Amuse Hotel 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 5.710
№99 viesnīcas reitingā Herakliona
5.7 Numurs
6.0 apkalpošana
5.8 Tīrība
4.8 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas blakus Hersonisas centra pludmalei. Uzcelta 1988. gadā, pēdējā renovācija veikta 2016.-2017. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota aktīvai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар 8kbwuqln
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ir pagā juš as tikai pā ris nedē ļ as, kopš atgriezā mies no Krē tas. Steidzu uzrakstī t atsauksmi tiem, kas vē l domā vai jau sapņ o par doš anos uz jū ru. Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz izmaksā m un ē rtu atraš anā s vietu. … Tomēr ▾ Ir pagā juš as tikai pā ris nedē ļ as, kopš atgriezā mies no Krē tas. Steidzu uzrakstī t atsauksmi tiem, kas vē l domā vai jau sapņ o par doš anos uz jū ru. Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz izmaksā m un ē rtu atraš anā s vietu. Viesnī cas atraš anā s vieta pat nav slikta. Jū ras krastā (pā ri promenā dei), Hersonisas centrs, netā lu lielveikali, veikali, kafejnī cas, restorā ni, tū risma aģ entū ras utt. Vienī gais, kas neatbilst tuvumam, bija diskotē ka. Mū su istabas logi pavē rā s tieš i uz š ī s diskotē kas pusi. Viņ i izglā ba ausu aizbā ž ņ us, bet ar tiem nav ī paš i ē rti gulē t. Pati istaba nav slikta. No mē belē m: divas divguļ amā s gultas, bet ļ oti ē rtas, divi naktsgaldiņ i, spogulis, tualetes galdiņ š , krē sls un skapis. Kondicionieris ir maksas, neizmantojā m, jo ​ ​ naktī pū ta vē ss vē jiņ š no jū ras, ar to pietika. Bija pā rtraukumi karstā ū denī , vairā kas reizes nā cā s iet aukstā duš ā . No ē diena mums bija tikai brokastis. Ja godī gi, mē s neesam pretenciozi tū risti, bet tas bija ļ oti slikti, pat mums. Varbū t tas bija viņ u ekonomiskā s situā cijas dē ļ . Neatkarī gi no tā , personā ls ir ļ oti draudzī gs. . Pludmales pā rsvarā akmeņ ainas, jū ra tī ra. Neaprī kotā s pludmalē s, zem ū dens uz akmeņ iem jū s varat satikt jū ras ež us - esiet uzmanī gi. Bet vispā r mē s ļ oti mī lam Grieķ iju un brauksim uz jebkuru viesnī cu. Š ī ir skaista valsts.
Перед отъездом. Ресторан у отеля. На море чуть-чуть штормит. Вид на город с моря.
аватар investle
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pirmkā rt, es gribu nekavē joties brī dinā t visus tū ristus. Ir divas viesnī cas ar vienā du nosaukumu, bet daž ā dā s pilsē tā s: Herssonises un Rethymnon. Mē s ar draugu domā jā m, ka esam rezervē juš i viesnī cu Retimnā , un ierodoties izrā dī jā s, ka Herssonisē , bet principā mē s to nenož ē lojā m. … Tomēr ▾ Pirmkā rt, es gribu nekavē joties brī dinā t visus tū ristus. Ir divas viesnī cas ar vienā du nosaukumu, bet daž ā dā s pilsē tā s: Herssonises un Rethymnon.
Mē s ar draugu domā jā m, ka esam rezervē juš i viesnī cu Retimnā , un ierodoties izrā dī jā s, ka Herssonisē , bet principā mē s to nenož ē lojā m.
Otrkā rt, neskopojieties ar istabu ar skatu uz jū ru. Jū s varat vienoties reģ istratū rā pē c ieraš anā s. Par 10 dienā m piemaksā jā m 50 eiro (lai gan pē c citā m atsauksmē m lasā m, ka daž i piemaksā juš i 100 eiro par divā m nedē ļ ā m).
Pat pie mums bija tā ds gadī jums, ka tika aplaupī ta meitenes istaba (nozaga fotoaparā tu, telefonu un naudu, un viņ as istaba, kā sapratā m, atradā s pirmajā stā vā ar balkonu uz ielu). Tā tad, ja istaba ir vē rsta uz ielu, tad ir kanalizā cijas smirdē š ana, un cilvē ki staigā s deguna priekš ā , ja sē dē sit uz balkona.
Mū su istabiņ a bija 223. Ledusskapja nav, TV, tē jkannas nav, kondicionieris bija, bet pulti iedeva par maksu. Istabā vannas istabas durvis neaizvē rā s un vispā r š ausmī gi č ī kstē ja. Dvieļ i tiek mainī ti ik pē c divā m dienā m, tī rī ti katru dienu.
Uzturs. Paņ ē mā m brokastis un vakariņ as.
