Lieliska ģimenes viesnīca

Rakstīts: 20 jūnijs 2012
Ceļošanas laiks: 1 — 12 jūnijs 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Apmetā mies š ajā viesnī cā kopā ar draugu un bē rniem. Viesnī cu izvē lē jā mies paš i pē c atsauksmē m un bijā m apmierinā ti ar savu izvē li!
Viesnī cas teritorija nav ī paš i liela, bet ļ oti zaļ a un acij tī kama! Ap baseiniem ir zaļ i kopti zā lieni, uz kuriem ir daudz sauļ oš anā s krē slu.
Pludmale ir diezgan plaš a un smilš aina. Ieeja jū rā ir ē rta, nav lielu akmeņ u. Lai gan kaimiņ u viesnī cu teritorijā s pludmales š ajā ziņ ā ir š ausmī gas..... masī vas akmens plā ksnes. Pie ieejas pludmalē katru dienu tiek pā rdotas ogas un augļ i no neliela furgona. Zemenes Krē tā ir pā rsteidzoš as: stingras un saldas! Arī ķ irš i un aprikozes ir garš ī gi.

Jū ra Anisā , protams, nav tik gleznaina. . . No tā biež i uztraucas un kļ ū st duļ ķ ains, un, kad ir mierī gs, ū dens ir ļ oti tī rs un caurspī dī gs. Ja jums ir iespē ja, dodieties uz STAR pludmali uzreiz aiz muguras. Hersonisa. Ir tā ds skaistums! Un bē rniem ir bezmaksas ū dens slidkalniņ i, patiesī bā neliels akvaparks.
Ē diens viesnī cā ir neslavē jams. Viss ir ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs! Pā rsteidzoš i pagatavota gaļ a un pildī ti dā rzeņ i. Katru vakaru bē rniem ir biezzupa. Brokastis protams vienmuļ as: olu kultenis, ceptas un vā rī tas olas, speķ is, grauzdiņ š un "sausā s brokastis" ar pienu. Kā pē c brokastī s nav ceptu izstrā dā jumu? Nu, pusdienas un vakariņ as ir brī niš ķ ī gas. Vī nu pasniedz pudelē s – sarkanā un baltā , garš a ļ oti patī kama.
Ir daudz zivju un gaļ as, 2-3 reizes nedē ļ ā bija jū ras veltes: kalmā ri, mī dijas.
Nu ļ oti garš ī gs saldē jums....kā bē rnī bā . Viņ i ē da arī arbū zus. Tie ir tik saldi un sulī gi!!!!!! !
1 vai 2 reizes varat doties uz Tavernu vakariņ ā s (pē c pieraksta). Bet, godī gi sakot, mē s bijā m vī luš ies par braucienu uz turieni. Pirmkā rt, praktiski nav nekā das atš ķ irī bas salī dzinā jumā ar vispā rē ju restorā nu. Turklā t viss no turienes tiek celts uz š ķ ī vjiem, bet tajā paš ā laikā jums tiek liegta ē dienu izvē le. Vī ns un citi alkoholiskie dzē rieni tavernā ir MAKSĀ TI un nebū t nav lē ti. Kad mums atnesa š ķ ī vjus, bijā m nedaudz š okē ti. Uz š ķ ī vja pavisam netradicionā lu uzkodu komplekts, kas savā starpā neder. Un bē rniem vispā r atnesa frī kartupeļ u kalnu !!! ! ! Tad atnesa grieķ u salā tus, un tad tikai mē s sajutā m ceptas gaļ as smarž u, kas tikai glā ba garastā vokli.

Par istabā m - istabas ir tī ras, bet bez volā niem. Mē s tieš ā m neesam izvē lī gi š ajā ziņ ā , tā pē c mums viss derē ja. Vannas istabā , izņ emot ziepes, nav ziepju un riola piederumu. Tvertnē zem duš as ir kaut kā das duš as un galvas putas, bet mē s tā s gandrī z neizmantojā m. Tī rī ja diezgan regulā ri, atstā ja kalpones uz Eureka. Personā ls kopumā ir draudzī gs, ī paš i bē rni ir draudzī gi.
Laba animā cijas komanda. Vakara programmas bija diezgan interesantas. Un bē rniem katru dienu notiek bē rnu diskotē ka, bē rni uz to dodas ar prieku. Ir bē rnu klubiņ š , bet par to neko nevaru pateikt....neizmantojā m. Bet es redzē ju, ka tur ar bē rniem notika kaut kā das sacensī bas.
Nu, š ķ iet, tas arī viss. Ceru, ka kā dam noderē s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu