Eva Mare Hotel & Suites 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.810
9.3 Numurs
9.5 apkalpošana
9.8 Tīrība
9.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Mājīga neliela viesnīca, kas atrodas kalnā ar skaistu skatu uz līci. Lielākā daļa numuru ir izremontēti un gaumīgi iekārtoti. Viesiem ar ierobežotām pārvietošanās spējām un ģimenēm ar maziem bērniem jāņem vērā, ka uz pludmali ved pakāpieni. Ieteicams relaksējošai un romantiskai atpūtai. Viesnīca uzcelta 1988. gadā, pēdējā daļējā renovācija veikta 2017. gadā. Viesnīca sastāv no galvenās ēkas (2 stāvi, bez lifta) un divām piebūvēm (nav lifta), kas atrodas pāri ceļam bez aktīvas satiksmes. Daži numuri ir vērsti uz kalnu vai viesnīcas pagalmu. Ņemot vērā viesnīcas būvniecības specifiku, vienas kategorijas numuri var atšķirties pēc izmēra un plānojuma.Vairāk →
аватар Nutrija001
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies viesnī cā Eva Mare 2011. gada oktobra sā kumā . Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga! Neliela ģ imenes apartamentu viesnī ca, starp citu 4*, atrodas 20 km no Heraklionas, Agia Pelagia ciemā , diezgan stā vā nogā zē. … Tomēr ▾ Atpū tā mies viesnī cā Eva Mare 2011. gada oktobra sā kumā . Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga! Neliela ģ imenes apartamentu viesnī ca, starp citu 4*, atrodas 20 km no Heraklionas, Agia Pelagia ciemā , diezgan stā vā nogā zē.100 metru attā lumā no jū ra. Rezervē jā m suite, savu un saņ ē mā m.
Liela istaba sadalī ta guļ amistabā un viesistabā . Guļ amistabā gulta ar baldahī nu, galds ar tē jkannu un tē jas piederumiem, vī na glā zes un glā zes ū denim. Ir nazis, nav korķ viļ ķ a. Ir arī neliels dī vā ns ar spilveni. Izeja uz balkonu.
Viesistaba ar dī vā nu, kafijas galdiņ š , liels TV, DVD ar disku komplektu ar filmā m un spē lē m. Mū su meitai tika sagatavota pilna gulta. C-mezgls ar dž akuzi. Ziepju, š ampū nu, ķ ermeņ a losjonu un vannas putu komplekts tika pē c iemī tnieku skaita, papildinā ts tikai kontaktē joties. Dvieļ i vienmē r tī ri, mainī t katru dienu. uz grī das no bedres grī dā ! Problē ma tika atrisinā ta tā , ka ū dens plū sma lī dz minimumam un pē c 20 minū tē m viss ū dens droš i nokļ uva kanalizā cijā , un pē c pusstundas vannas istabā grī da pati nož uva, jo vannas istabā ir logs, kuru mē s nedabū jā m aizveriet. Mums bija arī terase ar izeju no viesistabas, ar zā lienu, divā m tū jā m un augu, kas kā pj gar sienu, metā la galds un trī s krē sli. Mums nelika ž ā vē tā ju, kā uz citiem balkoniem, bet mums bija virve ar drē bju š ķ ipsnā m (esam taupī gi). Istabā ir seifs, skapī , par maksu. Pludmales dvieļ u nav, ņ emiet lī dzi vai iegā dā jieties viesnī cas priekš ā .
Reģ istratū rā mū s sagaidī ja Mario, pavadī ja lī dz istabiņ ai, nesa koferi. Dā vana no viesnī cas - kupons bezmaksas vī na karafijai viesnī cas restorā nā . Mario strā dā reģ istratū rā un restorā nā par viesmī li. Patī kams, sabiedrisks cilvē ks. Viesnī cā mums nebija problē mu, apgalvo, ka nav!
Viesnī cas teritorija maza, ir neliels baseins, rotaļ u laukums ar sauļ oš anā s krē sliem, bā rs, galdi ar dī vā niem, rotaļ u laukums. Viesnī ca sastā v no divā m ē kā m, dzī vojā m svaigi renovē tā ē kā , ar labā m istabā m un pieklā jī gu dizainu Mū su ē ka atradā s stā vā kalnā , daudz pakā pienu. Vē l viena ē ka ar mazā kā m istabā m (standarta) ar skatu uz jū ru, ar nelielu restorā nu "Yamas" (Uz veselī bu), kurā tika pasniegtas brokastis, var paē st pusdienas un vakariņ as.
Bijā m apmaksā tas brokastis. Brokastis normā las: olas, musli, svaigs biezpiens, siers, desa, svaigi konditorejas izstrā dā jumi, biskvī ti, svaigi cepta maize, ievā rī jums, medus, augļ i, dā rzeņ i, tē ja, kafija, kakao, piens o. Vairā kas reizes vakariņ oju un vakariņ oju, kad slinkums kaut kur iet. Ē dieni labi, cenas normā las. Skaists interjers, tī rs, ē rts!
Viesnī ca ir ļ oti klusa, man ļ oti patika! Rent a car "Stop" ē kas galā strā dā jauka sieviete Dž ordž ija, noī rē jā m maš ī nu uz 5 dienā m, iedeva karti kur atzī mē ja kur jā iet, ieteica interesantas vietas. Wi-Fi, puiš i- kaimiņ i runā ja pa Skype.
Paņ ē mā m auto ar pilnu apdroš inā š anu, Hyundai Accent par 160eiro. Nobraucā m 950km, patē riņ š.5, 5litri uz simts kvadrā tmetriem. Problē mu nebija! Lī dz Hanijai netikā m, daudz tā lu, nu nekas, tā lā k laiks!
Pludmale Psaromura lī cī . 100 m no viesnī cas, stā vā kalnā . Pludmale laba, oļ i, smiltis jū rā . Ū dens dzidrs, tī rs, silts. Mums paveicā s ar laiku, silts, saulains peldē jā mies un sauļ ojā mies. Pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu ar saulessargiem, tie ir maksas-2 sauļ oš anā s krē sli 4eiro dienā . Var pasē dē t uz oļ iem uz dvieļ iem, ko mē s biež i darī jā m. Ir duš a un tualete. Ir a bā rs. Jū rā ir diezgan daudz zivju, satikā m divus astoņ kā jus, plakanos krabjus un jū ras simtkā jus. Var aiziet arī uz Peninsula Hotel pludmali, betona, ir nolaiš anā s ū denī , sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Nedaudz tā lā k atrodas Sea Side Hotel smilš u pludmale, tur ir krodziņ i un veikali, arī sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas. Agiapelagia promenā dē ir arī liela pilsē tas pludmale. , Bet pa ļ oti nelī dzenu reljefu ir tā lu. Pilsē tas pludmale atrodas aiz raga, kur atrodas viesnī ca Kapsis, bet jū s nevarat staigā t gar krastu gar jū ra.
Par ceļ ojumu uz Krē tu - nā kamajā apskatā .
аватар Natali-ja-ja
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Lai neapvainojas tie, kuri bija sajū smā par š o viesnī cu, uzskatiet, ka esat laimī gs. Savu ceļ ojumu plā nojā m iepriekš , izvē lē jā mies klusu vietu, lai blakus bū tu pludmale. Ceļ ojā m ar mazu bē rnu, tā pē c svarī ga bija istabas kvalitā te. … Tomēr ▾ Lai neapvainojas tie, kuri bija sajū smā par š o viesnī cu, uzskatiet, ka esat laimī gs. Savu ceļ ojumu plā nojā m iepriekš , izvē lē jā mies klusu vietu, lai blakus bū tu pludmale. Ceļ ojā m ar mazu bē rnu, tā pē c svarī ga bija istabas kvalitā te. . Pē c biļ etes mums bija augstā kā s klases 4* istabiņ a, bet ierodoties bijā m iekā rtojuš ies 3* dzī voklī un pa viltu, bez brī dinā juma. Š is numurs nebija paš ā viesnī cā , bet gan atseviš ķ ā ē kā , virs restorā na. Istaba bija maza (mū su standarta dzī voklī ir vairā k), solī tā s vannas vietā ar stikla starpsienu no tualetes atdalī ta duš a, televizors gandrī z nevienu programmu neuztvē ra, pa visiem kanā liem bija viļ ņ oš anā s. . Un es vienkā rš i nevē los runā t par balkonu un skatu no tā . . Mū su balkons pavē rā s uz kaimiņ u balkoniem, veidojot ar tiem burtu "p", un pa vidu bija restorā na jumts - labā k nevar iedomā ties. Zvanī ju uz Tez Tour biroju Krē tā , viņ i solī ja pē c dienas pā rcelties, bet mē s visu nedē ļ u pavadī jā m savā mazajā istabā . .
Mario – tā vispā r ir atseviš ķ a saruna – pirmklasī gs laizī tā js. Pē c tam, kad viņ i viņ am piezvanī ja no tez tour, lai mū s pā rvietotu uz pareizajiem apstā kļ iem, viņ š vienkā rš i sā ka no mums izvairī ties, tiklī dz mē s mē ģ inā jā m ar viņ u runā t, viņ š steidzami aizbē ga steidzamos jautā jumos - vispā r jū s pats saprotat, kā da veida augļ us. Ē diens restorā nā ir viduvē js. Brokastis ir vienā das katru dienu. . pusdienojā m pilsē tas tavernā s, tur ļ oti garš ī gi paē da un porcijas bija pieklā jī gas, ko nevar teikt par vakariņ ā m viesnī cā . Veļ a tika mainī ta ik pē c 2 dienā m, bet mē s aizstā vē jā m ikdienas tī rī š anu. Pē c tam, kad sacē lā m traci, ka dzī vojam sliktā kos apstā kļ os, nekā vajadzē tu, viņ i sā ka tī rī t mū su vietu katru dienu. Starp citu, paš ā viesnī cā ir izmitinā ti vā cieš i, franč i...bet ē kā , kurā mē s dzī vojā m, viņ i izmitinā ja visus krievus. . Nedomā jiet, ka tā s ir manas emocijas, tā ir taisnī ba. . Krievi tur nav ī paš i populā ri. . lai gan viņ i saprot, ka bez viņ iem neiztiks neviena sezona. .
Tā pē c vē lreiz iesaku padomā t vai izvē lē ties š o viesnī cu...Atraš anā s vieta ļ oti skaista, jū ra un pludmale brī niš ķ ī ga, bet viss pā rē jais. . .
аватар Dandiouk
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska ģ imenes viesnī ca (no viņ a tē va nodeva paš reizē jam ī paš niekam Mario) ģ imenes brī vdienā m. Kopā ir 40 istabas. Maksimā li 108 sē dvietas. Ē rts un mā jī gs. Teritorija maza, kopta, tī ra un maza rotaļ lieta. … Tomēr ▾ Lieliska ģ imenes viesnī ca (no viņ a tē va nodeva paš reizē jam ī paš niekam Mario) ģ imenes brī vdienā m. Kopā ir 40 istabas. Maksimā li 108 sē dvietas.
Ē rts un mā jī gs. Teritorija maza, kopta, tī ra un maza rotaļ lieta. Ir bā rs pie baseina, rotaļ u laukums, privā ta autostā vvieta.
Pludmale atrodas 80 metrus lejup. Pludmale ļ oti iecienī ta (manuprā t labā kā.20 km rā diusā ), oļ aina, tī ra. Tā pē c brī vdienā s no 12 ir daudz vietē jo ar bē rniem, esiet gatavi.
Viņ i ē d tepat viesnī cas restorā nā . Ī paš nieks arī ir Mario. Mamma gatavo kopā ar palī giem, viņ š pats no rī ta un pē cpusdienā strā dā par š veicaru, bet vakarā vakariņ ā s par viesmī li savā restorā nā . Iedvesmo! Ē dieni daudzveidī gi, porcijas lielas. Bijā m pieci - trī s pieauguš ie, divi bē rni 10 gadus veci. Viņ i daž reiz paņ ē ma trī s porcijas visiem. Dzē rieni - par maksu.
Igors no Jaroslavļ as strā dā ja par krievvalodī go gidu. Mū su cilvē ks. Inteliģ ents un kompetents apvienots vienā . Ar labu pieredzi Krē tā . Viņ a teiktajam var uzticē ties. Retums, diemž ē l.
Auto noma turpat uz stū ra. Paņ ē mā m vairā kas reizes vienai dienai litru mazuļ us (piemē ram, Hyunday Atos) par 30 eiro. Plus benzī ns 17.5 eiro litri. Braucā m Retimnā - 60 km un Heraklionā ar Knosu - 25 km.
Mē s devā mies ekskursijā uz alu, klosteri un nacionā lo ciematu. Kopumā Igors ļ oti kompetenti atbildē s uz visiem jautā jumiem par ekskursijā m - skatiet iepriekš .
Naktsdzī ve, animā cija, diskotē kas – pā ri ceļ am Pensvilā . Tur ir ap 3000 cilvē ku, lielā kā daļ a ir poļ i. Pā ris reizes gā ja bez fanā tisma. "Nevis ledus. "
Sī kā ka informā cija ar fotogrā fijā m viņ u mā jas lapā www. evamare. gr.
Un noslē gumā atseviš ķ s sveiciens no mums visiem Mario un Igoram ar lielu paldies!
аватар koshak.marina
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Uz Krē tu devā mies ceļ ojumā nedē ļ u pirms izbraukš anas, jo. Š engena jau pastā vē ja. Š o viesnī cu izvē lē jā mies jau pirmkā rt pludmales dē ļ - tur ir ļ oti skaists lī cis, pludmale nav liela, bet arī cilvē ku tajā nav daudz. … Tomēr ▾ Uz Krē tu devā mies ceļ ojumā nedē ļ u pirms izbraukš anas, jo. Š engena jau pastā vē ja.
Š o viesnī cu izvē lē jā mies jau pirmkā rt pludmales dē ļ - tur ir ļ oti skaists lī cis, pludmale nav liela, bet arī cilvē ku tajā nav daudz. Pludmale nav smilš aina, bet gan oļ aina. Kam tas ir mī nuss, bet man tieš i otrā di - jū ra š ā dā pludmalē ir daudz tī rā ka! Un turklā t tirgo speciā las č ī bas ar gumijas zolē m, lai var droš i staigā t pa oļ iem un pa akmeņ u dibenu.
Ja dodaties nedaudz tā lā k, tad ir smilš aina pludmale. Paš ā viesnī cā ir baseini, un ne viens, ļ oti tī rs un ar sauļ oš anā s krē sliem viss kā rtī bā . Kopumā viss ir ļ oti ē rti un glī ti.
Mums bija viss iekļ auts, tā pē c piedzī vojā m visus bā ra jaukumus - kokteiļ i tur ir ļ oti garš ī gi. Tikai viņ iem ir viens triks – ne visi kokteiļ i no ē dienkartes ir iekļ auti All Inclusive. Piemē ram, rums Cola nav iekļ auts.
Virtuve viesnī cā ir lieliska, ē dieni ļ oti daudzveidī gi. Vienmē r ir arī vī ns. Un vispā r tiek pasniegtas trī s vai vairā ku veidu kū kas.
Divvietī gs numurs ir ļ oti plaš s, ir gaisa kondicionieris, mini bā rs, TV. Arī duš a ir plaš a un kā rtī ga.
Neatceros nekā dus trū kumus : )


iemiesojums 120870_493
SVEIKI! CILVĒKI, SAKIET, VAI EVA MARE HOTEL & APARTMENTS 3+ UN EVA MARE HOTEL 4* IR TĀPAT PAŠAS VAI DIVAS DAŽĀDAS VIESNĪCAS?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Уютный небольшой отель, расположенный на возвышенности, откуда открывается красивый вид на залив. Большая часть номеров отремонтирована и со вкусом оформлена. Гостям с ограниченными возможностями передвижения и семьям с маленькими детьми нужно иметь в виду, что к пляжу ведут ступеньки. Рекомендуется для спокойного и романтического отдыха. Отель построен в 1988 году, последняя частичная реновация проведена в 2017 году. Отель состоит из основного здания (2 этажа, без лифта) и двух корпусов Annex (без лифта), расположенных через дорогу с не активным движением. Часть номеров ориентирована на гору или внутренний двор отеля. В силу специфики постройки отеля, номера одной категории могут отличаться между собой по размеру и планировке.

Atrašanās vieta Отель в 25 км от международного аэропорта, в 20 км от г. Ираклион, в местечке Агия-Пелагия, на холме, откуда открывается вид на залив. Автобусная остановка в 70 м от отеля.
Pludmales apraksts Пляж песчано-галечный в 80 метрах от отеля. Пляж Агия Пелагия (Αγία Πελαγία, Agia Pelagia) — находится в 20 км от города Ираклион, на северном побережье острова Крит в области Ираклион. Пляж Агия Пелагия песчано-галечный, море здесь спокойное и почти отсутствуют, такие частые для северного побережья Крита, ветра. Агия Пелагия состоит из нескольких уютных бухточек. Пляж оборудован зонтиками и шезлонгами, кабинками для переодевания и душевыми.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Бассейн (открытый, с пресной водой, 50 кв.м, глубина от 1,10 м до 2,10 м). Рядом с бассейном находится коктель-бар, предлагающий большое разнообразие прохладительных и алкогольных напитков, котелей, закусок, мороженого и кофе. Ресторан отеля предложит вам незабываемое традиционные и середеземноморские вкусы. Ресторан, оформленный в светлых тонах Критской природы.

  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • bezmaksas wi-fi
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бассейн с пресной водой в центре отеля. Вход в бассейн бесплатный для всех гостей. Также для гостей есть шезлонги и зонтики (бесплатно). На рецепшене вы сможете попросить пляжные полотенца.
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 57 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
Adrese Psaromoura Beach, 71500 - Agia Pelagia, Crete, Greece
Tālruņi: +30 2810 811186
Tīmekļa vietne: Eva Mare Hotel & Suites
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.