Evelyn Beach Hotel 4*– Atsauksmes

15
Novērtējums 7.410
№40 viesnīcas reitingā Herakliona
7.0 Numurs
7.8 apkalpošana
7.6 Tīrība
8.2 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Eleganta viesnīca, kas atrodas dzīvīgā Hersonisas kūrorta rajonā, pašā pludmalē. Ieteicams tiem, kas vēlas apvienot pludmales brīvdienas ar visām šī kūrorta izklaidēm. Rajons Limenas Hersonissou (Centrs) ir lieliska izvēle ceļotājiem, kuriem interesē bāri, naktsdzīve un jūras piekraste.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca. Paē dā m brokastis un vakariņ as, viss bija ļ oti labi. Man patika virtuve vairā k nekā ē ģ iptieš u vai turku virtuve. Iesaku viesnī cu, man ļ oti patika. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca. Paē dā m brokastis un vakariņ as, viss bija ļ oti labi. Man patika virtuve vairā k nekā ē ģ iptieš u vai turku virtuve. Iesaku viesnī cu, man ļ oti patika.
аватар Polupan07
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu ieteica pasta apvienotā kompā nija, kalni. Krivojs Rogs. Patika atraš anā s vieta (nav skaidrs, kā pē c otrā lī nija), pludmale pā ri ceļ am 25 metri no viesnī cas, apkalpoš ana augstā kā lī menī : personā ls, uzkopš ana, ē dinā š ana +++. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteica pasta apvienotā kompā nija, kalni. Krivojs Rogs. Patika atraš anā s vieta (nav skaidrs, kā pē c otrā lī nija), pludmale pā ri ceļ am 25 metri no viesnī cas, apkalpoš ana augstā kā lī menī : personā ls, uzkopš ana, ē dinā š ana +++. Liels pluss ir tas, ka Phoenix Tour pā rstā vji (mū su operatora partneri) tikā s Grieķ ijā , tas ir, viņ i satikā s, sniedza nepiecieš amo informā ciju, delikā ti piedā vā ja automaš ī nu nomas uzņ ē mumu, iedeva broš ū ru ar ekskursiju aprakstu, atstā ja kontaktus, iztē rē ja...neviens neuzspieda š ī s ekskursijas! ! ! Bija cilvē ki, kas sū dzē jā s par animā cijas trū kumu (kā pē c š ī animā cija ir viesnī cā ), Hersonisas centrā garlaicī gi nebū s. Ir mī nusi: istabas vecas, bet tī ras, TV ir pirmsū dens, bet es nenā cu tā pē c, pludmalē ir daudz cilvē ku (jo pludmale ir laba), tuvumā ir bū vlaukums. Pretē jā gadī jumā viss ir atkarī gs no jū su garastā vokļ a, nā ciet - mē s iesakā m)))
аватар kozachenko9
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s bijā m Evelyn Beach. Izjaucā m vairā kus variantus un š ī viesnī ca mums nonā ca par cenu, turklā t tai ir ļ oti laba atraš anā s vieta, paš ā pilsē tas sirdī , tieš i uz galvenā s ielas. Pirmā rinda un veikali tieš i blakus viesnī cai. … Tomēr ▾ Mē s bijā m Evelyn Beach. Izjaucā m vairā kus variantus un š ī viesnī ca mums nonā ca par cenu, turklā t tai ir ļ oti laba atraš anā s vieta, paš ā pilsē tas sirdī , tieš i uz galvenā s ielas. Pirmā rinda un veikali tieš i blakus viesnī cai. Bija labi varianti, bet kaut kur nomalē . Vakarā var pastaigā ties pa promenā di. Istabu atmosfē ra ir novecojusi, sā kot ar televizoru, pati istaba ir maza, vannas istaba ir maza. Tas ir ekonomisks-ekonomisks variants. Mums patika ē diens. Ļ oti tī rs, sī ki iztī rī ts. Neiesaku turp doties tiem, kam patī k š ika atmosfē ra, ja brauc uz jū ru un ekskursijā s var doties š eit. Nosacī jumi ir ļ oti vienkā rš i. Cena atbilst kvalitā tei.
аватар Andrej778585
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir veca. Ē diens ir lielisks, puiš i cenš as. Pludmale nav ļ oti vidē ja. Teritorija maza, praktiski nav, bet puiš i - personā ls tieš ā m ir profesionā ļ i, ļ oti labi dara savu darbu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir veca. Ē diens ir lielisks, puiš i cenš as. Pludmale nav ļ oti vidē ja. Teritorija maza, praktiski nav, bet puiš i - personā ls tieš ā m ir profesionā ļ i, ļ oti labi dara savu darbu.
аватар avkoval
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī viesnī ca bija vislē tā kā , izvē lē jā mies to, nopirkā m tū ri uz 8 mē neš iem. Naktsmī tne ir eleganta, istaba ir eleganta. Ē diens bija garš ī gs, bija neliela teritorija, atpū tas zonas. Pludmale ir tuvu, ir oļ i. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca bija vislē tā kā , izvē lē jā mies to, nopirkā m tū ri uz 8 mē neš iem. Naktsmī tne ir eleganta, istaba ir eleganta. Ē diens bija garš ī gs, bija neliela teritorija, atpū tas zonas. Pludmale ir tuvu, ir oļ i. Netā lu no centra ir daudz lietu.
аватар ljuset
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā ieradā mies no rī ta, reģ istrē š anā s bija no 12-00. Gaidī jā m vestibilā , pieslē dzā m internetu par 1 eiro dienā . Ieč ekojā mies pē c 12-00, istabiņ a plaš a, katrā ziņ ā vietas pietika diviem. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies no rī ta, reģ istrē š anā s bija no 12-00. Gaidī jā m vestibilā , pieslē dzā m internetu par 1 eiro dienā . Ieč ekojā mies pē c 12-00, istabiņ a plaš a, katrā ziņ ā vietas pietika diviem. No balkona paveras skats uz jū ru, ir fē ns, ledusskapis un TV.
Viesnī cas personā ls ir draudzī gs.
Brokastis, pusdienas un vakariņ as vienmē r bija sā tī gas. Bija zupas, dā rzeņ i, augļ i, kartupeļ i, gaļ a, zivis, saldumi, dzē rieni. bija arī kafijas pauze, kurā varē ja iedzert kafiju un ē st saldumus: daž ā das bulciņ as, virtuļ us.
Viesnī cai ir sava pludmale, sauļ oš anā s krē sli ir maksas, no rī ta bija aizņ emti, bet tā nav tā da problē ma.
Pludmale nav ī paš i liela, bet cilvē ku bija daudz, daž reiz bija grū ti atrast vietu. Ieeja jū rā ir smilš aina, daž kā rt bija akmeņ i.
Netā lu no viesnī cas atrodas liels skaits veikalu, tirgu, kafejnī cu un restorā nu. Daž os veikalos bija krieviski runā još i strā dnieki. Paejot nedaudz tā lā k pa galveno ielu ar visiem veikaliem, var redzē t baznī cu.
Kopumā pā rē jais bija vienkā rš i labi, laba viesnī ca, ē rta atraš anā s vieta.
аватар serg53
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ceļ oju kopā ar sievu. Viesnī ca salī dzinoš i liela, paņ ē ma brokastis un vakariņ as. Izvē lies lē tā ko no 4*. Ieč ekojā mies stundu pē c ieraš anā s, 102. istabiņ a ir liela ar tieš u skatu uz jū ru - lai gan jumts aizsedza daļ u jū ras, papildus gultai istabā ir ledusskapis, TV, skapis, tualetes galdiņ š , fē ns, balkons ar galdu un krē sliem un tualetes piederumiem. … Tomēr ▾ Ceļ oju kopā ar sievu. Viesnī ca salī dzinoš i liela, paņ ē ma brokastis un vakariņ as. Izvē lies lē tā ko no 4*. Ieč ekojā mies stundu pē c ieraš anā s, 102. istabiņ a ir liela ar tieš u skatu uz jū ru - lai gan jumts aizsedza daļ u jū ras, papildus gultai istabā ir ledusskapis, TV, skapis, tualetes galdiņ š , fē ns, balkons ar galdu un krē sliem un tualetes piederumiem. Brokastis un vakariņ as ieturē jā m viesnī cas vestibilā . Mē s pusdienojā m istabā . Mē s devā mies 4 ekskursijā s ceļ ojumu aģ entū rā uz galvenā ceļ a - Atē nas, Spinalonga, Santorini, Knossos. Kā bonusu saņ ē mā m bezmaksas ekskursiju pa Heraklionu. Ekskursijas visiem patika. Viesnī cas atraš anā s vieta ir piemē rota relaksē još ā m brī vdienā m - tuvu pludmalei, veikaliem, kafejnī cā m, brī vdabas muzejam. Vairā kas reizes gā jā m tā lu gar Hersonisonu visos virzienos no viesnī cas - ē rti un skaisti. Ir tikai viens trū kums - maksas wi-fi. . . Kopumā iesaku relaksē još ā m brī vdienā m.
Кносс Номер Вид на море Херсониссос Пляж у Спиналонги Айос-Николаос Санторини,  Ия Музей под открытым небом
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī ca. Lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba! : un istabas un tī rī š ana un ē dinā š ana un atraš anā s vieta - viss par 5! ! ! … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba! : un istabas un tī rī š ana un ē dinā š ana un atraš anā s vieta - viss par 5! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар yunusova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
26 km uz austrumiem no Heraklionas apburoš ajā piekrastē atrodas dzī vī gais Hersonisas kū rorts, š eit klusā nostū rī netā lu no krasta atrodas mā jī ga trī sstā vu viesnī ca Evelyn Beach. Viesnī cā ir 76 moderni iekā rtoti numuriņ i, kas iekā rtoti gaumī gi un komfortabli, visiem ir privā ta vannas istaba, radio, telefons, gaisa kondicionē tā js, seifs un balkons. … Tomēr ▾ 26 km uz austrumiem no Heraklionas apburoš ajā piekrastē atrodas dzī vī gais Hersonisas kū rorts, š eit klusā nostū rī netā lu no krasta atrodas mā jī ga trī sstā vu viesnī ca Evelyn Beach.

Viesnī cā ir 76 moderni iekā rtoti numuriņ i, kas iekā rtoti gaumī gi un komfortabli, visiem ir privā ta vannas istaba, radio, telefons, gaisa kondicionē tā js, seifs un balkons. Viesnī cā ir viss nepiecieš amais tiem, kas vē las padarī t savu uzturē š anos Krē tā neaizmirstamu.
Viesnī cā ir: reģ istratū ra ierodas tū ristu uzņ emš anai, mā jī gas atpū tas telpas atpū tai, bā rs, uzkodu bā rs, ē damzā le, ņ ieburs.

Viesnī cas viesiem ir iespē ja nodarboties ar jū ras sporta veidiem. Nirš ana notiek tuvā kajā nirš anas centrā.1000m attā lumā . Ir pieejams ū dens atrakciju parks, kā arī daudzas izklaides, ko piedā vā Hersonisas naktsdzī ve.

4 * bet velk uz 3
1993. gads
3 veidu ē dieni
-BB, HB, VISI
- WI-FI apmaksā ts
-79 istabas
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi atvaļ inā jumā Grieķ ijā . Viesnī cu ieteica tū risma operators Tui. Transporta pakalpojumi ir lieliski, viesnī ca ir piemē rota klusā m un relaksē još ā m brī vdienā m. Pirmā nedē ļ a baudī ja klusumu un skaistumu. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atvaļ inā jumā Grieķ ijā . Viesnī cu ieteica tū risma operators Tui. Transporta pakalpojumi ir lieliski, viesnī ca ir piemē rota klusā m un relaksē još ā m brī vdienā m. Pirmā nedē ļ a baudī ja klusumu un skaistumu. Numurs ar skatu uz jū ru tika rezervē ts no Maskavas. Lielisks skats no 4 stā va balkona. Viesnī cā kopumā ir 79 numuri. Atpū tnieku nav daudz. Pē c nedē ļ as jū s sā kat visiem sveicinā ties. Krievu vairā kums. Viesnī cā strā dā krieviski runā još s viesmī lis Jurijs no Krievijas. Viņ a dzī vo Krē tā jau 10 gadus un palī dz sazinā ties ar darbiniekiem. Ē diens nav ī paš i daudzveidī gs, bet ē diens ir ļ oti garš ī gs. Nebija neviena saindē š anā s gadī juma (mū su ģ imenē š ī ir pirmā reize). Turcijā un Ē ģ iptē pastā vī gi bija gremoš anas traucē jumi. Jū ra skaista, pludmale tomē r maza, bet ļ oti tī ra. Viesnī cai nav savas pludmales, lai gan tā atrodas jū ras krastā . Saule ir mā nī ga, ī paš i pē c pulksten 11:00. Vakarā mierī gi var sauļ oties pē c 17-30 pē c vietē jā laika. No izklaides viesnī cā tikai biljards-2 eiro stundā un internets 1 eiro-15 minū tes. Pē c 10 atpū tas dienā m manai meitai kļ uva garlaicī gi, tad viņ a satika vienaudž us un sā ka iet uz interneta kafejnī cu galvenajā ielā (1 stunda - 1 eiro). Ekskursijas tika veiktas aģ entū rā uz ielas (devā mies uz Santorini, Krē tas vakaru, dienvidu krastu). Priecē ar ekskursijā m. Ietaupī jums (salī dzinot ar gidu) ir milzī gs! Noī rē jā m kvadraciklu un skrejriteni, izbraucā m gar krastu, devā mies uz lielo akvā riju (ieeja 9 eiro) pie bijuš ā s militā rā s bā zes. Pludmalē.2 sauļ oš anā s krē sli un lietussargs maksā.8 eiro. Divas nedē ļ as atpū tā mies trijatā un pē dē jā dienā naudu atguvā m, jauki! Personā ls viesnī cā ļ oti draudzī gs. Istabu tī