Eri Beach & Village 4*– Atsauksmes

46
Novērtējums 6.910
№34 viesnīcas reitingā Herakliona
5.8 Numurs
6.5 apkalpošana
6.2 Tīrība
7.4 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca ar attīstītu infrastruktūru, kas balstīta uz "viss iekļauts" ēdināšanu. Plaša teritorija, komfortablas telpas ar visu nepieciešamo aprīkojumu. Ūdens atrakciju parks ar ūdens slidkalniņiem uz vietas. Renovācija tiek veikta katru gadu. Ieteicams aktīvai ģimenes atpūtai netālu no Hersonisas kūrortpilsētas ar daudziem bāriem, klubiem, restorāniem un suvenīru veikaliem.Vairāk →
аватар ptichka31
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo. tai ir sava pludmale ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem, kas Krē tā nav biež i sastopami. Turklā t viesnī ca liela, ir kur klī st, daudzas skaistas vietas, lieliska atraš anā s vieta attiecī bā pret iepirkš anā s pasā ž u, blakus ir hipermā rkets, galvenais ceļ š , var kaut kur aizbraukt patstā vī gi. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo. tai ir sava pludmale ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem, kas Krē tā nav biež i sastopami. Turklā t viesnī ca liela, ir kur klī st, daudzas skaistas vietas, lieliska atraš anā s vieta attiecī bā pret iepirkš anā s pasā ž u, blakus ir hipermā rkets, galvenais ceļ š , var kaut kur aizbraukt patstā vī gi.
Ieradā mies naktī (vairā k par 10 cilvē kiem), ak, mū s neielika istabā , piespieda nakš ņ ot atklā tā terasē , bija forš i, lai gan viesnī ca pustukš a. Pie mums tas uz sezonu tika slē gts 21.10. 10.
Man patika ē diens, vienmuļ š biež i, bet labs. Gaļ as bija daudz: trusis, cū kgaļ a, vista, jē ra gaļ a katru dienu, vakariņ ā s biež i tika cepti steiki. Arī saldumi bija cienī gi, mē rcē ti pī rā gi - gardumi, ž eleja, putas. . .
Dzī vojā m lielā ē kā , istabu skaits protams novecojis, bet viss darbojā s pareizi (duš a, noskalot) un ļ oti skaists skats uz kalniem un jū ru. . Viņ iem ir istabas ar labā m, jaunā m mē belē m, bet tur nebū s skaists skats, tas ir kam kā .
Wi-Fi ir bezmaksas reģ istratū rā un lielajā ē kā , normā li.
Viena lieta mani kaitinā ja - tē ju, kafiju no kafijas automā ta varē ja pagatavot tikai brokastī s, pā rē jā laikā bija jā iet uz baseina bā ru.
Viss pā rē jais bija ļ oti jauki.
вид на соседний отель и рассвет бассейн с морской водой горки зона отдыха у бассейна были сильные волны пляж для детей
аватар wv.marisa
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š ausmas. Nauda notecinā t. Ceļ oja ar ģ imeni ar diviem bē rniem ar tū risma operatora starpniecī bu. Par kā dā m 4 zvaigznē m nevar bū t ne runas! Istaba vecajā centrā lajā ē kā ir š ausmī ga. Netī ras sienas, sapuvuš i durvju rā mji, veca, tikko strā dā još a santehnika. … Tomēr ▾ Š ausmas. Nauda notecinā t. Ceļ oja ar ģ imeni ar diviem bē rniem ar tū risma operatora starpniecī bu. Par kā dā m 4 zvaigznē m nevar bū t ne runas!
Istaba vecajā centrā lajā ē kā ir š ausmī ga. Netī ras sienas, sapuvuš i durvju rā mji, veca, tikko strā dā još a santehnika. Č etri cilvē ki nevar apgriezties istabā . Bē rniem divstā vu gulta tieš i! ! ! ar gaisa kondicionē tā ju, nā cā s pā rvietot gultas. Gaisa kondicionieris, protams, nav izskalots.
Istabas uzkopš ana - nedē ļ u pat grī da netika slaucī ta, nemaz nerunā jot par mazgā š anu. Vannas istaba netika iztī rī ta. Atkritumi ne vienmē r tika izņ emti. Atnesa jaunus dvieļ us, bet vecos neaizveda. Tā viņ i sakrā jā s uz balkona. Pelnu trauks nekad netika izņ emts!
