Nav skaidrs, kas ir un kāds ar to sakars primavera ķermenim

Rakstīts: 26 augusts 2021
Ceļošanas laiks: 24 augusts — 5 septembris 2021
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Infrastruktūra: 7.0
24.08 ieradā mies Grieķ ijā , Fr. Krē ta, ceļ ojumu rī kotā ja Pegas Turistik kompleksajā ceļ ojumā .
Ukrainā es nopirku komplekso ceļ ojumu uz 4 * viesnī cu - Dessole Malia Beach. Pē c ieraš anā s mē s ar ģ imeni tikā m ievietoti Primavera ē kas 710. istabā . Bet Primavera Beach Malia ir pavisam cita viesnī ca blakus (www. primaverabeachmalia. gr).
Daļ a no Primavera Beach Malia viesnī cas atrodas aiz sieta ž oga no viesnī cas Dessole, bet ar iespē ju piekļ ū t Dessole teritorijai.
Mū su tū ristu kuponā apmetnei ailē "viesnī ca" ir norā dī ts - 4 * Dessole Malia Beach, ailē "numurs" norā dī ts - numurs Primavera.

Ekskursijas vietne. Pegasus operators uzrakstī ja tikai informā ciju par š iem numuriem, bet nav neviena fotoattē la. Arī Pegas vietnē ir saite uz Dessole Malia Beach viesnī cas oficiā lo vietni - https://malia-beach. hotelrunner. com, tač u nav nevienas pieminē š anas par Primavera ē ku un numuriem viesnī cas teritorijā . viesnī ca Dessole. Daž ā s no slavenā kajā m viesnī cu rezervē š anas vietnē m Dessole Malia Beach viesnī cas teritorijā nav arī ne vā rda par ē kā m un numuriem ar nosaukumu Primavera.
Uzņ ē mums Pegas kopā ar Dessole Malia Beach viesnī cas administrā ciju mū s iekā rtoja viesnī cā , kuru mē s nerezervē jā m un viņ i kategoriski atsakā s mums mainī t viesnī cu. Un 4 * viesnī cas vietā , kas ir norā dī ta mū su kuponā , mums ir jā dzī vo 2 * viesnī cā ar bē rnu.
Jā , mums ir viesnī cas Dessole rokassprā dzes un ir iespē ja izmantot visu š ī s viesnī cas infrastruktū ru, ieskaitot restorā nu. BET ī stenī bā mē s nedzī vojam 4* viesnī cā , kur mū s izsniedza pē c dokumentiem, bet blakus esoš ajā.2* viesnī cā .
Tā pat uz to liecina fakts, ka, reģ istrē joties viesnī cā uz 12 dienā m, maksā jā m tū risma nodokli tikai 6 eiro apmē rā - tā da ir summa viesnī cas kategorijai 1-2* (0.5 eiro dienā ). Lai gan, tā kā rezervē jā m 4 * viesnī cu, par 12 dienā m bija jā maksā nodoklis 36 eiro - 3 eiro dienā .
Tā tad, tā pat kā viesnī cas Dessole Malia Beach oficiā lajā vietnē , kuru es rezervē ju un apmaksā ju, nav informā cijas un fotoattē lu par ē ku un numuriem ar nosaukumu Primavera, un mū su numurs un tā apkā rtne ļ auj š aubī ties. viesnī cas kategoriju un Primavera ē kas piederī bu viesnī cai Dessole Malia Bech, uzmanieties, lai nesabojā tu savu atvaļ inā jumu. Video - kur mē s apmetā mies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu