Jautājums par viesnīca Amuse Hotel 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
4 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Pastāsti man, kā nokļūt no Hersonisas uz Heraklionu uz sestdienas tirgu?
Un ko jūs varat iegādāties šajā sestdienas tirgū? vai ir vērts iet?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2014-05-1610 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар travelsita
Heraklionas tirgus sastāv no vairākām garām iepirkšanās ielām ar paviljoniem. Nopirkt var gandrīz visu: suvenīrus, rotaslietas (starp citu, ļoti kvalitatīvas), sadzīves priekšmetus, pārtiku, drēbes, somas, ir vīna veikali. Čekus izsniedz gandrīz visur. Blakus daudz kafejnīcu. Šo tirgu var apmeklēt ne tikai sestdienās.
аватар zzannai
Labdien!
Noīrējām mašīnu, apmeklējām ne tikai Heraklionu un daudzas citas vietas. Ja nevienam no līdzi braucošajiem nav apliecības, tad var braukt ar autobusu (grafiks pieejams visu viesnīcu reģistratūrā) vai ar taksi (varu melot ar cenu, bet diezgan pieklājīgi - aptuveni 35 eiro vienā virzienā) .
аватар andreyvip
Puiši, nebaidieties, Krētā sabiedriskais transports nav dārgs. Līdz Heraklionam ir ne vairāk kā 25 km, neteikšu droši, bet vienā virzienā parastajā autobusā ar pieturām būs kādi 2-3 eiro, bija arī ekspresis, brauc retāk, ir kādi 12. -13 eiro vienā virzienā, bet ar to var braukt nav jēgas. Regulāras autobusu pieturas atrodas uz galvenās ielas un ir izvietotas visā pilsētā. Grafiks sver katrā pieturā. Un par 35 eiro tas jau ir mazs auto uz dienu, nevis taksometrs)
Protams, es ieteiktu sestdien aiziet uz tirgu. Kaut kas darbojas visu nedēļu, bet šī ir maza daļa, un sestdien ir pilna māja gan pārdevēju ar precēm, gan pircējiem. Sestdien izvēle lielāka un krāsa dabīga. Bet nav jēgas iet tikai pēc magnētiem, visu var nopirkt uz vietas)
Ja staigā pa normāliem veikaliem, tad tieši otrādi, ieteiktu aiziet pa nedēļu. Pilsēta pa dienu ir pustukša. Nebūs drūzmēšanās un visu mierīgi varēs redzēt un izmērīt. Protams, tie nebūs tirgus pirkumi, bet daudz lētāki nekā krievu boutiques. Un vienkārši pastaigāties pa pilsētu darba dienās ir daudz patīkamāk.
Tātad, ja jūsu programmā ir brīvs laiks, es noteikti ieteiktu apmeklēt Heraklionu, un nav svarīgi, vai jūs ieejat tirgū vai nē, tas joprojām būs interesanti.
Lai jaukas brīvdienas.
аватар Gloriua
Pērn viņi no Hersonosas uz Heraklionu brauca ar autobusu par 3 eiro. Autobusi kursē regulāri. Mēs braucām uz autoostu. Brauciet 20-25 minūtes.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Amuse Hotel 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl