā s lidostā , viss tika organizē ts, ā tri, skaidri. Mē s sasniedzā m viesnī cu tikai 20-30 minū tē s. Pa ceļ am meitene mums pastā stī ja par Krē tas salu. Netā lu no viesnī cas mū s sagaidī ja mū su viesnī cas gids, kurš ā tri izvietoja mū s istabiņ ā . Vispā r mums ar dē lu dzī voklis patika, bija mā jī ga atmosfē ra. Draudzī gi saimnieki! Istaba bija tī ra, iztī rī ta un pē c vajadzī bas mainī ta veļ a. Ir gaisa kondicionieris, seifs, tas viss par maksu. Istabā ir neliela virtuve, kurā gatavojā m brokastis un vakariņ as. Pastaigas attā lumā ir veikals, kurā ir viss nepiecieš amais: dā rzeņ i, augļ i, desiņ as, gaļ a, saldumi, piena produkti. . . Ja godī gi, tad ē dā m galvenokā rt augļ us un dā rzeņ us, jo negribē jā s ē st kaut ko siltu un ī paš i smags. Bet mē s vairā kas reizes gā jā m uz vietē jo Edem tavernu. Ī paš i iepriecinā ja jū ras veltes tajā , tā s bija ļ oti garš ī gas ! ! ! Blakus dzī vokļ iem atrodas paš valdī bas liela pludmale, minū tes gā jiena attā lumā . Pludmale ir tī ra, smilš aina, un ū dens ir tikai pasaka! Ir patī kami apgulties, sauļ oties un pē c tam ienirt nedaudz vē sā ū denī . Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē par viesnī cas maksu-4€ komplekts.
Mē s devā mies ceļ ojumā uz Santorini salu. Tas bija mana dē la sapnis! Š eit Krē tā tas ir piepildī jies, un mē s par to esam ļ oti priecī gi. Mū su atseviš ķ ais gids skaidri pastā stī ja, kas mū s sagaida uz salas, kā das vietas apmeklē sim un nepievī la. Viss bija tieš i tā , kā viņ a teica. Patiesī bā man ļ oti patika Santorini, skaista sala! Tie, kas nav bijuš i Santorini, nesapratī s š ī s brī niš ķ ī gā s salas skaistumu. Mē s izbaudī jā m atvaļ inā jumu ar manu dē lu. 10 dienas paskrē ja nemanot. Mē s ieteiksim Krē tu saviem draugiem un, protams, mē s vē lē tos atgriezties vē lreiz!! ! l
аватар melnikova.S
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajos apartamentos ierodamies otro reizi, jo reiz atpū š oties, š eit nav iespē jams neatgriezties. Mā jī ga daudzdzī vokļ u mā ja, draudzī gs saimnieks, brī niš ķ ī ga jū ra pastaigas attā lumā , proti, pusminū te, un daudz kas cits, ko var uzskaitī t bezgalī gi, atgrieza mū s pie atpū tas Agia Pelagia Fotula apartamentos apmē ram. … Tomēr ▾ Š ajos apartamentos ierodamies otro reizi, jo reiz atpū š oties, š eit nav iespē jams neatgriezties. Mā jī ga daudzdzī vokļ u mā ja, draudzī gs saimnieks, brī niš ķ ī ga jū ra pastaigas attā lumā , proti, pusminū te, un daudz kas cits, ko var uzskaitī t bezgalī gi, atgrieza mū s pie atpū tas Agia Pelagia Fotula apartamentos apmē ram. Krē ta. Ciematā ir viss nepiecieš amais, proti, veikali, krodziņ i, restorā ni, bankomā ti un aptieka. Tač u š oreiz nolē mā m apskatī t brī niš ķ ī gā s salas skaistumus, jo savu pē dē jo atvaļ inā jumu pavadī jā m tieš i pludmalē , ī paš i tā pē c, ka ceļ ojam ar bē rnu, kuram ir gandrī z 6 gadi un tikko varē jā m ē rti apmeklē t ekskursiju programmas. Tos iegā dā jā mies no ekskursijas tū roperatora gides, kura ļ oti skaidri, kodolī gi un krā saini pastā stī ja, kuras vietas vislabā k apmeklē t kopā ar bē rnu. Un tā dā veidā mē s apmeklē jā m trī s ekskursijas, vē l jo vairā k mums tas bija ļ oti izdevī gi, jo bē rnam vē l nebija 6 gadi, viņ š visas ekskursijas apmeklē ja bez maksas, turklā t bē rniem lī dz 18 gadu vecumam biļ etes uz visiem arheoloģ iskajiem objektiem ir arī brī vi, kas nevar vien priecā ties. Mē s devā mies brī niš ķ ī gā ekskursijā uz. Spinalonga ar jū ras pastaigu, mū su bē rns bija pilnī bā sajū smā . Programma ir ļ oti bagā ta un apvienota. Š is ir brauciens ar kuģ ī ti un vienas no nozī mī gā kajā m arheoloģ iskajā m vietā m Krē tā , pusdienas satriecoš ā jū ras restorā nā un, protams, pilsē tas apskate pa apbrī nojamo Agios Nikolaos pilsē tu. Protams, apmeklē jā m ekskursiju uz Knosas pili, jo gribē jā m tuvā k iepazī t tā s apbrī nojamo vē sturi. Š ajā tū rē mē s arī pusdienojā m, gribu atzī mē t, gardē ž u restorā nā , kur izmē ģ inā jā m ī stu Krē tas virtuvi. Un piestā jā m vī na darī tavā , kur iepazinā mies ar Krē tas vī na raž oš anu. Nu ceļ ojums "Neizpē tī tā Krē ta" mums š ķ ita visinteresantā kais, jo apskatī jā m arī salas dienvidu piekrasti, jo atpū tā mies ziemeļ os. Retimnas pilsē ta, kuru redzē jā m š ajā programmā , vienkā rš i apbū ra ar savu skaistumu un neparasti š aurajā m un gleznainajā m ieliņ ā m. Preveli klosteris Lī bijas piekrastē , poz. Plakias, kur pusdienojā m un peldē jā mies - vā rdu sakot, bijā m pilnī bā sajū smā . Divā s ekskursijā s mums bija viens gids, bet pē dē jā - cits. Tā pē c es gribu teikt, ka viņ i abi ir profesionā ļ i savā jomā , katram ir savs informā cijas nodoš anas veids, es gribu viņ us klausī ties bezgalī gi. Nu vispā r ekskursiju organizē š ana no uzņ ē muma visaugstā kajā lī menī . Starp citu, Agia Pelagia reģ ions atrodas gandrī z salas vidū , tā pē c ceļ š uz visā m ekskursijā m nemaz nebija garš . Lū k, cik aktī vi un izzinoš i pavadī jā m savu kā rtē jo atvaļ inā jumu saulainajā Krē tas salā !
аватар msp1970
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Labi darī ts Musenidis. Bet viesnī cai daudzas sū dzī bas tiek noņ emtas virspusē ji reizi nedē ļ ā , dvieļ i tiek mainī ti 2 reizes, ū dens knapi tek, karstā ū dens nav vispā r (saimnieks cer, ka aukstais ū dens tvertnē uzsils pa dienu un tā tad nā ksies mazgā ties tū ristiem. … Tomēr ▾ Labi darī ts Musenidis. Bet viesnī cai daudzas sū dzī bas tiek noņ emtas virspusē ji reizi nedē ļ ā , dvieļ i tiek mainī ti 2 reizes, ū dens knapi tek, karstā ū dens nav vispā r (saimnieks cer, ka aukstais ū dens tvertnē uzsils pa dienu un tā tad nā ksies mazgā ties tū ristiem. Matus izmazgā t nav iespē jams). Gaiļ i bļ auj visu nakti, suņ i rej blakus nepabeigto. Nosū cē js no Kri-kri restorā na ar visā m nepatī kamajā m smakā m ir tieš i 10 metru attā lumā , attiecī gi no tā un industriā lie ledusskapji pagalmā , troksnis lī dz 4 no rī ta, Sā k smirdē t 11 un lī dz 2 naktī . Treš dien un sestdien "Muzikā lā s" krodziņ i - pastaiga pilnā apmē rā . Un ne ī paš nieks, ne ceļ ojumu aģ entū ra neinformē apmeklē tā jus par uzvedī bas noteikumiem, tas ir, tas ir diezgan normā li, ka grieķ i piecelties 7.30 un pā rvietot galdus, krē slus zem loga, bē rni skraida ar bumbu, tad ir trokš ņ ainas brokastis - un vienalga, ka citi guļ . Daž i piedzē ruš ies holandieš i 1.00 pē c restorā na lamā jā s un "fakali" lī dz 02.15. Pē c š ī s atpū tas man ir stingra pā rliecī ba, ka krievi ir visizglī totā kie! un nav tā das rupjī bas pret citiem. Pelagia ir lieliska, bet cita viesnī ca ir labā ka. Un padoms, ja jums nepatī k odi, tad jums OBLIGĀ TI jā bū t fumigatoram, pat vasarā karstumā . Vienī gais pluss ir 50 soļ i lī dz jū rai. Un tā var aprakstī t daudz sī kumu: daž reiz teritorijā nav gaismas, tad tieš i pretī durvī m ir mopu spainī š i, lupatas - laikam, lai paš i sakopjas, neizņ em ā rā . atkritumi VISPĀ R, nesiet paš i uz tuvā ko cisternu, trī s dienas bija gultiņ a pie durvī m, tā pē c bija neē rti iziet cauri - kā pē c nevar uzreiz ielikt skapī , bet vajag izspiest cauri? Runā jot ar citiem pludmalē - nekā tā da nav: klusē t, sakopt un nepiespiest atkritumus izturē t.
аватар ksyu.shapovalov
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikko atbraucu no atvaļ inā juma. Vairā kas reizes bijā m Krē tā dā rgā s viesnī cā s, nolē mā m pamē ģ inā t mazliet savā dā ku atpū tas veidu. Un rezervē ja Fotula apartamentus. Ļ oti mā jī ga klusa vieta, labas istabas ar visu nepiecieš amo, proti, virtuve, plī ts ē diena pagatavoš anai, trauki. … Tomēr ▾ Tikko atbraucu no atvaļ inā juma. Vairā kas reizes bijā m Krē tā dā rgā s viesnī cā s, nolē mā m pamē ģ inā t mazliet savā dā ku atpū tas veidu. Un rezervē ja Fotula apartamentus. Ļ oti mā jī ga klusa vieta, labas istabas ar visu nepiecieš amo, proti, virtuve, plī ts ē diena pagatavoš anai, trauki. Jo š oreiz nolē mā m neē st kā ierasts viesnī cā s ar bufeti, bet gatavot paš iem no svaigiem Krē tas produktiem. Tas izrā dī jā s daudz garš ī gā ks un izdevī gā ks nekā bufete jebkurā viesnī cā . Turklā t tuvumā bija milzī gs skaits daž ā du tavernu un restorā nu, tā pē c, kad bija slinkums paš iem gatavot, devā mies tur ē st. Jū ra ir smaragda zaļ a un ļ oti tī ra. Milzī gs pluss bija tas, ka tā atrodas lī cī , tā pē c kā du dienu, kad bija slikts laiks un stiprs vē jš , jū ra palika mierī ga un turpinā jā m peldē ties un sauļ oties. Vispā r apvidu, kurā dzī vojā m, sauc par Agia Pelagia ciemu. Tas, ko esam ilgi meklē juš i, ir ļ oti kluss un mā jī gs ciemats, kurā tieš ā m var atpū sties no pilsē tas burzmas un trokš ņ a. Mums visiem ļ oti patika! Iesaku visiem.
аватар mega.korobeyko
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Gribu uzrakstī t savus iespaidus no pagā juš ā gada atvaļ inā juma. Sieva mani aizvilka uz Krē tu, lai gan es vispā r gribē ju uz Itā liju. Godī gi sakot, lidojot ar lidmaš ī nu, man bija š ausmī gs garastā voklis. Biju domā jusi, ka neviena Grieķ ija man to nepacels. … Tomēr ▾ Gribu uzrakstī t savus iespaidus no pagā juš ā gada atvaļ inā juma. Sieva mani aizvilka uz Krē tu, lai gan es vispā r gribē ju uz Itā liju. Godī gi sakot, lidojot ar lidmaš ī nu, man bija š ausmī gs garastā voklis. Biju domā jusi, ka neviena Grieķ ija man to nepacels. Bet, nē , pā rē jais bija veiksmī gs, dī vainā kā rtā . Mē s arī izvē lē jā mies Fotula Apartments, nevis parasto viesnī cu. Es pat negaidī ju, ka š eit bū s tik labi. Jū ra ir netā lu, pludmale ir tī ra, darbinieki vienkā rš i pū š no jums putekļ us. Bija pat kauns viņ iem atteikt, kad viņ i piedā vā ja ekskursijas. Bija tā da sajū ta, ka viņ i tā uztraucas, ka mums viss patī k, ka viņ i paš i naktī s negulē ja. Visi ir tik draudzī gi, tas ir dī vaini. Pē c mū su Maskavas, kur visi staigā ar blā vā m, skā bā m sejā m un nemaz nepievē rš uzmanī bu viens otram, bija neparasti redzē t saulainos grieķ us. Bet nekas, iesaistī jos. Uzreiz saku, ka viesnī ca strā dā bez ē š anas, tā pē c sieva vai nu gatavoja pati, vai arī devā mies pie Agia Pelagia uz krogu. Mana sieva saka, ka ē diena gatavoš anai principā ir visi nosacī jumi. Virtuvē , lai arī neliela, ir plī ts, ledusskapis, cepeš krā sns, tē jkanna. Kopumā viss, kas nepiecieš ams pilnvē rtī gas maltī tes pagatavoš anai. . Tiesa, sieva ī sti negribē ja gatavot, galu galā viņ i atnā ca atpū sties. Tā pē c viņ i biež ā k ē da krodziņ ā . Krē tas vī ns ir vienkā rš i dieviš ķ s. Ļ oti garš ī gi. Noteikti izmē ģ iniet. Mē s pat iegā dā jā mies mā ju, riskē jot un riskē jot. Varē ja bū t problē mas lidostā , bet viss kā rtī bā , pā rgā ja. Ko vē l es varu teikt. Pludmale atrodas tieš i blakus viesnī cai. Samaksā jā m par sauļ oš anā s krē sliem ap 5-6 eiro par 2. Bet visu dienu gulē jā m pludmalē . Smiltis ir tī ras. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, regulā ri tiek mainī ti arī dvieļ i. Es pat nezinu, ko vē l piebilst. Mē s ī rē jā m automaš ī nu, tā pē c mē s ceļ ojā m pa visu vietu. Fotogrā fijas izdevā s lieliskas, visi mani draugi ir sajū smā . Vispā r brauciet uz Grieķ iju, nenož ē losiet.


iemiesojums dok40
Vai dzīvoklī ir vadu internets, vai jau ir Wi-Fi? Un tad mēs izmantojam tālruņus interneta ceļojumā, bet tam nevar pievienot kabeli.
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель находится всего в 10 метрах от морского берега курорта Агия Пелагия. Рестораны и магазины расположены в 2 минутах ходьбы от гостиницы. Расстояние до археологических памятников в Кноссе составляет 23 км. Отель подойдет для семейного отдыха. Маленький экономичный отель в двух шагах от пляжа.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Ираклиона составляет 24,6 км.
Pludmales apraksts Песчаный пляж в курортной деревне Агия Пелагия находится в уютной бухте, благодаря чему, здесь редко бывают волны или, преобладающий на северном побережье Крита, северо-западный ветер. Пляж оборудован зонтиками от солнца и шезлонгами, кабинками для переодевания и душем. Также на пляже предлагаются различные водные развлечения. Пляж в 30 м.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Гости могут воспользоваться принадлежностями для барбекю. Есть камера хранения багажа. Оборудованы места для курения.

  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Bērniem
Izklaide un sports
Telpu apraksts

Отель предлагает 10 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris $
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Агия-Пелагия, 71500, Греция
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.