Anna Hotel 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.710
8.5 Numurs
9.5 apkalpošana
7.0 Tīrība
5.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca Anna atrodas Hersonisas kūrortpilsētas centrā, 200 metru attālumā no pludmales, netālu no ūdens atrakciju parka Star Beach. Sastāv no vienas četrstāvu ēkas. Netālu no viesnīcas atrodas veikali, bāri, restorāni. Viesnīca tika pilnībā atjaunota 2000. gadā. Viesnīca piemērota ekonomiskai atpūtai, jauniešiem.Vairāk →
аватар Marina813600
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā bija degoš a tū re, negaidī ti lidoja. Viņ i mū s labi iekā rtoja, viesnī ca ir standarta divu zvaigž ņ u, varbū t pat trī szvaigž ņ u. Es vē los, lai dvieļ i tiktu mainī ti biež ā k. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā bija degoš a tū re, negaidī ti lidoja. Viņ i mū s labi iekā rtoja, viesnī ca ir standarta divu zvaigž ņ u, varbū t pat trī szvaigž ņ u. Es vē los, lai dvieļ i tiktu mainī ti biež ā k. Pludmales ir paš valdī bas, ja nepē rk sauļ oš anā s krē slu, tad nā k ar savu dvieli. Daž as pludmales bija netī ras, citas bija tī ras. Baseina zona ir tī ra un sakopta. Veikali bija pastaigas attā lumā : pā rtikas preces, suvenī ri, arī kafejnī cas, picē rijas. Pludmale arī nav tā lu, tur var izvē lē ties oļ us vai smiltis, kuram kas patī k. Viesnī cā nepalikā m, tā pē c nebija jautā jumu personā lam, viesnī cā ir arī ļ oti labs internets, kas ir pluss, jo, ja kaut ko nesapratā m, palī dzē ja tulks. Š ajā viesnī cā es lieliski noķ ē ru internetu, biju pat pā rsteigts.
аватар Lora_Bora
Lielisks budž eta variants Hersonisas centrā . Istabā viss bija un tī ra gultas veļ a un dvieļ i, kondicionieris, skapis, seifs (nelietots), TV, wi-f, balkons. , Vannas istabā vienmē r ir karstais un aukstais ū dens. Brokastis vienkā rš as – tē ja, kafija, pā rslas, musli, piens, sviests, siers, desa, ievā rī jumi. … Tomēr ▾ Lielisks budž eta variants Hersonisas centrā . Istabā viss bija un tī ra gultas veļ a un dvieļ i, kondicionieris, skapis, seifs (nelietots), TV, wi-f, balkons. , Vannas istabā vienmē r ir karstais un aukstais ū dens. Brokastis vienkā rš as – tē ja, kafija, pā rslas, musli, piens, sviests, siers, desa, ievā rī jumi.
Pludmale atrodas 300 metru attā lumā no viesnī cas. Ja vē laties maksā t par lietussargiem un sauļ oš anā s krē sliem, ja nevē laties, varat noklā t dvieli un atpū sties.
Netā lu no viesnī cas atrodas 2 labi lielveikali - Bazaar un Select, abi pa labi no viesnī cas.
Pati viesnī ca ir ļ oti budž eta pilsē tas tipa, bet to var saukt par mierī gu, bija iespē jams pietiekami izgulē ties. ES iesaku.
отель
аватар smirnova88
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
… Tomēr ▾
аватар aleksa5243404
Sveiki visiem!! ! Es pirmo reizi braucu ar draugiem uz Grieķ iju!! ! Biļ eti dabū ju gandrī z par velti, tā kā bija ļ oti lē ti tikai par 7000! ! ! Par viesnī cā m neko sliktu nevaru teikt, divas zvaigznes sevi attaisnojuš as !! ! Parastā istabiņ … Tomēr ▾ Sveiki visiem!! ! Es pirmo reizi braucu ar draugiem uz Grieķ iju!! ! Biļ eti dabū ju gandrī z par velti, tā kā bija ļ oti lē ti tikai par 7000! ! ! Par viesnī cā m neko sliktu nevaru teikt, divas zvaigznes sevi attaisnojuš as !! ! Parastā istabiņ ā ir š ķ elš anā s, TV ! ! Man galvenais bija pati atraš anā s vieta, paš ā centrā ! ! Nekur nav jā iet, viss blakus kafejnī cā m, restorā niem, klubiem, veikaliem! ! Viesnī cu iesaku tikai meitenē m, kuras vienmē r ir kustī bā gatavas dejot pa nakti un pati istabiņ a nepiecieš ama tikai atpū tai pē c vē traina nakts !! ! ))))) Ē dieni ir ī paš i paredzē ti mums arī man bija vienalga, jo mē s vienkā rš i nepamodā mies brokastī s)))) Un es vē los piebilst arī par grieķ u vī rieš iem ! ! daudz krievvalodī go un visi traki uz krievu jaunkundzē m! ! ! Dā sni izturieties un apdā viniet! ! Bet tā du nav daudz! Ir pludmale ar nosaukumu Star Beach! ! ļ oti forš a vieta kur pavadī t laiku! ! Ļ oti labi puikas uz banā nu tipa trakcijā m, ar izpletni brauc bez maksas))))))))) Vispā r augustā lidoš u uz to paš u viesnī cu, iesaku, par tā du naudu daudz pozitī vu emociju ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Anna расположен в центре курортного городка Херсониссос в 200 м от пляжа, недалеко от аквапарка Star Beach Water Park. Состоит из одного четырехэтажного здания. Рядом с отелем находятся магазины, бары, рестораны. Полная реновация отеля проводилась в 2000 году. Отель подходит для экономного отдыха, для молодежи.

Atrašanās vieta Отель расположен в 25 км восточнее аэропорта г. Ираклион.
Pludmales apraksts Муниципальный песчаный пляж в 500 м от отеля и муниципальный каменистый пляж в 200 м. Херсониссос (Χερσόνησος, Hersonissos) – пляж находится на северном побережье Крита в 27 км на восток от города Ираклион. Херсониссос – это райское место для молодёжи, так как здесь большое количество баров, таверн и дискотек. Пляж Херсониссос представляет собой закрытые от ветров и волн бухты с золотистым песком.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Завтрак подается с 7:30 до 9:30 утра, в зале для завтраков на первом этаже, и это простой континентальный завтрак, состоящий из завтрака, масла, джемов, ветчины и сыра, крупы, молока, чая, апельсины и кофе. Бассейн находится на открытом воздухе у задней части нашего отеля.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 44 номера.

  • vanna/duša
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis $
  • balkons/terase
Adrese Leoforos Eleftheriou Venizelou 148, Chersonisos 70014, Греция
Tālruņi: +30 2897 022753
Tīmekļa vietne: Anna Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.