Europa Beach Hotel 4*– Atsauksmes

23
Novērtējums 7.410
№25 viesnīcas reitingā Herakliona
7.3 Numurs
7.9 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.7 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas plašā teritorijā, kur aci priecē gleznainas palmas un ziedi. Atpūtniekiem tiek nodrošināts plašs izklaides klāsts. Lieliska vieta klusām un relaksējošām brīvdienām. Plaši, stilīgi un ērti numuri, profesionāla apkalpošana un intīma atmosfēra. Rajons Analipsi ir lieliska izvēle ceļotājiem, kuriem interesē atpūšanās, vietējā virtuve un atmosfēra.Vairāk →
аватар mila.00
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca laba. Tī rs, jauki mē belē ts un klusā vietā tieš i pie pludmales. 10 minū š u gā jiens lī dz pilsē tas centram. Ir visi veikali, restorā ni, kafejnī cas utt. Bet, ja vē laties apskatī t apkā rtni un citus ciematus, jums bū s nepiecieš ama automaš ī na vai taksis. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba. Tī rs, jauki mē belē ts un klusā vietā tieš i pie pludmales. 10 minū š u gā jiens lī dz pilsē tas centram. Ir visi veikali, restorā ni, kafejnī cas utt. Bet, ja vē laties apskatī t apkā rtni un citus ciematus, jums bū s nepiecieš ama automaš ī na vai taksis. Tu vairs nestaigā .
Ļ oti jauki dekorē ts, ir grieķ u autentiskuma un moderna stila notis. Tas atrodas gleznainā ciematā ar ī paš u, lauku atmosfē ru. Tas ceļ ojumam pievieno savu unikā lo pieredzi.
Numuri ir mazi un labi mē belē ti. Gaisa kondicionieris darbojas pareizi. Mū su istabai bija balkons ar skatu uz baseinu.
Viss iekļ auts. Par dzē rieniem nav jā maksā papildus. Visas dienas garumā bā ros ir daž as uzkodas, vienmē r var uzkodas. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs.
Teritorijā ir divi baseini, viens ar jū ras ū deni un otrs ar parasto ū deni. Dienas laikā ir ko darī t, ir izklaides bē rniem. Es tikai gribu vairā k ē nas pie bē rnu baseina un rotaļ u laukuma.
Personā ls mū s uzvarē ja jau no pirmā brī ž a. Visi ir ļ oti draudzī gi, smaidī gi, palī dz it visā , ko lū dz un jebkurā laikā .
Ļ oti iesakā m š o viesnī cu ģ imenē m.
аватар turkin77
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atrodas lieliskā vietā . Vieta vienmē r ir tī ra, mierī ga un ģ imenei draudzī ga. Personā ls ir ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs. Ē diens restorā nā ir ļ oti garš ī gs. Varbū t nav daž ā dī bas, kā turku viesnī cā s, bet kvalitā te ir daudz labā ka. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas lieliskā vietā . Vieta vienmē r ir tī ra, mierī ga un ģ imenei draudzī ga. Personā ls ir ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs. Ē diens restorā nā ir ļ oti garš ī gs. Varbū t nav daž ā dī bas, kā turku viesnī cā s, bet kvalitā te ir daudz labā ka. Aktī vi animatori, lai gan nerunā krieviski. Bet, ja zinā si kaut nedaudz angļ u valodu, tad ar komunikā ciju problē mu nebū s. Mē s devā mies uz jū ru pie viesnī cas izejas pa kreisi, tur ir lieliska smilš u pludmale un ļ oti tī ra jū ra. Pastaigas gar krastmalu ir prieks. Daudzi tū risti ī rē automaš ī nas un patstā vī gi pā rvietojas pa Krē tu. Un daž i iegā dā jas ekskursijas ar aģ entū ras starpniecī bu. Iesaku neņ emt ekskursijas no viesnī cas gida, bet iegā dā ties tū risma aģ entū ru 150 metru attā lumā no viesnī cas. Tas palī dzē s ietaupī t 1/3 no ceļ ojuma iegā des naudas. Ja ģ imenē ir vairā k par 3 cilvē kiem, izklaides vilcienā labā k nebraukt, un. Tas ir salī dzinā ms ar automaš ī nas nomas izmaksā m. Cena pieauguš ajam 13 eiro, bē rniem 7 eiro. Auto noma dienā ir 35-40 eiro, ar apdroš inā š anu. No lidostas lī dz viesnī cai 30 minū tes. Baseini ir tī ri. Bā rmeņ i visi ir ļ oti draudzī gi. . Uzkodu bā rā tiek piedā vā tas gardas sviestmaizes, picas, frī kartupeļ i, smalkmaizī tes, saldumi un dzē rieni. No alkohola kā rtī gs sarkanvī ns un alus. Pā rē jais der kokteiļ iem. Bē rniem ir labi rotaļ u laukumi un divi bē rnu baseini. Viesnī cā ir neliels tirgus, kur var iegā dā ties visu nepiecieš amo. Ir savs spa. Noteikti veiciet izmē ģ inā juma masā ž u 15 minū tes bez maksas. Iesaku arī A la carte. Iepriekš pierakstieties pie š efpavā ra un bū siet apmierinā ti. Patiesais alkohols ir tikai vietē jais, bet pā rē jais par naudu. Kopumā viesnī ca atstā ja ļ oti labu iespaidu. Negribē jā s iet prom. Ieteikš u visiem! !
Бассейн с солёной водой. И рядом детский. Набережная . Налево пляж ,а направо - турагентство,прокат,маркетов,центр. Территория отеля вся в зелени. Все очень  органично. Улочки Херсонисоса. Природа по особенному красивая.
аватар anastasiatug
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bijā m š eit ar ģ imeni maijā (7 dienas), lieliski atpū tā mies! ! Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta, viesnī ca atrodas mierī gā , klusā Analipsi ciematā (lī dz ciemata centram var aiziet 10 minū tē s), salas galvaspilsē tā ar sabiedrisko transportu var ē rti nokļ ū t 20 minū tes (regulā ri kursē tumš i zaļ i un balti autobusi ar uzrakstu Heraklion). … Tomēr ▾ Bijā m š eit ar ģ imeni maijā (7 dienas), lieliski atpū tā mies! ! Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta, viesnī ca atrodas mierī gā , klusā Analipsi ciematā (lī dz ciemata centram var aiziet 10 minū tē s), salas galvaspilsē tā ar sabiedrisko transportu var ē rti nokļ ū t 20 minū tes (regulā ri kursē tumš i zaļ i un balti autobusi ar uzrakstu Heraklion). Kā arī , pats galvenais, tuvumā atrodas dabī ga smilš u pludmale, kurā ir patī kami izgulē ties un atpū sties.
Numuri ir tī ri, ē rti, tiem ir privā ta terase vai balkons, ir arī gaisa kondicionieris, vannas istaba, TV, telefons, ledusskapis, seifs - viss nepiecieš amais)) Viesnī cā ir TV istaba, kur var pasē di kompā nijā vakarā , atpū š as, kaut ko redzi) Liels pluss ir miniklubs un animā cija bē rniem! ! Jū su bē rniem noteikti nebū s garlaicī gi) Mū sē jie vienkā rš i priecā jā s par animatoriem! ! )
Fitnesa centrs un bezmaksas Wi-Fi zona. Viesnī cas restorā nā tiek pasniegti klasiski Krē tas un starptautiskā s virtuves ē dieni, mums viss ļ oti patika)) izvē le ir laba. Pateicoties restorā na darbiniekiem, brī niš ķ ī giem, pieklā jī giem puiš iem) viesnī cas teritorijā ir divi baseini, no kuriem izvē lē ties: viens baseins ar jū ras ū deni, otrs ar saldū deni - katram savs)) divi bā ri - laba cienī tā jiem dzē rieni) no izklaides galda teniss, tenisa korts, biljards)
Kā arī reizi nedē ļ ā Krē tas mū zikas un deju vakars atstā ja mums daudz iespaidu)
Viesnī cā ir bezmaksas autostā vvieta, kur jū s varat viegli atstā t savu automaš ī nu)
Ī paš s paldies personā lam par apkalpoš anu)) jauka, izpalī dzī ga meitene reģ istratū rā mums palī dzē ja ar visiem jautā jumiem)
аватар linnalinna
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki. Tikko atgriezos no atvaļ inā juma, vē los izteikt lielu pateicī bu uzņ ē mumam Mouzenidis un tā darbiniekiem, kuri ne pirmo reizi palī dzē ja padarī t mū su atvaļ inā jumu pā rsteidzoš u. Ar ģ imeni atpū tā mies viesnī cā Bomo Europa Beach Hotel no 28. … Tomēr ▾ Sveiki. Tikko atgriezos no atvaļ inā juma, vē los izteikt lielu pateicī bu uzņ ē mumam Mouzenidis un tā darbiniekiem, kuri ne pirmo reizi palī dzē ja padarī t mū su atvaļ inā jumu pā rsteidzoš u.
Ar ģ imeni atpū tā mies viesnī cā Bomo Europa Beach Hotel no 28.04 lī dz 5.05. Viesnī ca ir izvietota kā ģ imene. Tā tieš ā m ir. Manai ģ imenei viss ļ oti patika.
Animā cija ir vienkā rš i lieliska. Animatori ļ oti viegli atrada kopī gu valodu ar bē rniem. No rī ta ap baseinu notika ū dens aerobika. Vakaros viesiem tika organizē ta izklaides programma.
Viņ i mums iedeva labu istabu. Ļ oti mā jī gs un viegls. Ar nelielu balkonu. Tas tika regulā ri tī rī ts un mainī ti dvieļ i, kas man bija ļ oti svarī gi. Nu viesnī cas teritorija zaļ a un skaista. Daudz palmu, dzī vž ogu un ziedu.
Kas attiecas uz ē dienu, tad kopumā viss bija garš ī gi. Ē dieniem bija daž ā di, pirmais, otrais. Bija garš ī gi deserti, augļ i un saldē jums. Pluss bija arī tas, ka pā rtraukumā galvenajā restorā nā pie baseina darbojā s uzkodu bā rs. Ikviens tur varē ja baudī t maltī ti.
Viesnī cas gide Elizabete, profesionā le savā jomā . Viņ a padarī ja mū su uzturē š anos pē c iespē jas patī kamā ku un neaizmirstamu. Viņ a palī dzē ja sazinā ties ar reģ istratū ru, pastā stī ja daudz interesanta par salu un ieteica, kuras ekskursijas apmeklē t, lai iepazī tu Krē tu. Š ajā gadī jumā mē s paļ ā vā mies uz viņ as gaumi, un viņ a mū s nepievī la. Ieteicu dienas pamī š us - atpū tas diena, ekskursijas diena. Ar kuģ i aizbraucā m uz Santorini salu. Satriecoš a sala. Cilvē ku bija maz, tū re izdevā s. Apmeklē jā m Neizpē tī tā s Krē tas programmu. Man ļ oti patika Retimnas pilsē ta un aiza. Un beigā s atpū tu pabeidzā m kā dā Krē tas vakarā . Tik jautrī bu un dejoš anu nekur citur nebiju redzē jis. Un, protams, gidi – Sofija un Elī na ir lieliskas gudrinieces. Viņ i sniedza daudz informā cijas un atbildē ja uz visiem mū su jautā jumiem. Bija ļ oti interesanti viņ us klausī ties.
Es iesaku š o viesnī cu visiem. Septembrī plā nojam atgriezties vē lreiz ar ģ imeni, lai turpinā tu iepazī t salu un vienkā rš i labi atpū sties.
аватар ju-panova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba diena visiem! Dalos ar pozitī vā m emocijā m un vē los sniegt ieteikumus topoš ajiem atpū tniekiem! Mē s ar bē rniem pirmo reizi atbraucā m atpū sties Grieķ ijā , izvē lē jā mies reģ ionu Krē tas austrumos, Analipsi ciemu. … Tomēr ▾ Laba diena visiem!
Dalos ar pozitī vā m emocijā m un vē los sniegt ieteikumus topoš ajiem atpū tniekiem! Mē s ar bē rniem pirmo reizi atbraucā m atpū sties Grieķ ijā , izvē lē jā mies reģ ionu Krē tas austrumos, Analipsi ciemu.
Kas attiecas uz paš u viesnī cu, IESAKU visiem, kas plā no ceļ ot ar bē rniem! Divi peldbaseini, viens ar jū ras ū deni, otrs ar saldū deni, rotaļ u laukums, klubs bē rniem un animā cijas programmas katru vakaru!
Uzmanī gs personā ls, vienmē r piekā pā s un palī dzē ja visos jautā jumos, vai tā bū tu tē jkanna istabā vai papildu dvieļ u maiņ a, viņ i atbildē ja un visiem draudzī gi palī dzē ja.
Laba virtuve ar lielu ē dienu izvē li, no kuras ir ko izvē lē ties arī bē rniem. Desertā daudz augļ u un saldumu.
Pludmale divu soļ u attā lumā , kopta, smiltis ar oļ iem, jū ra silta, ū dens kristā ldzidrs. Sauļ oš anā s krē sli par maksu. Mē s palikā m tikai nedē ļ u un negribē jā m braukt prom!
Patika Mouzenī da darbinieku organizē tais darbs, sā kot no tikš anā s lidostā lī dz pat ekskursiju programmu organizē š anai. Labs ceļ ojums bē rniem, bē rnu jautrais okeanā rijs, ļ oti patika! Nu man patika programma ar ekskursiju uz Knosas pili un Heraklionu, programma ir paredzē ta pusei dienas, tā pē c bē rni to viegli izturē ja.
Kopumā ar atvaļ inā jumu bijā m apmierinā ti! Izsakā m ī paš u pateicī bu gidei Maijai un mū su atseviš ķ ajai gidei Jū lijai par palī dzī bu programmu izvē lē .
аватар s.koganskaya
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nu, lai sā ktu, ar apelsī nu sulu, kā aprakstī ts citā s atsauksmē s, mū s necienā ja, jo ieradā mies nevis naktī , bet 10 pē cpusdienā , kad brokastis jau bija. Tā pē c viņ i piedā vā ja aizbraukt dzert sulu. Ierodoties viesnī cā reģ istratū rā , mums pateica, ka brī vu istabu nav. … Tomēr ▾ Nu, lai sā ktu, ar apelsī nu sulu, kā aprakstī ts citā s atsauksmē s, mū s necienā ja, jo ieradā mies nevis naktī , bet 10 pē cpusdienā , kad brokastis jau bija. Tā pē c viņ i piedā vā ja aizbraukt dzert sulu.
Ierodoties viesnī cā reģ istratū rā , mums pateica, ka brī vu istabu nav. Iespē jams, apkopē ja uzkopj lī dz 12.00 un jā gaida apmē ram stunda, kamē r istabiņ a bū s brī va. Bijā m gandarī ti, ka mums nebija jā gaida stundu un istabiņ u iedeva pē c 15 minū tē m. . Tiklī dz iedevu savu mapi ar dokumentiem, sievietei izdevā s uzlauzt manu mapi. . Pat neatvainojot.
Tā ds bija mans pirmais iespaids par viesnī cu.
Istabas. Tī rī š ana.
Mums iedeva istabu ar numuru 302. Mums paveicā s ar istabu.
Liela terase, skats uz jū ru un kalniem, plakanā ekrā na televizors ar diviem krievu kanā liem, labi funkcionē još s kondicionieris, bet atkal ir bet.
Santehnika ir ļ oti veca un darbojas ar pā rtraukumiem. Viņ a ir ne tikai 4 pret 1 zvaigzne. Apkopē ja dī vaini iztī rī ja istabu. Tikai nomainī ja dvieļ us un iznesa atkritumus. Un es labprā t paņ ē mu dzeramnaudu. Atsauksmē kā ds rakstī ja, ka neņ ē ma. Paņ ē mā m vairā k like.
Uzturs.
Ē diens bija godī gi vienmuļ š . Pā rsvarā makaroni. Visā s to izpausmē s. Salā tos, pamatē dā , kā piedeva. Pats ē diens ir daudz, bet kaut kā pē c nedē ļ as apnika ar š o ē dienu. Tā nu mē s devā mies uz vietē jiem krodziņ iem pē c jū ras veltē m. Nav lē ts prieks, bet nav garlaicī gi makaroni ar kaut ko sajauktu.
Man ļ oti gribē jā s dzert kokteiļ us, kā aprakstī ts sludinā jumā .
Bet kokteiļ i š ajā viesnī cā ir tikai nosaukums. Tie traucē kaut kā du kanoe. Tā bija liela vilš anā s.
Pludmale.
Savas pludmales nav. Jā iet pa kreisi. Ir smilš u pludmale ar maksas saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem. Jū ra silta. Patī kamā kais iespaids, kas palicis no pludmales, bija tas, ka nebija kaitinoš u tirgotā ju ar dvieļ iem un citiem krā miem.
Auto noma.
Netā lu no viesnī cas atradā m ļ oti jauku grieķ i Jā ni, kurš ī rē ja maš ī nas. Noī rē jā m maš ī nu uz 3 dienā m un samaksā jā m 60€.
Varē jā m apskatī t pilsē tu, nopirkt suvenī rus, pasē dē t tavernā s un doties uz akvā riju. Lieliska vieta, iesaku visiem.
Nu, kopumā tas arī viss.
Nobeigumā teikš u, ka nauda, ​ ​ ko samaksā jā m š ai viesnī cai, nav tā vē rta.
аватар pavlovaan
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki. Es vē los dalī ties ar jums savā neaizmirstamajā atvaļ inā jumā Grieķ ijā , proti, Krē tas salā . Grieķ ijā pirmo reizi biju 2016. gada vasarā , tač u nenož ē loju, ka sā ku iepazī t Grieķ iju tieš i no š ī s salas. … Tomēr ▾ Sveiki. Es vē los dalī ties ar jums savā neaizmirstamajā atvaļ inā jumā Grieķ ijā , proti, Krē tas salā . Grieķ ijā pirmo reizi biju 2016. gada vasarā , tač u nenož ē loju, ka sā ku iepazī t Grieķ iju tieš i no š ī s salas. Biju kopā ar vī ru un bē rnu (bē rnam 10 gadi). Atpū tā mies viesnī cā Europa Beach. Viesnī ca atrodas starp Heraklionu (salas galvaspilsē tu) un Hersonisu, Analipsi ciematā . Paš ā tū ristu vietā nekas daudz nav apskatā ms, bet pā rsvarā devā mies ekskursijā s. Viņ i mū s nokā rtoja bez problē mā m, un pats galvenais, ļ oti ā tri.
Nedaudz pastā stī š u par paš u viesnī cu. Pirmkā rt, es vē los atzī mē t uzņ emš anu. Tur strā dā atsaucī gas un labas sievietes. Bija patī kami arī skatī ties, kā viņ i cenš as iemā cī ties krievu valodu, bet viņ i zina, kā pastā stī t informā ciju par viesnī cu. Viņ i runā arī angļ u, franč u, itā ļ u un vā cu valodā (piemē ram, mē s vienmē r centā mies runā t daž ā dā s valodā s, it kā mē s praktizē tu). Viesnī cas gide Daria mū s sagaidī ja viesnī cā , palī dzē ja pā rcelties, atbildē ja uz visiem mū su jautā jumiem. Un pats pā rsteidzoš ā kais ir tas, ka pā rstā ve gandrī z vienmē r atradā s viesnī cā (tas ir reti), tas ir, uz visiem jautā jumiem mē s varē jā m viņ u atrast reģ istratū rā un nekavē joties jautā t. Apceļ ojā m pusi salas un sapratā m, ka, ja pa to neceļ o, tad nav skaidrs, kas ir Krē ta. Tiem, kuri Grieķ ijā atpū š as pirmo reizi, iesaku apmeklē t SANTORINI! Š ī ir maģ iska sala ar savu atmosfē ru, savā m tradī cijā m, gleznainā m vietā m, baltā m mā jā m un baznī cā m ar ikgadē jiem kupoliem. Kopumā tā ir vienkā rš i pā rsteidzoš a vieta. Ierodoties tur, uzreiz ir skaidrs, kā pē c š is ir Grieķ ijas simbols.
Un tā , tā lā k uz viesnī cu. Numuri ir mā jī gi un mazi. Mē s bijā m trī s vienā istabā , bet mē s nejutā m diskomfortu telpā . Bija viena liela gulta un viena maza. Istabas tika tī rī tas katru dienu (arī par tī rī š anu nav sū dzī bu).
Virtuve š eit ir laba, viss ir pagatavots garš ī gi un daudzveidī gi. Nav frī kartupeļ u, picu un tā tā lā k. Var teikt, ka gandrī z
mā jas virtuve. Katru vakaru š efpavā rs nā k vakariņ ā s, lai satiktu un sveiktu savus viesus.
Viesnī cā ir divi peldbaseini: ar jū ras ū deni un jauktu. Mē s vienmē r esam bijuš i pie jū ras ū dens baseina, jo tieš i š eit notiek visa animā cija. Animā cija arī laba, gribu pieminē t vienu meiteni, viņ u sauc Miš ela. Uzreiz var redzē t, cik ļ oti viņ ai patī k š is darbs, viņ a ir enerģ iska, dzī vespriecī ga, provokatī va!
Varu teikt, ka viesnī ca jū s neliks vilties. Tas, ko var lasī t daž ā dā s interneta vietnē s par š o viesnī cu, ir pilnī ga patiesī ba!
аватар vesta_kamin
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ceļ oju ar savu 11 gadus veco meitu. Biļ ete pirkta uzņ ē mumā Mouzenidis. Laba viesnī ca, bez liekumiem, bet viss ir ļ oti cienī gs. Liels viesnī cas pluss (proti, apkā rtnē ) ir pludmale. Pludmale nepieder viesnī cai, saulessargi un sauļ oš anā s krē sli ir maksas, bet smiltis ir tī ras, bez akmeņ iem. … Tomēr ▾ Ceļ oju ar savu 11 gadus veco meitu. Biļ ete pirkta uzņ ē mumā Mouzenidis.
Laba viesnī ca, bez liekumiem, bet viss ir ļ oti cienī gs. Liels viesnī cas pluss (proti, apkā rtnē ) ir pludmale. Pludmale nepieder viesnī cai, saulessargi un sauļ oš anā s krē sli ir maksas, bet smiltis ir tī ras, bez akmeņ iem. Pludmale atrodas pa diagonā li no viesnī cas 50 metri. Ē rti bē rniem. Pirmkā rt, iebraukš ana ir 2-3 metrus dziļ a, nedaudz vairā k par 1 metru, un tad smilš aina plaisa, apmē ram 10 metrus plata, vietā m "lī dz ceļ iem" ar bē rniem ir ļ oti ē rta. Vī ri aizpeldē ja, tur jau normā ls dziļ ums.
Jū ra patī kami satraukta, uz piepū š amā matrač a viņ i ripoja pa viļ ņ iem.
Ē diens ir diezgan pieklā jī gs. Brokastis nedaudz vienmuļ as, bet bē rniem ir pieklā jī ga putra (ar kanē li) Pusdienas, vakariņ as diezgan sā tī gas, vienmē r kaut kas tiek grilē ts. Ļ oti garš ī ga zivs (nav grilē ta) lī dzī ga mū su sterletei. Baltvī ns, sarkanvī ns, alus, dzē rieni, piemē ram, kola, sprite utt. Frī kartupeļ i cepti nevis fritē ti, bet gan no kombi tvaikoņ a, kas bē rniem nav ī paš i kaitī gi. Garš ī gi deserti. Liels mī nuss ir par maz augļ u (kivi, apelsī ni, ā boli) - tas ir zemeņ u un ķ irš u sezonā .
Viesnī cā ir neliels tirgus. Iesaku tur pirkt dzeramo ū deni, restorā nā ir "tā kā dzeramais ū dens", bet izrā dī jā s no krā na, ar balinā tā ju.
Animatori, kamē r viņ i netika spī dzinā ti un nebija neatlaidī gi. 6 cilvē ki (2 meitenes un 4 puiš i) ir franč i.
Bē rni saderinā jā s pie baseina zem uzkodu bā ra nojumes, daž ā das galda spē les (tas ir pa dienu) ļ oti labi sapratā s ar animatoru meiteni (aizmirsu viņ as vā rdu) mulatu. Ir š ū poles, smilš u kaste, vispā r , bē rnu stū rī tis.
2 LIELIE BASEINI UN 2 BĒ RNI. Vienmē r bija sauļ oš anā s krē sli, neviens neskrē ja aizņ emties piecos no rī ta. No jū ras atbrauca pulksten 12, vē l izvē lē jā s, kur apmesties.
Istabu ir daudz, ap 700, viesnī cas noslogojums maija beigā s bija ap 75%. Pā rsvarā franč u.
Tī rī ts katru dienu, veļ a mainī ta ik pē c 2 dienā m. Numurā ir televizors (1 kanā ls), ledusskapis, fē ns. Vannas istabā aiz aizkara vanna, marmora galda virsmā izlietne, liels spogulis. Grī da ir flī zē ta.
Katrai telpai ir atseviš ķ a ieeja.
Ļ oti labi kopta teritorija.
Vispā r, ja esi ģ imene, ar bē rniem, tad nekavē jies, ja jaunatne "č akarē jas" tad neesi ī stajā vietā . Viss ir diezgan mierī gs un izmē rī ts.
Izdomā jā m, ka augusta beigā s varē tu atkal uz nedē ļ u aizbraukt uz turieni.
Lai visiem jaukas brī vdienas.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien! Mē s ar vī ru un bē rnu (2 gadi un 2 mē neš i) atpū tā mies š ajā viesnī cā no 26.04. 2013 lī dz 05.03. 2013. Viesnī cā ieradā mies naktī.5 no rī ta, 10 minū š u laikā mū s aizveda uz mū su istabiņ u, tā atradā s galvenā s ē kas 2 stā vā . … Tomēr ▾ Labdien! Mē s ar vī ru un bē rnu (2 gadi un 2 mē neš i) atpū tā mies š ajā viesnī cā no 26.04. 2013 lī dz 05.03. 2013. Viesnī cā ieradā mies naktī.5 no rī ta, 10 minū š u laikā mū s aizveda uz mū su istabiņ u, tā atradā s galvenā s ē kas 2 stā vā . Viesnī ca nav ī paš i jauna, bet viss darbojas, lielas gultas, pieklā jī ga santehnika. Tī rī š ana notiek katru dienu, un palagi un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Mani ļ oti iepriecinā ja restorā nā daudz cū kgaļ as daž ā dos veidos, pā ris reizes bija daž ā das zivis, bija kalmā ri un mī dijas. Pieauguš ajiem ar ē dienu ir ļ oti labi, bet bē rnam nebija ko ē st. Blenderī ņ ē mā m visā dus tvaicē tus dā rzeņ us, gaļ u un saputotu pā rtiku, piena virtuves nav, un mū su mazulim ļ oti garš o jogurts un biezpiens. Laiks bija +26+28, principā silts, saule karsti. Viesnī cā ir divi peldbaseini, viens ar saldū deni, otrs ar jū ras ū deni. Lai gan viesnī ca atrodas blakus jū rai, privā tā s pludmales nav, bet var aizbraukt uz kaimiņ iem, tur par sauļ oš anā s krē sliem maksā . Ū dens jū rā tobrī d bija ļ oti auksts, tā pē c peldē jā mies baseinā . Ir animā cija, bet to nevar salī dzinā t ar turku, tā ir daudz klusā ka. Viesnī cā ir daudz franč u vairā k nekā vecvecā ki, bet ir arī jaunieš i. Š ī viesnī ca relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m, tieš i tas, kas mums bija vajadzī gs, man ļ oti patika. Jaunieš i vakaros brauca uz Heraklionu, tur ir daudz diskotē ku un jā brauc 30 minū tes. Principā š ī ir 4 zvaigž ņ u viesnī ca sevi pilnī bā attaisno.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tū risma aģ enti pozicionē "Europe Beach" kā viesnī cu relaksē još ā m pludmales brī vdienā m ar labu ē dienu. Divu nedē ļ u uzturē š anā s š ā gada septembrī parā dī ja, ka š ā dam vē rtē jumam ir tiesī bas pastā vē t, tač u, kā vienmē r, ir vairā kas nianses. … Tomēr ▾ Tū risma aģ enti pozicionē "Europe Beach" kā viesnī cu relaksē još ā m pludmales brī vdienā m ar labu ē dienu. Divu nedē ļ u uzturē š anā s š ā gada septembrī parā dī ja, ka š ā dam vē rtē jumam ir tiesī bas pastā vē t, tač u, kā vienmē r, ir vairā kas nianses. 1. Klusums ir spokains, jo viesnī ca atrodas tieš i zem nosē š anā s pieejas lī nijas. Troksnis ir pastā vī gs, lidmaš ī nu ir daudz un tā s lido visu diennakti. Š is apstā klis ​ ​ ir jā ņ em vē rā ikvienam, kurš dodas atpū sties viesnī cā s uz lī nijas Hersoniss-Heraklion, nevis tikai "Eiropas pludmalē ". 2. Krievu, ukraiņ u un poļ u tū risti parasti tiek lamā ti par trokš ņ aino uzvedī bu. "Eiropas pludmalē " dominē franč i, ir vā cieš i, poļ i un krievi, bet piedzē ruš os tū ristu bars no Francijas, Beļ ģ ijas vai Nī derlandes trokš ņ a efekta ziņ ā nekā dā ziņ ā neatpaliek no mū su desantnieku grupas uz Gaisa desanta spē ku diena TsPKiO. Un diennakts laikam nav nozī mes. Pā ri ir klusi, un miega grupas ir ļ oti trokš ņ ainas. 3. "Eiropas pludmalē " nedaudz vairā k kā.1 hektā ra teritorijā atrodas 14 vai 15 ē kas. Protams, skaņ as slodze tajos ievē rojami atš ķ iras. . 100-120.200-239 un 350-360 numuri atrodas netā lu no reģ istratū ras un virtuves, vienmē r kursē autobusi ar tū ristiem, automaš ī nas ar produktiem virtuvei vai rati. Smarž as, troksnis garantē ts. Klusi un mierī gi numuriņ i - 500-800 un tad nosacī ti, tā kā vakaros (naktī ) troksnis nā k no kaimiņ u viesnī cas. Virtuve nav slikta, ja neskaita pretī go kafiju. Kapuč ī no lidostā bija prieks pē c divā m nedē ļ ā m. Š ķ iet, ka š efpavā rs ir iemī lē jies vienā tehnoloģ ijā un gatavo sautē jumus no jebkuras gaļ as (jē ra, cū kgaļ as, tī tara, truš a, vistas), tač u pietiekami garš ī gus. Nav privā tas pludmales. Netā lu no viesnī cas ir 2 pludmales no krodziņ iem (precī zā k, viena ar neredzamu apmali). Vienā pusē - 6 eiro lietussarga komplekts un divi sauļ oš anā s krē sli (bet ieeja jū rā š ausmī ga), otrā - 5. Ir vē l viena pludmale otrā virzienā - lagū nā , salī dzinoš i labiekā rtota - tur ir 5 eiro. Divi baseini (viens ar jū ru, otrs ar saldū deni) - pie tiem vienmē r var atrast vietu, bet tas var nebū t ī paš i ē rti.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на обширной территории, где глаз радуют живописные пальмы и цветы. Отдыхающим предоставляется широкий выбор развлечений. Отличное место для тихого и спокойного отдыха. Просторные, стильные и уютные номера, профессиональное обслуживание и душевная атмосфера. Analipsi — отличный выбор, если вам интересны релаксация, местная кухня и атмосфера.

Atrašanās vieta Местечко Аналипси, в 7 км от города Херсониссос, в 20 км от международного аэропорта города Ираклион, в 24 км от города Ираклион.
Pludmales apraksts Песчаные пляжи Аналипси (Ανάληψη, Analipsi) расположены на северном побережье острова Крит, в 22 км к востоку от города Ираклион, в 44 км к северо-западу от города Агиос Николаос и всего в 5 км к северу от города Херсониссос. Инфраструктура в Аналипси развита очень хорошо, здесь есть всё необходимое для комфортного отдыха: и отели, и кафе с ресторанами, и экскурсионные бюро, и компании по аренде автомобилей.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане отеля Europa подают классические блюда критской и интернациональной кухни. В отеле также работает бар.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна, анимация. В отеле Europa работает телевизионный зал и мини-клуб для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Экскурсии к археологическим достопримечательностям острова Крит — прекрасная возможность разнообразить безмятежные дни отдыха. Кроме того, имеется фитнес-центр и зона.
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • niršana
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 226 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Analipsi, Hersonissos, Crete, Greece PO Box 10
Tālruņi: +30 28970 21530
Tīmekļa vietne: Europa Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.