Telpā ir tikai divas izejas, kuras nav pieejamas. Ir nepiecieš ams pā rvietot galdu un vai gultu.
Numurā nav Wi-Fi (“nu, š eit to izmanto 1500 viesu”).
Teritorija ok, bet viss aizlā pī ts, kā č igā nu nometnē . Noņ emts pacieš ami. Gultas ir vecas un saplē stas. Piegā des kravas automaš ī nas kursē tieš i cauri teritorijai.
Ē diens un dzē riens - esam pieraduš i pie grieķ u ē diena, tik pacieš ama, bet uz beigā m noguruš i. Ē da krogos pilsē tā .
Personā ls restorā nā ir lielisks, izpalī dzī gs. Apkopē jas ir rupjas. Strā dnieks baseinā rupji sauca manu bē rnu grieķ u valodā , bet mē s runā jam grieķ u valodā , tā pē c sapratā m, ko viņ š teica. Apogejs - rupji pretī ga krieviski runā još a tante recepcijā (aka viesmenedž eris), kas mani aplaupī ja un nosauca par nejē gu! Bē rna priekš ā , kad sarū gtinā ta devos uz reģ istratū ru pē c tam, kad vakarā ar bē rnu biju iestrē dzis liftā .
Nosē dē jā m liftā kā du pusstundu, bē rnam palika bail, bija š ausmī gi karsti. Nekā das! ! ! Darbinieki mū s nepamanī ja! Man nebija lī dzi mobilais. Telefons liftā nestrā dā ja! Tā vietā , lai pat jautā tu, vai viss ir kā rtī bā , mums atbildē ja: “un ko? Jū s esat atbrī vots. Vai citas viesnī cas iestrē gst liftos? Un pē c tam, kad mani nosauca par muļ ķ i! No rī ta viņ a citu viesu priekš ā kliedza uz manu vī ru un rupji sauca viņ u grieķ u valodā . Neadekvā ti un idiotiski.
Pilnī gi sabojā ta pieredze. Es nekad tur neatgriezī š os, pat ja viņ i man maksā s par dzī voš anu tur))) briesmī gas š ausmas.
аватар hristina578988
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jā s š o viesnī cu par cenu + tur bija naktsmī tnes 2 pieauguš ajiem un 3 bē rniem, tā pē c var nebū t katrā viesnī cā . Viss bija lieliski, izņ emot to, ka viss serviss ir krieviski runā još s, daudz tū ristu no Krievijas. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s š o viesnī cu par cenu + tur bija naktsmī tnes 2 pieauguš ajiem un 3 bē rniem, tā pē c var nebū t katrā viesnī cā . Viss bija lieliski, izņ emot to, ka viss serviss ir krieviski runā još s, daudz tū ristu no Krievijas. Numurs ir lē ts, neatbilst vietnē esoš ajā m labajā m fotogrā fijā m, ir pieticī gs, nabadzī gs, lai gan Grieķ ijā tā s reti ir ļ oti izsmalcinā tas. Pludmale ir maza, lielā ka bē rniem. Teritorijā ir veikali, pie lielveikals, ir kur pavadī t stundu, blakus bija putu ballī tes.
аватар ua.apolo
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s ar ģ imeni: 2 pieauguš ie + 1 bē rns 14 gadus vecs. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c vairā kiem kritē rijiem: liela teritorija, akvaparka klā tbū tne, viss iekļ auts ē dinā š ana, lidostas tuvums. IZMITINĀ Š ANA: Heraklionas lidostā ieradā mies 20. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar ģ imeni: 2 pieauguš ie + 1 bē rns 14 gadus vecs.
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c vairā kiem kritē rijiem: liela teritorija, akvaparka klā tbū tne, viss iekļ auts ē dinā š ana, lidostas tuvums.
IZMITINĀ Š ANA: Heraklionas lidostā ieradā mies 20.30 pē c trī s stundu lidojuma no Dņ ipro lidostas. 30 km ceļ š no lidostas lī dz viesnī cai ilga 1.5h! (liels mī nuss Tez Tour un vadī tā jam, kurš brauca burtiski 30 km/h). Viesnī cā nonā cā m pē c 22.00. Nekavē joties apmetā s istabā ar skatu uz jū ru, bet atteicā s barot, jo. vakariņ as beidzā s pulksten 22.00
Atpū tnieki: 50% - krievvalodī gie (pā rsvarā krievi), 40% - itā ļ i, vā cieš i, rumā ņ i, slovā ki un citi eiropieš i, 5% - arā bi un afrikā ņ i
Katru dienu labi iztī rī ja istabu, ja atstā ja cigareš u paciņ u, labā k iztī rī ja. Duš as ž eleja un š ampū ns atnesa tikai vienu reizi treš ajā dienā . Dvieļ i mainī ti katru dienu, veļ a ik pē c 3 dienā m. Seifs istabā tiek apmaksā ts - 15 eiro nedē ļ ā (+ tū risma nodoklis ap 30 eiro). Wi-Fi ir noķ erts istabā .
Teritorija liela, skaista un kopta! Ir ū dens parks ar daž iem slidkalniņ iem, bet sā lsū dens baseins!
Animā cija Izklaide: praktiski nav, izņ emot ū dens aerobiku un vakara dziedā jumus pie bā ra. Par bē rnu animā ciju neko neteikš u, bet tā da pastā v : )
Animā cijas trū kums neietekmē kopē jo pozitī vo iespaidu par atpū tu viesnī cā .
PĀ RTIKA: labi baro. Pastā vī gi vairā ku veidu gaļ a: jē ra gaļ a, liellopa gaļ a, cū kgaļ a, daž reiz trusis. Deserti ir bezgarš ī gi. Zivju tikpat kā nebija, vairā kas reizes sautē ja ar dā rzeņ iem un vienu reizi cepa. Pē c garš ī gā saldē juma bija rinda : )
Augļ i: apelsī ni, arbū zs, melone, daž reiz persiki.
Alkohols: papildus labam gaiš ajam alum ir viskijs (pretī gs), sarkanvī ns un baltvī ns (tā -tā ), anī sa degvī ns (pretī gs).
JŪ RA: tī ra un skaista. Devā mies uz pludmali uz netā lu esoš o Star Beach Hotel, kas atrodas nelielā lagū nā . Labā k ir ņ emt peldē š anas apavus, jo. ieieš ana jū rā uz diezgan lieliem akmeņ iem.
Suvenī ri: viesnī ca atrodas labā vietā uz garas iepirkš anā s ielas ar daudziem veikaliem, kafejnī cā m, restorā niem, suvenī ru veikaliem. Nedaudz tā lā k varat doties uz krastmalu, kurā ir daudz restorā nu, naktsklubi un vienkā rš i skaisti skati (ī paš i vakarā ). Olī vas, eļ ļ a utt. pirkta lielveikalā "Spar", kas atrodas blakus viesnī cai.
EKSKURSIJAS: Viesnī cas gids ī sti nevarē ja pastā stī t par kā du ekskursiju, bet jā maksā jau tagad (otrais mī nus Tez Tour š ajā braucienā ). Ekskursija uz Knosas pili (Minotaura labirints) + Lassithi plato + Zeva ala Tez Tour maksā.55 eiro/pers. Tā da pati ekskursija aģ entū rā uzreiz izejot no viesnī cas - 30 eiro/pers.
Netā lu no viesnī cas ir autobusu pietura: jū s varat doties uz Heraklionu, lai iepirktos / ekskursijā . Biļ ete maksā.3, 3 eiro/personai. Ir daudz automaš ī nu nomas piedā vā jumu par zemā m cenā m (bet benzī ns Krē tā maksā.1, 7 eiro par litru).
KOPSAVILKUMS: Ja vē laties labas ģ imenes brī vdienas labā viesnī cā ar lielu labiekā rtotu teritoriju un ū dens slidkalniņ iem, ar iespē ju apskatī t salī dzinoš i lē tus vietē jos apskates objektus, peldē ties tī rā kajā Egejas jū rā , izmē ģ inā t grieķ u virtuvi vietē jos restorā nos - iesaku š o viesnī cu !
аватар sv.sv
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Istabas netī ras, vannasistaba veca, santehnika 20 gadus veca. Kondicionieris maksā -3 eiro diennaktī , lai gan daž iem iedeva pulti par velti. Personā ls pat neskatā s uz viesiem. Ierodoties viesnī cā , papildus ir jā maksā tū risma nodoklis. Sienas ļ oti plā nas, gulē t ir gandrī z neiespē jami - kaimiņ u istabā s un gaitenī dzirdama š alkoņ a. … Tomēr ▾ Istabas netī ras, vannasistaba veca, santehnika 20 gadus veca. Kondicionieris maksā -3 eiro diennaktī , lai gan daž iem iedeva pulti par velti. Personā ls pat neskatā s uz viesiem. Ierodoties viesnī cā , papildus ir jā maksā tū risma nodoklis. Sienas ļ oti plā nas, gulē t ir gandrī z neiespē jami - kaimiņ u istabā s un gaitenī dzirdama š alkoņ a. Ē diens ir labs, izsalcis nepaliksi. Bet pati viesnī ca ir briesmī ga. Nebrauktu vē lreiz.
аватар irinapopova1976
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Cienī jamie tū risti, es pievienojos visā m atsauksmē m par viesnī cu. Viņ i ir diezgan objektī vi. Un par tī rī š anu un par netī riem traukiem, bojā tā m balkona durvī m un tā tā lā k. Vē los piebilst par grī dā m pie dubļ u baseiniem. … Tomēr ▾ Cienī jamie tū risti, es pievienojos visā m atsauksmē m par viesnī cu. Viņ i ir diezgan objektī vi. Un par tī rī š anu un par netī riem traukiem, bojā tā m balkona durvī m un tā tā lā k. Vē los piebilst par grī dā m pie dubļ u baseiniem. Pie sauļ oš anā s krē sliem nav galdu, tā pē c vī ns, alus un citi dzē rieni biež i tiek izlieti, pretī gi vienkā rš i. staigā t basā m kā jā m nav patī kami. Vē los atzī mē t netī rumus vienī gajā svaigajā baseinā , Sezonas beigā s atpū tā mies, bija auksts, personā ls noguris, pirmajā s pā ris dienā s ķ ē rā m bē rnu animā ciju un pē c tam diskotē ku, un tad acī mredzot animatora sā kā s atvaļ inā jums un nekā cita nebija. Cilvē ku bija maz, kad gatavojā mies ziemai, tika izņ emti lietussargi, nozā ģ ē ti koki sauļ oš anā s krē sli. Ē diens ir labs, nevis kaut kas daudzveidī gs, visticamā k paredzams.
Gribē tos uzsvē rt un tieš i kliegt, biedri, uztveriet nopietni to, ko raksta par odiem, kodolodu ir daudz, pieauguš ie no tiem raudā ja, bē rni pietū kst, visi apriti. Nevar aizmigt vispā r, un logus neatvē rsi, tie ir turpat. Vispā r mums bija tā da sajū ta, ka viņ us speciā li ieveda un izlaiž istabā s. NOTEIKTI Ņ EMT FUMIGATORUS UN PLĀ KSNES, TUR SADEDZĪ MĀ M Š AMANILI, Ja kas ir labā ks š ķ idrums, tur maksā.4 eiro, ieraksti 2 eiro. Ekskursijas viesnī cā ir ļ oti dā rgas, uz ielas tieš i divas reizes lē tā kas. Noī rē jā m maš ī nu uz 4 dienā m no viesnī cas gida, gids mums sastā dī ja marš rutu (pa ē zeļ u takā m, serpentī niem, bē rni baidī jā s, lai gan es biju š oferis, biju pilnī gā stresā ), ka atdevā m maš ī nu divus dienas vē lā k naudu neatdeva, pā rskaitī ja uz ekskursiju , bija jā brauc.
Kopumā izņ emt vienkā rš u naudu, ko maksā viesnī ca, nav tā vē rts.
аватар eka5525
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Labdien. Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 2018. gada 5. lī dz 14. septembrim. Lidmaš ī na kavē jā s 2 stundas, tā pē c ieradā mies vē lu vakarā . Reģ istrē jies gandrī z pulksten 21:00. Pagatavoja vakariņ ā s. … Tomēr ▾ Labdien. Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 2018. gada 5. lī dz 14. septembrim. Lidmaš ī na kavē jā s 2 stundas, tā pē c ieradā mies vē lu vakarā . Reģ istrē jies gandrī z pulksten 21:00. Pagatavoja vakariņ ā s. Viesnī cas numuriņ i ē rti, bet uzkopš ana slikta, varē tu teikt pretī ga, tā pē c novē rtē š u ar 2. Izlietne bija aizsē rē jusi. Tī rī t tikai pē c 4 dienā m. Kondicionieris nedarbojā s, jo bija samaksā ts. Reģ istrē joties samaksā jā m 27 eiro nodokli. Viesnī cas teritorija ir liela un skaista. Apkā rt ziediem un augiem. Tā pē c vē rtē jums ir 5. Ē diens restorā nā ir labs un garš ī gs. Mē s katru dienu ē dā m kaut ko citu. Kafija bija pieejama tikai no rī ta un vakarā . Tē ju varē ja dzert visu laiku. Galdi tika ā tri notī rī ti, tā pē c nebija nekā du problē mu ar galdiem. Vienmē r bija pietiekami daudz galdiņ u. Tā pē c vē rtē jums 5. Pludmale tā dai viesnī cai ir maza. Ar sauļ oš anā s krē sliem daž reiz nepietika. Ja rezervē jat to vakarā , tas ir jū su visu dienu. Blakus baseiniem varē ja atrast tukš u sauļ oš anā s krē slu. Apakš ē jais baseins ir sā lsū dens, augš ē jais ir saldū dens. Virsotnē vienmē r peldē jā s maz cilvē ku. Paš i baseini nav ī paš i tī ri. Peldoš ā s lapas plastmasas glā zes utt. Bija vakara bē rnu animā cija. Teritorijā daudz ē ku, uzreiz var apjukt. Internets bija tikai vestibilā , un nozvejotas slikti. Par š ā dā m izmaksā m bija iespē jams izveidot internetu visā teritorijā . Tā pē c vē rtē jums ir 3. Stieņ i darbojā s pareizi. Kopumā pā rē jais nebija slikts. Bet es vairs nepalikš u š ajā viesnī cā . Bija daudz ģ imeņ u ar maziem bē rniem.
Территрия отеля. Пляж. Вид из номера.
аватар m4rcello1985
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mū su brī vdienas Krē tā bija brī niš ķ ī gas. Š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies Krē tā , esam bijuš i daž ā dos reģ ionos, bet š oreiz nolē mā m apmeklē t salas centrā lo daļ u un apmesties netā lu no Heraklionas. … Tomēr ▾ Mū su brī vdienas Krē tā bija brī niš ķ ī gas. Š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies Krē tā , esam bijuš i daž ā dos reģ ionos, bet š oreiz nolē mā m apmeklē t salas centrā lo daļ u un apmesties netā lu no Heraklionas. Atpū tai izvē lē jā mies Eri Beach viesnī cu. Viesnī cas apkā rtne ir skaista. Daudz brī vas vietas pludmalē , pie bā riem un restorā nā . Nekad nav bijuš as problē mas ar sauļ oš anā s krē sliem.
Mums nepatika mums pieš ķ irtā istaba un lū dzā m to mainī t. Paldies mū su viesnī cas gidam par palī dzī bu š ajā jautā jumā , un rezultā tā mē s ieguvā m numuru treš ajā stā vā ar sā nu skatu uz jū ru. Istabā viss ir standarta, gandrī z visu laiku bijā m pie jū ras, tā pē c nepievē rsā m uzmanī bu daž ā m nepilnī bā m istabā . Bet tī rī š ana ir ļ oti kvalitatī va, kas ir plus.
Ē diens viesnī cā arī labs, daudzveidī ga ē dienu un desertu izvē le. Tā kā pā rtikas sistē ma ir "viss iekļ auts", tad ievē rot diē tu š eit ir vienkā rš i nereā li. Viss ir tik garš ī gs un svaigs. Runā jot par dzē rieniem, mums ne vienmē r patika tas, ko viņ i piedā vā ja bā rā . Tā pē c visbiež ā k viņ i nopirka pudeli vī na lielveikalā un izbaudī ja grieķ u jaunā vī na garš u.
Viesnī cai ir neliela smilš u pludmale, kas ir ļ oti labi uzturē ta. Jū ra ir tī ra un skaista. Animā cija viesnī cā ir laba, bet, kas attiecas uz mani, tā s vairā k izklaidē bē rnus.
Papildus peldē š anai jū rā devā mies vairā kā s ekskursijā s. Mē s apmeklē jā m Knosas pili, kas ir salas iezī me. Tā teikt, aizkustinā ja Grieķ ijas seno vē sturi. Man ļ oti patika viss stā sts, kas saistī ts ar š o pili. Piestā jā m arī ekskursijas laikā uz Heraklionu un izstaigā jā m salas galvaspilsē tu.
Krē ta mū s vienmē r piesaista ar savu neparastumu, skaisto jū ru, augstiem kalniem un aizā m. Tik daudz lietas vē l neesam apmeklē juš i, ka, iespē jams, nā kamreiz atpū tai atkal izvē lē simies š o salu.
аватар tarasenkoanna873
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī vdienas Krē tā bija lieliskas. Atpū ta Eri Beach Hotel, viesnī ca atrodas ļ oti ē rtā vietā . Atrodas gā jiena attā lumā no Hersonisas pilsē tas, pirmajā piekrastē un daudzā m izklaidē m un ū dens sporta veidiem. Ē diens viesnī cā labs, ē dieni daž ā di, daudz dā rzeņ u, augļ u un desertu. … Tomēr ▾ Brī vdienas Krē tā bija lieliskas. Atpū ta Eri Beach Hotel, viesnī ca atrodas ļ oti ē rtā vietā . Atrodas gā jiena attā lumā no Hersonisas pilsē tas, pirmajā piekrastē un daudzā m izklaidē m un ū dens sporta veidiem.
Ē diens viesnī cā labs, ē dieni daž ā di, daudz dā rzeņ u, augļ u un desertu. Viesnī cā ir divi bezmaksas bā ri ar dzē rieniem, un viens ir maksas bā rs.
Jū ra ir pā rsteidzoš a, tī rs un silts ū dens, laba ieeja jū rā . Pludmalē vienmē r bija bezmaksas lietussargi un sauļ oš anā s krē sli, diezgan plaš a krasta lī nija.
Mū su istabiņ a arī nebija slikta, viss izdevā s, ļ oti tuvu jū rai un tuvu restorā nam. Skats uz jū ru nebija tieš s, bet kopumā labs. Interjerā vienkā rš s stils, vidē ja izmē ra, vietas pietika, tī ra, regulā ra tī rī š ana.
Mani iepriecinā ja animā cija viesnī cā , nebija garlaicī gi, papildus tam ir daudz izklaides, teritorijā ir savs mini akvaparks, peldbaseini, teniss, pludmales volejbols, biljards. Teritorija skaista, kopta. Interneta signā ls ir labs, bet darbojas tikai reģ istratū ras zonā .
Atpū tas laikā apskatī jā m veco Hersonisu, izstaigā jā m vietē jos apskates objektus, kā arī aizlidojā m uz Santorini un bijā m pilnī bā sajū smā par š o salu. Vulkā niskas izcelsmes sala ar melnā m vulkā niskā m smiltī m pludmalē . Skaista arhitektū ra, bruģ ē tas ielas, baltas mā jas un krā š ņ i skati uz vulkā na kalderu. Un bez tam devā mies uz Krē tas vakaru, kur iepazinā mies ar Krē tas salas tradī cijā m, paē dā m gardas vakariņ as, piedalī jā mies meistarklasē s un izmē ģ inā jā m tradicionā lo Krē tas jē ra Anticristo ē dienu.
Ikvienam iesakā m apmeklē t Krē tas salu. Sala ir ļ oti bagā ta ar Senā s Grieķ ijas vē sturi, arhitektū ras pieminekļ iem un mā jiņ ā m. Tā pē c varam droš i ieteikt atpū tai gan salu, gan viesnī cu.
аватар zhuckpauck
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Iesaku ikvienam vismaz vienu reizi apmeklē t Krē tu. Viņ š mū s pā rsteidza un iespaidoja. Ieradā mies agri no rī ta un devā mies uz viesnī cu. Transfē rs uz mū su viesnī cu ilga apmē ram stundu, salī dzinoš i ī si. Atvaļ inā jumu pavadī jā m Eri Beach Hotel. … Tomēr ▾ Iesaku ikvienam vismaz vienu reizi apmeklē t Krē tu. Viņ š mū s pā rsteidza un iespaidoja. Ieradā mies agri no rī ta un devā mies uz viesnī cu. Transfē rs uz mū su viesnī cu ilga apmē ram stundu, salī dzinoš i ī si. Atvaļ inā jumu pavadī jā m Eri Beach Hotel. Mū s uzpirka tas, ka viesnī ca atrodas pirmajā piekrastē un tuvu visiem apskates objektiem un tū risma infrastruktū rai.
Ierodoties, bijā m ā tri iekā rtojuš ies, iedeva diezgan labu istabu ar daļ ē ju skatu uz jū ru. Istaba atradā s otrajā stā vā tā lā k no atseviš ķ as infrastruktū ras. Mums tas ļ oti piestā vē ja, jo gribē jā m, lai ir kluss. Pē c iekā rtoš anā s devā mies iepazī t apkā rtni. Hersonisa bija piecu minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Pati pilsē ta ir pilna ar bā riem, krodziņ iem, veikaliem un suvenī ru veikaliem. Atpū tas laikā vairā kas reizes vakaros devos tur pastaigā ties.
Arī pludmale pie viesnī cas ir laba, ir neliela teritorija ar smilš ainu ieeju jū rā . Vienmē r bija pieejami sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, pē c sistē mas viss iekļ auts, par tiem nebija jā maksā papildus. Pastaigas attā lumā ir vē l viena neliela pludmalī te lī cī , bija arī laba ieeja jū rā , bet bija nelieli viļ ņ i.
Ē dieni mums ļ oti patika gan viesnī cā , gan vietē jos restorā nos un tavernos. Porcijas milzī gas, viss ļ oti garš ī gs un kvalitatī vs. Tavernā vidē jais č eks diviem cilvē kiem vienmē r bija no 20 lī dz 30 eiro.
Domā ju, ka š ī nav mū su pē dē jā atpū ta Krē tā un Grieķ ijā , mē s ļ oti iemī lē jā m š o valsti. Tā pē c ar nepacietī bu gaidā m nā kamo atvaļ inā jumu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums aobrekht
Vai man vajadzētu ņemt līdzi savus pludmales dvieļus? Ja tā ir tikai ķīla, tad tas ir normāli
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums papapri
Laba pēcpusdienā dodamies uz viesnīcu.Neko nevaru atrast par šo jautājumu,vai viesnīcā dod pludmales dvieļus.Bezmaksas vai maksas?Un te dažās atsauksmēs citos portālos min,ka ir gandrīz prusaku pūļi viesnīcā.tas ko viņi raksta ne vienmēr atbilst patiesībai.Padalies ar šo jautājumu?
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums douleur
Lai būtu skats uz jūru, blusu nebija (kā kāds aprakstīja) un lai būtu tīrs un ērts)))
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums oksahi
raksti ir vērts te braukt vai nē???
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель с развитой инфраструктурой на базе питания «все включено». Просторная территория, уютные номера со всем необходимым оборудованием. Аквапарк с водными горками на территории отеля. Реновация проводиться каждый году. Рекомендуем для активного семейного отдыха вблизи курортного города Херсониссос с множеством баров, клубов, ресторанов и сувенирных магазинов.

Atrašanās vieta Расстояние до Международного аэропорта Ираклион составляет 23 км.
Pludmales apraksts На одном из пляжей спуск в воду оборудован лестницей. На пляже полотенца: депозит (замена платно), рекомендуется специальная обувь, вход в море: каменистый (местами проходит природная каменная плита).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В ресторане подают блюда греческой и интернациональной кухни. Главный ресторан: завтрак, обед и ужин – шведский стол. Прохладительные напитки и коктейли гости могут заказать в двух барах у бассейна или в лаунже.

2 бассейна: 1 с морской водой, 1 с пресной водой. Wi-Fi предоставляется в общественных зонах бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Для взрослых – развлекательные программы для взрослых с командой многоязычных аниматоров-универсалов. Спортивная и оздоровительная анимация, конкурсные дневные программы, интерактивы, греческие вечеринки, танцевальные шоу-программы, дискотеки и др.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 800 номеров:

Promo Room (номер Standard room по промо цене, макс. 3 чел.);

Promo Room Quadriple (номер Quadruple room по промо цене, мин/макс. 2+2 чел.);

Standard Garden View / Sea View (вид на сад или море, двуспальная или 2 односпальные, односпальная, макс. 3 чел., 22 м2);

Quadruple room Garden view / Sea View (вид на сад или море, однокомнатный номер, двуспальная, двухъярусная кровать, мин. 2+2, макс. 3+1 чел., 26 м2);

Family Room 2 Bdrm GV (вид на сад, 2 спальни с дверью, в каждой спальне двуспальная кровать, 1 ванная комната, макс. 4+1 чел., 32 м2);

Family/2DBL Connecting Door (2 смежных номера Standard, макс. 4 чел. + инфант).

Istabās

Сейф: в номере, платно, мини-холодильник, фен: есть, кондиционер: индивидуальный платно (в период с 01.07 по 31.08), телефон, балкон или терраса, ТВ: спутниковое, ванна или душ.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Hersonissos Crete, Chersoniso, Greece
Tālruņi: +30 2897 022271
Tīmekļa vietne: Eri Beach & Village
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.