Candia Maris Resort & Spa 5*– Atsauksmes

8
Novērtējums 7.410
№64 viesnīcas reitingā Herakliona
9.0 Numurs
8.3 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.7 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Grezna viesnīca smilšu pludmales krastā, kas apzīmēta ar ES Zilo karogu. Liela numuru izvēle un ērtas naktsmītnes, elegants dizains un augstas klases apkalpošana, izklaides programmas. Lieliski piemērots atpūtai ar visu ģimeni. Teritorijas platība ir 40000 kv.m.Vairāk →
аватар Katze1
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kā jau katrai viesnī cai, arī tai ir savi plusi un mī nusi. . Priekš rocī bas ir: - labi numuriņ i (mums bija istaba ar terasi un sā nu skatu uz jū ru), bezmaksas sauļ oš anā s krē sli pie baseiniem, gandrī z tukš a pludmale, dvieļ u maiņ a pie baseina. … Tomēr ▾ Kā jau katrai viesnī cai, arī tai ir savi plusi un mī nusi. . Priekš rocī bas ir: - labi numuriņ i (mums bija istaba ar terasi un sā nu skatu uz jū ru), bezmaksas sauļ oš anā s krē sli pie baseiniem, gandrī z tukš a pludmale, dvieļ u maiņ a pie baseina. jebkurā laikā (var pat vairā kas reizes dienā ), draudzī gs personā ls, pā rdroš u iereibuš u tautieš u trū kums, tē jas un kafijas komplekta pieejamī ba numurā , labas brokastis (nav svaigi spiestas sulas, bet ļ oti daudzveidī gas). Trū kumi ir: - absolū ts izklaides trū kums viesnī cā (nav ū dens sporta, nav ū dens slidkalniņ u, pilnī gs klusums pie baseiniem un pludmalē , izņ emot bē rnu kliedzieni, lī dz 22.00 viesnī ca vienkā rš i "izmirst" - klusums un tumsa), ļ oti plā nas sienas - pē c pā ris dienā m jū ties kā blakus istabas cilvē ku ģ imenes loceklis, jo pilnī bā apzinies viņ u problē mas un precī zi zini viņ u ikdienu : ), ļ oti viduvē ja uzkopš ana istabas, augustā pastā vī gi pū š stiprs vē jš un jū ra nav ī paš i tī ra? Wi-Fi apmaksā ts.
Labā k ir doties ekskursijā s un ar automaš ī nu nevis viesnī cā - tas ir daudz lē tā k. Noī rē jā m auto Holiday cars - viss noritē ja labi un bez problē mā m, braucā m uz Retimno un gar krastu. Ceļ i ir lieliski, Retimna ir ļ oti skaista pilsē ta! Grieķ i brauc kā traki! Uz Heraklionu devā mies paš i ar autobusu - biļ ete vienā virzienā - 1.10 eiro. 1. un 6. autobuss - pietura pretī , autobuss ik pē c 20 min. lī dz vē lai naktij. Iepirkš anā s ir viduvē ja. Bet, ir iespē ja iegā dā ties izcilus apavus - man palaimē jā s iegā dā ties 2 pā rus ā das zā bakus par 40 eiro (tā m dā mā m, kurā m ir problē mas atrast apavus uz ļ oti platu vai ļ oti š auru potī ti - noteikti atradī siet ! ). Vī rs iegā dā jā s izcilas kvalitā tes ā das mokasī nus. Ammudarā pirkti suvenī ri - liela izvē le. Eļ ļ a pirkta lē tā k nekā beznodokļ u - 1 eiro litrā , bet patī kami. Veikala darba laiks ir specifisks – neaizmirstiet par siestu! Mums neparasti! Mums bija BB, vakariņ ojā m krogos. Virtuve super, cenas izcilas - vidē jais č eks diviem ir 40 eiro (grils + jū ras veltes + salā ti, ar alkoholu un dzeramnaudu) Mums patika omulī gā , zaļ umiem mī tā krodziņ š . ar rū tainiem galdautiem un mī ļ u barker vectē vu 5 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka vakariņ as parasti ilgst 2 - 2.5 stundas - apkalpoš ana visur ir Ļ OTI lē na. Otrā pusē ir arī daudzi suvenī ru veikali, bā ri un bezmaksas WiFi. Kopē jais iespaids patī kams. Daudz laika pavadī jā m ā rpus viesnī cas. Ak jā , pavisam aizmirsu - daž i krievi sū dzē jā s, ka viņ us nesaprot - bez angļ u valodas bū tu ļ oti grū ti. Tur visi zina angļ u valodu - no viesnī cas personā la lī dz garā mgā jē jiem uz ielas - bez problē mā m atbildē s uz visiem jautā jumiem! Ceru, ka š ī atsauksme noderē s tiem, kas vē las atpū sties! Veiksmi!
аватар Evgeniya_Z
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ceļ oju kopā ar vī ru un mazu bē rnu. Lieliska viesnī ca klusā m ģ imenes brī vdienā m. Mums patika viss: numuriņ š , apkalpoš ana, ē dinā š ana, teritorija (maza, bet mā jī ga), pludmale. Miers un klusums, skaista jū ra. … Tomēr ▾ Ceļ oju kopā ar vī ru un mazu bē rnu. Lieliska viesnī ca klusā m ģ imenes brī vdienā m. Mums patika viss: numuriņ š , apkalpoš ana, ē dinā š ana, teritorija (maza, bet mā jī ga), pludmale. Miers un klusums, skaista jū ra. Animā cijas nebija vispā r, bet mums tā vienkā rš i piestā vē ja. Ir vē lme tur atgriezties vē lreiz, bet man tā gadā s reti : -))) Ja ir jautā jumi par viesnī cu - rakstiet.
территория море территория номер номер ванна в номере пляж
аватар Eva-eva
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Grieķ ija ir brī niš ķ ī ga valsts! Lai gan ir labi atpū sties visur, bet ...laba atpū ta ir vē l labā k! Viesnī ca un teritorija Tagad viesnī cu vairs nesauc Candia Maris, bet gan Movenpick Resort. Pagā juš ā gada beigā s to izpirka, ja nemaldos, zviedri. … Tomēr ▾ Grieķ ija ir brī niš ķ ī ga valsts! Lai gan ir labi atpū sties visur, bet ...laba atpū ta ir vē l labā k!

Viesnī ca un teritorija
Tagad viesnī cu vairs nesauc Candia Maris, bet gan Movenpick Resort. Pagā juš ā gada beigā s to izpirka, ja nemaldos, zviedri. Istabas ļ oti mā jī gas un ē rtas, labs remonts, jaunas, ē rtas mē beles. Mums bija Superior numurs ar skatu uz jū ru, tač u tie ne ar ko neatš ķ iras no standarta. Vai tas ir š ī s jū ras tuvums. Skats uz jū ru, lai gan ir sā nskats no VISIEM numuriem.

Kad ieradā mies ap vieniem naktī , mū s apkalpoja istabā uz 3 vakariņ ā m, par ko bijā m patī kami pā rsteigti.

Istabā ir seifs, telefons, TV (plazmas vai LSD), ledusskapis, kondicionieris - strā dā jebkurā Jums ē rtā laikā un pilnī gi klusi), ja auksts no kondicioniera, tad pie griestiem ir milzī gs ventilators - arī parocī ga lieta. Gultas lieliskas, veļ a balta. Vannas istabā mums bija duš a, un daž ā s. telpas - vannas.
Un vē l viena lieta - vannas istabā bija liels palielinā ms spogulis, kas griež as uz visā m pusē m un tajā var redzē t visus, visus, visus trū kumus.

Viesnī cas teritorija ir diezgan liela. Mī nuss - nedaudz zaļ uma. Daž os katalogos bija rakstī ts, ka ir istabas ar skatu uz dā rzu...bet š o dā rzu neatradā m : )

Visur ļ oti tī rs un ē rts. Diennakts apsargi ļ oti cī tī gi izpilda pasū tī jumu. Viesnī cas personā ls pat neuztraucas par to, ka dvieļ u kabī nē ir atstā ti dvieļ i, ka bē rnu klubs ir atvē rts pat naktī un visas rotaļ lietas ir pieejamas jebkurā diennakts laikā.

Teritorijā atrodas veikals (atvē rts lī dz 22:00) un krogs (lī dz 23:00)

Numurs
Es uzskaitī ju numuru iepriekš . Balkons ir pietiekami liels. Tajā ir pī tā s mē beles - dī vā ns, atzveltnes krē sls un galds. Arī milzī gs puķ u pods. Vakaros bija lieliski pasē dē t uz balkona, ieelpot jū ras gaisu, dzert tē ju...
Starp citu, tē jkanna bija arī istabā , un katru dienu tī rī š anas laikā mums tika doti maisi ar tē ju, kafiju, parasto cukuru, kā arī saldinā tā ju diabē ta slimniekiem.

Serviss, personā ls
Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs. Apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī , attieksme pret visiem tū ristiem laba. Istabas uzkoptas katru dienu, ļ oti kvalitatī vi. Ne reizi 14 dienā s nebija tā , ka 3 dvieļ u vietā ielika 2, vai pat aizmirsa nomainī t. Katru dienu vannas istabā liek š ampū nu, kondicionieri, duš as ž eleju un mitrinoš u ķ ermeņ a pienu.

Ē diens, restorā ns
Ē diens lielisks, restorā ns arī labs. Pat man (esmu ļ oti izvē lī ga ē dā ja) gandrī z visi ē dieni bija garš ī gi. Visdaž ā dā kie gaļ as ē dieni - un cū kgaļ a, un teļ a gaļ a, vistas gaļ a, tī tara gaļ a, truš i, jē ra gaļ a, pat bija zī dī tā jcū ka. Gaļ u gatavo arī daž ā di - gan ceptu, gan vā rī tu, gan š aš liku, gan ar mē rcē m...Visu jau nevar saskaitī t.
Arī zivis un siers – liela daž ā dī ba un katrai gaumei. Pavā rs vienmē r pateiks, kā dai zivij mē rci ņ emt, lai tā bū tu garš ī ga! Garneles katru dienu un arī gatavotas savā dā k. Lasis, forele, sardī nes, siļ ķ e un citi. utt. . Katru dienu bija gliemenes un vē l daž i "č aumalas" (nesaprotu, bet cilvē ki ē da).

Restorā nā katru dienu tiek gatavotas vairā kas nacionā lā s virtuves: obligā ti grieķ u un standarta Eiropas virtuves, kā arī kā papildinā jums - itā ļ u, franč u, turku un japā ņ u!

Rū pes jū tamas it visā - pat š ķ ī vji - karstajiem ē dieniem tiek doti sasildī ti, lai ē diens ā tri neatdziest, savukā rt saldumiem un augļ iem paredzē tie ir auksti.

Viesmī ļ i ir ā tri un ļ oti draudzī gi. Krievu valodu nezina (izņ emot paldies, labu apetī ti utt. frā zes), bet angliski runā visi brī vi.
Ir viens krieviski runā još s viesmī lis Aleksejs, kurš tiek saukts palī gā to tū ristu apkalpoš anā , kuri bez krievu valodas un valodas neko nevar paskaidrot.

Gandrī z katru dienu restorā nā skanē ja klusa "dzī vā " mū zika.

Pludmale, jū ra, baseins
Pludmale jauka, tī ra, smalkas smiltis. Jū ra skaista, dibens smilš ains, nav akmeņ u un ež u. Ejot gar krastu un vienā un otrā virzienā no viesnī cas - neko labā ku neredzē jā m. Tiesa, visas 2 nedē ļ as, ne reizi jū ra bija pavisam mierī ga, viļ ņ i bija katru dienu. Glā bē ji dež urē no pulksten 10 lī dz 18, tad paceļ sarkano karogu, kas nozī mē , ka peldē t nedrī kst, un, ja jau peldi, tad atbildi pats.

Pludmalē braucā m ar katamarā nu - 17 eiro par 1 stundu. Ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem vienmē r un visur (gan pie jū ras, gan pie baseiniem) pietiek, tos nemaz nevajag ņ emt iepriekš . Sauļ oš anā s krē sli ir ļ oti ē rti - nevis plastmasas, bet auduma, pie baseina - pī ti.
Baseina bā rs ir atvē rts no rī ta lī dz 21:00.

Izklaide, animā cija
Animā cijas un diskotē kas vispā r nav. Man tas bija pozitī vs faktors – ap klusumu un mieru. Kurš gribē ja jautrī bu - devā s uz kaimiņ u "Neptū nu" vai "Agapi pludmali". Bet apstā kļ i sportoš anai ir super: lieliska trenaž ieru zā le, baseins, sauna, hammam. Labā kais talasoterapijas centrs piekrastē . Sporta kluba abonements maksā.45 eiro uz 6 dienā m vai tikai 10 eiro dienā.

Nosacī jumi atpū tai ar bē rniem
Bē rniem ir bē rnu klubs. Lī dz pulksten 18. tur kā ds strā dā ar viņ iem, un no 18 jū s varat spē lē t viens pats ar savu bē rnu: rotaļ lietas, krī tiņ i, zī muļ i, dzerot filtrē tu ū deni - tas viss ir pieejams visu diennakti. Ir arī rotaļ u laukums ar slidkalniņ u un š ū polē m. Mazajiem ir bē rnu baseins un ū dens baseins.

Lielais slaids, kas daudzos katalogos ir fotoattē lā , š ogad tika noņ emts.
Viņ iem nav ī paš as bē rnu ē dienkartes, tač u arī š ajā ziņ ā izpalī dzī gs ir viesnī cas personā ls: ja ir mazi bē rni, restorā nā var dabū t nepiecieš amo ē dienu un sarunā t, lai viesmī lis to atnesī s tavā istabā , jo bē rns nevar ē st pē c restorā na grafika.

Kopsavilkums
Bijā m ļ oti apmierinā ti ar savu atvaļ inā jumu. Ja atkal dosimies uz Krē tu, izvē lē simies tikai š o viesnī cu.

Es neiesaku doties ekskursijā s. Paņ ē mā m tikai "Krē tas vakaru", maksā jā m 51 eiro no cilvē ka, bet ne tikai neko interesantu neparā dī ja, bet arī nepastā stī ja. Visiem, ar kuriem runā jā m par ekskursijā m, bija tā di paš i iespaidi.

Noī rē jā m maš ī nu pie viesnī cas uz 3 dienā m. Tā bija 2008. gada Opel Corsa, pilnī gi jauna, pat pie mums bija uzkā rti numuri. Viesnī cā gids uz š o paš u periodu maksā ja 200 eiro, uz ielas paņ ē mā m par 126 - arī ar pilnu apdroš inā š anu. Benzī ns maksā apmē ram 1.4 eiro/l.
3 dienā s apceļ ojā m lielā ko daļ u salas, apskatī jā m apskates objektus (pirms tam viesnī cā nopirkā m ceļ vedi par 10 eiro), apskatī jā m brī niš ķ ī gas pludmales, kalnus, aizas, ciemus, vispā r mums bija ļ oti jautri. Ceļ i tur ir lieliski, lai gan š ķ iet, ka ceļ u satiksmes noteikumi. kustī ba par ā trumu, izņ emot mani, neviens neievē roja. Man ļ oti patika brauciens uz Elundu - skaistas vietas.
Критское море Всем известный пляж Ваи Территория отеля Агиос Николас - красивый городок Ливийское море на Юге острова В номере Путешествие в ущелье Курталиотико - впечатляет! Возле монастыря Св. Георгия
аватар Alexander
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Teritorija ir sakopta, apstā dī jumu par maz, bet š ajā Krē tas daļ ā kopumā ir problē mas ar apstā dī jumiem. Standarta numuri galvenajā ē kā nav slikti, bet tos nevar nosaukt par lieliem. Viss darbojas, remonts labs. Ē diens ir daudzveidī gs. … Tomēr ▾ Teritorija ir sakopta, apstā dī jumu par maz, bet š ajā Krē tas daļ ā kopumā ir problē mas ar apstā dī jumiem. Standarta numuri galvenajā ē kā nav slikti, bet tos nevar nosaukt par lieliem. Viss darbojas, remonts labs. Ē diens ir daudzveidī gs. Pat izvē lī gam bē rnam kaut ko varē tu atrast.
Svaigi spiestas sulas bez maksas. Restorā ns nav atvē rts visu laiku – brokastis, pusdienas, vakariņ as. Pā rtraukumos - pie baseina ir bā rs, kas ir atvē rts lī dz vē lam vakaram. Ē diens tieš ā m labs! Ļ oti labi tematiskie vakari (reizi nedē ļ ā ) - vienkā rš i kaut kā di svē tki!
Tematiskie restorā ni pē c pieraksta, savu vecmā miņ u reiz ierakstī jā m tur - patika. Iekļ auti arī daž i importa dzē rieni - Beliza, konjaki. Serviss ir visaugstā kajā lī menī . Viņ i atbild uz visiem pieprasī jumiem (lai gan ne tik ā tri, kā mē s vē lē tos, bet Krē tā ar lodi vispā r nekas nenotiek).
Animā cija trī s valodā s, starp kurā m nav krievu. Bē rnu pilsē tiņ a un bē rnu klubiņ š ir labi, bet paredzē ti lielā kiem bē rniem (mū sē jiem bija 2 gadi) - spē les, zī mē š ana. Ū dens slidkalniņ i ir ļ oti mē reni pieprasī ti - atpū tnieki pā rsvarā ir pā ri divdesmit gadiem un rindu uz slidkalniņ iem nav.
Pludmalē vietas pietika visiem, bet mē s bijā m pirms sezonas - mū su atpū tnieki deva priekš roku baseinam. Starp citu, ež i sastopas ū denī (lai gan viņ i ar tiem cī nā s) - uzkā pt ir ļ oti nepatī kami - iesaku paņ emt č ī bas. Ir korts. Tajā paš ā ē kā ir iekš telpu baseins ar turku pirti un saunu.
Starp atpū tniekiem bija daudz vā cieš u, britu, franč u. Mū su ir maz – pā rsvarā ģ imenes ar bē rniem. No trū kumiem - viesnī ca ir š ika, bet maksā "vienu laukā ". Tie. ā rpus kaut kā diem nesaprotamiem tuksneš iem. Es gribē tu vairā k civilizā cijas.
Iesaku kā ģ imenes atpū tu vai ja kā ds vē las iziet talasoterapijas kursus - tur ir labs centrs.
аватар kate_yahoo
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Burvī ga viesnī ca, viss iekļ auts - pā rtika, saldē jums, dzē rieni (izņ emot š ampanieti un viskiju) - visu dienu, ļ oti pieklā jī ga virtuve, zivis un jū ras veltes - katru dienu, skaisti numuriņ i, viss ar terasē m - apmē ram 6 metri, laba atraš anā s vieta no pilsē tas, viss tuvu, nedaudz netī ra jū ra, jo vieta vaļ ā un viļ ņ i. … Tomēr ▾ Burvī ga viesnī ca, viss iekļ auts - pā rtika, saldē jums, dzē rieni (izņ emot š ampanieti un viskiju) - visu dienu, ļ oti pieklā jī ga virtuve, zivis un jū ras veltes - katru dienu, skaisti numuriņ i, viss ar terasē m - apmē ram 6 metri, laba atraš anā s vieta no pilsē tas, viss tuvu, nedaudz netī ra jū ra, jo vieta vaļ ā un viļ ņ i.
аватар nastya_yahoo
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir vienkā rš i pā rsteidzoš a! Teritorija ir sakopta, diezgan liela, dizains ļ oti pā rdomā ts, bet nekā satriecoš a. Vislabā k ir dzī vot bungalo pirmajā rindā : plaš i balkoni ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru, lielisks gaisa kondicionē tā js utt. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i pā rsteidzoš a! Teritorija ir sakopta, diezgan liela, dizains ļ oti pā rdomā ts, bet nekā satriecoš a. Vislabā k ir dzī vot bungalo pirmajā rindā : plaš i balkoni ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru, lielisks gaisa kondicionē tā js utt. Ē diens kopumā bija izcils.

Esmu jū ras velš u cienī tā ja, tā pē c mani iepriecinā ja to ikdienas pā rpilnī ba, turklā t daž ā dā s formā s. Kas attiecas uz animā ciju, tā ir diezgan vā ja. Š ovi notika katru dienu, izņ emot pirmdienas, un diskotē kas nav biež i, tā pē c jums bija jā paliek prom no viesnī cas.

Viesnī ca ir ļ oti laba sportistiem, jo ​ ​ ir labiekā rtota trenaž ieru zā le, bet par maksu. Tas, kas ir iekļ auts sistē mā Viss iekļ auts, ir ļ oti slikts.

Pludmale principā ir normā la, man nepatika, ka tā nav norobež ota, tā pē c tur iet visi, kam ar viesnī cu nav absolū ti nekā da sakara.

Un ja vispā r, š ī viesnī ca nav domā ta jaunieš iem, jo.
tur ir diezgan garlaicī gi, bet cienī jamiem dā mā m un kungiem, kam patī k klusums, talaso terapija un labs ē diens. Un arī pā riem, jo ​ ​ bē rniem tur ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi: ē diens, slidkalniņ i, iekš telpu siltais baseins un miniklubs.
аватар maria_yahoo
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Puiš i, tik jautru un uzmanī gu personā lu kā š ajā viesnī cā neesmu atradusi nevienā pasaules valstī ! Esam tur jau treš o gadu pē c kā rtas un noteikti vē l. ja bū s iespē ja, tad iesim. … Tomēr ▾ Puiš i, tik jautru un uzmanī gu personā lu kā š ajā viesnī cā neesmu atradusi nevienā pasaules valstī ! Esam tur jau treš o gadu pē c kā rtas un noteikti vē l. ja bū s iespē ja, tad iesim.
аватар tatyana_yahoo
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca nav slikta, bet daudz sū dzī bu par sī kumiem. Tas, kas noteikti iepriecina, ir personā la draudzī gums un sū dzī bu trū kums par apkalpoš anu. Ē rta vieta neatkarī giem braucieniem: gandrī z Krē tas centrā , netā lu no Heraklionas. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav slikta, bet daudz sū dzī bu par sī kumiem. Tas, kas noteikti iepriecina, ir personā la draudzī gums un sū dzī bu trū kums par apkalpoš anu. Ē rta vieta neatkarī giem braucieniem: gandrī z Krē tas centrā , netā lu no Heraklionas. Visi talasoterapijas prieki.
Atpū tā mies "ā rpus sezonas", tā pē c augļ u nebija (labā ka izvē le ir tuvā kajā lielveikalā un pat Maskavā ), ne zivis, un viesnī cā gandrī z nekas nedarbojā s (veikali, sports utt. ), praktiski nebija. arī nekā das izklaides.
Starp citiem trū kumiem ir slikts apzaļ umojums (vairā ki panī kuš i koki diezgan lielā teritorijā ) un pludmales vā rtu vakara aizslē gš ana: ja gribas vakarā pastaigā ties gar jū ru, jā brauc apkā rt tumsā , gar. bedres). Bet kopumā viesnī ca ir laba.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Роскошный отель на берегу песчаного пляжа, отмеченного Голубым флагом ЕС. Большой выбор номеров и комфортное размещение, элегантный дизайн и сервис высокого класса, развлекательные программы. Прекрасно подойдет для отдыха всей семьей. Площадь территории 40000 кв.м.

Atrašanās vieta Курортное местечко Аммудара, в 11 км от аэропорта «Никос Казандзакис» г. Ираклион.
Pludmales apraksts Пляж Аммудара (Αμμουδάρα, Ammoudara) — песчаный пляж, находится примерно в 4 км к западу от города Ираклион на северном побережье острова Крит. Благодаря тому, что пляж Аммудара простирается на несколько километров, здесь можно найти и многолюдные места — оборудованные зонтами, шезлонгами, кабинками для переодевания, душевыми, туалетами и прочими удобствами.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Три изысканных ресторана и 2 бара готовы удивить своих посетителей деликатесами местной и международной кухни. Богатый шведский стол на завтрак и ужин предлагается в ресторане «Magico». В «Taverna» расположенной рядом с пляжем, предлагаются на обед и ужин, блюда местной кухни, а в ресторане «Al Baccio» с открытой кухней (где вы сможете наблюдать за приготовлением блюд) и приятной обстановкой, будут предложены изысканные блюда Gourmet, приготовленные шеф-поваром отеля.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports Центр талассотерапии Эгео СПА в TUI Magic Life Candia Maris является настоящим оазисом оздоровления на Крите: располагается на участке площадью 4500кв м.Эгео СПА предлагает классические виды услуг по омоложиванию, включая талассотерапию и косметологическую терапию.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • tenisa korti
  • golfs
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 285 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese Andreas Papandreou Street 72, 71414 Heraklion - Gazi - Greece
Tālruņi: +30 2810 377 000
Tīmekļa vietne: Candia Maris Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, гольф (платно), волейбол, баскетбол. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.