Dessole Malia Beach 4*– Atsauksmes

63
Novērtējums 6.910
№30 viesnīcas reitingā Herakliona
6.9 Numurs
8.0 apkalpošana
8.2 Tīrība
7.4 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Dessole Malia Beach ir viena no populārākajām viesnīcām Krētā. Viesnīca ir celta tradicionālajā grieķu stilā starp brīnišķīgajiem dārzu apstādījumiem. Dessole Malia Beach atrodas pašā pilsētas centrā, jūras krastā. Tas sastāv no sešām dažāda augstuma ēkām (2, 3 un 4 stāvi), ko ieskauj palmas, olīvkoki un puķu dobes. Atvērts 1978. gadā. Renovācija tiek veikta katru gadu. Piemērots ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар elex-k
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
24.08 ieradā mies Grieķ ijā , Fr. Krē ta, ceļ ojumu rī kotā ja Pegas Turistik kompleksajā ceļ ojumā . Ukrainā es nopirku komplekso ceļ ojumu uz 4 * viesnī cu - Dessole Malia Beach. Pē c ieraš anā s mē s ar ģ imeni tikā m ievietoti Primavera ē kas 710. … Tomēr ▾ 24.08 ieradā mies Grieķ ijā , Fr. Krē ta, ceļ ojumu rī kotā ja Pegas Turistik kompleksajā ceļ ojumā .
Ukrainā es nopirku komplekso ceļ ojumu uz 4 * viesnī cu - Dessole Malia Beach. Pē c ieraš anā s mē s ar ģ imeni tikā m ievietoti Primavera ē kas 710. istabā . Bet Primavera Beach Malia ir pavisam cita viesnī ca blakus (www. primaverabeachmalia. gr).
Daļ a no Primavera Beach Malia viesnī cas atrodas aiz sieta ž oga no viesnī cas Dessole, bet ar iespē ju piekļ ū t Dessole teritorijai.
Mū su tū ristu kuponā apmetnei ailē "viesnī ca" ir norā dī ts - 4 * Dessole Malia Beach, ailē "numurs" norā dī ts - numurs Primavera.
Ekskursijas vietne. Pegasus operators uzrakstī ja tikai informā ciju par š iem numuriem, bet nav neviena fotoattē la. Arī Pegas vietnē ir saite uz Dessole Malia Beach viesnī cas oficiā lo vietni - https://malia-beach. hotelrunner. com, tač u nav nevienas pieminē š anas par Primavera ē ku un numuriem viesnī cas teritorijā . viesnī ca Dessole. Daž ā s no slavenā kajā m viesnī cu rezervē š anas vietnē m Dessole Malia Beach viesnī cas teritorijā nav arī ne vā rda par ē kā m un numuriem ar nosaukumu Primavera.
Uzņ ē mums Pegas kopā ar Dessole Malia Beach viesnī cas administrā ciju mū s iekā rtoja viesnī cā , kuru mē s nerezervē jā m un viņ i kategoriski atsakā s mums mainī t viesnī cu. Un 4 * viesnī cas vietā , kas ir norā dī ta mū su kuponā , mums ir jā dzī vo 2 * viesnī cā ar bē rnu.
Jā , mums ir viesnī cas Dessole rokassprā dzes un ir iespē ja izmantot visu š ī s viesnī cas infrastruktū ru, ieskaitot restorā nu. BET ī stenī bā mē s nedzī vojam 4* viesnī cā , kur mū s izsniedza pē c dokumentiem, bet blakus esoš ajā.2* viesnī cā .
Tā pat uz to liecina fakts, ka, reģ istrē joties viesnī cā uz 12 dienā m, maksā jā m tū risma nodokli tikai 6 eiro apmē rā - tā da ir summa viesnī cas kategorijai 1-2* (0.5 eiro dienā ). Lai gan, tā kā rezervē jā m 4 * viesnī cu, par 12 dienā m bija jā maksā nodoklis 36 eiro - 3 eiro dienā .
Tā tad, tā pat kā viesnī cas Dessole Malia Beach oficiā lajā vietnē , kuru es rezervē ju un apmaksā ju, nav informā cijas un fotoattē lu par ē ku un numuriem ar nosaukumu Primavera, un mū su numurs un tā apkā rtne ļ auj š aubī ties. viesnī cas kategoriju un Primavera ē kas piederī bu viesnī cai Dessole Malia Bech, uzmanieties, lai nesabojā tu savu atvaļ inā jumu. Video - kur mē s apmetā mies.
Ванная комната Наш номер family 2 room Комната в которой есть кондиционер Комната без кондиционера Забор разделяющий наш номер и основные корпуса отеля Dessole
аватар vasyabester
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
No cauruļ u karstuma) Tā tad, mē s braucā m 7 naktis, patiesī bā pavadī jā m 7.5 dienas, jo ieradā mies ļ oti agri, viņ iem nebija laika mū s reģ istrē t, nolikt mantas noliktavas telpā , pā rģ ē rbties tualete un devos uz pludmali. … Tomēr ▾ No cauruļ u karstuma) Tā tad, mē s braucā m 7 naktis, patiesī bā pavadī jā m 7.5 dienas, jo ieradā mies ļ oti agri, viņ iem nebija laika mū s reģ istrē t, nolikt mantas noliktavas telpā , pā rģ ē rbties tualete un devos uz pludmali. pirmā s 4 dienas bija lieliska un mierī ga jū ra, peldē jā m cik gribē jā m. Pē dē jā s 3 dienas bija spē cī ga vē tra un sarkanais karogs) viņ i varē ja tikai pludinā t krastā , tad beidzot viņ i gulē ja pie baseina))
Numurs. Istabas nav bagā tī gas, bet tī ras un ē rtas, pā ris krievu kanā lu un pietiekami. Kā ds rakstī ja, ka var skatī ties filmas ar savu zibatmiņ u, nifiga) zibatmiņ as disks, tā pat kā Turcijā , nelasa TV)))) Skats no istabas bija lielisks uz jū ru un palmu, Holivudas filmas nervozi kū p un to nevar salī dzinā t bez jokiem vai pā rspī lē jumiem.
Pludmale. Š ī ir viesnī cas vā jā vieta. Un no vā rda vispā r. Es nenovē rtē ju lī č us, kuros biju agrā k un kur vienmē r ir mierī gs))) visur ir akmeņ i ū denī , vietā m jū ras ež i, daž viet ir smilš u taciņ a, un tad ir pastā vī gi blī vi apdzī vots ar cilvē kiem) ī si sakot, jums ir jā kuģ o tā lu, tā lu))) Tas ir milzī gs mī nuss, tas tieš i ietekmē ja viesnī cas novē rtē jumu. Nā kotnē viesnī cas izvē lē š os pē c atsauksmē m pludmalē . Vienmē r ir pieejami sauļ oš anā s krē sli. Precī zi lī dz 12 dienā m)
Ē diens. Arī tā nav viesnī cas stiprā puse. Vienmuļ i un garlaicī gi, lai gan viņ i cenš as mainī t gaļ u katrā ē dienreizē . Bet negaidiet tā du pā rpilnī bu kā Turcijā un Ē ģ iptē . Tā arī nav stiprā puse.
Personā ls. Milzī gs pluss. Grieķ i ir ļ oti pieklā jī gi un smaidī gi. Ļ oti apmierinā ts. Man nepatī k animatori, bet š eit viņ i ir ī paš i forš i) Es sadraudzē jos un reģ istrē jos insta) Ī sā k sakot, cilvē ki ir resns pluss!
Atraš anā s vieta ir laba. Netā lu atrodas pilsē ta ar bā riem, naktsklubiem, suvenī ru veikaliem un vietē jā m skaistulē m. Viss ir lē ts un katrai gaumei. Visiem vajadzē tu patikt. Jū s atradī siet arī vecas mā jas un ir daudz foto zonu) Automaš ī nas, mopē da vai kvadracikla noma arī nav problē ma.
Laikapstā kļ i. Ļ oti neviennozī mī gi mē s saņ ē mā m. Viņ i prognozē ja 35-36, patiesī bā.25-29 un 25 - tas tieš ā m ir ļ oti auksts))) Baseinā bija sals)))
Bet kopumā vairā k pozitī vi nekā negatī vi, iedegā mies, paē dā m, braucā m ekskursijā s, pirkā m suvenī rus, parunā jā mies ar interesantiem cilvē kiem, bet uz Krē tu diez vai brauksim vē lreiz, tikai ja aizbrauksim uz labu pludmali, tagad š is ir man galvenais kritē rijs)))
аватар licisa
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir stabila 4, pat 4+. Sā kš u ar istabā m, tā s ir vienkā rš as, bet tī ras, pasteļ krā sas, balti dvieļ i. Pludmale nav iespē jama, ļ oti tuvu, 2 minū š u attā lumā no ē kas. Ē diens nav ī paš i daudzveidī gs, bet ir ko ē st, un gaļ a un zivis, dā rzeņ i un augļ i un ļ oti garš ī gs saldē jums, lieliska pica, kafija, tē ja, alkohols ir labas kvalitā tes. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir stabila 4, pat 4+. Sā kš u ar istabā m, tā s ir vienkā rš as, bet tī ras, pasteļ krā sas, balti dvieļ i. Pludmale nav iespē jama, ļ oti tuvu, 2 minū š u attā lumā no ē kas. Ē diens nav ī paš i daudzveidī gs, bet ir ko ē st, un gaļ a un zivis, dā rzeņ i un augļ i un ļ oti garš ī gs saldē jums, lieliska pica, kafija, tē ja, alkohols ir labas kvalitā tes. Ē diens garš ī gs, kā saka vests pē c garš as. Apkalpoš ana teicama, neuzbā zī ga, visi lū gumi tiek uzklausī ti. Animatori puiš i kopumā ir pozitī vi, pirmajā dienā visus savā ca un veda uz kafejnī cā m nogarš ot vē ž us.
Kontingents pā rsvarā ir gados veci ā rzemnieki, bet nā k arī mū su jaunatne))
Secinā jums: klusā m un relaksē još ā m brī vdienā m tas arī viss. Krē tas iespaidi ir tikai jū ra)), tī ra, caurspī dī ga jū ra, viesmī lī gi grieķ i, krā š ņ a daba un, protams, š ī ir viesnī ca))
аватар denisenko19
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca, labs personā ls, teritorija ļ oti skaista. Nolaizī siet pirkstus, š abekjū ir neaizmirstama garš a, tikai mums nav tik neaizmirstamas garš as. Bijā m ar bē rnu 6 gadi. Viņ š ir sajū smā un ir pieredze un ir ar ko salī dzinā t. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, labs personā ls, teritorija ļ oti skaista. Nolaizī siet pirkstus, š abekjū ir neaizmirstama garš a, tikai mums nav tik neaizmirstamas garš as. Bijā m ar bē rnu 6 gadi. Viņ š ir sajū smā un ir pieredze un ir ar ko salī dzinā t. . Gribu atzī mē t, ka grieķ i ir ļ oti kulturā li, inteliģ enti cilvē ki ar vē sturisku cieņ u. Pegaza stipendiā ti strā dā perfekti, ka Santarinā un tā tā lā k ekskursijā s un viesnī cā . Es tikko iemī lē jos Grieķ ijā Paldies visiem, Valentī na no Krasnojarskas.
аватар Julietta777
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lē mums doties uz Krē tu nā ca spontā ni, tā pē c ilgi un garlaicī gi nebija laika izvē lē ties viesnī cu – paļ ā vā mies uz atsauksmē m internetā un mū su iecienī tā kā s ceļ ojumu aģ entes Yulechka (Fidž i, Harkova) padomiem. … Tomēr ▾ Lē mums doties uz Krē tu nā ca spontā ni, tā pē c ilgi un garlaicī gi nebija laika izvē lē ties viesnī cu – paļ ā vā mies uz atsauksmē m internetā un mū su iecienī tā kā s ceļ ojumu aģ entes Yulechka (Fidž i, Harkova) padomiem.
Nekad nenož ē lojā m, ka nolē mā m doties uz Krē tu un uz š o viesnī cu.
Ceļ š no Lidostas ilga 40 minū tes, viesnī cā bijā m ap 9.00 no rī ta, rokassprā dzes tiek uzvilktas uzreiz, bet reģ istrē š anā s tikai pē c 13.00. Mē s nolikā m savu bagā ž u bagā ž as nodalī jumā , paē dā m brokastis, pē c tam pā rģ ē rbā mies peldkostī mos un lieliski pavadī jā m laiku lī dz pusdienā m, izmantojot pludmali, baseinu un bā ru. Tā pē c kaut kur tuvā k sagatavo peldkostī mus, č ī bas un vismaz 1 dvieli. Numurā tiek nodroš inā ti pludmales dvieļ i.
Ir tikai trī s baseini: pirmais pie jū ras ar jū ras ū deni, ir arī mazs maziem bē rniem un dž akuzi, teritorijas tā lumā ir liels baseins ar saldū deni un ir arī viens pazaudē ts teritorija, maza. Baseini nav apsildā mi, bet ū deni silda saule, kas vienlaikus atsvaidzina un uzmundrina.
Pludmale liela, plaš a, ar smalkā m smalkā m smiltī m. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu (bez maksas), ir zem lietussargiem vai bez tiem. Labā k peldē ties pludmales kreisajā pusē vai pat doties uz kaimiņ u viesnī cas pludmali - tur nav rifu, skaistas pat smiltis. Ū dens dzidrs, tī rs, saulē mirdz, zivis peld augš ā . Izbraucot no pludmales viesnī cas teritorijā - ir tvertnes ar ū deni kā ju skaloš anai, kā arī trī s duš as.
Numurs - rezervē ts standarta numurs ar skatu uz dā rzu, deva skatu uz jū ru. Jauki. Mē beles jaunas, tī ras, gaiš ā s krā sā s. Balkons ir plaš s ar 2 krē sliem un galdu. Peldkostī mus var ž ā vē t vai nu uz krē sliem, vai arī varat paņ emt lī dzi virvi un drē bju š ķ ipsnas. Istabā s jau ir seifi. Arī TV plazma, ledusskapis, kondicionieris (nekad nav ieslē gts), fē ns. Kosmē tika netiek nodroš inā ta. Pie izlietnes ir pieskrū vē ts š ķ idro ziepju rezervuā rs, bet virs vannas ir pieskrū vē ts matu un ķ ermeņ a ž elejas rezervuā rs. Č ī bas, bez peldmē teļ iem. Skapis liels, ietilpī gs, daudz pakaramo. Gulta 2-guļ amistabu, liela. Bē rnam bija ē rta vienvietī ga gulta. Skapī ir segas - vē sā m naktī m. Odi ir atrasti, paņ em fumigatoru un lī dzekli pret odiem un mazina niezi pē c kodumiem.
Tī rī ja katru dienu, diezgan normā li, bez fanā tisma, pludmales dvieļ i tika mainī ti katru otro dienu, baltie vannas dvieļ i - pē c vajadzī bas.
Teritorijā ir Wi-Fi, parole tam tiek izsniegta reģ istratū rā - katrai ierī cei tā ir atš ķ irī ga. Tas ne vienmē r izdodas labi, it ī paš i vakarā – lielas grū tī bas. Pē c stundas tas automā tiski izslē dzas, ir jā piesakā s vē lreiz (parole neatceras, tā pē c jā nē sā lī dzi papī rs). Tas bija nedaudz saspringts. Bet no rī ta tas darbojā s lieliski, pat istabā .
Ē diens: brokastis no 7 lī dz 10 galvenajā restorā nā . Ē dienkarte ir lieliska visā m gaumē m. Un putras, un augļ i, un jogurts, un pankū kas, un olu kultenis, un tikai olas, dā rzeņ i, cepts š ķ iņ ķ is, sē nes, saldumi, medus, ievā rī jumi, nutella utt. Neuzskaitot visu, acis iepleš as. Viss ir Ļ OTI garš ī gs! Kam nebija laika rī tdien galvenajā viesnī cā - to paš u var ē st tuvē jā krodziņ ā . Baseina bā rs tiek atvē rts pulksten 10:00. Tur ir daudz cilvē ku, bet bā rmeņ i cenš as visu iespē jamo. No 11.00 - pie bā ra tiek liktas sviestmaizes, bulciņ as utt. Un netā lu no tā lā baseina sā kas svē ta ceremonija - picas gatavoš ana jū su acu priekš ā un gatavoš ana ī stā krā snī . Pica ir ļ oti garš ī ga, un onkulis ir lielisks! Ir arī cits bā rs, tur vienmē r ir maz cilvē ku, kokteiļ us gatavo pā rdomā ti, sanā k garš ī gā k. Pusdienas no 13 lī dz 15. Arī ļ oti daudzveidī gas: gaļ a, zivis, mī dijas, dā rzeņ i, zupas, piedevas, saldē jums, augļ i, vī ns/alus, tē ja/kafija, saldumi. Atkal - pē c tam, kad ir pusdienas krodziņ ā . No 15 lī dz 18 - bā ros tiek pasniegts saldē jums. Vakariņ as no 19.00 lī dz 21.30. Š eit, protams, nav ī paš i ē rti, ka tas beidzas tik agri. Satumst vē lu + daudzi no ekskursijā m vai ceļ ojumiem atgriež as vē lu - bet vakariņ as jau beiguš ā s?
Tavernā katru otro dienu tiek rī kotas tematiskā s vakariņ as - ķ ī nieš u un zivju vakariņ as. Tie ir iepriekš jā reģ istrē . Ķ ī nieš i mani ī sti ne ar ko nepā rsteidza, bet zivs ir vienkā rš i pā rsteidzoš a - zobenzivis, sē pija, astoņ kā ji, sarkanā kefale, mī dijas, austeres, garneles, kalmā ri utt. Garš ī gi!
Izejot no viesnī cas uz visu dienu, pusdienu kastī ti iespē jams pasū tī t jau iepriekš ē jā dienā (lī dz plkst. 18.00) - aukstuma somā tiks iedota: sviestmaizes, gurķ i, tomā ti, augļ i, sula, ū dens, saldie batoniņ i. Labi darī ts, tas ir ļ oti ē rti!
Trenaž ieru zā le nav ī paš i ē rta - no 10.00. Mē s tur negā jā m. Ir arī hammam, masieris, zivju pī lings - tas viss, protams, par papildus samaksu.
Var spē lē t mini golfu, tenisu (bez maksas), boulingu (5 eiro stundā ).
Animatori ir forš i, smieklī gi puiš i. Viņ i dod 100%, bet nevienu nekur nespiež , viss notiek pē c paš u gribas. Jū lija no bē rnu kluba vispā r ir laba feja! 21.00 vienmē r bija minidiskotē ka, 21.3-0 vakara izrā de. Viss notiek amfiteā trī pie tā lā baseina, tas vienmē r bija pilns! Animatori pat sarī koja kā zas pludmalē !
Modī gā kā ē ka - ar skatu uz jū ru, kur numuriņ i dā rgā ki, ģ imenē m ar bē rniem neieteiktu - pie bā ra vakarā skan skaļ a mū zika. Un ceturtdien viņ i sarī koja lielu krievu skrē jienu - kopumā viņ i dumpē jā s lī dz pulksten 12.00
Viesnī cas teritorija ir krā š ņ a - aug mandarī ni, olī vas, citroni, laimi, bumbieri, cidonijas, granā tā boli, banā ni, aprikozes. Vesela š ķ irņ u rož u kolekcija, tā s tik labi smarž o! Daudzas palmas, kaktusi, ziedoš i krū mi, ir neliela strū klaka.
Suvenī ri - pirkts vī ns, olī veļ ļ a, ziepes, medus, ievā rī jums, magnē ti, krū zes, š ķ ī vji. Viņ i baidī jā s, ka nebū s priekš rocī bas, bet nekas nenotika.
Braucieni - ekskursijas, ko ņ emt no Pegasus, neradā s. Traki puiš i, lieliskas cenas. Viņ i paņ ē ma automaš ī nu, nomas biroji - jū ra, jū s varat izvē lē ties jebkuru. Noslē dzā m lī gumu ar pilnu kasi un bez franš ī zes. Iepriekš navigatorā augš upielā dē jā m Eiropas karti, apskatī jā m marš rutus. Kā du dienu - aizbraucā m uz Knosas pili, uz Retimno, uz Kurnas ezeru (TIKAI SUPER!!! ! ), un uz Krē tas akvā riju. Otrā diena - Keras klosteris, Zeva ala, Lassithi plato, Elounda, Plaka, Spinalongas sala (ARĪ SUPER!! ! ), Agius Nikolaus (ļ oti skaista pilsē tiņ a). Tā lā k devā mies uz salas dienvidu pusi – uz Ierapetru. Ceļ i labi, viss rakstī ts uz zī mē m un zī mē m, benzī ns 1.70 eiro, degvielas uzpildes staciju ir daudz.
Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem. Lietus nebija neviena, tikai pā ris dienas bija nelieli mā koņ i. Bet uz kalniem pē cpusdienā visu laiku virpuļ oja lietus mā koņ i, bet pie jū ras - saule, skaistums. Pa dienu bija 28-29 grā di, naktī ap 22. Ļ oti jauki. Jū ra visu nedē ļ u bija mierī ga, tikai pē dē jā dienā bija viļ ņ i - bet mums patī k, no sirds uzlē cā m uz tiem. Ū dens joprojā m ir dzidrs pat ar viļ ņ iem!
Pastaigas ielas ā rpus viesnī cas - tikai suvenī ru veikali, krodziņ i un krogi. Uz motocikliem un kvadracikliem bija angļ i ar vidē jo reibuma pakā pi un adekvā tumu.
Vispā r mums Krē ta ļ oti patika! Lieliska daba, neaprakstā mi skaista jū ra, vē sturiskais mantojums, draudzī gi un izpalī dzī gi krē tieš i, garš ī ga virtuve. Es domā ju, ka mē s tur atgriezī simies!
цветы Бассейн закат свадьба в отеле остров напротив пляжа кактусы цветут розы мини-гольф
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2014.  gada maijā kopā ar vī ru atpū tā s Grieķ ijā . Pirms tam viņ i nekad nebija bijuš i Grieķ ijā , tā pē c gribē ju, lai pā rē jais paliek neaizmirstams. Pē c ilgā m pā rdomā m izvē le krita uz Malia Beach Hotel. … Tomēr ▾ 2014.  gada maijā kopā ar vī ru atpū tā s Grieķ ijā . Pirms tam viņ i nekad nebija bijuš i Grieķ ijā , tā pē c gribē ju, lai pā rē jais paliek neaizmirstams. Pē c ilgā m pā rdomā m izvē le krita uz Malia Beach Hotel. Viesnī ca pilnī bā attaisno savas 4 zvaigznes. Tā s galvenā priekš rocī ba ir tā atraš anā s vieta tieš i pludmalē . Pa dienu tu peldies, vakarā baudi viļ ņ u troksni vakariņ ā s. Istabas ir mā jī gas, aprī kotas ar visu nepiecieš amo: kondicionieris, ledusskapis, seifs. Ē diens arī bija daudzveidī gs. Vē l viens viesnī cas pluss ir tā s atraš anā s vieta paš ā Malijas ciematā . Pa dienu var pastaigā ties pa ciematu, vakarā - baudī t naktsdzī vi, jo Malia tiek uzskatī ta par jaunieš u ciematu ar kaudzi klubiem un diskotē kā m. Vē l gribu atzī mē t, ka pie mums atpū tā s pā ris ar bē rnu. Arī atpū ta ar bē rniem š ajā viesnī cā ir lieliska - ir bē rnu animā cija, baseins, pat bē rnu ē dienkarte. Viesnī cas fotogalerija atrodama š eit - http://hotels. 1001 tur. lv/greece/crete/malia-beach/. Vienī gais, kas mums nepatika, bija viesnī cu gidu iebiedē š ana saistī bā ar ekskursiju iegā di uz ielas. Un ī rē tā maš ī na nebū s tā pati, un, ja mē s iekļ ū sim avā rijā , neviens mums nepalī dzē s, un gids nebū s krievs. Nekas, nopirka ekskursijas uz ielas - bija apmierinā ti, un cena zemā ka, un apkalpoš ana lī menī .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар vfqjh
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s ar draugu no 26.08. 13 lī dz 5.09. 2013. Mums viss patika, daudz pozitī vu emociju. Viesnī cā ieradā mies ap 10:00 un uzreiz tikā m sē dinā ti. Man patika istaba 2. stā vā ar skatu uz dā rzu, kalniem un strū klaku. Istabiņ ā bija viss nepiecieš amais, kondicionieris, seifs, ē rtas gultas, TV ar ukraiņ u un krievu kanā liem, galds un divi krē sli uz balkona, vannasistabā fē ns, dvieļ i, ž eleja u. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar draugu no 26.08. 13 lī dz 5.09. 2013. Mums viss patika, daudz pozitī vu emociju. Viesnī cā ieradā mies ap 10:00 un uzreiz tikā m sē dinā ti. Man patika istaba 2. stā vā ar skatu uz dā rzu, kalniem un strū klaku. Istabiņ ā bija viss nepiecieš amais, kondicionieris, seifs, ē rtas gultas, TV ar ukraiņ u un krievu kanā liem, galds un divi krē sli uz balkona, vannasistabā fē ns, dvieļ i, ž eleja u. c. . Tuvumā ir jū ra. , starp citu, gids teica, ka š ī ir Krē tas jū ra , nevis Egejas jū ra, kā daž i to sauc. Pirms doš anā s ceļ ā lasī jā m internetā , ka jā ņ em lī dzi ū dens č ī bas, tā kā jū rā ir akmeņ i, es tos paņ ē mu, un tad gā ju un meklē ju š os akmeņ us. Ieeja jū rā smilš aina, jū ra silta, č ī bas nav vajadzī gas. Pie jū ras ir daudz sauļ oš anā s krē slu, pie trim baseiniem, pietiek visiem. Serviss visaugstā kajā lī menī . Viesnī cas personā ls ļ oti uzmanī gs un draudzī gs, runā krieviski. Ē diens ir atseviš ķ s jautā jums, vienkā rš i super, viss svaigs un ļ oti garš ī gs. Ir galvenais restorā ns, taverna, kurā katru dienu tiek cepti arī kebabi. Pie baseina cep ļ oti garš ī gas picas, bā ros visā di dzē rieni. Meitenes reģ istratū rā iedeva Malijas karti, pastā stī ja, kur atrodas vecpilsē ta, kur autobusa pietura ved uz Heraklionu, Hersonesosu, Nikolaju. Un devā mies paš i, uz Heraklionu 1.3. 50 eiro, uz Hersonesos 10min. 1 eiro, Nikolajs 40 min. 4 eiro. Viesnī cā ir spa, iesakā m visiem. Pludmalē staigā SPA Lidijas darbiniece, ļ oti laba meitene, nā k no Poltavas, ja vē lies apmeklē t SPA, sazinies ar viņ u. Viņ a vienmē r atlaidī s un sniegs labu padomu. Mē s arī lū dzā m viņ ai nopirkt mums labu sejas krē mu, un viņ a to izdarī ja. Vakarā izstaigā jā m Maliju, ļ oti patika, nevis pilsē tiņ a, bet nepā rtraukta atpū ta. Viss spī d, visur skan mū zika, jaunieš i brauc ar kvadracikliem un motocikliem, kurus ī rē . Ir arī daudz veikalu, kur var iegā dā ties suvenī rus un dā vanas. Malijas iedzī votā ji ir ļ oti draudzī gi, smaida, sveicina, jautā , kā klā jas. Vakarā viesnī cā mū s arī izklaidē ja gan dienā , gan vakarā . Vā rdu sakot, mū su atvaļ inā jums bija izdevies! Mē s vē lē tos palikt š ajā viesnī cā vē lreiz. Kas apmeklē s SPA, lū dzu, sū tiet Lidijai sveicienus no divā m Tatjanā m no Kijevas.
аватар Teseus
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā viss ir brī niš ķ ī gi, odi netika atrasti, ē diena kvalitā te iespaidī ga, ī paš i patika smalkmaizī tes un deserti. Jū ra ir brī niš ķ ī ga, tirkī za, rotaļ ī ga - ļ aus uzvilkt, tad iedos dupsi, ir forš i š ū poties pa viļ ņ iem, un tas netraucē lē kā t. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss ir brī niš ķ ī gi, odi netika atrasti, ē diena kvalitā te iespaidī ga, ī paš i patika smalkmaizī tes un deserti. Jū ra ir brī niš ķ ī ga, tirkī za, rotaļ ī ga - ļ aus uzvilkt, tad iedos dupsi, ir forš i š ū poties pa viļ ņ iem, un tas netraucē lē kā t. Lieliski, ka pludmalē nekliedz mū zika un nepā stē animatori - dzird tikai sē rfoš anu, tā da relaksā cija. Ir tikai divi "bet" - muzikā lie vakari notiek divas reizes nedē ļ ā - Krē tas vakars un aptverto hī tu vakars. Tā tad - ja paveicas ar dā rgā kajiem numuriņ iem ar skatu uz jū ru - lī dz 12 naktī noteikti neaizmigsiet, jo skaņ as izolā cija ir slikta. Jums bū s vai nu jā dejo Sirtaki gultā , vai arī jā iet uz š o vakaru. Pā rē jā vakara daļ a ir klusa. Otrs "bet" - ja esi agrais putns un vē lies 7 no rī ta ieturē t brokastis un doties uz jū ru, sagatavojies tam, ka tevi sagaidī s ar aukstu gaļ u un citiem izcirtņ iem (starp citu, izcirtņ i ir diezgan labi), un visas š ī s olu kultenes, bekoni, omletes, cepti tomā ti, pankū kas sā kas tikai 7.30-8. . 00 (jo viņ i gatavo visu svaigu un nesilda vakardienas : ( Tā pē c izvē lies - vieglas brokastis un jū ra agri : ) vai blī va rī tdiena un karsta saule un rosī gi sauļ oš anā s krē sli vē lā k. Visi suvenī ri pirkti vienā veikalā (kur zivis -karā jas bumbiņ as, ir gliemež vā ki un jū ras zvaigznes. Tur viss lē tā k, kvalitā te laba, sieviete strā dā ar izcilā m krievu valodā m un erudī ciju. Ja sasveicinā sies ar jauno sporta militā ristu no Ukrainas, viņ a tev iedos 10% atlaide (varbū t : ) Metaxa pirkta SPARĀ - tur ir lē tā kais. Nopirkā m ļ oti garš ī gu karalisko halvu blakus viesnī cai esoš ajā mini tirgū . Man ļ oti patika Krē ta, negribē jā s braukt prom. noteikti atgriezī š os Krē tā vē l
аватар Lubochka21rus19
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca, brī niš ķ ī gi cilvē ki (kas tajā strā dā ) ir lī dzjū tī gi, laipni, un vienmē r ir smaids sejā , kas arī ir svarī gi. Telpas uzkoptas tī ri, veļ a un dvieļ i mainī ti pē c precī za grafika, bez atgā dinā jumiem. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, brī niš ķ ī gi cilvē ki (kas tajā strā dā ) ir lī dzjū tī gi, laipni, un vienmē r ir smaids sejā , kas arī ir svarī gi. Telpas uzkoptas tī ri, veļ a un dvieļ i mainī ti pē c precī za grafika, bez atgā dinā jumiem. Katru dienu numurā tiek nodroš inā ta pudele ū dens. Ē diens daudzveidī gs, svaigs, katrs var atrast ko savai gaumei, pat mazā kie bē rni. Arī restorā nā var iegā dā ties svaigi spiestu apelsī nu sulu, kas maksā tikai 2 eiro. Viesnī cas un pludmales teritorija ir tī ra un vienkā rš i pasakaina. Vakarā notiek daž ā di izklaides pasā kumi gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Viesnī ca ir piemē rota atpū tai un jaunatnei, un pā riem (ar bē rniem) iesaku nenož ē lot, noteikti vē lē sities tur atgriezties.
аватар sk197878
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tos kopā ar sievu š ajā viesnī cā no 20. -27.05. 2013 (Pegas Tourist) Nekā dā gadī jumā nevajadzē tu ī rē t automaš ī nu no PEGASA pā rstā vjiem. Tk tu pā rmaksā vismaz 2 reizes ! ! ! atstā jiet viesnī cu un ejiet 100-200 metrus un jū s atradī siet saprā tī gas cenas automaš ī nā m ar apdroš inā š anu krievu valodā . … Tomēr ▾ Atpū tos kopā ar sievu š ajā viesnī cā no 20. -27.05. 2013 (Pegas Tourist)
Nekā dā gadī jumā nevajadzē tu ī rē t automaš ī nu no PEGASA pā rstā vjiem. Tk tu pā rmaksā vismaz 2 reizes ! ! ! atstā jiet viesnī cu un ejiet 100-200 metrus un jū s atradī siet saprā tī gas cenas automaš ī nā m ar apdroš inā š anu krievu valodā .
Ko lai saka, viesnī ca vienkā rš a, bet š ķ iet, ka viss nepiecieš amais ir. Mē ģ inā š u secī bā :
1) Netā lu no lidostas. 25 min brauciens.
2) ierodoties mū s diezgan ā tri ievietoja, neskatoties uz to, ka check-in bija no 14, mū s ielika 11. tas ir jauki. Viesnī ca nav pirmā svaiguma.
3) istaba ļ oti vienkā rš a, maza, bet viss nepiecieš amais ir. TV, ledusskapis, fē ns, kondicionieris. Duš as zona ir maza un neē rta. Gulta ir maza un neē rta. Spilveni ir vē l sliktā ki. Tas ir ne tikai 1 pret 1, bet arī ļ oti mazs un mī ksts. ī sā ka alva. Skaņ as izolā cijas durvis - nav. no ielas var dzirdē t visu. BET, par laimi, tur, kur mē s dzī vojā m, maz cilvē ku devā s.
4) Ē diens - pieļ aujams. Ir iespē jams. Tas nespī d ar daudzveidī bu, tač u, ja vē lē sities, jū s nepaliksit izsalkuš i. Labs bā rbekjū , un auns uz iesma (vienreiz tā darī jā m), bet visiem nepietiek. Jā skatā s. labi saldumi, saldē jums un limonā de.
alus un vī ns - vienkā rš i pacieš ami.
5) ir wi-fi.
6) pludmales bā rā vienmē r ir rindas, un tas ir nedaudz kaitinoš i . .
7) ir fitnesa klubs, bet es lī dz tam nekad netiku. Es neko nevaru pateikt.
8) katru dienu uzkopj istabiņ ā . dvieļ i un veļ a 1 reizi 3 dienā s.
9) izrakstoties paš i vilka mantas uz reģ istratū ru, jo 5 no rī ta slē dzene joprojā m nestrā dā . kā š is!
Es pieš ķ iru š ai viesnī cai 3 zvaigznes un ne vairā k. Es varu dzī vot, bet es vairs tur neieš u.
Tagad ļ aujiet man palī dzē t jums ietaupī t naudu. Nekā dā gadī jumā nevajadzē tu ī rē t automaš ī nu no PEGASA pā rstā vjiem. Tk tu pā rmaksā vismaz 2 reizes ! ! ! atstā jiet viesnī cu un ejiet 100-200 metrus un jū s atradī siet saprā tī gas cenas automaš ī nā m ar apdroš inā š anu krievu valodā . Ekskursijas tur arī ir lē tā kas, bet varbū t tā s nebū s krievu valodā .
Paņ emiet automaš ī nu un brauciet pa salu, gū stiet daudz prieka, apskatot pilsē tas un daž ā das vē sturiskas vietas.
Vispā r Grieķ ija ir forš a! Noteikti atbrauksim vē l, bet jau izvē lē simies citu viesnī cu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums galina-pakutina
Vai viesnīcā ir noteikts apģērba kods, vai arī vakariņās valkājat ikdienas apģērbu?
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums dfkcvm7y
vai varēsim normāli iezvanīt restorānus un pārvietoties pa teritoriju
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums Julietta777
Labdien! Dosimies uz viesnīcu pēc 2 nedēļām. Rezervēts standarta numurs ar skatu uz dārzu. Iesakiet, kurā ēkā vai kuras telpas ir labākas, plašākas, ar labu skatu? Vai viesnīcā ir bezmaksas wifi? Paldies!
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums aleksabasa
Pastāstiet man vai padalieties ar saiti uz autobusu grafiku apmēram. Krēta.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Dessole Malia Beach является одним из самых популярных отелей на острове Крит. Отель построен в традиционном греческом стиле среди великолепной зелени садов. Dessole Malia Beach расположен в самом центре города, на берегу моря. Состоит из шести зданий разной этажности (2, 3 и 4 этажа), окруженных пальмами, оливковыми деревьями и цветочными клумбами. Открыт в 1978 году. Реновация проводиться каждый год. Подходит для отдыха семьям с детьми.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Ираклион «Никос Казандзакис» в 26 км от отеля.
Pludmales apraksts Дороги между пляжем и отелем нет.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 бассейна с пресной и морской водой.

Бар у бассейна: часы работы с 10:00-18:00, закуски (сендвичи, фрукты, выпечка) с 11:00-18:00. Бар на пляже: часы работы с 10:00-00:00.

Основной ресторан: завтрак с 07:00-10:00, обед с 13:00-15:00, ужин с 19:00-21:30. Шведский стол. Taverna: обед с 13:00-15:00, закуски с 11:00-15:00.

Система «все включено» действует с 10:00-00:00, включает местные и некоторые импортные напитки. Платно: напитки премиум класса, вино в бутылках, свежевыжатый сок.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб 5-12 лет.
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Мини-гольф, пляжный волейбол. Вечерние шоу-программы, конкурсы, мини-дискотека и детские шоу.
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 287 номеров.

Istabās

Телевизор, телефон, ванна/душ, фен, туалетно-косметические принадлежности, кондиционер, мини-бар, сейф, бесплатный Wi-Fi, балкон/терраса.

Полотенца и постель меняют раз в три дня. Утюг на рецепшене. Несколько чайников могут выдать семьям с детьми.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Dimokratias Street, 700 07 Malia, Crete, Greece
Tālruņi: +30 28970 31003
Tīmekļa vietne: Dessole Malia Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.