Brokastis ir ļ oti vā jas. Gandrī z tas pats un viss ir dozē ts. Uz paplā tē m (viena paplā te uz cilvē ku) viņ iem tika dots jogurts (vai skā bais krē jums), graudaugi, divi maizes gabaliņ i, margarī ns un marmelā de. Jogurta vietā varē tu dot konservē tu persiku. Desertā tie mainī ja kū ku un kruasā nus. Un viņ i iedeva pienu mazā krū zē . Kafija no automā ta, tē ja un glā ze sulas.
Vakariņ as bija ļ oti patī kamas. Vairā ku veidu salā ti, gaļ a, kā dreiz viņ i deva zivis. Makaroni, rī si, kartupeļ i arī pamī š us. Viņ i arī pasniedza spinā tu pī rā gu. Desertā vai nu apelsī ni, vai arbū zs, vai ž eleja.
Ļ oti apmierinā ts ar pludmales tuvumu. Divi soļ i - un jū s jau esat pludmalē . Bet ņ emiet vē rā , pludmale ir ļ oti š aura, sauļ oš anā s krē sli ir maksas (3 eiro no cilvē ka), ieeja jū rā nav ī paš i ē rta (es neiesaku jums doties uz š o pludmali ar bē rniem) - plā tnes un akmeņ i. Pludmale nav ī paš i tī ra, izsmē ķ i, atkritumi.
Wi-Fi viesnī cā ir bezmaksas, bet tikai vestibilā un pē c tam ar mainī giem panā kumiem.
Ļ oti iepriecinā ja arī tas, ka viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , daudz veikalu, kafejnī cu, vakarā ir ko darī t.
Mē s devā mies uz Star Beach, 20 minū š u attā lumā no viesnī cas. Ir ideā la pludmale ģ imenē m ar bē rniem.
Netā lu no viesnī cas atrodas kafejnī ca Rustico, kur viņ i gatavo gardus ē dienus.
Netā lu no viesnī cas ir tū risma informā cijas birojs, daudzi runā krieviski.
Devā mies uz kaimiņ u kū rortpilsē tu Maliju, devā mies ekskursijā uz Santorini.
Ja neesat ī paš i izvē lī gs viesnī cas izvē lē , tad tā jums derē s lieliski.
Вид отеля с пляжа (напротив кафе Ванна
аватар Roza14
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pirms doš anā s izlasī ju atsauksmes par viesnī cā m. Es biju garī gi gatavs sliktā kajam. Tač u realitā te izrā dī jā s sliktā ka. Netī rumi istabā . Izlietne nav mazgā ta vismaz mē nesi. Istabā ir ļ oti slikti iztī rī ta (maigi izsakoties). … Tomēr ▾ Pirms doš anā s izlasī ju atsauksmes par viesnī cā m. Es biju garī gi gatavs sliktā kajam. Tač u realitā te izrā dī jā s sliktā ka. Netī rumi istabā . Izlietne nav mazgā ta vismaz mē nesi. Istabā ir ļ oti slikti iztī rī ta (maigi izsakoties). Kā du dienu nā cā s paņ emt dvieli un paš ai noslaucī t grī das. Dvieļ i tika mainī ti tikai mū su uzturē š anā s 5. dienā . Un tad, kad es ieskrē ju reģ istratū rā .
Gulta nekad netika mainī ta.
Wi-Fi ir pieejams tikai netā lu no reģ istratū ras. Un tas darbojas caur celmu klā ju. Labā k ir doties uz kafejnī cu (jebkuru). Tur vismaz strā dā bez pā rtraukuma.
Ē diens ir pelnī jis ī paš u uzmanī bu. Ja ceļ ojat kopā ar vī ru (draugu, vī rieti), tad labā k š ajā viesnī cā uzreiz nepalikt. Jo vī rietis paliks izsalcis. Ē diens vienmuļ š , bezgarš ī gs. Biju atvaļ inā jumā ar savu meitu. Pē c pā ris dienā m viņ a atteicā s tur ē st. Mē s devā mies uz kafejnī cu.
Pludmale, kas atrodas blakus viesnī cai, nav strū klaka. devā mies uz citu pludmali (zvaigž ņ u pludmali) 25 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Bija vē rts pastaigā ties. Un smiltis, un mazs lī cis un pietiekami mazs, lai bē rnam plunč ā ties.
Visi viesnī cas ī paš nieki ir violeti.
Ļ oti iesaku savam atvaļ inā jumam izvē lē ties citu viesnī cu, jo. š ī nebū s patī kama uzturē š anā s
аватар Lina1944
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m kopā ar draugu, bijā m ļ oti apmierinā ti ar atpū tu un viesnī cu. Bet tā kā viesnī ca ir ļ oti lē ta. nelikā m uz viņ u pā rā k lielas cerī bas un nebija ko vilties. Reģ istrē joties notika atgadī jums, izrā dī jā s, ka nav brī vu numuriņ u, piedā vā ja vienu nakti pavadī t blakus 4* viesnī cā vai istabiņ ā bez logiem, kurā ir viena istabiņ a, nevilcinoties izvē lē jā mies blakus viesnī cu. … Tomēr ▾ Bijā m kopā ar draugu, bijā m ļ oti apmierinā ti ar atpū tu un viesnī cu. Bet tā kā viesnī ca ir ļ oti lē ta. nelikā m uz viņ u pā rā k lielas cerī bas un nebija ko vilties. Reģ istrē joties notika atgadī jums, izrā dī jā s, ka nav brī vu numuriņ u, piedā vā ja vienu nakti pavadī t blakus 4* viesnī cā vai istabiņ ā bez logiem, kurā ir viena istabiņ a, nevilcinoties izvē lē jā mies blakus viesnī cu. , plus mē s tur saņ ē mā m pusdienas, vakariņ as un brokastis labā lī menī . Nā kamajā dienā mū s iereģ istrē ja mū su viesnī cas numurā . Istaba bija tī ra. gaisa kondicionieris un ledusskapis darbojā s.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ideā la, 50 metrus no jū ras un 50 metrus no galvenā s ielas.
Brokastis, protams, ir š ausmī gas, pat es, kas neesmu pieradusi no rī tiem daudz ē st, nevaru tur pabrokastot. Tā nav bufete, tikai tase kafijas, nedaudz piena, divas maizes š ķ ē les un ievā rī jums. Un tā katru rī tu.
Neskatoties uz daž iem trū kumiem, atmosfē ra viesnī cā ir ļ oti laba, mā jī ga un kaut kā mā jī ga. Tie. ja vē laties ietaupī t uz izmitinā š anu, droš i izvē lieties š o viesnī cu.
аватар ne-petr
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vienkā rš a viesnī ca, nekas neparasts. Baseina nav, pludmale atrodas 50 metru attā lumā . Saimnieki ir lieliski! ! ! Liels paldies par uzņ emš anu! ! ! … Tomēr ▾ Vienkā rš a viesnī ca, nekas neparasts. Baseina nav, pludmale atrodas 50 metru attā lumā . Saimnieki ir lieliski! ! ! Liels paldies par uzņ emš anu! ! !
аватар yunusova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca Flisvos atrodas Hersonisas centrā ar panorā mas skatu uz Egejas jū ru. Viesnī ca atrodas tikai daž u minū š u attā lumā no pilsē tas rosī gā iepirkš anā s rajona, blakus pludmalei un 25 km attā lumā no Heraklionas lidostā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca Flisvos atrodas Hersonisas centrā ar panorā mas skatu uz Egejas jū ru. Viesnī ca atrodas tikai daž u minū š u attā lumā no pilsē tas rosī gā iepirkš anā s rajona, blakus pludmalei un 25 km attā lumā no Heraklionas lidostā m. Viena neliela ē ka, 62 Standard rooms (18 kv. m. , maks. 3 cilv. ), no tiem 14 ar skatu uz jū ru. Visi numuri ir iekā rtoti tipiskā Krē tas stilā , un visiem tiem ir balkons
Istabā : vannas istaba ar fē nu; kabeļ televī zija; gaisa kondicionē š ana; radio; balkons

Smilš aina pludmale, sauļ oš anā s krē sli, saulessargi

Lieliska atraš anā s vieta, Hersonisas krastmalā , bet iesaku tiem, kas nā k apskatī t Krē tu, viesnī cai nav teritorijas, bet visa infrastruktū ra ap viesnī cu/auto noma, krodziņ i, pludmale, veikali, autobusi/, numuriņ i vienkā rš i , serviss visu diennakti.
вид с номера холл отеля холл отеля
аватар vzlyottour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Viesnī ca ekonomiskai atpū tai. Atrodas ciematā . Hersonisa tieš i krastmalā . Viesnī ca ir glī ta, bet ļ oti vienkā rš a. Reģ istratū rā ir pieejams seifs. Istabas ir ļ oti vienkā rš as. … Tomēr ▾ Viesnī ca ekonomiskai atpū tai. Atrodas ciematā . Hersonisa tieš i krastmalā . Viesnī ca ir glī ta, bet ļ oti vienkā rš a. Reģ istratū rā ir pieejams seifs. Istabas ir ļ oti vienkā rš as.


iemiesojums Lina1944
Un ko jūs varat iegādāties šajā sestdienas tirgū? vai ir vērts iet?
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums grafas
mūsu ceļojumu aģentūras piedāvā brokastis un vakariņas šajā viesnīcā
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен рядом с пляжем в центре города Херсониссос. Построен в 1988 году, последняя реновация проведена в 2016–2017 годах. Отель отлично подойдёт для активного молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 25 км от г. Ираклион. 26 км от порта.
Pludmales apraksts Пляж напротив отеля, через дорогу.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Услуги по продаже билетов, круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, мини-маркет на территории, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports
  • biljards
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 61 номер в 3-этажном здании отеля.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • tālrunis
  • ledusskapis $
Adrese 25th Martiou St., 70014 Hersonissos, Crete, Greece
Tālruņi: +30 28970-22006
Tīmekļa vietne: Amuse Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.