Christiana Beach Hotel 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.710
7.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
4.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Christiana Beach atrodas Stalisā, dažu metru attālumā no populārās smilšu pludmales. Viesnīca sastāv no 3 ēkām. Viesnīca tika uzcelta 1992. gadā. Pēdējā renovācija notika 2003. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm. Viesnīca atrodas tropu dārzu vidū, un tai ir skaista sauļošanās terase un saldūdens baseins ar skatu uz jūru.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Piesaistī ja viesnī cas atraš anā s vieta, tad pludmalē . Patika, ka viesnī ca ir maza, mā jī ga, ģ imenes tipa. Mums viss patika, š ī ir vienī gā viesnī ca, kurā vē los atgriezties. Atceros virtuvi, bija ļ oti garš ī gi, ē dā m un ļ oti baudī jā m ē dienus. … Tomēr ▾ Piesaistī ja viesnī cas atraš anā s vieta, tad pludmalē . Patika, ka viesnī ca ir maza, mā jī ga, ģ imenes tipa. Mums viss patika, š ī ir vienī gā viesnī ca, kurā vē los atgriezties. Atceros virtuvi, bija ļ oti garš ī gi, ē dā m un ļ oti baudī jā m ē dienus. Mē s š eit vienkā rš i atpū tinā jā m prā tus un ķ ermeni.
аватар Irinp
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jos pati, vē l pirms sazinā š anā s ar tū risma aģ entū ru. Izvē les kritē rijs bija cena, atraš anā s vieta pirmajā rindā . Man patika viesnī ca, viss bija labi. Lielisks ē diens 3* viesnī cai. Tā kā mums bija agrs lidojums, tad no rī ta mū s reģ istrē ja 11:00. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pati, vē l pirms sazinā š anā s ar tū risma aģ entū ru. Izvē les kritē rijs bija cena, atraš anā s vieta pirmajā rindā . Man patika viesnī ca, viss bija labi. Lielisks ē diens 3* viesnī cai. Tā kā mums bija agrs lidojums, tad no rī ta mū s reģ istrē ja 11:00. No mī nusiem - slikts wi-fi, telpas ir diezgan vecas, bet viss darbojas, principā . Ar reģ istratū ru sazinā jā s par sī kumiem, bet ļ oti ā tri mums viss tika sakā rtots. Viesnī cas teritorija nav liela, zaļ a, mā jī ga, kopta, bet ļ oti maza stā vvieta, ī rē jā m maš ī nu, reizē m nebija kur likt. Viesnī cā nebija animā cijas. Lī dz lielam lielveikalam apmē ram 20 minū tes ar kā jā m ā trā tempā , uz otro - kā das 30 minū tes. Saimnieks piedā vā ja ekskursijas, bet mē s tā s neņ ē mā m. Kopumā viesnī ca ir ļ oti laba par naudu, es iesaku. No mī nusiem - diezgan vecs istabu skaits. Pozitī vi ir tas, ka cena nav augsta, tā pē c ir muļ ķ ī gi gaidī t, ka viss bū s ideā li par maz naudas.
аватар myrbor
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s nonā cā m š ajā viesnī cā nejauš i. Lai gan visur rakstī ts, ka tai ir 3 zvaigznes, bet paš ā viesnī cā dokumentos norā dī ts, ka tas ir 2 *. Bet neuztraucieties par to, jo pati viesnī ca ir ļ oti skaista. Istabā s viss ir ļ oti vienkā rš i, varbū t pat par daudz, bet tas ī paš i nerada stresu. … Tomēr ▾ Mē s nonā cā m š ajā viesnī cā nejauš i.
Lai gan visur rakstī ts, ka tai ir 3 zvaigznes, bet paš ā viesnī cā dokumentos norā dī ts, ka tas ir 2 *. Bet neuztraucieties par to, jo pati viesnī ca ir ļ oti skaista. Istabā s viss ir ļ oti vienkā rš i, varbū t pat par daudz, bet tas ī paš i nerada stresu. Gultas normā las, ledusskapis gan mazs - 3 litru burkas ar gurķ iem vienkā rš i neder. Gaisa kondicionē š ana bez maksas. Viesnī ca un apkā rtne ir tī ra, ir neliels parks, daž as palmas, skaisti ziedi un daudz kas cits. Pati viesnī ca atrodas aptuveni 25 metrus no smilš u pludmales. Tā pē c lielā kā daļ a cilvē ku vienkā rš i guļ uz sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, kas ir bez maksas, un kā pj lejā pa kā pnē m peldē ties jū rā . Ir liels skaists baseins. Ir arī mazais bē rniem - 50cm dziļ umā. Bijā m ar bē rnu tā tad apsē dā mies smiltī s. Ē diens mazliet sapumpē jā s. No augļ iem tika dots tikai arbū zs. Brokastis parasti ir ļ oti vienmuļ as. 10 dienu laikā zivi iedeva tikai vienu reizi.
Kafija ir sabojā ta muca no klejojoš a Bogomaker. Personā ls ir draudzī gs. Tī rī š ana katru dienu. Dvieļ i un gultas veļ a tika mainī ti ik pē c 3 dienā m. Tū ristu no Krievijas vispā r nebija, gandrī z visu viesnī cu bija ieņ ē muš i poļ i un č ehi, daudzi vā cieš i. Pati viesnī ca ir ļ oti klusa un mierī ga. Lieliski piemē rots cilvē kiem ar bē rniem vai tiem, kas vienkā rš i vē las peldē ties jū rā un atpū sties pludmalē . Mums ļ oti patika. Ja atradī sim viņ am lē tu piedā vā jumu, brauksim vē lreiz.

Pati Stalida ir maza pilsē tiņ a, kas sastā v no viesnī cā m. Ir vairā ki lielveikali, kur var nopirkt visu. Cenas ir par 30-40% augstā kas nekā lielajā s pilsē tā s. Ja jū s ejat uz autobusu pieturu pa galveno ceļ u un pē c tam braucat pa š o ceļ u 300 m virzienā uz Hersonissos, jū s redzē siet nelielu augļ u vairumtirdzniecī bas veikalu. Tur cenas patiesī bā ir trī sreiz zemā kas nekā lielveikalos pie jū ras. Ļ oti forš a autobusu satiksme - ē rti, lieli un lē ti autobusi.
Vienkā rš ā kais veids ir iznomā t automaš ī nu.
Cenas mainā s atkarī bā no sezonas. Automaš ī nu noma viņ iem ir masveida bizness. (Visi gidi baidā s, ka jū s nevarat paņ emt automaš ī nu uz ielas, vienkā rš i paņ emiet to no mums un iekasē jiet savus 10 = 15 eiro. Neļ aujiet sevi apmā nī t, patiesī bā viņ i tikai pelna naudu. Kad mē s ī rē jā m auto neviens pat negā ja ā rā paskatī ties uz miskasti. ) un pasū tiet, ejiet vietē jā kulturā li, š ī nav Kijeva ar tonnā m tenku par Lexus. Ja jums ir 3-4 cilvē ku dzimtene, lē tā k un ē rtā k ir doties ekskursijā s ar ī rē tu automaš ī nu. Pā rsteidzoš i, ka visi, kas dzī vo rajonā , kur var bū t tū risti, runā angliski. Reiz viņ š apmaldī jā s San Nikolausā un apstā jā s Sto, ejot no pilsē tas. Ienā ku - kā ds č alis treknā kombinezonā drā ž ar vecu Ford dzinē ju. Man pat bija kauns un nedaudz smieklī gi, daž i, b. . th, sirreā lisms.
Strā dā ju ar maš ī nu, un te es, kuce, baltos š ortos - Atvainojiet...Ī sā k sakot, servisa stacijā parasts automehā niķ is teicamā angļ u valodā stā stī ja, kā jā brauc uz Elundu, pat atvainojā s par luksoforu, kas nedeg. strā dā t. No š ī .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Christiana Beach расположен в Сталисе, в нескольких метрах от популярного песчаного пляжа. Отель состоит из 3-х корпусов. Отель построен в 1992г. Последняя реновация прошла в 2003г. Отель отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Отель расположен среди тропического сада и располагает прекрасной солнечной террасой и пресноводным бассейном с видом на море.

Atrašanās vieta Отель расположен в 1 км от Сталиса, рядом с Мальей, в 30 км от аэропорта Ираклиона
Pludmales apraksts Пляж городской (30 м от отеля). Сталис (Σταλίς, Stalis) — популярный среди туристов песчаный пляж протяжённостью около 2 км, расположенный в 32 км к востоку от Ираклиона на северном побережье Крита. Пляж Сталис хорошо оборудован, здесь есть зонтики с шезлонгами, спасательная вышка, кабинки для переодевания и душ. Также можно заняться водными видами спорта и поиграть в пляжный волейбол.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Бар у бассейна, открытый бассейн с пресной водой, аренда мотоциклов,

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 75 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija (ne visās istabās)
Adrese GR-700 07 Stalis, Crete, Greece
Tālruņi: Tel: +30 28970 31369 - Fax: +30 28970 32323
Tīmekļa vietne: Christiana Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).