rī ja katru dienu, tā pat kā Turcijā un Ē ģ iptē uz gultā m izlika ziedus no mantā m (tikai par 1 eiro). Un dvieļ i tika mainī ti katru dienu, kas bija ļ oti pā rsteidzoš i. Pirms aizbraukš anas izlasī ju atsauksmes par š o viesnī cu, cilvē ki sū dzē jā s, ka reti maina veļ u un dvieļ us. Mums tas viss ir otrā di. Aizmirsu, nav gaisa kondicioniera kā tā da, ir sistē ma, kas sā k atdzist tikai no rī ta. Daž i cilvē ki guļ ar atvē rtu balkonu. Ja izvē laties starp Turciju, Ē ģ ipti un Grieķ iju, tad tikai Grieķ iju. Bet pasaule ir liela, mē s gribam redzē t pē c iespē jas vairā k valstu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums kovtunova
Un kāda ir maksa, ja tāda ir? Un kāds ir seifa izmērs?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums olgapasomova
Kurš pēdējā laikā ir atpūties Evelyn Beach? Kādi tur ir nosacījumi? Vispārējais iespaids?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums beleizzz
Labdien,gribētu aizbraukt atvaļinājumā uz Hersonisu,apsveram šo viesnīcu,bet ir šaubas,ka tur iespējams vakaros ir ļoti trokšņains,kad sāk strādāt visas diskotēkas,bāri utt.Vai tā ir taisnība? Un tad gribas klusas un relaksējošas brīvdienas.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Элегантный отель, расположен в оживленном месте курорта Херсонисос прямо на пляже. Рекомендуется тем, кто хочет сочетать пляжный отдых со всевозможными развлечениями этого курорта. Лименас Херсонису (Центр) — отличный выбор, если вам интересны бары, ночная жизнь и морское побережье.

Atrašanās vieta В центре курортного местечка Херсониссос, в 26 км от г. Ираклион.
Pludmales apraksts В 20 м от отеля. Сталис (Σταλίς, Stalis) — популярный среди туристов песчаный пляж протяжённостью около 2 км, расположенный в 32 км к востоку от Ираклиона на северном побережье Крита. Пляж Сталис хорошо оборудован, здесь есть зонтики с шезлонгами, спасательная вышка, кабинки для переодевания и душ. Также можно заняться водными видами спорта и поиграть в пляжный волейбол.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Завтрак «шведский стол» ежедневно накрывают в обеденном зале отеля. В ресторане с террасой подают блюда местной кухни. В баре можно заказать освежающие напитки и легкие закуски. В отеле есть платный wi-fi.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports За небольшую плату гости могут посещать бассейн соседнего отеля. Отель Evelyn находится всего в 1 км от аквапарка.
Telpu apraksts

В отеле всего 76 номеров.

Istabās

В номерах представлено: туалетно-косметические принадлежности, фен, кондиционер, ТВ, телефон (платно), мини-холодильник, Wi-Fi, сейф (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese A. Kanakaki & 25th Martiou, Hersonissos, 70014, Greece
Tālruņi: +302 897 0 24635-6
Tīmekļa vietne: Evelyn Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).