Jautājums par viesnīca Anissa Beach & Village 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
17 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Ekonomiskās klases un "superior" klases numuri.
Sakiet, lūdzu, zinošie cilvēki! Kur atrodas ēka ar ekonomiskajām istabām? Tāpat kā no tiem ir tikai 15? Viņi raksta, ka viss ir šausmīgi, tas ir kaut kur pāri ceļam no viesnīcas .... Es to nevarēju saprast ne no vienas Anisas fotogrāfijas ((((Viņš tiešām ir briesmīgs? Varbūt kādam ir šīs ēkas foto? Varbūt kādam ir dzīvoju un viss patika "Jāizvēlas, bet es nesaprotu, jēga ņemt priekšnieku, vai var palikt uz ekonomiju?! Un vēl viena lieta! Vai ir istabas ar atsevišķām gultām? Paldies!!!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2014-02-2610 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар alex45
Patiesībā, ja jūs nezināt par viesnīcu, es vienmēr ierakstu viesnīcu meklētājā, un es domāju, ka jums pietiks ar informāciju internetā, jo nav nepieciešams, lai kāds no Turpravda būtu šajā viesnīcā.
аватар alex45
Lai gan šeit tiek noklikšķināts uz jūsu viesnīcu, ir arī atsauksmes. Tālāk dodieties uz to cilvēku kontu, kuri par to rakstīja ziņojumus, un uzdodiet savus jautājumus personiski.
аватар Yulia33
Jūs zināt, ka ekonomiskās klases numuri atrodas viesnīcas galvenajā ēkā, pāri ceļam nav nevienas ēkas. Kad atpūtāmies, dzīvojām luksusa apartamentos, bet runājām ar puišiem, kuri dzīvoja ekonomikā un nekad nav dzirdējuši no viņiem sliktus vārdus par nakšņošanas kvalitāti, taču nav nekāda skata uz jūru, bet visu dienu esi pie jūras, un tev tas nav vajadzīgs naktī . Viesnīca ir ļoti zaļa, labi uzturēta, ēdiens brīnišķīgs!
аватар Maryna_Maryna
Ekonomiskās klases numuri atrodas iepretim galvenajai ēkai. Teritorija tur ir sakopta, pašus skaitļus neredzēju. Bet ja nav svarīgi plus 3 minūtes līdz jūrai vai restorānam, tad droši var ņemt ekonomiku. Attālums līdz tai ir ne vairāk kā 3 minūtes no reģistratūras.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Anissa Beach & Village 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl