Iknedēļas brīvdienas Krētā

Rakstīts: 21 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 7 — 13 augusts 2017
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Sveiki visiem.
Augustā nedē ļ u atpū tos ar draudzeni Eri Beach Hotel. Nav slikta č etrzvaigž ņ u viesnī ca, kas atrodas Hersonisā un trī sdesmit minū š u brauciena attā lumā no starptautiskā s lidostas. Viesnī ca ir domā ta jaunieš iem, jo ​ ​ atrodas tuvu pilsē tai un jautri, bet bija arī daudz pā ru ar bē rniem.
Viesnī cas teritorija ir pietiekami liela, ir trī s peldbaseini, no kuriem divi ir ar jū ras ū deni, nav liels Akvaparks, rotaļ u laukums bē rniem.
Pirmā krasta lī nija, ieeja jū rā ir smilš aina, pludmale nav liela, bet tik skaistu jū ru kā Krē tā neesmu sastapis, lai gan daudz ceļ oju, iemī lē jos Egejas jū rā no pirmā acu skatiena .
Ē diens izcils, vairā ku veidu gaļ a, piedevas, dā rzeņ i, augļ i, saldē jums.

Viesnī cas darbinieki cenš as darī t visu, lai viesim patiktu atpū sties savā viesnī cā , kam tas ir atseviš ķ s pluss, ne visur var sastapt tik gā dī gu personā lu. Bā rmenis strā dā ļ oti gudri, rindai nav laika uzkrā ties, lai gan uz mū su izbraukš anas brī di viesnī cā bija daudz cilvē ku. Baseini tiek pastā vī gi tī rī ti.
Kas attiecas uz istabu, tas ir absolū ti vienkā rš s, viss ir pieejams ē rtai atpū tai. Oranž os toņ os taisī tas, bija divas gultas, ledusskapis, telefons, televizors, divi skapji. Kopumā neko sliktu nevaru teikt, viss strā dā ja pareizi, bija viens brī dis, kad telefons nedarbojā s, bet pē c sazinā š anā s ar reģ istratū ru tas tika nomainī ts. Kopumā ar uzturē š anos bijā m ļ oti apmierinā ti, viesnī ca pilnī bā atbilst savai cenu kategorijai.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu